|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
7.12.2011 14:20:54   
mtajcica83
Drage moje hvala vam na misljenjima i na savjetima...Ja sam i dalje u lude,mm treba da dodje u februaru, pa eto, neznam sto ce biti sa nama...Znam i ja da nista sada ne mogu da uradim, jedino da cekam da se vrati pa onda skupa da ili pokrenemo papire za razvod ili popravimo stvari...Neznam nikad u zivotu nisam bila ovako bjesna, i puna gorcine user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1601
7.12.2011 14:38:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nije brak sareni Barbi svet u kom cveta ljubav i romantika. NEma romantike, nema dorucaka u krevet

Sa ovim se ne slazem. Meni moj dragi donosi svako jutro tost i kafu na tacni u krevetuser posted image  I brak mi je bas romantican. Ima i problema, ne kazem, ali ima i puno ljubavi.
Medjutim, moram da primetim nesto u postu sa cim se slazem, a to je zakljucak da se ljudi u poslednje vreme premalo trude da sacuvaju brak.
Posao zahteva da nije tu-razvodim se!
Izasao je sa drustvom-razvodim se!
Ne podnosim njegovu mamu-razvodim se!
I onako nemamo dece-razvodim se!
Nema veze sto imamo decu-razvodim se! (naravno da je drugacija prica kad su deca posredi. I malo mi je zlo od izreke BOLJE DOBAR RAZVOD, NEGO...to su poceli da koriste svi ljudi kojima je malo smoric da se bore i ruse instituciju zato sto im muz ne menja gace svakodnevno (pa je aljkav), ili ih menja dva puta dnevno (pa automatski ima svalerku). Ili im zena ne kuva uopste, ili kuva ali ne k'o mama ili se osecaju zapostavljeno pored dece (a muzevi su, naravski, nezne bele rade koje valja zalivatiuser posted image ). Kad iskljucim sve slucajeve u kojima bi razvod bio zdravorazumsko resenje, ostaje vise od polovine onih kojima je malo dosadno u zivotu. Ulaze u brak kao muve bez glave, a onda za godinu dana naprasno vise ne vole tu osobu. Ja sam mozda za psihijatriju zato sto smatram, da ako je ljubav uopste postojala, ona ne moze tako brzo da nestane. Znaci, nije je ni bilo. Pa sto se gospoda i gospodje malo ne preispitaju pre nego sto se vencaju, nego se srpski advokati obogatise od tolikih sporova. On prdi, ona hrce, pa sto bi bili u braku. Nekoliko stotina evrica i ona ce naci nekog sa zacepljenim cmarem, a on neku sa zasivenim ustima. Kad bi se lagali.
Cuvajte to sto imate! Sitni problemi se uvek daju resiti! A sve sem fizickog i psihickog  maltretiranja je resivo. Bar vredi pokusaja.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1602
7.12.2011 14:45:19   
bea83
IZVORNA PORUKA: andromeda

Ulaze u brak kao muve bez glave, a onda za godinu dana naprasno vise ne vole tu osobu. Ja sam mozda za psihijatriju zato sto smatram, da ako je ljubav uopste postojala, ona ne moze tako brzo da nestane. Znaci, nije je ni bilo. Pa sto se gospoda i gospodje malo ne preispitaju pre nego sto se vencaju, nego se srpski advokati obogatise od tolikih sporova.
On prdi, ona hrce, pa sto bi bili u braku. Cuvajte to sto imate! Sitni problemi se uvek daju resiti! A sve sem fizickog i psihickog  maltretiranja je resivo. Bar vredi pokusaja.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Da je do prdenja, ne bi se ni udavalauser posted image user posted image user posted image

Moramo dobro preispitati sebe kad ulazimo u brak, a još više kad iz njega želimo da izadjemo. Naravno da ljubav nije sve ali je pokretač svega i ako nje ima vredi se boriti (naravno ne mislim na slučajeve fizičkog i psihičkog maltretiranja žene ili dece). Brak je kao posao-kad mi je mama ovo rekla pre par godina, htela sam u top da je stavim jer mi je grozno zvučalo. Ali sad shvatam poentu - ako želiš "platu" moraš dobro da se potrudiš i da to radiš svaki, ali baš svaki dan. I pritom mislim na obe strane.

