|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
11.12.2011 15:27:19   
Verus
danki, JAKO mi je zao sto prolazis kroz to, i ti i sigurna sam mnoge druge zene....Da li je oduvek bilo tako?  Mislim i pre bebe, ili je to nesto "novo"?

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1626
11.12.2011 15:40:58   
danki
I trudnoca mi je bila pakao,koliko sam samo isplakala nije ni čudo što mi je sad dete osetljivo. Sad je naravno još gore jer su se i problemi i obaveze utrostručili. Taktički me je udaljio od svih,po njemu niko nije dobar,ljudi su zli i samo gledaju da tračare i zato ja nemam ni komšinicu ni drugaricu jer bi one bile zavidne i ljubomorne mada ne znam na šta,verovatno se plaši da bi se ja žalila nekome. Jel bi mogao on da mi oduzme dete kad bi ga napustila,s obzirom da on prima platu a ja ne? Kako se to pravno gleda?

Optimisti su izmislili avion,a pesimisti padobran!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1627
11.12.2011 15:46:59   
Inica
Danki, a ti ne bi mogla kod tvojih da se vratis? Mislim, bar kad pocnes da radis? 

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1628
11.12.2011 15:47:43   
bubulence
uh Dankiuser posted image .
moj komsija se nedavno razveo i zena je dobila starateljstvo (decak 2 godine) iako nije zaposlena... gledaju se ukupna primanja u kuci (ako bi npr zivela sa tvojima).
koliko ste bili zajedno pre braka?

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1629
11.12.2011 23:24:27   
danki
Bili smo zajedno dve god. Tad je sve bilo ok. E onda kad sam zatrudnela i presla kod njega tad se stvari okreću. Da sam ja pre primetila sa kim imam posla oterala bi to u p.m. Bio je dobar glumac,a ja dovoljno neiskusna da to neprovalim.

Optimisti su izmislili avion,a pesimisti padobran!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1630
12.12.2011 23:30:43   
mikica sa
danki draga user posted image
sve sto su ti nase drugarice napisale potpisujem, ali mi je i ovo palo na pamet. kad ste se upoznali voljeli ste se, zar ne? vjerovatno ste bili i slatki i njezni jedno prema drugom. na kraju krajeva, odlucili ste imati bebu a nju nije donijela roda u svakom slucaju user posted image
ono sto ja hocu reci je da mozda probas potisnuti u sebu tu mrznju koju osjecas i koja je odraz gorcine zbog njegovog ponasanja i pokusas mu se pribliziti u smislu kao zena. sredi se (posto ti zamjera na izgledu) ne zbog njega nego sebi i svojoj bebi i odmah ces imati vise samopouzdanja i bices sigurnija u sebe. po meni je on malo kompleksas i pun straha i od tvog odlaska. i bas zato probaj zenskim lukavstvom da mu uzmes konce iz ruku, okreni igru u svoju korist. tako ces vremenom uspjeti da ti ostvaris ono sto zelis i jesti ce ti iz ruke, vjeruj. kad vidi da si jaka nece ti moci nista, onda to iskoristi da vidis kako ces dalje. potrazi posao, prijatelje, otvori se svojima i bice sve bolje.
a prije svega probaj da setas sto vise sa svojom bebom, jer on itekako osjeti tvoju nervozu! posveti se sebi i bebi jer on je samo jednom beba i ima samo jednu ali vrijednu majku, tebe!!!
cuvaj se i sretno! user posted image user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu danki)
Direktna veza do poruke: 1631
13.12.2011 14:48:52   
mikica sa
Uh, ja stvarno ne trebam nikome davati savjete. Eto, sinoc pisem danki a danas kod mene haos user posted image
Jutros se Luka i ja probudili prije mm koji je dosao s posla u 01.00h i legao tek u 03.00 jer je drezdio pred TV-om. Ok, nismo ga budili bla, bla. Kasnije smo nesto razgovarali i izmedju ostalog sam mu rekla da me nije poslusao i sad mu se to obilo o glavu. Naravno, bolje bi bilo da sam ga udarila nego mu dala kritiku, tako da je vec posizio, vidjela sam mu po izrazu lica. Bilo je vrijeme da Luka ide spavati i on ga je odnio u krevet. Posto nije htio odmah zaspati, rekoh da ga malo nina na rukama ne bi li lakse zaspao. Ej, kao da sam mu nesto opsovala, tako je osuo po meni. Kao ja sam najpametnija, dosta mu je vise da ga kritikujem u vezi djeteta, kako sam se uzasno promijenila itd. Zanijemila sam! user posted image user posted image  
Pukao mi je film i rekla sam mu da sebi trazi zenu koja se govoriti "Da, dragi!" jer ja takva nisam i neka se on upita da li se on promijenio otkako se beba rodila a ne ja. Uopste ne razumije da sam nekad premorena, radim na poslu, radim po kuci, sve cisto, oprano, ispeglano, uredno, sve ga doceka kako treba, letim oko gostiju i sve stizem. Pa, imam i ja valjda pravo nekad nesto reci i prokomentarisati! user posted image  Plus imam user posted image , lije iz mene a neki dan sam se slomila na poslu cijeli dan.
Uf, pukla sam totalno! Dodje mi da ga napustim iste sekunde! Pa, sta ocekuje? Kako ne shvata da sam ja prije svega sad mama jer Luka ima tek osam mjeseci pa tek onda supruga i sve ostalo!
Ne znam, mozda treba drugacijeuser posted image  Ili, sta vi mislite?

