|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
1.12.2011 22:19:49   
Didy
Moji brat i snaja su se danas razišli. Posle 12 godina (od toga u braku 7).
Jutros mi je zazvonio telefon i ona je rekla: Samo sam htela da ti se zahvalim na svemu, bila si mi više nego moj rođeni brat. Spakovala sam se i idem kući, zvala sam tatu i brata da sad dođu po mene (ona je iz centralne Srbije). Ostala sam u šoku! Spakovala sam Sofiju i otišla tamo, ona je već bila spakovala stvari i čekala. Moj brat je plakao. Plakala sam i ja kao kiša. Plačem ceo dan. Nisam htela ništa da pitam, ne znam nikakve detalje. Našla mu je neke porukice u mobilnom, on tvrdi da tu nema ništa. Ne zalazim! Ne verujem da je samo to, nekako mi previše slab razlog da se okonča dobar brak. Ostala sam u šoku jer nisu imali nikakvih problema, bar nisu nikad pričali o nima, a dosta smo bliski. Nije se ni po njima videlo ništa.
Ne znam da li je sebično, ali najteže mi pada što je nećemo moći viđati često. Stefan je obožava. Danas ju je već tražio. Žao mi je ako Sofija neće imati priliku da osetti tu ljubav koju je Stefan dobio od nje. Nekad joj se radovao više nego meni.
Stvarno joj želim svu sreću ovoga sveta, ma gde to bilo za nju, ali mi je jako teško (nema odgovarajući tužni smajli).

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1551
1.12.2011 22:36:13   
minavb
user posted image  

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1552
1.12.2011 22:59:50   
LillyT

Ne verujem da je samo to, nekako mi previše slab razlog da se okonča dobar brak.

Slažem se.

Ne znam da li je sebično, ali najteže mi pada što je nećemo moći viđati često. Stefan je obožava. Danas ju je već tražio. Žao mi je ako Sofija neće imati priliku da osetti tu ljubav koju je Stefan dobio od nje. Nekad joj se radovao više nego meni.
Stvarno joj želim svu sreću ovoga sveta, ma gde to bilo za nju, ali mi je jako teško (nema odgovarajući tužni smajli).

user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1553
1.12.2011 23:09:47   
jabudic
Didy, bas mi je zao. Sigurno je postojalo jos nesto o cemu nisu htjeli da pricaju, ne odlazi se zbog poruke posle 12 godina. Meni je to odvjek tuzno. Nije kad muz pije i tuce zenu, tada je to spasenje, ali ako je bio iole dobarbrak, jako me rastuzi. Pitam se gdje spakuju sva ta osjecanja i uspomene, neke stvari se ne mogu natpati u kofer.
I odmah mi padne na um mirovna misija, nadam se da ce se pomiriti, ako jos ista osjecaju...

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1554
1.12.2011 23:40:22   
Didy
IZVORNA PORUKA: jabudic

Pitam se gdje spakuju sva ta osjecanja i uspomene, neke stvari se ne mogu natpati u kofer.

Moj brat je samo rekao da još uvek nije svestan i da ne veruje, ali isto tako je rekao da ne može da bude u kući jer ga sve podseća na nju, ne može da podnese.
Ne znam ni kako je njoj, ona se vratila u svoj rodni grad posle toliko godina. Ne možeš nastaviti tamo gde si stao, jer se toliko toga promenilo. Mislim da bi mi bilo lakše da je i ona odavde i da imam mogućnost da je viđam. Ovako imam osećaj da je više nikad neću videti i to me najviše boli. Volim je jako, nevezano za to što je mog brata žena.
Ne znam, Jabude, da li će se pomiriti, ali sam njemu rekla da ja neću da ih mirim jer ne znam šta je sve između njih. Možda je njoj bio pakao, ne želim da je vraćam u njega. Neka svako nađe svoju sreću tamo gde želi.
Strašno mi je i što je tako kao grom iz vedra neba. Juče srećni, danas plaču. Moj brat kaže da ona sve lomi tako preko kolena, ali ne bi zvala svoje da pređu 300 km da bi došli po nju. Dala je otkaz i u firmi. Deluje mi kao da je njena konačna odluka. Ona je bila hladna kao led, izgleda mi kao da ju je nešto jako povredio.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1555
1.12.2011 23:48:33   
dunja RR

Didy jel imaju decu?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1556
1.12.2011 23:54:16   
Alexis79
Didy bas mi je sve to jako tuzno.
Posebno sto o njoj pricas tako lepo  kao o veoma dobroj i korektnoj osobi.