< Poruku je uredio bea83 -- 7.12.2011 14:50:56 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1603
7.12.2011 14:54:18   
Verus
Ako ga, duboko dole u srcu, i dalje volis, i zelis ga za ono sto si ga zavolela, trudi se da resite te druge probleme koji su mozda ucinili da se osecas kako se osecas.  Ako je vredan spasavanja, ja sam ZA.  Nisam za lako odustajanje od braka.  Znas i sama da je brak "posao" u smislu da se uvek mora raditi na njemu, da stvari ne idu lako same od sebe.  Ipak smo razliciti, i bitno je da niko u braku ne izgubi identitet, a to znaci da se ljudi moraju prilagoditi jedni drugima.  Nisam stigla sve da citam, ali ovo ti kazem od srcauser posted image
IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Drage moje hvala vam na misljenjima i na savjetima...Ja sam i dalje u lude,mm treba da dodje u februaru, pa eto, neznam sto ce biti sa nama...Znam i ja da nista sada ne mogu da uradim, jedino da cekam da se vrati pa onda skupa da ili pokrenemo papire za razvod ili popravimo stvari...Neznam nikad u zivotu nisam bila ovako bjesna, i puna gorcine user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1604
7.12.2011 14:58:22   
bratzz

Ti najbolje znas sta tebi odgovara sta mozes a sta ne mozes sa svojim muzem a mi ovde jedino mozemo da te podrzimo sta god da odlucis. Samo pokusaj da nekako usrecis sebe, na bilo koji nacin, sigurno postoji nesto sto te radue, veruj mi pomoci ce ti, nije dobro biti stalno neraspolozan.

Direktna veza do poruke: 1605
7.12.2011 15:06:17   
mtajcica83
Bratzz nisam ja bas stalno neraspolozena, imam ja itekako dobar razlog da budem nasmijana stalno (hvala Bogu)imam mog malog svrca i uzivam sa njim...E sad ova bracna kriza me dere i mora da boli...A jos juce mi kaze muz hoces da razdvojis oca i sina...user posted image .Uzas pa nisam ja kreten i cim postoji problem u braku znaci da je i druga strana kriva...ako stvari ne funkcionisu....

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1606
7.12.2011 15:27:20   
bratzz

Bratzz nisam ja bas stalno neraspolozena, imam ja itekako dobar razlog da budem nasmijana stalno (hvala Bogu)imam mog malog svrca i uzivam sa njim...E sad ova bracna kriza me dere i mora da boli...A jos juce mi kaze muz hoces da razdvojis oca i sina...user posted image .Uzas pa nisam ja kreten i cim postoji problem u braku znaci da je i druga strana kriva...ako stvari ne funkcionisu....

Cuvaj se user posted image

Direktna veza do poruke: 1607
7.12.2011 20:26:33   
Vika
IZVORNA PORUKA: andromeda

