|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bracna ili vanbracna zajednica
16.6.2009 9:20:09   
bebać
IZVORNA PORUKA: lu

Ma mislim da se riječ svetinja zloupotrebljava,
brak može biti nešto najvažnije,najljepše,najbitnije itd...
ali svet... mislim kad pomislim što radim sa mm u krevetu i ostatku kuće tu nema ništa sveto,Bože mi oprostiuser posted image

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 176
16.6.2009 9:29:29   
Anoniman
Bozana jedno pitanje , a pretpostavljam da i druge zene znaju

da li je vjersko vjenčanje u Srbiji automatski priznato i kao opštinsko ili se mora vjencati i u opštini da bi drzava priznala taj brak kao zakonski??????

u R Hrvatskoj je recimo vjersko=opštinsko

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 177
16.6.2009 9:52:47   
prase
Mislim da nije... Neko je na ovoj temi naveo primer kako se neka ženska udala u crkvi ali ne i u opštini da ne bi izgubila nadoknadu koju prima kao samohrana majka...

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
16.6.2009 9:53:47   
marince1
Nije kod nas takav slucaj.To su dve odvojene institucije,ako hoces da budes vencan pred bogom,moras u crkvi,a ako hoces pred zakonom,moras u opstini.
Kod nas se to obicno obavi istog dana,prvo u opstini pa onda u crkvi.(mislim umom mestu,i naravno ko hoce obe varijante da zadovolji)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 179
16.6.2009 9:57:26   
Anoniman
ok ...hvala 

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 180
16.6.2009 10:03:40   
marince1
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Pa sve ste ovde udate, ili tje te biti udate...ili imate nameru da se udate....samo sam ja crna ovca....i pochinjem da se osetjam ne voljeno, i nedovoljno vredno...user posted image

Smeskice ovo je glupost,NARAVNO da ti nisi nevoljena i nedovoljno vredna,nego je to stvar necijeg ubecenja,necije misljenje i to nema veze sa tobom.Mislim da is ti divna osoba user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 181
16.6.2009 10:03:41   
bebać
IZVORNA PORUKA: marince

Nije kod nas takav slucaj.To su dve odvojene institucije,ako hoces da budes vencan pred bogom,moras u crkvi,a ako hoces pred zakonom,moras u opstini.
Kod nas se to obicno obavi istog dana,prvo u opstini pa onda u crkvi.(mislim umom mestu,i naravno ko hoce obe varijante da zadovolji)

Pa ovako je i u RS(BiH)

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 182
16.6.2009 10:24:38   
božana
Prase da ti kažem nešto.Ono što je Sosa rekla jeste stav jedne zaista pobožne žene, i ja sam je pozdravila zbog toga što je pobožna.Medjutim, ja nisam baš tako pobožna i moje lično vidjenje Boga je drugačije.Po meni, nisu samo deca koja potiču od roditelja nevenčanih u crkvi narkomani i ološi.Isto tako mislim da Bog neće odbaciti nijedno dete, bez obzira na to da li su detetovi roditelji venčani u crkvi ili ne.Pa moji se nisu venčali u crkvi, a ja nisam ološ i narkoman.Svi smo mi Božja deca.I zato mi nemoj pripisivati nešto što nisam rekla.

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 183
16.6.2009 10:28:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebać

Pa ovako je i u RS(BiH)

Tako je bebać i u cijeloj BiH i RS i FBiH.... mozes i vjersko i opštinsko, al ti se vjersko ne pika zakonski

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 184
16.6.2009 10:29:27   
dunja RR
Vucko nisam razumela mozda....u HR se crkveno pika kao zakonski ili....?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 185
16.6.2009 10:29:46   
Anoniman
mislim da nam se vjera malo suviše povlači po forumu , a vjera ili ne vjera je lična stvar , a ne stvar rasprave.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 186
16.6.2009 10:30:27   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

mislim da nam se vjera malo suviše povlači po forumu , a vjera ili ne vjera je lična stvar , a ne stvar rasprave.

Potpisujem!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 187
16.6.2009 10:30:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja

Vucko nisam razumela mozda....u HR se crkveno pika kao zakonski ili....?

da ...bilo koje vjersko se automatizmom priznaje i zakonski ne samo crkveno, nego i šerijatsko, i jevrejsko, ili bilo koje vjerske zajednice

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 188
16.6.2009 10:33:05   
božana
Vučko da ti odgovorim na pitanje.Crkveni brak je jedno, a gradjanski drugo i to su dve odvojene stvari.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 189
16.6.2009 10:34:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: božana

Vučko da ti odgovorim na pitanje.Crkveni brak je jedno, a gradjanski drugo i to su dve odvojene stvari.