Je*i ga niko ne zna sta se desava iza zatvorenih vrata.
Kod nekih ljudi se te trzavice ne vide samo jednog dana sve pukne.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1557
1.12.2011 23:54:56   
Cuftas
uf, Didy, ja sam se sva najezila od te tvoje price...moram da te hvalim, divna si kad mozes tako zdravo i nepristrasno da razmisljas, ja bih se sigurno umesala, a ne treba, jer samo njih dvoje znaju sta je sve bilo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1558
1.12.2011 23:57:23   
Ana RR
Didy, baš mi je žao. Samo oni znaju šta je razlog a očigledno je nešto nepremostivo. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1559
2.12.2011 0:01:58   
Didy
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Didy jel imaju decu?

Ne. Prvo nisu hteli odmah, onda nisu mogli, spremali su se za VTO. Moja mama misli da je to jedan od razloga, ja nešto ne verujem. Dosta su trezveno i bez nekog očaja pričali o tome. Mislim, možda je na neki način doprinelo, ali ne verujem da je jedan od bitnih razloga. Ne znam, nije mi ni bitan razlog, tužan mi je ishod.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1560
2.12.2011 0:03:18   
bea83
Ana imaš ppuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1561
2.12.2011 0:03:59   
Ana RR
Bea, i ti user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1562
2.12.2011 0:10:13   
snješka
Joj Didy, ja sam se rasplakala čitajući samo. Mogu misliti kako je njima, a i tebi naravno.
Možda i nisu neki riječi utjehe posebno u ovom momentu, ali ko zna zašto je to dobro.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1563
2.12.2011 0:22:38   
Didy
IZVORNA PORUKA: snješka

ko zna zašto je to dobro.

Isto je to i ona izgovorila i ja sam sama svesna toga. Ali opet sam jako tužna. Uopšte ne mogu da odem u krevet, znam da neću zaspati. Već sam večeras htela da je zovem ili da joj pošaljem poruku, a onda mislim da će joj možda biti još teže. Rekla mi je da nema snage da uđe da vidi Sofiju i da želi da ode pre nego što Stefan dođe iz vrtića jer neće moći da izdrži. Samo sam je jako zagrlila i rekla joj: "Ti sama najbolje znaš". Brat nam nije dao da se pozdravimo, kaže da to nije kraj i da je siguran da će se vratiti. Samo smo svi tako stajali i plakali dok je auto odlazio. Stefan ju je, naravno, tražio kad je došao iz vrtića. Pravio je šator od stolica i hteo je da je zove da bude s njim u šatoru. Rekli smo mu da je otišla kod svojih mame i tate. Pitao je zašto je otišla i da li će se vratiti. Ostali smo svi u šoku jer to nikad nije pitao do sad, a ona je znala često da ode na vikend, na nedelju dana...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1564
2.12.2011 0:29:11   
Alexis79
Jeli ona vec nekad odlazila tako ?
Tipa kad se nesto posvadjaju pa se na neko vreme vrati kod njenih.
Možda im i treba neko vreme jedno bez drugog da bi se neke stvari iskristalisale.

Ja sam optimista pa uvek mislim da se stvari nekako mogu rešiti user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1565
2.12.2011 0:32:34   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Didy

Pitao je zašto je otišla i da li će se vratiti. Ostali smo svi u šoku jer to nikad nije pitao do sad, a ona je znala često da ode na vikend, na nedelju dana...

