|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
17.12.2011 21:52:40   
SUPER MAMA
Cao zene.Bilo nam je lepo, bilo bi jos lepse da se moja mala opustila...ali i to se desava, od toga sma se plasila i to se desilo.

Inace organizacija je bila super...videla sam stare ringerajke, za mene neke nove ringerajke....meni je bilo lepo....

Da dodam, kad smo stigli kuci, e onda je pocela da prica gde je bila, otvorila paketic, iako mi smo pricali da nije bila dobra devojcica, da je plakala...a ona nama...pa malo se upasila Moni...zato je plakala...user posted image

< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 17.12.2011 21:54:39 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 926
17.12.2011 21:54:51   
zoća
za druženje u Košutnjaku vučem zazubice mi smo dobili tada temperaturu.Upoznala sam neke drugarrice ali je veče bilo prebukirano i namensko tako da biće opuštenih varijanti,bar na proleće.Svi su bili preslatkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 927
17.12.2011 21:58:14   
*Alexx*
Za sledeci docek Deda Mraza zakupljujemo halu na Sajmu :)
Misu, ja se nadam da je zabuna u pitanju, smrc.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 928
17.12.2011 21:58:26   
Nensi*
Ja sam mrtva umorna,Vuk nije hteo da se odlepi od mene,ruke mi otpadose.
Nije mi se svidelo jedino to sto su prostorije podeljene i male,a nas je bilo baaaaaaaaas mnogo,pola njih nisam ni videla. Slike ne mogu da postavim jer ih nemam,mm i ja idioti stavili bateriju danas da se puni i lepo krenuli na docek sa fotoaparatom bez baterije user posted image

Mali misu,nadam se da ce se naci tvoj paketic,verovatno je neko greskom uzeo,i nas je greskom uzela Pepeljuga pa smo dobili njen,ali cini mi se za devojcice jer je unutra bio doktor set roze boje,ali nema veze Vuk se odusevio user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 929
17.12.2011 22:00:16   
nela79
E gospoje pozdrav i od mene. Moje dijete nije htjelo da se slika tj. nije se priblizio Djeda Mrazu ali zato sa odusevljenjem prica tati kako je bio u igraonici. Dobio je nekakav alat u paketicu. To kao da ga je neko pitao sta bi da dobije :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 930
17.12.2011 22:04:57   
mihi
Moguće da  imaš stari evo ti pravi u pp

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 931
17.12.2011 22:05:04   
Anoniman
Mi smo dobili lopticu, i malo smo se raspravljali sa njom jer je prevelika da stane cela u usta (mora na dijetu pod hitno!) i patkice za kupanje (pošto žaba obožava da pliva to nam je pun pogodak) i konjića i knjižicu o divljim životinjkama i činijicu i jastučiće i sokiće, ma svašta nešto diiiivnoooo!!!

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 932
17.12.2011 22:09:14   
simke
A slikeeee?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 933
17.12.2011 22:11:46   
Nensi*
Ja napisah da nemam,nadam se da ce neko staviti koju gde smo i mi,ako nas je slikao neko uopste user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 934
17.12.2011 22:14:14   
nela79

IZVORNA PORUKA: Nensi*

Ja sam mrtva umorna,Vuk nije hteo da se odlepi od mene,ruke mi otpadose.
Nije mi se svidelo jedino to sto su prostorije podeljene i male,a nas je bilo baaaaaaaaas mnogo,pola njih nisam ni videla. Slike ne mogu da postavim jer ih nemam,mm i ja idioti stavili bateriju danas da se puni i lepo krenuli na docek sa fotoaparatom bez baterije user posted image

Mali misu,nadam se da ce se naci tvoj paketic,verovatno je neko greskom uzeo,i nas je greskom uzela Pepeljuga pa smo dobili njen,ali cini mi se za devojcice jer je unutra bio doktor set roze boje,ali nema veze Vuk se odusevio user posted image

I ja vjerujem da je samo nesporazum. I moj Vanja je pored svog u hodu pokupio jos dva koji su mu se nasli na putu. Ne sjecam se ciji ono bijahu. Jedva sam ga ubijedila da ja nosim njegov. user posted image Bila je guzva, rjesice se to Misu sigurna sam.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 935
17.12.2011 22:16:54   
PoisonEve
Meni je sjajno bilo, ali takodje mi je yao sto nisam stigla sa mnooogima da se ni upoznam a kamoli ispricam!
Moram reci da je Inica, preslatka trudnica a malena je secer!user posted image
Eto i ja propustila Mayin i Dunjin poklon jer su me sminkali, bilo mi je krivo zato...
Uf, volela bi da smo svi zajedno bili u velikoj prostoriji mada ne bi se ni tada ispricala sa svima!user posted image
Zenetino, zbog tebe mi je posebno krivo, ti si jedna toliko prirodna i opustena osoba, sigurna sam da bi mi prijalo druzenje sa tobom, al eto ovog puta smo se miomoisle!