Ima i problema, ne kazem, ali ima i puno ljubavi.
Medjutim, moram da primetim nesto u postu sa cim se slazem, a to je zakljucak da se ljudi u poslednje vreme premalo trude da sacuvaju brak.
Posao zahteva da nije tu-razvodim se!
Izasao je sa drustvom-razvodim se!
Ne podnosim njegovu mamu-razvodim se!
I onako nemamo dece-razvodim se!
Nema veze sto imamo decu-razvodim se! (naravno da je drugacija prica kad su deca posredi. I malo mi je zlo od izreke BOLJE DOBAR RAZVOD, NEGO...to su poceli da koriste svi ljudi kojima je malo smoric da se bore i ruse instituciju zato sto im muz ne menja gace svakodnevno (pa je aljkav), ili ih menja dva puta dnevno (pa automatski ima svalerku). Ili im zena ne kuva uopste, ili kuva ali ne k'o mama ili se osecaju zapostavljeno pored dece (a muzevi su, naravski, nezne bele rade koje valja zalivatiuser posted image ). Kad iskljucim sve slucajeve u kojima bi razvod bio zdravorazumsko resenje, ostaje vise od polovine onih kojima je malo dosadno u zivotu. Ulaze u brak kao muve bez glave, a onda za godinu dana naprasno vise ne vole tu osobu. Ja sam mozda za psihijatriju zato sto smatram, da ako je ljubav uopste postojala, ona ne moze tako brzo da nestane. Znaci, nije je ni bilo. Pa sto se gospoda i gospodje malo ne preispitaju pre nego sto se vencaju, nego se srpski advokati obogatise od tolikih sporova. On prdi, ona hrce, pa sto bi bili u braku. Nekoliko stotina evrica i ona ce naci nekog sa zacepljenim cmarem, a on neku sa zasivenim ustima. Kad bi se lagali.
Cuvajte to sto imate! Sitni problemi se uvek daju resiti! A sve sem fizickog i psihickog  maltretiranja je resivo. Bar vredi pokusaja.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1608
11.12.2011 10:44:36   
danki
Mene mm ubija psihicki,stalno me ponizava na racun mog izgleda,pa onda kako sam lenja,nesposobna za svoje dete tj.losa majka. Na trenutke mi dodje da uzmem neku gvozdenu šipku i da mu izlupam glavudzu. Ja sam svesna svojih mana i kvaliteta i nedam se,pokusavam da mi njegove reči nedopiru do mozga,ali ja to ne zaslužujem. Trenutno ga trpim samo zbog malog deteta,ne pada mi na pamet da s njim provedem ceo život. Mrzim ga! I svaki dan smisljam osvetu. Za početak nek mi neko kaže da li bi vredelo ono ricinusovo ulje da mu koknem u neko jelo pa da se prosere kao majmun,mamu li mu njegovu šašavu koja ga je i odgajila u idiota. Nek mi neko nešto predloži

Optimisti su izmislili avion,a pesimisti padobran!!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1609
11.12.2011 10:49:12   
Olga75
Danki user posted image
bas mucna situacija ali nemoj se spustati na njegov nivo
ti si divna , ti si majka , ti vredis , ne slusaj ga
budi ti i ako ga ne volis i ako te tako psihicki zlostavlja bezi od njega

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1610
11.12.2011 10:57:36   
danki
user posted image znam... Ali bas mi je teško što sam s njim upropastila život. Sad kad bih rešila da ga ostavim ja ne bi imala sredstava za izdrzavanje deteta dok se ja nezaposlim,a beba je jos mala da bi je i neko cuvao mada nema ni ko. A on mi preti da je na sve spreman kad bi mu dete odvela,on je psihopata,ko zna sta bi mu sve palo na pamet,šta se sve dešava u današnje vreme ništa više nije čudno. Plašim ga se s te strane,samo mu ja to nepokazujem

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1611
11.12.2011 10:59:50   
Olga75
nisi ti upropastila zivot , desava se da napravimo pogresan zbor , ti najbolje znas
trenutno je beba mala , , zaposlices se , napravices novi zivot ako mislis da zivot sa tvojim muzem nije dobar za tebe
i kazem , ako mislis da on nije dobar za tebe , znas sta ti je ciniti

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1612
11.12.2011 11:07:05   
MarijaBg
Uh Danki user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1613
11.12.2011 11:45:48   
Anoniman
Danki, Olga je u pravu. Nemoj trošiti snagu na osvetu, nego svu energiju uloži da nađeš posao, da organizuješ svoj život da možeš da obezbediš sebi i detetu zdravu sredinu za život, daleko od ponižavanja i zlostavljanja.

