|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.12.2011 10:20:32   
smeskicTB
ivas, ja sam radila cervikalani jer mi se jedno pre podne promenio sekret..pa za svaki slucaj..
posto sma ja blizanacka, ja cu verujem jos jedanput ranije raditi cervikalni, jer se poradjamo na ulasku u deveti(najbolja varijanta)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 676
1.12.2011 15:34:42   
jdzindzer
ivas, kada imas izabranog anesteziologa on dolazi na porodjaj bez obzira gde se nalazi.cak i kada je na odmoru.to isto vazi i kada imas izabranog ginekologa za porodjaj

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 677
1.12.2011 15:48:55   
Slave 81
Devojke, veliki pozdrav za sve vas. Tek sam se uclanila na forum, ali sam iscitavala dosta vasih postova. U 30. nedelji sam trudnoce. Odlucila sam se da se porodim u KBC Zvezdara, pa me zanima sta je bilo sa spratom koje je poceo da se renovira, koliko kosta apartman i da li tu mozete uvek da primate posete i kada su posete na ostalim odeljenjima. Muz mi dolazi preko sedam gora i mora i nece moci dugo da ostane posle porodjaja, pa bi mi znacilo da moze sto vise vremena da provede sa mnom i bebom. Koliko ranije ste krenule na preglede u KBC Zvezdara pre porodjaja? Ja sada vodim trudnocu u DZ Zvezdara. Hvala vam najlepse.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 678
1.12.2011 16:03:57   
Anoniman
Ovo bas i nije tako u praksi. Cula sam vise puta, posebno za anesteziologe da nisu dosli. Zato sto su pre toga imali dezurstvo ili nesto slicno. Izgleda da oni od bolnice jos nisu dobili taj novac koji im pripada pa zato i ne dolaze
IZVORNA PORUKA: jdzindzer

ivas, kada imas izabranog anesteziologa on dolazi na porodjaj bez obzira gde se nalazi.cak i kada je na odmoru.to isto vazi i kada imas izabranog ginekologa za porodjaj

Slave, apartman je za sada 3000 din i mozes da ga uzmes ako je slobodan kad se porodis. Nema rezervacija unapred. Sto se tice poseta, ako si u apartmanu onda je prakticno preko celog dana, moze muz da t dodje, familaija ide u trpezariju. Sto se tice frendlija, tamo isto mozes da primas posete, ne znam tacno od koliko sati, promas ih u trpezariji (to je taj II sprat koji je renoviran, okrecen i novi prozori i koji je u funkciji) i pedijatrijske donesu bebu na uvid tj u trpezariju user posted image Na babinjarama (sobe bez beba) poseta nema ili isto ima jednom u toku dana samo za muza, koji dete moze da vidi samo jednom, pokazu ga preko stakla. Za donosenje stvari nije problem, pustaju pa makar se nalazili ispred lifta ili ostave dole kod babice pa vam on a donese.

Na preglede mozes kad hoces a i ne moras. Samo cim udjes u 36+1 uzmi uput za to porodiliste od svog ginekologa.

(odgovor članu jdzindzer)
  Direktna veza do poruke: 679
1.12.2011 16:19:36   
Slave 81
Hvala Mali Misu, jos samo da vidim za taj epidural. Nadam se da cu uspeti da ga dobijem :) Pa nista, ako bude slobodan, ja cu uzeti apartman, ako ne, valjda cu bar upasti na BF. Bas im je skup epidural. Koliko sam cula, u Dr Misovica se uopste ne placa, samo tamo doci na red je lutrija. Doktori traze oko 300e, babice 100e ako hoces da imas sigurno mesto, mada, ako se vec ne placa epidural, dodje mu na isto. Ne znam ni sama, dugo vec razmisljam za gde da uzmem uput i sudeci prema vasim komentarima, nekako o Zvezdari ima najvise reci hvale... Tu se rodio i moj muz, pa se njemu bas svidja ta ideja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 680
4.12.2011 13:30:40   
ivas
Ja rekla mom lekaru u dz da bih u Zvezdaru da se poradjam i on mi dao uput da tamo uradim sledeci UZ, kaze jos bolje, nek se upoznam sa okruzenjem. Samo sad ne znam, da li se tamo UZ zakazuje il se pojavim u ambulanti samo ili kako? 

(odgovor članu Slave 81)
Direktna veza do poruke: 681
4.12.2011 14:05:01   
maslackic
Odes ujutru oko pola 8 dele se brojevi na salteru, i u ambulanti se radi pregled i uz... svaki dr ima dan kada radi u ambulanti...

ida i dr ova koji rade od 10h... user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 682
4.12.2011 14:53:54   
ivas
Hvala Maslackic! Samo cek, ne razumem, uzmem broj u pola 8 a tek od 10 rade? Stvarno? Il to samo neki sto kasne? Imam jednog takvog u dz user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 683
4.12.2011 15:12:50   
maslackic
ne,ne,nisam lepo objasnila, ima dr ova koji rade od 8 i ne kasne user posted image ali se brojevi dele od pola 8 , i oni rade u ambulanti do 10, a onda pocinje druga smena koja radi od 10 do 12...

videces, u Gradskoj jos nisam naletela na nekog bezobraznog, na salteru radi babica koja je ok, ali kad je neko iznervira bude drska...

ja idem kod dr Obradovic ona je cetvrtkom u ambulanti od 8...

malo sam trudna ,pa malo i izgubljena user posted image mozda nisam najjasnija user posted image

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 684
4.12.2011 15:21:25   
Anoniman
pisala na pogresnom mestu user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 4.12.2011 15:22:57 >

Direktna veza do poruke: 685
4.12.2011 16:07:52   
ivas
Aaha, razumem Maslackic, hvala. Samo jos zgradu da potrefim, nisam nikad bila. Jel ulaz bese iz D. Tucovica? Znam da postoje dve zgrade pa ne znam koja je koja. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 686
4.12.2011 16:10:33   
Anoniman
Nije, zgrada je ona gornja gde je prvo deo za plucne bolesti pa onda ginekologija. To je ulica paralelna sa D. Tucovica prema Bulevaru.