Božana to znam ....pitala sam samo da nije slučaj kao u Hrvatskoj

(odgovor članu božana)
  Direktna veza do poruke: 190
16.6.2009 11:29:15   
barbara
zene odosmo mi predaleko i stigo smo i do vere sto nema nikakve veze sa ovim!a i sa svetim i ne svetim brakom,niko nije pitao sta mislite da li je brak svetinja ili ne?pitanje je ko je pristalica bracne ili vanbracne veze?user posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 191
16.6.2009 12:35:46   
Anoniman

Što se tiče Smeshkice,ja sam to već rekla,stvar će najbolje riješiti kroz razgovor sa svojim dečkom,
to treba da bude samo njihova zajednička odluka,
mislim da je se samo nanervirala čitajući naše postoveuser posted image

vala jesam user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 192
16.6.2009 12:39:48   
Anoniman

Pa sve ste ovde udate, ili tje te biti udate...ili imate nameru da se udate....samo sam ja crna ovca....i pochinjem da se osetjam ne voljeno, i nedovoljno vredno...user posted image

Smeskice ovo je glupost,NARAVNO da ti nisi nevoljena i nedovoljno vredna,nego je to stvar necijeg ubecenja,necije misljenje i to nema veze sa tobom.Mislim da is ti divna osoba user posted image

Hvala ti na ovim rechima....al shta tju kad sam se tako osetjala  chitajutji vashe postove...user posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 193
16.6.2009 14:24:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: božana

Prase da ti kažem nešto.Ono što je Sosa rekla jeste stav jedne zaista pobožne žene, i ja sam je pozdravila zbog toga što je pobožna.Medjutim, ja nisam baš tako pobožna i moje lično vidjenje Boga je drugačije.Po meni, nisu samo deca koja potiču od roditelja nevenčanih u crkvi narkomani i ološi.Isto tako mislim da Bog neće odbaciti nijedno dete, bez obzira na to da li su detetovi roditelji venčani u crkvi ili ne.Pa moji se nisu venčali u crkvi, a ja nisam ološ i narkoman.Svi smo mi Božja deca.I zato mi nemoj pripisivati nešto što nisam rekla.

To sam primetila.

Hajde sada da se vratimo na temu o braku.

(odgovor članu božana)
  Direktna veza do poruke: 194
16.6.2009 14:31:15   
tomic
Nisam se vencala.. Planiram vencanje i krstenje. Zato sto ja tako hocu. To je moj red:). A ovde su izgleda najbitniji imovinsko-pravni odnosi.. To je tek najgluplje..

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 195
16.6.2009 14:35:08   
barbara
izvini tomic ali nisu najvazniji imovinsi-pravni odnosi!ali reci mi iskreno da li bi mogla podneti i dozvoliti da se neka druga kiti necim sto si ti sticala i za sta si se borila ili da njegovi dobiju sve sto ste mukotrpno sticali i odvajala sebi od usta i svoje dece?niko ne zna sta nosi dan a sta noc

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 196
16.6.2009 14:49:05   
Modessty
Svako živi onako kako mu odgovara. I svako ima pravo na svoj izbor.
Brak ili vanbračna zajednica - sasvim je sve jedno! Ako se volite i poštujete, tako će biti bez obzira na papir.

Nemam ništa čak ni protiv gej brakova. Ako su ljudi srećni - neka im!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 197
16.6.2009 14:51:18   
Modessty

Što se tiče Smeshkice,ja sam to već rekla,stvar će najbolje riješiti kroz razgovor sa svojim dečkom,
to treba da bude samo njihova zajednička odluka,
mislim da je se samo nanervirala čitajući naše postoveuser posted image

vala jesam user posted image

Smeshkice šta te briga šta ko kaže?!
Tvoj život je tvoja stvar! Ako si srećna s njim - onda nema razloga za brigu.
Uživaj u životu!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 198
16.6.2009 14:51:25   
Ana RR
Ova tema je otišla u pogrešan smer user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 199
16.6.2009 14:52:43   
Lu
IZVORNA PORUKA: Modessty

Svako živi onako kako mu odgovara. I svako ima pravo na svoj izbor.
Brak ili vanbračna zajednica - sasvim je sve jedno! Ako se volite i poštujete, tako će biti bez obzira na papir.

Nemam ništa čak ni protiv gej brakova. Ako su ljudi srećni - neka im!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here