Oseća dete po vama da nešto nije u redu. Sve vide klinci.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1566
2.12.2011 0:35:35   
Didy
IZVORNA PORUKA: Alexis79

Je li ona vec nekad odlazila tako ?
Tipa kad se nesto posvadjaju pa se na neko vreme vrati kod njenih.

Ne. Nikada. Ovo je prvi put.
Da, Dunja, u pravu si, klinci sve osete. Sofija večeras nije mogla da zaspi i budila se stalno. Valjda i ona oseti da sam ja uznemirena...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1567
2.12.2011 16:44:49   
limunada
Didy bas mi zao,mozda se i pomire al dokle bi trajalo...To kazem po sestri,ona je jedno 3 puta odlazila i  vracala se i na kraju ga ipak ostavila skroz a jos i dete imaju a ono najvise ispasta.Tvoj brat i snaja bar nemaju dece,mozda im nije sudjeno a ako jeste bice zajedno.

Moja kuma i kum su se razisli nedavno,otisla je sa bebom od 6 meseci kod mame a on doveo drugu sa dvoje dece,strasno...Al kod njih je svasta bilo,od samog pocetka se ne slazu i mislili su dete ce ih spojiti a ono jos gore,a na vestacku opl.su isli...Samo mi je malecke zao,nista nezna a vec ispasta user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1568
5.12.2011 9:39:38   
saira
Bravo Anonimna ma kakvi ruku nešto drugo bi im ja osjekla njihov ponos.
Ne udraju se žena čak se više ni stoka ne udara več se fino obača sa njima.
A za sve postoji riješenie ljudi se dogovaraju pa Bože moj ako više ne mogu zajedno šta fali i rastat se ili razić se danas nije više ništa sramota samo niko nikog ne treba da trpi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1569
5.12.2011 9:45:02   
saira
Draga Didy interesuje me kako je stanje sad 5.12.2011 da li su se pomirili ili ipak nisu.
Teško je brak okončat za to mora stvarno postojat dobar razlog a ne samo neka poprukica nekad i poruke znaju bit dvosmislene.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1570
5.12.2011 9:58:20   
saira
Draga Limunada

To je najgore kad se dijet nađe ono najviše pati pod tom rastavom,ali mislim da mu je bolje da živi sa jednim pametnim roditeljom nego sa dva budalasta,a svakako kad je dijete zadovoljno zadovoljni su i roditelji a rastavom ono ne gubi svog tatu ili mamu,
to sto tata i mama više nemaju zajedničku ruječ ili se ne vole više ne znači da oni ne vole svoje dijete.

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1571
6.12.2011 14:12:02   
mtajcica83
Danas sam javila muzu da zelim da se razvedem...user posted image
Mozda nije pravo vrijeme jer nije tu( na brodu je), ali nisam vise mogla to da dzrim u sebi...Lomila sam se, razmisljala o svemu , vagala stvari, neke pokusala da zaboravim ili bar da predjem preko njih ali nemogu...Shvatila sam da mi je bolje i da se lakse organizujem i vise se odmorim kad on nije ti...Ne skace mi po zivcima, ne moram da gledam njegove roditelje i jos mnogo stvari koje nemam sad volju ni snagu da pisem..Placem ko kisa, nemam kome da se izjadam, mamu ne zelim da opterecujem, a drugarice sve misle da ja imam savrsen brak i zavide mi...I opet cu ja u ocima mnogih ispasti krivac za sve ...user posted image user posted image user posted image user posted image . A beban osjeca moju nervozu i sve me gleda kako placem i brise mi suze maramicom(posto ih je tona oko mene).Malopriej je jedva zaspao jos ga i zubici muce...A mene sve boli, sva se raspadam od placa, uzasno mi je....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu saira)
Direktna veza do poruke: 1572
6.12.2011 14:14:57   
NadaR
Mtajcice, sta je on rekao? user posted image
Bas mi je zao .

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1573
6.12.2011 14:30:20   
minavb
Šta bi tajcice?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1574
6.12.2011 14:49:51   
isidora88
mtajcice bas mi je zao,mislila sam da ste uspeli da resite problemeuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here