|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
29.11.2011 11:03:25   
Anoniman
Hvala, znaci da se stisnem i da je ne pustam preko noci user posted image

(odgovor članu jdzindzer)
  Direktna veza do poruke: 651
29.11.2011 11:05:05   
Olga75
MMisu , ti si jos tu user posted image
ja sve mislim otisla ona da rodi Sofiju ( ili Sofiu user posted image )

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 652
29.11.2011 11:07:11   
Anoniman
Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 653
29.11.2011 11:08:29   
Olga75
dodji , pravice teta Olga baklavu ili reform tortu , sta vise volis user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 654
29.11.2011 11:21:24   
Anoniman
Da mi krene porodjaj u kolima pa da mm izbaci user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 655
29.11.2011 11:22:11   
Olga75
to je sad vec tu MMisu , moze svaki cas da nas iznenadi Sofi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 656
29.11.2011 12:34:00   
Ivence
Izdrzi Misuuu, jos malooooo :))) Ja posla da nadjem, znam da sam citala ovde o doktorima iz gradske, koji su dobri, posto imam neke dileme, i ne mogu da verujem da si jos tuuuu.... user posted image Ali sta ces Sofia ce izaci kada ona hoce user posted image Zelim ti puuuuno sreceeeee user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 657
29.11.2011 12:45:56   
Anoniman
Hvala user posted image Ja mogu da preporucim Pedju Mitrovica kod koga sam ja, a dobila sam tad i preporuku za Vesnu Stankovic, kod koje se recimo moja sestra oba puta poradjala. Trudnoce je vodila na drugom mestu.

(odgovor članu Ivence)
  Direktna veza do poruke: 658
29.11.2011 13:07:34   
maslackic
skoro sve doktore kojesam tamo srela svi hvale sem neke Sanje ili Tanje...
Ja idem kod Obradovicke, Ali i Kusljevic je super,Ljatifi..Vesna...ima ih... i svi su spremni da izadju u susret nama izgubljenim trudnicama sa gomilom pitanja user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 659
29.11.2011 13:12:51   
mama kukunka
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce user posted image

Misu, fenomenalna si!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 660
29.11.2011 19:31:01   
smeskicTB
devojke, sutra treba da uradim brisu jer u ovoj bolnici i vodim trudnocu?
rekose mi da briseve radi Bozica-da li znate kakva je, koliko se ceka na rezultat brisa?

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 661
29.11.2011 20:00:13   
Anoniman
Ja ti ne znam nista o tome, sve sam radila privatno. Ali na vezbama sam cula da se i u Gradskoj naplacuju brisevi, tako da ne idi bez para za svaki slucaj.

(odgovor članu smeskicTB)
  Direktna veza do poruke: 662
29.11.2011 20:15:03   
smeskicTB
Misuuu, punoo hvalaaa!user posted image
pretpostavila sam za placanjeuser posted image
javnucu sutra!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 663
30.11.2011 10:41:08   
smeskicTB
ovakoc, bris se vadi u sobi br.16. divna zena ga radi.
inace, ta soba vam je kada prodjete saltere, tamo gde je i ctg cini mi se..

onda bris nosite dole u laboratoriju, platila sam ga 600din-cervikalni..i rezultati ili u petak,a sigurnije u ponedeljak.

pa eto, ako nekom zatreba.user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 664
30.11.2011 12:40:33   
ivas
IZVORNA PORUKA: jdzindzer

cenovnik epidurala i drugih dodatnih usluga se nalazi u fakturnoj sluzbi u  glavnoj zgradi u dimitrija tucovic.epidural je 12000 ako ga dobijete u redovnoj smeni, 17000 ako vam ga da dezurni anesteziolog i 25000 izabrani.
info su od petka, licno bila i videla.
inace, bila sam na razgovoru s anesteziologom i ona tvrdi da se dobija epidural bez problema osim nocu kada je jedan dezurni anesteziolog koji osim ginekologije pokriva i usno odeljenje.

A jel ovo znači da ako platiš 25000 sigurno dobiješ anesteziju, mislim da li će doći i van smene? I noću? Mislim, ako se noću teško dobija onda to baš i nije da se dobija bez problema, ispadne da su šanse da ga dobijes 50 - 50?!
Smeskic, kad se radi taj cervikalni bris i zašto?

(odgovor članu jdzindzer)
Direktna veza do poruke: 665
30.11.2011 13:18:53   
nela79
Ivas kad udjes u 9.mjesec radis cervikalni bris. Bitno je da se vidi da ne postoje u brisu neke opasne bakterije koje bi mogle da budu opasne i za bebu jer ona mora tuda da prodje. ai i ako ih nadju imas dovoljno vremena da do porodjaja dobijes terapiju i rjesis se opasnica.
Nemaj brige :)

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 666
30.11.2011 13:30:33   
Anoniman
Ja sam isto radila u nekom momentu pre 9, cisto rutinaska kontrola, brisevi i pregled.

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 667
30.11.2011 13:33:51   
lesica
Mishu,kad ti ides na pregled opet? Tek da znam da li da se pripremam na ocekivanje user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 668
30.11.2011 13:48:02   
Anoniman
Danas u 15.20 user posted image Sve se nadam da ce mi ovog puta reci aj ti sad polako u porodiliste user posted image I prosli put me je malo diletirao pa ce i ovaj sigurno. Boli, ali trpim muski, samo nek krene Gica! Javljam u trecem cim se vratim. A za svaki slucaj nosim i moj kit (torbu za porodiliste) sa sobom user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 669
30.11.2011 14:37:52   
PoisonEve
Brake a leg!user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 670
30.11.2011 14:41:45   
Anoniman
Malimisu takodje, ali cuvaj noge trebace ti ;)

Nego meni nista u Gradskoj nisu trazili od briseva kada sam otisla na porodjaj, samo krvnu grupu :)

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 671
30.11.2011 14:54:23   
ivas
Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga  postavim  jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe...user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 672
30.11.2011 16:23:34   
Anoniman
Ivas, pustam ti posle detalje, moram malo da odmorim od ovog pregleda. Imas i temu kamperski vodic za porodiliste, pa pogledaj tamo, okaceni su spiskovi sta treba, a poslacu ti i moj spisak na pp. Ako zaboravim podseti me! Malo sam slogirana

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 673
30.11.2011 16:31:08   
zeljo

IZVORNA PORUKA: ivas

Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga  postavim  jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe...user posted image  

Ivas, ja sam se pre sedam meseci porodila u gradskoj. Ne treba ti neka velika torba, jer ces svakako imati posete, ako budes u BF, ako ne, ima nacina da ti se stvari dostave.
Svoju torbu sama nosis kroz porodiliste, od samog prijema, pa do sobe za pripremu i stola za porodjaj. Ponesi najosnovije i najneophodnije.

Misu, je l' vezbe i dalje drzi Slavica i Jaca?

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 674
30.11.2011 16:35:58   
Anoniman
Jaca, ali sa njom je i Silvana, ona se valjda obucava

(odgovor članu zeljo)
  Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here