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 936
17.12.2011 22:21:01   
Anoniman
Pa ja pola zena nisam ni videla. A najvise me interesuje ko je devojka sa super kratkom crnOm kosom. Mnogo mi se svideo njen friz.

Laku noc, vracam se ujutru da vidim ima li koja slika

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 937
17.12.2011 22:21:42   
nela79
Evo jedne slike onako ispod cekica user posted image . Ja i moje mladje dijete, starije nije htjelo ni pod rano blizu Djeda Mrazauser posted image user posted image
user posted image
A ovo vam je dio atmosfere
user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 938
17.12.2011 22:23:09   
minna
Pozdrav i od mene...mnoge nisam stigla da upoznam, mnoge nisam ni videla, nisam ni pohvatala ko je ko... samo one koje vec znam, a veceras sam upoznala zocu, pepeljugu, viku, sanjicu, zenetinu... Nadam se da ce biti prilike da se bolje upoznamo i ispricamouser posted image

Paketic je superuser posted image

< Poruku je uredio minna -- 17.12.2011 22:26:46 >

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 939
17.12.2011 22:23:57   
pepeljuga
i nas je greskom uzela Pepeljuga pa smo dobili njen

Nisam, na nasem pise Vuk Pepeljuga, bas sam sad pogledala user posted image

Nama je bilo super, jedino sto je bilo puuuno vruce i gomila nas pa mnoge nisam cak ni videla, ali za one koje jesam bas mi je drago, svi su super, decica divna, bio je guzvanjac ali ne moze bez haosa sa malom decom user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 940
17.12.2011 22:23:59   
mihi
Bravo Nela uslikala si moje deteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 941
17.12.2011 22:25:23   
nela79
Evo Nensi...ovo je tvoj Vuk u donjem lijevom uglu zar neuser posted image
user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 942
17.12.2011 22:25:52   
bubulence
nela divne su slicice, jedva cekam da i mi idemo po paketic...
a kako ste predale poklon???

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 943
17.12.2011 22:28:50   
Inica
Pe, tebe sam odmah prepoznala, kao i Vonuser posted image Bila je prevelika guzva, neke su mi mozda bile poznate, ali nije bilo sanse da buljim u njihove bedzeve sa nickomuser posted image
Ja sam imala problem- tako mi je bilo vruuuuceuser posted image Bas mi je smetala vrucina, pogotovo u onom delu gde su bila deca..
Zato je moja Ina dosla da uzme paketic i odmah pocela da gnjavi kad ce kuciuser posted image U stvari, ona je jedva cekala da vidi Deda Mraza, samo je o tome pricala..

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 944
17.12.2011 22:29:55   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

i nas je greskom uzela Pepeljuga pa smo dobili njen

Nisam, na nasem pise Vuk Pepeljuga, bas sam sad pogledala user posted image

Nama je bilo super, jedino sto je bilo puuuno vruce i gomila nas pa mnoge nisam cak ni videla, ali za one koje jesam bas mi je drago, svi su super, decica divna, bio je guzvanjac ali ne moze bez haosa sa malom decom user posted image

A paketic koji si trebala da uzmes za drugog Vuka? Jer ja sam dobila paketic na kome pise Pepeljuga i nema imena deteta.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 945
17.12.2011 22:30:09   
PoisonEve
user posted image

Evo i Gae_Gr, Zivka i moja malenkost

Ajrton Sena

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 946
17.12.2011 22:30:34   
Ana RR
Nela, kako su te doterali user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 947
17.12.2011 22:30:56   
Nensi*
Nela,jeste,to je moj Vuk user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 948
17.12.2011 22:31:00   
zoća
Inice mnogo si slatka trudnica a vrca sa kikicama je čudo

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 949
17.12.2011 22:33:57   
PoisonEve
Dusa jednauser posted image Jaooo zenice meni je tako kriva sto vas SVE nisam upoznala! Zoco, pa tebe nisam ni videlauser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here