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1632
13.12.2011 14:58:44   
Snelle
Verujem da ovo nije prvi put da ste se posvadjali user posted image  Rodjenje deteta donosi veliku promenu u odnos supružnika, nervoza i nezadovljstvo se gomilaju, jer nije sve tako jednostavno kao što je bilo pre deteta....mislim da nije ništa strašno i verujem da ćete se oboje ohladiti čim svađa prenoći, ne izgleda mi kao problem oko kog bi trebalo da se opterećuješ i nerviraš user posted image
edit: Kako je lako biti mudar kad nije u pitanju mm kome ponekad želim da odrubim glavu mačetom user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 13.12.2011 15:00:48 >

Direktna veza do poruke: 1633
13.12.2011 15:43:23   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: Snelle

Verujem da ovo nije prvi put da ste se posvadjali user posted image  Rodjenje deteta donosi veliku promenu u odnos supružnika, nervoza i nezadovljstvo se gomilaju, jer nije sve tako jednostavno kao što je bilo pre deteta....mislim da nije ništa strašno i verujem da ćete se oboje ohladiti čim svađa prenoći, ne izgleda mi kao problem oko kog bi trebalo da se opterećuješ i nerviraš user posted image
edit: Kako je lako biti mudar kad nije u pitanju mm kome ponekad želim da odrubim glavu mačetom user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj, bas si me nasmijala snelle!
ma, nemam pojma sta mu je ali je bilo trenutaka kad sam vidjela da ga bas muci ljubomora zbog mog oblijetanja oko bebe, nevjerovatno! naravno da mi je beba na provm mjestu, zbog brige oko njega nekad ne stignem ni jesti do dva-tri popodne, zaista. ali kap mi je bila kad mi je prigovorio zbog bivseg momka. neki dan smo se vozili prema gradu i u daljini se vide Alpe, pokrivene snijegom.komentarisemo kako su lijepe i on kaze super su kad se leti i vidis da si iznad njih. ja dodajem kako su super i kad odes setati planinom. upita s kim. rekoh s drustvom. aha, kaze, znaci s drustvom i tvojim bivsim. ja se nasmijem, i potvrdim ne misleci nista lose jer smo se iks puta dosad zezali na teme bivsih. ali, bilo pa proslo. danas mi je i to nabio na nos. kao mozda je on bio bolji od njega jer sad nemamo vremena za setnje po planinama user posted image
maloprije je zvao s posla, samo da pita jel se cvrcak tatin probudio i sta radi. a mamu ko ..be, da izvines!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1634
13.12.2011 15:51:07   
bubulence
mikice mozda ga je nesto drugo mucilo a to mu je samo bio izgovor da se malo istrese- naravno nije i opravdanje...
nemoj se nervirati, samo ti gledaj na onog smeska najlepseg na svetu, jer ce brzo da poraste i ne moze se nadoknaditi to vreme...za muza ima vremena

