|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
6.12.2011 14:55:43   
mtajcica83
Moli da pocnemo i okrenemo novi list kad se vrati, kaze mi da ne razdvajam sina i oca i da oprosti neke stvari i da se ne vracam stalno u proslost...Ja sam totalno s*ebana vise ne mogu ni da razmislam kako teba, glava mi je puna misli, zelim da imam mir kao sto ga imam sada dok on nije tu...Nije da sam ja njega prestala da volim, ali toliko se stvari izdesavalo i ljetos....Neznam zene moje....osjecaj je grozan.,..Nisam uspjela da sacuvam brak i to je za mene ogroman poraz user posted image user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1576
6.12.2011 15:05:31   
bebać
Ne znam preko čega treba da predješ,šta je uradio, šta se desilo...jeli toliko krupno???Ustvari nije bitno ni jel krupno ni sitno,nego jel ti možeš to sahraniti u sebi i krenuti dalje?
Ja sam u subotu se klela da ću da odem, i sve raz*ebem, došlo mi samo tako...i ranije mi je dolazilo,ali u subotu sam bila kao ludak koji ponavlja samo jedno, pa sam zaključila i da ne volim m i da bi mi bilo bolje samoj, da nemam snage više u dvoje radit išta i pravit i kompromise i odluke, i neodluke i svašta...odlučila samo otić i biti sama. Nekako mi došlo da mi je dosta evo sad će nam 5 godina braka,prezasićenje

Bez ikakvog razloga krupnog,m je isti kao što je bio prije 5god, ima stvari koje me nerviraju ali oduvijek su me nervirale i svadjam se zbog njih, u subotu me potaklo što je otišao na selo po meso bez mene, i ja sam htjela ići, i rekla sam mu da ću da odem pa da on onda oduvijek može radit šta hoćeuser posted image

E sad dva dana poslije, sam se smirila i zaključujem da nam je naišao jako jako liš period(on ima manje posla i jako je nervozan, time su i manje finansije, ja tražim posao već duže vrijeme i beskonačni razgovori i konkursi izvlače moju poslednju pozitivnu energiju) i time se i svadjamo više, ja se svadjam više,uvijek ja napadam njega

Hoću ti reći, možda da oladiš malo i pustiš vrijeme, za razlar nikad nije kasno. Idealno bi ti bilo da odeš negdje i promijeniš okolinu i razmisliš, ovo i meni treba,tačno sam se zasitila svega(ovog gore navedenog i problema i svakodnevnice)

mtajčice možda da ipak oladiš, kad ti ja to kažem znaš koliko je satiuser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1577
6.12.2011 15:37:21   
mtajcica83
Bebac pokusavala sam ja da oladim i kuliram ali doslo mi je to preko glave, necu svoje zivce da kidam pa imam 28 godina necu da dozvolim da mi najbolje godine prolaze u kidanju zivaca i trpljenja nekih stvari..
Ma neznam mozda cu za neko vrijeme govoriti i osjecati drugacijem neznma vise ni ja

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1578
6.12.2011 15:41:13   
Anoniman
Pamet u glavu zene, nikako mi nije jasno sta ste vi ocekivale od braka kad ste u njega ulazile!? Nije brak sareni Barbi svet u kom cveta ljubav i romantika. NEma romantike, nema dorucaka u krevet, a mora biti drugarstva. Ako s nekim imate dete, morate biti dozivotni prijatelji, a ne odmah rep na ledja i bezanija. Zbog deteta imate odgovornost i duznost da brak spasete jer NIJE isto odrastati uz jednog ili oba roditelja. Da vas muzevi tuku i zlostavljaju fizicki ili psihicki pa i da vas razumem. Suvise ste mlade usle u sve to i s previse iluzija , e sad se trudite da spasite sto se spasti da.

