Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 5.11.2011 13:31:13
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Dete voli voce i povrce, ima vremena kad ce da jede djubre od slatkisa. E, cokolada uopste nije djubre, narocito ne ona sa 70% kakaa. Keksevi su uglavnom djubre, bombone i ostale gluposti koji se zovu slatkisi za decu, cokolada moze biti i korisna i zdrava. Ja dajem Vanji cokoladu, Kinder, i pojede dve kockice. Danas je za dorucak krckao ovsi keks najbolji na svetu i jogurtic uz to.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 5.11.2011 16:50:51
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: minavb Danas je za dorucak krckao ovsi keks najbolji na svetu i jogurtic uz to. Ja isto mislim da je čokolada vrlo korisna samo da se ne zloupotrebljava. Ovsi keks Vanja Lux je fenomenalan i Miloš to jede i baš ga voli.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:07:02
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR Dete voli voce i povrce, ima vremena kad ce da jede djubre od slatkisa. E, cokolada uopste nije djubre, narocito ne ona sa 70% kakaa. Zar u tom slučaju nije bolje napraviti napitak sa kakaom? Em ima mleka, em ima kakaa, a nema šećera koji se dodaje u čokoladu, i plus ostalih aditiva.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:10:37
|
|
|
|
minavb
|
A sto je bolje?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:18:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeeeeeee, kad bi Iva htela da gricka keks, ni Ovsi neće... Nikakavi keksovi ne dolaze u obzir, za užinu samo voće ili puding...
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:25:25
|
|
|
|
mihi
|
Ako si Snele mislila na čist kakao, on ima mnogo teobromina (supstanca slična kofeinu) i nije za decu idealno, ako misliš na Nescvic, krašekspres to ima i šećera i aditiva, tako da uvek ima neko ali.... Mina najjjveća sam lenština, davala deci doručak, Miloš dve palačinke sa domačim organik džemom od kajsija by moja mama, i čokoladno mleko, Luka kajgena od 3 jajeta, 4 tosta, feta sir (katastrofa). Sad pijem drugu kafu a veš čeka da bude odnet u vešernicu, mm obeća da oko 1 odemo u Delta city i da nas vodi na ručak ako nema brokolija mogu li neko drugo povrće bareno ili salata uz meso?
< Poruku je uredio mihi -- 6.11.2011 11:32:30 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:47:03
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb A sto je bolje? Pa baš zbog ovoga: IZVORNA PORUKA: Snelle Em ima mleka, em ima kakaa, a nema šećera koji se dodaje u čokoladu, i plus ostalih aditiva. Ali ok, Mihi mi je objasnila da nije bolje
< Poruku je uredio Snelle -- 6.11.2011 11:48:16 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 11:58:22
|
|
|
|
minavb
|
Cokolada je vrlo korisna i zdrava a i nase mrvice ne mogu da pojedu vise od par kockica, po je u vrh glave 15ak grama.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 12:01:33
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Cokolada je vrlo korisna i zdrava To mi reci Mina!!! Sad imam opravdanje za sebe
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 12:03:16
|
|
|
|
minavb
|
Isto tako, od cokolade se pravi mehuravo salo (u odraslih ). Tako bar kaze Patrik zvezda.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 6.11.2011 17:09:41
|
|
|
|
goda
|
IZVORNA PORUKA: minavb Isto tako, od cokolade se pravi mehuravo salo (u odraslih ). Tako bar kaze Patrik zvezda. pa vi sad navalite na cokoladu,jel` tako, minavb
< Poruku je uredio Olga RR -- 6.11.2011 17:11:19 >
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:34:24
|
|
|
|
lesica
|
Dakle danasnji dan izgleda ovako dorucak: slane galete sa rendanim tikvicama uz jogurt uzina1: pojela je krusku i bananu i pola kiflice sa dzemom koju smo pravile,i iskukala je malo cokolade rucak: libanski patlidzan sa kuvanim kiselim mlekom uzina2: bice pecena bundeva vecera: e to je ostalo da smislim.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:37:25
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: minavb Cokolada je vrlo korisna i zdrava a i nase mrvice ne mogu da pojedu vise od par kockica, po je u vrh glave 15ak grama. Moje cudo jede dosta cokolade...to nije 15 grama, ali drago mi je sto je tako jer nije da nije zdravo . Inace, ovsi uz jogurt cesto hoce da pomaznjavi, ljubi ga majka .
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:40:44
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lesica uzina1: pojela je krusku i bananu i pola kiflice sa dzemom koju smo pravile,i iskukala je malo cokolade Vanja ovo pojede u tri obroka
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:43:37
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: lesica uzina1: pojela je krusku i bananu i pola kiflice sa dzemom koju smo pravile,i iskukala je malo cokolade Vanja ovo pojede u tri obroka isto sam htela da napisem , ali da budem iskrena mozda cak i vise
< Poruku je uredio madre -- 7.11.2011 12:49:47 >
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:44:57
|
|
|
|
madre
|
koje zitarice dajete deci? i za koji obrok najcesce?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:45:00
|
|
|
|
JMPM
|
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 7.11.2011 12:45:50
|
|
|
|
lesica
|
Kod L je uzina hit,jer sve sama jede van stolice za hranjenje pa mislim da tad i najvise pojede.Mnogo se unervozi u hranilici,mrzela ju je od pocetka.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 9:56:05
|
|
|
|
magnetic
|
Kada se detetu mogu uvesti sampinjoni u ishranu?Je l' neko vec davao?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 9:57:42
|
|
|
|
lesica
|
Magnetic mozes sad vec da joj das ali nemoj mnogo cesto,ipak joj treba vise mesa.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:00:18
|
|
|
|
magnetic
|
Ne bih sa njima zamenila meso,nego eto da uvrstim jos neku namirnicu u njenu ishranu,da obogatimo ukuse
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:01:21
|
|
|
|
lesica
|
Naravno
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:01:25
|
|
|
|
Tea2
|
Mina je juce dala sjajnu ideju-sampinjoni sa pilecom dzigericom,domacom dzigom ...naravno.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:01:48
|
|
|
|
minavb
|
Ja dajem šampinjone od pre mesec dana. Fino ih jede. Žitarice jede za doručak (ovsi keks, Wasa dvopek, tonus hleb, Nestle pahuljice...) i za večeru (lino proizvodi, griz, pirinač ili ovsena kaša).
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.11.2011 10:05:12
|
|
|
|
magnetic
|
Ja sam pokusala ponovo da uvedem lino proizvode,jer ih se jedno vreme zasitila,ali ih nece ni sada.Jedino mlevena plazma u mleku prolazi.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.