Direktna veza do poruke: 1635
13.12.2011 16:22:23   
mikica sa
Bubi user posted image  hvala i tebi puno na podrsci. Ma, ko ce mu znati, muskarci i njihova logika. Eno ga maloprije zove i sve normalno, grrr! A sad bih se ja svadjala user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1636
13.12.2011 17:25:41   
mihi
Mikice ne sekiraj se stvarno  su divni Alpi pod snegom u daljini, moja sestra živi u Bernu jedva čekam da idem s decom sad za raspust. Kad te muž nervira zagledaj se u Alpe i kuliraj.user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1637
13.12.2011 18:35:48   
bebać
Hoću i ja da šetam Alpima po snijegu,može i ljeti,nije frkauser posted image

mikica ja tu ne vidim nikakav proble,apsolutnouser posted image
možda ti i nisi navikla na svadju, tek skoro ste dobili bebu....sve je to normalno, i nemoj da me pogrešno shvatiš ali kako bračni staž bude 'rastao' a time i dijete, u neka doba i te sitne svadje će se povećavati,i opet u neka doba je to i 'normalno'(naravno ne mislim bukvalno da se trebate non stop svadjati i istresati)

možda čoveku naletio dan loš, i ti ga dokosurila svojim primjedbama i eto ga, znaš kad si nervozan teško se suzdržatuser posted image

Krećem od seb. mene što god 'podigne' okršaj se završi na m, kako god da okrenem...njega mi je uvijek najlakše napasti i okriviti 'što prije 10 dana nije prosuo pepeljaru punu opušaka i kako ga boli uvo'..kontaš šta ti hoću rećiuser posted image i eto ti svadje

doduše, on prije nije progovarao,više sam ja držala monologe, nego u zadnje 2 godine(Odprilike), a sad će nam 5god braka, dosadilo mu šutat i počeo se i on branituser posted image

šta reći,brak,zajednica,obaveze,navike...user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1638
13.12.2011 18:57:44   
vukosava
E mikice ja takve ekcese ni ne racunam u bracne probleme. Sto si duze sa nekim to oguglas na te bezveze rasprave oko toga jel belo belje ili je crno crnje...

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1639
13.12.2011 18:59:30   
bebać
E ja ispisa čitav post a Vuka reče u dvije rečenice što htjedoh rećiuser posted image . Baš tako,bravouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1640
13.12.2011 19:19:30   
vukosava
Ali to kod Danke - takav mi je bio bivsi momak, najozbiljnija veza pre muza. Ziveli smo zajedno godinu i po dana. Slicno se ponasao prema meni, ali sam se srecom svim silama trudila da ne zatrudnim... Jedva sam se izvukla, mislim imala sam osecanja. Ali ipak sebe volim vise... Ali da je beba dosla, joj ne znam sta bi stvarno tad... user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1641
15.12.2011 10:32:18   
lajla

IZVORNA PORUKA: vukosava

E mikice ja takve ekcese ni ne racunam u bracne probleme. Sto si duze sa nekim to oguglas na te bezveze rasprave oko toga jel belo belje ili je crno crnje...

tacno tako

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1642
15.12.2011 19:14:48   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: mihi

Mikice ne sekiraj se stvarno  su divni Alpi pod snegom u daljini, moja sestra živi u Bernu jedva čekam da idem s decom sad za raspust. Kad te muž nervira zagledaj se u Alpe i kuliraj.user posted image user posted image user posted image

onda bi se mogle upoznati kad dodjes sa djecom, to bi bilo super.
sorry za ot ali morala sam user posted image

btw, opet je sve ok. doduse, kad malo razmislim, ti si Vuko zestoko u pravu i ne daj Boze da dozivim neki zaista veliki okrsaj. ne znam kako bih to prezvakala.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1643
19.12.2011 19:04:07   
nina26
Uh ja ne dolazim  u ovu temu cesto hvala Bogu, ali moram negde da se izduvam nemam gde user posted image

Naime, neke od vas znaju, neke ne, da se trudimo vec 2,5god za bebu, jedna uspesna vto, pobacaj, pa sto cuda smo preziveli, i dalje bebe nigde..

