Ivence
|
IZVORNA PORUKA: Hristinica Jao MaliMisu ,bas si me obradovala! ti si u gradskoj na tim vezbama?ja zivim blizu Zemuna ali mi ne pada na pamet da idem u Zemunsku..znaci dobro je? jel se deru zene na porodjaju? E zene znate sta mene muci, sad cete sigurno da se smejete , razmisljam kako li cu ja da izdrzim tolike napore i bolove a ne sme nista da se jede i pije?! ja necu imati snage ni za sta, a kamoli za porodjaj.. aj objasnite mi kako se sve to izdrzi Hej, ja zivim u Zemunu, ali cu na vezbe ili u gradsku, ili ako ne budem mogla da se krecem, (sada sam vec kao tenk) da idem u Silerovu.. Tamo drze dve babice, obe su ekstra, a ponude ti i neku knjigu o ishrani bebe, ali onu normalnu, a ne ono sad sto pricaju, samo mleko majcino, cak ni voda do godinu dana Moja kuma je tamo isla, i zaista kaze da su joj vezbe bas pomogle E, a ako si mnogo zedna, babica ti kvasi usta vodom, a o hrani neces ni razmisljati, samo ces se pitati kako ce izgledati beba A kako koja, neke ni glasa ne puste, ali zato se neke deru i za te sto cute Joj, bolje da ne vidm porodiliste pre porodjaja, posle ima da ga sanjam, i da kukam stalno... mada, bila sam u Zemunskoj, i tamo je porodiliste ekstra sredjeno, ali je sve ostalo na nuli, tako mu sredjenost nish ne vredi
|