nenja22
|
vecernja sema: sisa ili popije mleko oko 200ml, u zavisnosti da l' je jeo vecernju kasicu, i onda ga obicno muz uzme na "doradu", sto neko rece...zaspi relativno brzo, ali se budi isto brzo i onda ako mu dam da sisa ne treba uspavljivanje, ali se onda budi svaki cas i svaki cas hoce, pa onda brekce sto se prejeo, pa se vrti i tako prilicno nemirno spava (sa nama u krevetu, da dodam)...ako mu ne dam da sisa, krece urlanje u trajanju kad pokusavam da mu uvalim cuclu, i ako to izdrzim, ume ponekad da se uspava, pa da lepse spava tu noc, ali opet ima bar jos jedno do dva budjenja, kad nisam u stanju u nista drugo da uradim nego da mu dam da sisa, pa se tako nekako uspavamo oboje...ali to urlanje, sto preraste u Weltschmerz i tugu ocajnika sa sve jecanjem i uzdisanjem posle, stvarno ne mogu uvek da izdrzim... dnevna sema: prepodne muz dok sam ja na poslu, u rukama ljuljuskanje, ili u setnji u ergu odspava lepo, ponekad i dva puta...popodne, uz sisanje sa mnom, pored mene, oboje dremnemo, ili samo on, a ja se izvucem sa kauca kad on zaspi... sve u svemu...samostalno uspavljivanje? misaona imenica kod nas, nije da sam jako puno pokusavala, cinjenica, ali po svemu iz okoline sto sam cula i videla, mislim da to stvarno prvenstveno zavisi od toga kakvi se rode