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 1614
11.12.2011 12:04:22   
danki
Naravno,ali za to treba vreme,bar dok dete ne napuni godinu pa da ga ostavljam u jaslice a do tad ima jos čitavih 8 meseci,sta cu u medjuvrenu,svaki dan mi je pakao,po ceo dan zatvorena u kuci.dete placljivo nista pa ne interesuje pa ni napolje nece,ni u kolica a ja da poludim non stop ga nosaj pa i tad retko kad ćuti,nakupim se besa pa jos i on kad na sve to doda i pocne da zvoca i izvoljeva. Užas!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1615
11.12.2011 12:08:20   
bubulence
dankiuser posted image user posted image

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1616
11.12.2011 12:21:23   
limunada
Danki draga user posted image user posted image nedaj se...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1617
11.12.2011 12:31:20   
Anoniman
Danki, ne bih ti bila u koži... No, moraš biti jaka pre svega zbog svoje bebe! user posted image

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 1618
11.12.2011 12:48:52   
jovana j
Uh Danki user posted image , beba sigurno oseca tu nervozu pa je zato placljiva... Ja bi na tvom mestu bar gledala da sto vise izlazimo napolje i bas to, da nisam bar u toj kuci po cele dane... ako mozes i da skuvas pa da stavis sebi hranu u kutijicu (ja tako radim,ako nemam para da jedem negde,a smorim se kuci) i da zapalite ti i beba u provod user posted image
Salim se ja malo, ali bar da niste u kuci, mene inace deprimira da sam unutra po ceo dan. Ja ne izdrzavam, mi stalno zujimo negde...
Cuvaj se i user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1619
11.12.2011 12:51:05   
danki
Hvala vam što me razumete! Život je stvarno nepravedan.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1620
11.12.2011 12:57:39   
jabudic
Danki, draga, proci ce! Kao sto su ti zene vec rekle, trudi se da organizujes sebi vrijeme, da odes negdje sa bebom, da ga sto manje vidjas, jer sve to utice i na bebu. gdje su tvoji? Idi malo kod njih, da promjenite i da ohladis glavu?

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1621
11.12.2011 13:17:42   
Didy
Danki, ne daj se! Život je jedan i život je tvoj. Možda nekad izgleda kao da nema rešenja, ali obično kad se smiriš, stvari se nekako razbistre. Čuvaj se za svoju bebanu, ona ima samo jednu mamu u životu.user posted image Za početak gledaj da sebi nekako olakšaš i da se smiriš da se nervoza ne bi prenosila na bebu. Onda pokušaj da pronađeš neko rešnje ako vidiš da vam ne ide. Ne daj se!user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1622
11.12.2011 15:13:54   
danki
Moji su mi relativno blizu u susednom mestu od mene,ali mi on nedaje da idem cesto kod njih jer ih on ne voli,stalno ih kod mene ismejava za razne stvari što mene posebno boli. Jooj koliko je mrznje u meni prema njemu. Kad bi imala pravo na jednu bilo koju zelju ona bi bila da ga nikad u zivotu nisam srela

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1623
11.12.2011 15:23:20   
dacica
Dankiuser posted image user posted image user posted image user posted image jel imas neku drugaricu,komsinicu..gde su tvoji..organizuj sebi tih 8 meseci,da ti brze i lakse prodje...idi setaj,malo place,pa ce stati,umorice se...idi negde,kuca je zlo-u takvim uslovima,ali treba da sednes i pricas sa njim,pokusaj nekako da resite,mislim bezanjem neces nista postici,dogovorite se nekako,ako ne vredi...ja nebi cekala 8 meseci u paklu..idi kod tvojih,bolje njih da trpis nego njega i to vredjanje...nije niko vredan toga da te psihicki zlostavlja!!!!drzi se!!!

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1624
11.12.2011 15:26:04   
dacica
joj..nadam se da je to trenutna mrznja...ako nije,nema tu zivota..

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here