Direktna veza do poruke: 1579
6.12.2011 15:44:22   
NadaR
Cemu anonimnost? user posted image
Razmisli Tajcice jos , sacekaj da se i on vrati pa pricajte .
Imas li snage i volje za poslednju sansu? Cisto da znas da si sve pokusala da spasis svoju porodicu? user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1580
6.12.2011 15:46:53   
bebać
Tačno zašto anonimnost brate mili, kad pričam o svom životu nisam anonimna(i dobrom i lošem) pa što bi bila anonimna davanjem savjeta tj. vidjenjem braka svojim očima, ne kontamuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1581
6.12.2011 15:53:42   
mtajcica83
svako ima svoje misljenje i ja ga postujem..Naravno da ne treba podviti rep i pobjeci, ali mislim da je mnogo gore biti nezadovoljan u braku..Mnoge se stvari trpe zbog djece i na kraju opet doje razvod, samo sto si tada stariji, sa malo zivaca itd..A znam da nije lako odrastati samo sa jednim roditeljem jer sam djete razvedenih roditelja.Upravo iz tog razloga sam davala sve od sebe da uspijem ali kaoo sto rekoh prije to ce biti ogroman poraz za mene ako do toga i doDje.Sto se tice sansi oboje smo ih imali i nismo se bas pokazali...

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1582
6.12.2011 16:22:07   
Anoniman
Da, čemu anonimnost? Ono što nisam spremna da potpišem neću ni da pričam...

Direktna veza do poruke: 1583
6.12.2011 16:24:47   
Anoniman
Uzgred, nisam za razvod na prvu loptu ali moram da podsetim da su DVOJE u braku i da DVOJE taj brak treba da čuvaju i spašavajuako se spasiti može a ne samo žena!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1584
6.12.2011 16:52:30   
Brand new mama

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Upravo iz tog razloga sam davala sve od sebe da uspijem ali kaoo sto rekoh prije to ce biti ogroman poraz za mene ako do toga i doDje.Sto se tice sansi oboje smo ih imali i nismo se bas pokazali...

OK,ali jako kratko ste u braku,a desila se velika stvar-dobili ste bebu!!! I on,izgleda,cesto nije tu. Tako da mozda tu lezi srz problema.Ti si tu sa bebom,imas svoj mali svijet koji je uredjen na odredjen nacin, on je na brodu i onda dodje,i napravi haos.Nistavise nije na mjestu,on se navikao da zivi sam,ti si navikla da zivis sama i mislim da je osnov problema tu.Dok se ti ne snadjes i ispunis svoj zivot sa jps nekim stvarima,otkud znam,recimo poput Lu koja je svoj zivot fino sredila,napravila je dom za svoju porodicu i kad njen muz dodje napravi mjesto i za njega(sigurno joj nije bilo lako). Moras ti znati i njemu pokazati da morate biti tim,jer kao solo player-i necete nigdje daleko stici,ali stvarno. Ja ti ovo kazem iz iskustva,na porodjaj sam krenula sama,vidjao nas je na dan i po svake dvije nedjelje i kad je dosao na duze-nismo se snasli,i ja sam mislila da cu se razvesti,da nemam nista sa tim covjekom koji baca carape u pretsoblju i ne gleda gdje su djecje igracke dok sjeda. Da ce mi biti lakse da se pokupim sa stomakom do zuba i bebom u rukama i odem bilo gdje. Ali proslo je,manje-vise.Pokusaj mu dati sansu da budete jedno za drugo, sjeti se zasto ga volis i podsjeti njega zasto se zaljubio u tebe(mozda vam to bas sad i smetauser posted image ) U svakom slucaju sve ce biti OK

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

Direktna veza do poruke: 1585
6.12.2011 17:00:05   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Pamet u glavu zene, nikako mi nije jasno sta ste vi ocekivale od braka kad ste u njega ulazile!? Nije brak sareni Barbi svet u kom cveta ljubav i romantika. NEma romantike, nema dorucaka u krevet, a mora biti drugarstva. Ako s nekim imate dete, morate biti dozivotni prijatelji, a ne odmah rep na ledja i bezanija. Zbog deteta imate odgovornost i duznost da brak spasete jer NIJE isto odrastati uz jednog ili oba roditelja. Da vas muzevi tuku i zlostavljaju fizicki ili psihicki pa i da vas razumem. Suvise ste mlade usle u sve to i s previse iluzija , e sad se trudite da spasite sto se spasti da.

