|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čime čistite nosić?
8.5.2011 23:06:38   
jelena038
prvi put cujem. ali stvarno. nas, decu, su stalno inhalirali cajem od nane, nekad cak i kapali biljnu rosu u vrelu vodu. ja sam dete inhalirala nekad nanom, nekad kamilicom, nikad mu nista nije bilo..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 351
11.5.2011 12:40:34   
anci 81
Ako je neko zainteresovan za Diafit elektronski aspirator,neka se javi. user posted image
Ja sam ga kupila,ali nisam imala prilike da ga isprobam,posto moja Milica vristi cim ga vidi.Probala sam i da joj dam da se igra sa njim,da vidi da to nista nije strasno,ali ne vredi.
Znaci bukvalno je nov,nekoriscen.
Izvinjavam se ako sam off,necu vise! user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 352
22.5.2011 18:59:42   
Ivana.
Moja beba je stara tek 10 dana i muci muku sa nosicem od rodjenja. U apoteci su mi rekli da je jos rano za te spravice, samo da koristimo fizioloski rastvor, ali ne vredi. Da li je neko imao slicna iskustva sa ovako malom bebom?

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 353
22.5.2011 22:27:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anci 81

Ako je neko zainteresovan za Diafit elektronski aspirator,neka se javi. user posted image

Kako mi je mm rekao, u roku od 14 dana nakon kupovine imaš prava da vratiš proizvod ako nisi zadovoljna ili da ga menjaš za nešto drugo (po Zakonu o potrošačima, ili tako nešto). No, ja sam odustala od toga. Kontam, možda kad bude stariji, a još uvek ne bude znao da duva nos, možda posluži. Ako ne, poklonićemo ga nekome, pošto ni jedna jedina slina nije ušla u njega. user posted image

(odgovor članu anci 81)
  Direktna veza do poruke: 354
22.5.2011 22:59:23   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: jelena038

prvi put cujem. ali stvarno. nas, decu, su stalno inhalirali cajem od nane, nekad cak i kapali biljnu rosu u vrelu vodu. ja sam dete inhalirala nekad nanom, nekad kamilicom, nikad mu nista nije bilo..

I ja se sjecam one kao posude za inhaliranje u koju sipas vrelu vodu i kapi od mente i udises. user posted image

Ja vise nikako skoro ne stavljam Nacl. Dr mi je rekla da ako slinci puno cure, ne treba Nacl. Ako slabije idu, onda mogu malo da ih razrijedim sa Nacl i onda izvucem. A ako ne idu nikako a kao cuju se, da nista ni ne stavljam, niti izvlacim. (u smislu da cu tako da iziritiram sluznicu jos vise).

Ivana. ja sam koristla onu pumpicu sto ide samo na usta kad su bili tako mali.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 355
3.7.2011 21:53:08   
Capa
Mi imamo problem, jer nam Kaća vrišti kada joj čistimo nosić. Koristimo Physiomer,to nam je pedijatar savetovala. Pre toga smo koristili fiziološki rastvor (ampulice).
Nekako mi je mučno da je tako gledam user posted image i slušam ...

Drugarica mi je pričala o tom Diafit elektronskom aspiratoru. Kaže da je fenomenalan, da svom sinu čisti nos bukvalno dok spava, a on ne oseti ništa. Ima li to smisla?  Jel koristio neko ?

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 356
3.7.2011 22:57:12   
isidora88
capa koliko kosta taj aspirator?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 357
4.7.2011 0:11:05   
Capa
oko 3 500 dinara... 

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 358
4.7.2011 0:35:16   
Capa
OK, ako već ne znate za Dijafit, kakav je ovaj aspirator što se koristi uz pomoć usisivača ?  

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 359
4.7.2011 0:38:31   
Sanjica26 RR
Capo, i ja sam cula za njega da je fenomenalan.

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 360
4.7.2011 0:57:35   
choopa choops
Evo ti se prethodne strane za elektronski KLIK

Ja sam zadovoljna sa onim za usisisivac jer na brzinu mozes da izvuces dosta. Jeste bucan i djeluje gadno, ali rjesava problem user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 361
8.9.2011 22:54:59   
Vika
Ja probah sve načine, i na sve se zacenjuje i vrišti kao da mu sečem nos. Stoga ostajem pri usisivač metodi jer traje najkraće

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 362
14.10.2011 22:33:30   
minna
Ja prsnem malo fizioloskog rastvora i onda izvucemo ovim user posted image Super je!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 363
23.10.2011 20:55:58   
mirjanica
Ja ovo ne umem da koristim. Drugarica mi je rekla da obavezno zapusimo drugu nozdrvu kad izvlacimo iz jedne, da njima tako uvek uspe, ali dzabe. Imamo i burence Chiccovo ali ni ono nam ne pomaze. Na savet starijih mama kupili smo pola litre fizioloskog i spric i trebalo bi da spricnemo pola u jednu, pola u drugu nozdrvu, ali moja beba uzasno place tada, tako da smo se vratili Tetrisal kapima (fiz. rastvor) ukapamo ih, i onda ako imamo srece da slinci izlete, vatamo ih cime stignemo, i stapicem i prstima, samo da ih izvucemo! Uh, bas me nerviraju ti slinci, stalno ih ima i bas ga guse, a tesko izlaze!

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 364
23.10.2011 21:02:48   
Leki 77
Fizioloskim rastvorom čistimo nosić. Okrenem bebca na bok i uštrcam oko 2,5ml (1/2 ampule) u jednu nozdrvu, pa isto tako i sa drugom nozdrvom. Bebac urla, ali bolje i to nego ne daj boze neka komplikacija kao upala srednjeg uha. Nisam pumpicu do sada koristila, ali je imamo. Sa starijim sinom prvi slinci su bili sa godinu i po, pa je sam duvao nos, a sa mladjim. Za ova tri meseca već dva puta. To mi je baš bilo stresno prvi put. Sada smo se i on i ja navikli.

