Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:03:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, znaci da se stisnem i da je ne pustam preko noci
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:05:05
|
|
|
|
Olga75
|
MMisu , ti si jos tu ja sve mislim otisla ona da rodi Sofiju ( ili Sofiu )
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:07:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:08:29
|
|
|
|
Olga75
|
dodji , pravice teta Olga baklavu ili reform tortu , sta vise volis
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:21:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Da mi krene porodjaj u kolima pa da mm izbaci
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 11:22:11
|
|
|
|
Olga75
|
to je sad vec tu MMisu , moze svaki cas da nas iznenadi Sofi
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 12:34:00
|
|
|
|
Ivence
|
Izdrzi Misuuu, jos malooooo :))) Ja posla da nadjem, znam da sam citala ovde o doktorima iz gradske, koji su dobri, posto imam neke dileme, i ne mogu da verujem da si jos tuuuu.... Ali sta ces Sofia ce izaci kada ona hoce Zelim ti puuuuno sreceeeee
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 12:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Ja mogu da preporucim Pedju Mitrovica kod koga sam ja, a dobila sam tad i preporuku za Vesnu Stankovic, kod koje se recimo moja sestra oba puta poradjala. Trudnoce je vodila na drugom mestu.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 13:07:34
|
|
|
|
maslackic
|
skoro sve doktore kojesam tamo srela svi hvale sem neke Sanje ili Tanje... Ja idem kod Obradovicke, Ali i Kusljevic je super,Ljatifi..Vesna...ima ih... i svi su spremni da izadju u susret nama izgubljenim trudnicama sa gomilom pitanja
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 13:12:51
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Sofia. Joj Olga i ja sve cekam. Sve smo probali, jos samo da stavim 500 eura u gace, ako je to ne izmami ja vise ne znam sta ce Misu, fenomenalna si!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 19:31:01
|
|
|
|
smeskicTB
|
devojke, sutra treba da uradim brisu jer u ovoj bolnici i vodim trudnocu? rekose mi da briseve radi Bozica-da li znate kakva je, koliko se ceka na rezultat brisa?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 20:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ti ne znam nista o tome, sve sam radila privatno. Ali na vezbama sam cula da se i u Gradskoj naplacuju brisevi, tako da ne idi bez para za svaki slucaj.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.11.2011 20:15:03
|
|
|
|
smeskicTB
|
Misuuu, punoo hvalaaa! pretpostavila sam za placanje javnucu sutra!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 10:41:08
|
|
|
|
smeskicTB
|
ovakoc, bris se vadi u sobi br.16. divna zena ga radi. inace, ta soba vam je kada prodjete saltere, tamo gde je i ctg cini mi se.. onda bris nosite dole u laboratoriju, platila sam ga 600din-cervikalni..i rezultati ili u petak,a sigurnije u ponedeljak. pa eto, ako nekom zatreba.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 12:40:33
|
|
|
|
ivas
|
IZVORNA PORUKA: jdzindzer cenovnik epidurala i drugih dodatnih usluga se nalazi u fakturnoj sluzbi u glavnoj zgradi u dimitrija tucovic.epidural je 12000 ako ga dobijete u redovnoj smeni, 17000 ako vam ga da dezurni anesteziolog i 25000 izabrani. info su od petka, licno bila i videla. inace, bila sam na razgovoru s anesteziologom i ona tvrdi da se dobija epidural bez problema osim nocu kada je jedan dezurni anesteziolog koji osim ginekologije pokriva i usno odeljenje. A jel ovo znači da ako platiš 25000 sigurno dobiješ anesteziju, mislim da li će doći i van smene? I noću? Mislim, ako se noću teško dobija onda to baš i nije da se dobija bez problema, ispadne da su šanse da ga dobijes 50 - 50?! Smeskic, kad se radi taj cervikalni bris i zašto?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:18:53
|
|
|
|
nela79
|
Ivas kad udjes u 9.mjesec radis cervikalni bris. Bitno je da se vidi da ne postoje u brisu neke opasne bakterije koje bi mogle da budu opasne i za bebu jer ona mora tuda da prodje. ai i ako ih nadju imas dovoljno vremena da do porodjaja dobijes terapiju i rjesis se opasnica. Nemaj brige :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam isto radila u nekom momentu pre 9, cisto rutinaska kontrola, brisevi i pregled.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:33:51
|
|
|
|
lesica
|
Mishu,kad ti ides na pregled opet? Tek da znam da li da se pripremam na ocekivanje
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 13:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas u 15.20 Sve se nadam da ce mi ovog puta reci aj ti sad polako u porodiliste I prosli put me je malo diletirao pa ce i ovaj sigurno. Boli, ali trpim muski, samo nek krene Gica! Javljam u trecem cim se vratim. A za svaki slucaj nosim i moj kit (torbu za porodiliste) sa sobom
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 14:37:52
|
|
|
|
PoisonEve
|
Brake a leg!
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 14:41:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Malimisu takodje, ali cuvaj noge trebace ti ;) Nego meni nista u Gradskoj nisu trazili od briseva kada sam otisla na porodjaj, samo krvnu grupu :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 14:54:23
|
|
|
|
ivas
|
Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga postavim jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 16:23:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivas, pustam ti posle detalje, moram malo da odmorim od ovog pregleda. Imas i temu kamperski vodic za porodiliste, pa pogledaj tamo, okaceni su spiskovi sta treba, a poslacu ti i moj spisak na pp. Ako zaboravim podseti me! Malo sam slogirana
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 16:31:08
|
|
|
|
zeljo
|
IZVORNA PORUKA: ivas Hvala Nela, pretpostavljam da će mi moj dr. dati uput za to kad dođe vreme, tek treba da uđem u 8. (imam ticker ali ne uspevam da ga postavim jer ne vidim opciju tj. rubriku u kojoj treba da ga postavim ) Mišu , jel ti velika torba za Zvezdaru? Nikako da pohvatam - koliko mi spavaćica treba i da li za bebu treba pampers i još nešto ili ne treba. Hoćeš li u BF? Meni je malo frka od toga al mi još veća frka da bebu ostavim sestrama pa da mi je ne donesu na vreme za kolostrum i da je dohranjuju a za tim ne bude potrebe... Ivas, ja sam se pre sedam meseci porodila u gradskoj. Ne treba ti neka velika torba, jer ces svakako imati posete, ako budes u BF, ako ne, ima nacina da ti se stvari dostave. Svoju torbu sama nosis kroz porodiliste, od samog prijema, pa do sobe za pripremu i stola za porodjaj. Ponesi najosnovije i najneophodnije. Misu, je l' vezbe i dalje drzi Slavica i Jaca?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.11.2011 16:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaca, ali sa njom je i Silvana, ona se valjda obucava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?