I ja sam dijete razvedenih roditelja, pa sta?! Majka mi je i otac i majka, i nista mi u zivotu nije falilo. Znam da bi mi sa mojim ocem zivot bio blago receno-uzasan, kao sto je njegovoj drugoj zeni i djeci! Najgore nesto sto neko moze da kaze jeste da se brak spasi zbog djece. Brak se spasava zbog samih supruznika, djeci moze da bude bolje ako je sa jednim roditeljem, a ne da slusa predstave i svadje po cijeli dan ukoliko se o takvom problemu radi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1586
6.12.2011 17:04:35   
Anoniman
Spasiti brak zbog dece je mudrije nego razvesti se jer vise niste na medenom mesecu ni u romanticnom holivudskom filmu. To je neodgovorno.

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 1587
6.12.2011 19:22:06   
snješka

Spasiti brak zbog dece je mudrije nego razvesti se jer vise niste na medenom mesecu ni u romanticnom holivudskom filmu. To je neodgovorno.

Izvini, ali ovo je glupo. Nema šanse da bih spašavala brak samo zbog djece a da nema ljubavi i da se ostaje zajedno i biti nesrećan samo zbog djece glupo je i neodgovorno. Kakav primjer se djeci tako daje?! Kad su srećni roditelji srećna su i djeca!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1588
6.12.2011 19:30:15   
tijatija
Moja majka je spasavala brak radi mene i brata, detinjstvo nam je bilo nikakvo samo zbog njega a majka nije tada videla da gresi nego je trpela sve zbog nas... Sad kad smo se odvojili od njih (udali, ozenili) ona ostade sama u suzama i patnji a ja i brat skoro da i nepricamo sa njim, sad svata da je pogresia da se razvela sve bi bilo lepse i drugacije , mozda bi nas otac vise" voleo i cenio" ovako nista za nas nemari...
Ja smatram (iz toga sta sam prozivela) da je bolje dobar razvod nego los brak !!!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1589
6.12.2011 19:46:12   
minavb

Bolje dobar razvod nego los brak. Razlog za razvod braka nije samo fizicko i psihicko maltretiranje. Nikad ne bih mogla da zivim sa covekom kog ne volim i sa kojim se ne podnosim, samo zato sto imamo decu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1590
6.12.2011 19:56:08   
mikica sa

Draga Anonimna, vjerujem da je to tvoje misljenje ali se ne slazem. U takvom "spasenom braku" trpe svi, od roditelja koji se sigurno popreko gledaju pa do djece koja osjete tu ogorcenost i zategnutu atmosferu medju roditeljima i skupljaju samo negativnosti u sebi i vjerovatno jedva cekaju da odu iz takvog doma.
Po meni, roditeljski dom treba da bude toplo gnijezdo gdje ptici (djeca) zdravo i sretno odrastaju uz sretne i zadovoljne roditelje, da bi kasnije u zivotu imali dobar temelj za sopstvene brakove i srecu. A ako i ne stupe u brakove, dobar odgoj, sretna porodica i zadovoljstvo su preduslov za sve.
Iva, i meni je mama bila oba roditelja i stvorila je od mene kompletnu licnost na koju smo i ona i ja bile i ostale ponosne. Hvala joj za to! user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1591
6.12.2011 20:02:51   
indy_25

IZVORNA PORUKA: minavb

Bolje dobar razvod nego los brak. Razlog za razvod braka nije samo fizicko i psihicko maltretiranje. Nikad ne bih mogla da zivim sa covekom kog ne volim i sa kojim se ne podnosim, samo zato sto imamo decu.