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 365
23.10.2011 21:21:59   
PoisonEve
Mi bas imamo problema sa nosicem...ova patronazna se poslednji put zadrzala bukvalno 5 min! Kao necem,o da je budimo da joj spricamo rastvor, necemo da je kupamo i ode...Sami joj sprcem prsnemo fizioloski rastvor medjutim ne bude bas mnogo bolje. Stalno se cuje nosic kao da je prehladjenauser posted image To me jako brine. Zvali smo halo-bebu jedno 5 puta do sad zbog toga

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 366
29.10.2011 8:27:33   
zeljo
Mojoj bebi, od pre par dana, kao da je zapusen nosic, tj. takav zvuk proizvodi, kao da zahrce. Inace, kad su joj zatvorena usta lepo dise na nos, slina nema, cak i kad naspricam fizioloski nista ne izlazi. Ali se cuje onaj zvuk hrkanja. Samo se bojim da nije neki veci problem. Do sada nikad i nije imala problema sa nosicem.
Ako neka zenica ima neki savet, bila bih jako zahvalna user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 367
29.10.2011 8:32:40   
cani
Mozda vam je u stanu suvlji vazduh sad kad je pocelo grejanje ? Ako je tako nesto,stavi serpcu na radijatore,prebaci mokar peskir preko njih,bilo sta ,samo da povecas malo vlaznost.

I nama je zapusen nosic,ali sve sa curenjem nosica,ubismo se ispumpavajuci taj sekret a on se mukica otima- katastrofa.user posted image

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu zeljo)
Direktna veza do poruke: 368
29.10.2011 8:38:28   
zeljo

IZVORNA PORUKA: cani

Mozda vam je u stanu suvlji vazduh sad kad je pocelo grejanje ? Ako je tako nesto,stavi serpcu na radijatore,prebaci mokar peskir preko njih,bilo sta ,samo da povecas malo vlaznost.

I nama je zapusen nosic,ali sve sa curenjem nosica,ubismo se ispumpavajuci taj sekret a on se mukica otima- katastrofa.user posted image

Pa u pravu si, tacno je i pocelo u periodu kad je pocelo intenzivnije grejanje (zivimo u kuci i imamo centralno) i imamo jednu jako zimogrozljivu tetku koja zivi sa nama, pa grejemo i kad ne treba. Mada, dok mi legnemo, radijatori su skoro hladni, ali se verovatno isusi vazduh.

Hvala cani, nadam se da ce beba uskoro biti dobro user posted image

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 369
29.10.2011 8:39:38   
cani
Hvala ti user posted image

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu zeljo)
Direktna veza do poruke: 370
29.10.2011 8:42:44   
cockic
sa nosicem mi se mucimo vec duze vreme imamo 18 meseci od kad
se rodio nije mu bilo nikad ovako imao je 2 prehlade,a zato ova sad ga bas
muci vec jedno 3 nedelje cak je imao i upalu uva a cistili smo onim aspiratorom
iz kog mama vuce to iz nosica to je uzasna kolicina.usni nam je rekao
fizioloski i operil p.ali operil uopste uopste nedeluje vec 5 dana ga koristimo
a on je i dalje pun tih zutih slina.a antibiotik smo prestali pre 5 dana.

plasim se da mu se uvo opet neupali i to samo desno mu je osetljivije.
imao je sa 7 meseci kad su mu rasli zubici isto upalu desnog uva
jer je dobio od pada imuniteta bakterije u u urinu i upalu uva.

posto njemu rastu 4 zuba odjednom a sad ima sve sem 5ca.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 371
29.10.2011 9:50:44   
PoisonEve
I mi imamo problem sa tim njenim hrkanjem...mukica ne moze ni da doji koliko joj to smeta. Imamo onaj fizioloski u boci iz kog izvucem 2,5 jedinice u spric i ubrizgam u obe nozdrve i okrenemo je na stomak (tata je drzi) i posle izvucemo malo slinice onom spravicom ali onom sto jedan kraj stavimo u nosic a drugi ja uzmem u usta pa tako izvlacimo, znate na sta mislim? Ne znam jesu li mozda bolje one sa elektromotorom?
Uglavnom muci se i ona i mi. U sobi imamo TA pec jer nemamo CG i nista nam drugo ne preostaje jer je hladno

Ajrton Sena

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 372
29.10.2011 11:22:56   
Crvenkapa85
PE ja sam pitala ujaka za to strckanje u nosic,on je lekar ,pa mi je rekao da to nem a potrebe tako raditi jer je nosicu potrebno samo malo vlaznosti,ja sipam fizioloski u onu pumpicu sa rasprsivacem i par puta na dan mu strcnem,i nocu stavljam veliki peskir na radijator zbog centralnog i suvog vazduha

Direktna veza do poruke: 373
29.10.2011 16:39:30   
PoisonEve
Eto ti ga sad!A nama su savetovali ovako u porodilistuuser posted image Ali njoj su bas dosta zapuseni ti kanali, da vidis kad krene da hrce, jadna buba, tako mi bude zao...

Ajrton Sena

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 374
29.10.2011 16:47:54   
lesica
PE, ja mislim da se bebana jos uvek cisti posle porodjaja,pa nemojte mnogo da je spricate fizioloskim(mislim da je ujutru i uvece sasvim dovoljno) A verovatno vam i TA pec "igra" ulogu i jedino sto se toga tice mogu da ti kazem da na njoj drzite jednu serpicu sa vodom cisto da malo podignete vlaznost u sobi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here