Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 10:05:40
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam batalila pumpicu. Uzmem lepo spric i bocu fizioloskog, spricnem 10ml rastvora u jednu pa u drugu nozdrvu, onako jak mlaz, i sve izleti napolje. I on se jadnicak navikao, bolje podnosi od pumpice.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 10:06:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Uzmem lepo spric i bocu fizioloskog, spricnem 10ml rastvora u jednu pa u drugu nozdrvu, onako jak mlaz, i sve izleti napolje. Tacno tako.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 10:16:38
|
|
|
|
marija32
|
Ja prvo bebisol u nozdrve i onda onim aspiratorom na baterije i za 2 sec gotovo.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 10:27:25
|
|
|
|
eni26
|
ovo ja koristim i posle toga vatu natopim u serum i jos malo zavucem u nosic,zavrtim 2 3 puta a ako jos sta ima ,ono se zalepi za vatu i izadje
< Poruku je uredio eni26 -- 6.5.2011 10:28:45 >
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 11:04:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Ja prvo bebisol u nozdrve i onda onim aspiratorom na baterije i za 2 sec gotovo. Znači, radi. To me je zanimalo. Hvala.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 12:01:38
|
|
|
|
ivaj
|
I ja koristim ove ampule sto je eni postavila. Osim njih,ne koristim nista drugo,nikakve pumpice i sl. Odlicne su.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 12:18:07
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: marija32 Ja prvo bebisol u nozdrve i onda onim aspiratorom na baterije i za 2 sec gotovo. Znači, radi. To me je zanimalo. Hvala. Radi Tash i sto je najvaznije citav proces traje 2 sec, ja bebu stavim u krilo, i zapusim prstom jednu nozdrvu(onako sa strane) i iz druge izvlacim.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:45:45
|
|
|
|
Anoniman
|
A znači treba jednu nozdrvu da zapušim? Jer, ja sam to probala na njemu, i ništa nije vadilo, pa sam prionula na staru pumpicu, očajna i besna što sam bacila 3500din! A koji nastavak koristiš? Meni onaj roza sa kao tankim vrhom izgleda kao da ću ga povrediti, pa sam uzela onaj beli, širi, sa većom rupom.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:52:26
|
|
|
|
marija32
|
Beli i ja koristim. Obavezno zapusis nozdrvu i vuces iz druge, i ne duze od sekunde-dve. I ja nisam u pocetku i htela sam da ga vratim, ali sada sam master za izvlacenje slina.I da ti je lepo sve namontirano. Ja muku mucim da skinem onaj deo do aparata sto se pere, bas se tesko skida, kod tebe?
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam prvo njega odvalila. Jedva sam seljanka skapirala da se onaj drugi deo odvrće a ne čupa.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:54:57
|
|
|
|
marija32
|
hahahahah, kraljice
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:55:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaš šta me buni. Gledam naše uputstvo (na srpskom) i tamo je prikazano da se kućište čišti tako što "odvališ" taj deo (znaš na šta mislim), i onda kućište uroniš u vodu i uključiš na 5sec. A kada gledaš na kutiji, crtež (i text) pokazuju da skroz namontiran aspirator uranjaš u vodu.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:57:37
|
|
|
|
marija32
|
Ja sam samo kuciste uranjala. I na Avent proizvodima je jedno na srpskom, a drugo na engl, pogotovu sto se sterilizacije i ciscenja tice. Nisam videla to na slici za "ceo" da se roni videla, ali probacu, lakse to ako radi nego da "lomimo"
< Poruku je uredio marija32 -- 6.5.2011 22:58:54 >
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:58:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marija32 hahahahah, kraljice Pa zamisli da sam ga slomila odmah! Inače, jedva sam našla da ga kupim, obišla sam pola ovog mog sela!
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:59:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Ja sam samo kuciste uranjala. I na Avent proizvodima je jedno na srpskom, a drugo na engl, pogotovu sto se sterilizacije i ciscenja tice. Nisam videla to na slici za "ceo" da se roni videla, ali probacu, lakse to ako radi nego da "lomimo" A jes vala, pa ne čisti se isto na srpskom i na engleskom!
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 22:59:58
|
|
|
|
Brana
|
Ja mom Lakiju cistim nosic Babysolom,uspricam mu u obe nozdrvice,pa onda uzeme pumpicu i izlacim,i uvek ostavim malo te slane vodice u ambulici za kraj da kada mu sve izvucem sipam i da mu to ostane u nosicu jer odlicno dise posle sipanja Babysola i uvek mu je nosic prohodan.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 23:00:03
|
|
|
|
marija32
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 23:00:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Nisam videla to na slici za "ceo" da se roni videla, ali probacu, lakse to ako radi nego da "lomimo" Sa strane na kutiji, ako je nisi bacila.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.5.2011 23:02:02
|
|
|
|
marija32
|
Bebisol je meni zakon.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 8.5.2011 10:49:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni ovaj električni aspirator i dalje ništa ne vadi. Naime, ne mogu bebu da obuzdam da bih mu začepila jednu nozdrvu dok drugom vadim slince. Otima se, šuta, udara, a meni jedna ruka zauzeta držanjem nozdrve a druga držanjem aspiratora. Nemoguća misija. Bačene pare.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 8.5.2011 10:53:34
|
|
|
|
jelena038
|
ma, prinesi biber, kihne i gotova stvar. si gledala ti crtane filmove?
|
|
RE: Čime čistite nosić? 8.5.2011 12:04:05
|
|
|
|
nencydrew
|
Isto babysol.Onda zavrnem maramicu da bude "na šiljak" i tako izvadim sline, ali moraću da nabavim i pumpicu
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 8.5.2011 22:41:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nemam probl sa slincima u nozdrvama pa da to rešavaju zavrnute maramice, štapići za uši i sl. Ja hoću da izvučem sline koje se ne vide ali se čuju.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 8.5.2011 22:48:39
|
|
|
|
jelena038
|
inhaliraj dete, tasa, te duboke se ni ne preporucuje na silu izvlaciti pumpicom. skuvaj caj od mente, nagni ga nad serpicu i polako. to mozes i kad nije bolestan, koliko god puta hoces dnevno. sigurno ce pomoci.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 8.5.2011 22:54:31
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 inhaliraj dete, tasa, te duboke se ni ne preporucuje na silu izvlaciti pumpicom. skuvaj caj od mente, nagni ga nad serpicu i polako. to mozes i kad nije bolestan, koliko god puta hoces dnevno. sigurno ce pomoci. Ne slazem se da se bebe inhaliraju cajem od mente (nane) jer su nas na fakultetu ucili da isti moze NE DAJ BOZE dovesti do gusenja i zbog istog se cak ne daje ni trudnicama ni dojiljama.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?