Brvao Mina isto mislim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1592
6.12.2011 20:08:23   
snješka
Ja bih rekla da je bolje razvod nego loš brak, jer dobrog razvoda nema. Razvod sam po sebi nije dobar.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1593
6.12.2011 20:27:51   
indy_25
Ja se razvodim svako 4 mjeseca a nikako da se razvedem user posted image . Meni je isto problem kad su dvije osobe bez ljubavi u braku i kada pate . I to pukne kad tad. Jer pocnu da se varaju. Ja stvarno ne bi mogla da zamislim da zivim s nekim bez ljubavi a za fizicko i psihicko maltretiranje da ne pricam. I ja vjerujem u Barby bajke i vjerujem da se moze tako zivjeti i vjerujem da romantika ne nestaje u braku i kad dodju djeca. Ne mora biti stalno ali moze se odvojiti i vrijeme da se posvetis partneru.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1594
6.12.2011 20:28:19   
Brand new mama
Ako nema ljubavi medju njima-naravno da je bolje razvod,ali ona kaze da ga voli,samo nece da trpi i da kida zivce zbog nekih stvari medju njima. Najbolje bi bilo kada bi ipak otisli do psihologa ili br.savjetnika,inace ni razvodom nece nista stvarno rijesiti,sem sto nece zivjeti zajedno,vec ce mozda iste probleme uvuci i u nove veze ili brakove.Sa "bice OK" sam mislila da ce u svakom slucaju kasnije vrijeme izbrisati puno toga, podignu se ljudi poslije i uzasnih stvari nego sto je razvod
PS.mozda su u pitanju ipak "ovcje boginje" braka

< Poruku je uredio Brand new mama -- 6.12.2011 20:30:15 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1595
6.12.2011 23:14:28   
bratzz

resia da se razvela sve bi bilo lepse i drugacije , mozda bi nas otac vise" voleo i cenio" ovako nista za nas nemari...
Ja smatram (iz toga sta sam prozivela) da je bolje dobar razvod nego los brak !!!

Vidi ja razmisljam suprotno od tebe, zivot ne shvatam olako i zivim punim plucima, sa sve romantikom, medenim mesecom i barbi svetom a nisam razmazena bogatasica, vec sam samo razmazena i uzivam u tome, nemam sekundu vremena za bacanje iako bi bila nezadovoljna nacinom na koji postupa mm samnom, bez grize savesti bi ga poslala u proslost.
Malo je stvari za koje je vredno zrtvovati se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1596
6.12.2011 23:27:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bratzz

Vidi ja razmisljam suprotno od tebe, zivot ne shvatam olako i zivim punim plucima, sa sve romantikom, medenim mesecom i barbi svetom a nisam razmazena bogatasica, vec sam samo razmazena i uzivam u tome, nemam sekundu vremena za bacanje iako bi bila nezadovoljna nacinom na koji postupa mm samnom, bez grize savesti bi ga poslala u proslost.

Kako si ti ovo lepo rekla! user posted image

ps. Nisam čitala unazad, samo ovaj post.

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1597
7.12.2011 1:08:42   
dacica
mtajcice..svi mi imamo zute minute,krize u braku,svima nam dodje vise puta da se razidjemo...meni do sad sto puta,da pomislim da ne mogu vise...ali,dobar razgovor resava sve probleme,veruj mi,,,naravno ako nije narkoman,alkohol.nasilnik..onda tu razgovora nemauser posted image user posted image user posted image
moj savet je,da porazgovarate,i nadjete neko zajednicko resenje!!!!

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1598
7.12.2011 3:27:57   
vukosava

IZVORNA PORUKA: IVA 11

I ja sam dijete razvedenih roditelja, pa sta?! Majka mi je i otac i majka, i nista mi u zivotu nije falilo. Znam da bi mi sa mojim ocem zivot bio blago receno-uzasan, kao sto je njegovoj drugoj zeni i djeci! Najgore nesto sto neko moze da kaze jeste da se brak spasi zbog djece. Brak se spasava zbog samih supruznika, djeci moze da bude bolje ako je sa jednim roditeljem, a ne da slusa predstave i svadje po cijeli dan ukoliko se o takvom problemu radi.

To da su dvoje u braku nije bas garancija da ce neko odrastati uz oba roditelja. Nazalost neki umru ranije pa opet ostanes sa jednom.

Kao sto zivot sa dva roditelja nije uvek recept za deciju srecu...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1599
7.12.2011 14:17:06   
bratzz
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: bratzz

Kako si ti ovo lepo rekla! user posted image

ps. Nisam čitala unazad, samo ovaj post.

Hvala user posted image
Komentarisala bi ja jos samo se bojim da nekog ne povredim ali na komentar anonimne sam morala da dam odgovor.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here