Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:03:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, znaci da se stisnem i da je ne pustam preko noci
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:05:05
|
|
|
|
Olga75
|
MMisu , ti si jos tu ja sve mislim otisla ona da rodi Sofiju ( ili Sofiu )
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:07:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:08:29
|
|
|
|
Olga75
|
dodji , pravice teta Olga baklavu ili reform tortu , sta vise volis
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:21:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Da mi krene porodjaj u kolima pa da mm izbaci
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:22:11
|
|
|
|
Olga75
|
to je sad vec tu MMisu , moze svaki cas da nas iznenadi Sofi
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 12:34:00
|
|
|
|
Ivence
|
Izdrzi Misuuu, jos malooooo :))) Ja posla da nadjem, znam da sam citala ovde o doktorima iz gradske, koji su dobri, posto imam neke dileme, i ne mogu da verujem da si jos tuuuu.... Ali sta ces Sofia ce izaci kada ona hoce Zelim ti puuuuno sreceeeee
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 12:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Ja mogu da preporucim Pedju Mitrovica kod koga sam ja, a dobila sam tad i preporuku za Vesnu Stankovic, kod koje se recimo moja sestra oba puta poradjala. Trudnoce je vodila na drugom mestu.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 13:07:34
|
|
|
|
maslackic
|
skoro sve doktore kojesam tamo srela svi hvale sem neke Sanje ili Tanje... Ja idem kod Obradovicke, Ali i Kusljevic je super,Ljatifi..Vesna...ima ih... i svi su spremni da izadju u susret nama izgubljenim trudnicama sa gomilom pitanja
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 13:12:51
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce Misu, fenomenalna si!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 19:31:01
|
|
|
|
smeskicTB
|
devojke, sutra treba da uradim brisu jer u ovoj bolnici i vodim trudnocu? rekose mi da briseve radi Bozica-da li znate kakva je, koliko se ceka na rezultat brisa?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 20:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ti ne znam nista o tome, sve sam radila privatno. Ali na vezbama sam cula da se i u Gradskoj naplacuju brisevi, tako da ne idi bez para za svaki slucaj.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 20:15:03
|
|
|
|
smeskicTB
|
Misuuu, punoo hvalaaa! pretpostavila sam za placanje javnucu sutra!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 10:41:08
|
|
|
|
smeskicTB
|
ovakoc, bris se vadi u sobi br.16. divna zena ga radi. inace, ta soba vam je kada prodjete saltere, tamo gde je i ctg cini mi se.. onda bris nosite dole u laboratoriju, platila sam ga 600din-cervikalni..i rezultati ili u petak,a sigurnije u ponedeljak. pa eto, ako nekom zatreba.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 12:40:33
|
|
|
|
ivas
|
IZVORNA PORUKA: jdzindzer cenovnik epidurala i drugih dodatnih usluga se nalazi u fakturnoj sluzbi u glavnoj zgradi u dimitrija tucovic.epidural je 12000 ako ga dobijete u redovnoj smeni, 17000 ako vam ga da dezurni anesteziolog i 25000 izabrani. info su od petka, licno bila i videla. inace, bila sam na razgovoru s anesteziologom i ona tvrdi da se dobija epidural bez problema osim nocu kada je jedan dezurni anesteziolog koji osim ginekologije pokriva i usno odeljenje. A jel ovo znači da ako platiš 25000 sigurno dobiješ anesteziju, mislim da li će doći i van smene? I noću? Mislim, ako se noću teško dobija onda to baš i nije da se dobija bez problema, ispadne da su šanse da ga dobijes 50 - 50?! Smeskic, kad se radi taj cervikalni bris i zašto?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:18:53
|
|
|
|
nela79
|
Ivas kad udjes u 9.mjesec radis cervikalni bris. Bitno je da se vidi da ne postoje u brisu neke opasne bakterije koje bi mogle da budu opasne i za bebu jer ona mora tuda da prodje. ai i ako ih nadju imas dovoljno vremena da do porodjaja dobijes terapiju i rjesis se opasnica. Nemaj brige :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam isto radila u nekom momentu pre 9, cisto rutinaska kontrola, brisevi i pregled.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:33:51
|
|
|
|
lesica
|
Mishu,kad ti ides na pregled opet? Tek da znam da li da se pripremam na ocekivanje
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas u 15.20 Sve se nadam da ce mi ovog puta reci aj ti sad polako u porodiliste I prosli put me je malo diletirao pa ce i ovaj sigurno. Boli, ali trpim muski, samo nek krene Gica! Javljam u trecem cim se vratim. A za svaki slucaj nosim i moj kit (torbu za porodiliste) sa sobom
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 14:37:52
|
|
|
|
PoisonEve
|
Brake a leg!
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 14:41:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Malimisu takodje, ali cuvaj noge trebace ti ;) Nego meni nista u Gradskoj nisu trazili od briseva kada sam otisla na porodjaj, samo krvnu grupu :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 14:54:23
|
|
|
|
ivas
|
Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga postavim jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 16:23:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivas, pustam ti posle detalje, moram malo da odmorim od ovog pregleda. Imas i temu kamperski vodic za porodiliste, pa pogledaj tamo, okaceni su spiskovi sta treba, a poslacu ti i moj spisak na pp. Ako zaboravim podseti me! Malo sam slogirana
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 16:31:08
|
|
|
|
zeljo
|
IZVORNA PORUKA: ivas Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga postavim jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe... Ivas, ja sam se pre sedam meseci porodila u gradskoj. Ne treba ti neka velika torba, jer ces svakako imati posete, ako budes u BF, ako ne, ima nacina da ti se stvari dostave. Svoju torbu sama nosis kroz porodiliste, od samog prijema, pa do sobe za pripremu i stola za porodjaj. Ponesi najosnovije i najneophodnije. Misu, je l' vezbe i dalje drzi Slavica i Jaca?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 16:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaca, ali sa njom je i Silvana, ona se valjda obucava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?