Imas li dr kod koga zelis da ides, da ti posaljem tel saltera pa da vidis kad radi ambulantu pa da ti on radi i uz?

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 687
4.12.2011 16:19:42   
ivas
Super, hvala! Uboscu valjda! Vec si mi poslala pp sa brojem,  a za dr. ne znam nijednog, mislim da cu otici bas kod Mitrovica, sve lepo nesto o njemu cujem pa eto.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 688
7.12.2011 14:35:34   
Ivence
Dobar je Mitrovic, moja kuma je bila kod njega, i bas je zadovoljna.. ja cula i za dr Kostic da je super, nego ja cekam tu prokletu knjizicu nikako da mi je vrate, menjali su mi ime firme, pa cim mi vrate da odem... uci cu u deveti, a da nisam ni otisla jednom tamo :)

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 689
7.12.2011 14:43:12   
ivas
Eto, ja cu bas uskoro ici. Danas mi jer beba na UZ nesto krupnija, sto ne mora nista da znaci a i moze, sve sam se nadala da cu izbeci ogt test ali mozda cu morati ipak da radim. Secer mi je dosad uvek bio ok al kad je kao krupnija beba onda ce me ipak mozda slati na to. A i nisko je dosta pa mi vrsi pritisak na grlic, dr kaze da treba da me pregledaju i ginekoloski al da nece on sad to kad cu vec u Zvezdaru. Pa mene sad zanima dal mogu istog dana da me pogledaju tamo i ginekoloski i na UZ?

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 690
7.12.2011 15:10:18   
maslackic
Pregledaju, kada sam ja bila na testu za glukozu , prgledali su me ginekoloski ali su me odpustili pre uz a jer nije bilo mesta u bolnici...

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 691
7.12.2011 15:21:39   
ivas
E pa super, hvala, da odradim i to ako treba. A jel neprijatno ili bolno to kad ti gledaju grlic u trudnoci? Nadam se da ce dr. da bude neki fini... Meni ga nisu nijednom pregledali pa me sad uvatila prpa neka od toga. user posted image

Direktna veza do poruke: 692
8.12.2011 9:30:27   
smeskicTB
moju trudnocu otpocetka vodi dr Kostic. prezadovoljna sam . predivna zena! ja je zovem moja carobnica.
ne znam nista o porodjaju..ali mi je jedna blizanacka mama rekla da joj je isto bila super-radili su cr.

jako, jako je bitno imati poverenja u svog dr!

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 693
8.12.2011 9:34:09   
maslackic
jednom sam bila kod dr Milice Kostic i skroz je sasava zena user posted image

Ivas nije nesto bolan taj pregled, vise neprijatan,bar meni. kratko traje tako da se da izdrzati i posle zaboraviti user posted image

Direktna veza do poruke: 694
8.12.2011 9:43:21   
smeskicTB
daaaa, to je nas dve i spojilouser posted image
prava je ljudina!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 695
8.12.2011 14:34:01   
Ivence
Evo ja sada dosla iz gradske... htela sam kod dr.Kostic, ali ona nece raditi do sl ponedeljka, pa me je primio dr.Mitrovic... i on je zaista super, strucan, sve mi je objasnio :O) ali cu ja svakako ici kod Kosticke sledeci put :)) E to sto ti je veca beba ne znaci nista, oni imaju kao neki prosek, ali kao sto znas, mi smo svi razliciti, a i niko ne zna kada ti je tacno zaceta beba user posted image Meni je nedelju dana starija po svim uz pregledima, a ja nisam radila taj test, samo obican, i posto mi je tu secer u redu, onda ovaj nisam radila uopste... pregled odmah mogu da urade, samo kazi doktoru kod koga ides da ti treba i uz i pregled, nije bolan, malo neprijatan, ali nish strasno user posted image Ja sada moram kod svog doktora da uzmem gomilu uputa, pa onda u gradsku na ctg i taaaako user posted image

Direktna veza do poruke: 696
8.12.2011 14:42:12   
Ivence
E da, ulica se zove Presevska, ako dolazis iz Dimitrija Tucovica, kada stignes do rampe levo, ne skrenes tu, nego desno uzbrdo, pa odatle prva desno, tu je neki centar za tuberkulozu prvo, ali ti nastavis ulicom, ides malo dalje, prodjes par tih zgrada, i na toj gde je ginekologija, pise ispred, pa neces omasiti, pitas bilo koga, svi sve znaju tamo, ja se sama snadjoh, pomagali mi ljudi sa ulice user posted image  

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 697
8.12.2011 17:55:39   
smeskicTB
Ivence, ti bi da te dr Kostic poradja?

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 698
8.12.2011 20:22:46   
maslackic

IZVORNA PORUKA: smeskicTB

ovakoc, bris se vadi u sobi br.16. divna zena ga radi.
inace, ta soba vam je kada prodjete saltere, tamo gde je i ctg cini mi se..

onda bris nosite dole u laboratoriju, platila sam ga 600din-cervikalni..i rezultati ili u petak,a sigurnije u ponedeljak.

pa eto, ako nekom zatreba.user posted image

rezultati su brze nego u zavodu...

jel samo odes ili treba uput? kontam da ne treba s obzirom da se placa...user posted image i kome se javis kad dodjem da radis bris?

Direktna veza do poruke: 699
8.12.2011 20:57:13   
maslackic
i jel rade u gradskoj test Hbs Ag?

Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here