E sad mi se spremamo za eskimcice od NG, ali problem je u tome sto sam ja pocela pre 2 meseca da radim konacno, bila sam presrecna, ali je radno vreme nenormalno, po 10 sati dnevno i to ono ispredinao radno vreme, svaka subota, sad i praznicima i nedelja, i ja vise ne znam gde glavom udaram, nervozna, a na sve to mm nema razumevanja kad nisam raspolozena za muckanjeuser posted image

Ja ne znam sta mi je, poslednji mesec nemam uopste volju, da li zbog posla, da li vise sto mi je dojadilo sve to oko potomstva, uglavnom dva dana samo nismo spavali, i on mi prebacuje evo ga danas ceo dan, dosla sposla umorna, on prvo to na nos,kako tako necemo nikad napraviti bebu, i da zato ne uspevamo..i razne gluposti...
za samo 2 dana sto nismo od napravi tragediju, a kad on nije raspolozen onda nikom nista, nego se tako potrefilo sad da on ima volju a ja ni u najavi...uh, sve me vise ovo zamara, i ne znam sta da radim da popravim malo sebi raspolozenje jer uvece hocu samo da legnem i da gledam tv i da me ne dira niko..

jel sam nepravednauser posted image

Direktna veza do poruke: 1644
19.12.2011 19:10:23   
World
umor je definitivno najveci ubica zelje za sexom, provjereno... samo bi trebalo da tm ima malo vise razumijevanja...
ja sam uspjela da smanjim svoj tempo za oko 20%, mada mi je i dalje ludnica od posla, pa sam cak razmisljala i da dam otkaz, samo da mogu na miru da 'sklepam' neko bebce, jer koliko god da se trudis, onaj poslovni stres ubi...
ne znam sta da ti kazem, ili idi na neki part time, ili se pomiri s tim da ce ti biti takva situacija sve cesce.. znam da nije utjesno, ali to su cinjenice, na zalost....

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1645
19.12.2011 19:50:20   
nina26
pa i ja se razmisljam o part time, moram nesto da menjam ne vredi...

uglavnom ima razumevanja, ne znam koji mu je djavo sad, pa misli samo na svoje potrebe user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1646
19.12.2011 19:54:23   
World
mozda ga je uhvatio pms.... user posted image
ma ne sikiraj se, i ovaj moj ponekad tako ima neki pms ispad, pa ga samo cudno pogledam, ali smiri se brzo.... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1647
19.12.2011 20:00:52   
bea83
nina26user posted image user posted image i da nisi počela da radiš imaš razloga da budeš i fizički i psihički umorna od svega i puno pravo da daš sebi oduška i više od dva dana...Beba će doći kad se slože sve kockice i to će biti uskoro, dva dana ništa neće promeniti osim što ćeš ti doći sebi...Kakva bre nepravda???Da te nisam čula da tako pričaš, daj sebi vremena da napuniš baterije a gospodin mora da razume

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1648
19.12.2011 20:08:30   
Verus
mm bi bio srecan da nam je razmak 2 dana=da znasuser posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1649
19.12.2011 20:14:41   
MakiJ
Uf kod nas je obrnuto ja sam ta moze ( pa neradim nisam umorna)user posted image
A on je stalno umoran, neki put mi bas tesko i onda on kaze da ti radis koliko i ja nebi i ti mogla cesto, znam da radi fizicki tesko ali neki put bas i nisam razumnauser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here