|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čime čistite nosić?
6.5.2011 10:05:40   
minavb
Ja sam batalila pumpicu. Uzmem lepo spric i bocu fizioloskog, spricnem 10ml rastvora u jednu pa u drugu nozdrvu, onako jak mlaz, i sve izleti napolje. I on se jadnicak navikao, bolje podnosi od pumpice.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 326
6.5.2011 10:06:30   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: minavb

Uzmem lepo spric i bocu fizioloskog, spricnem 10ml rastvora u jednu pa u drugu nozdrvu, onako jak mlaz, i sve izleti napolje.

Tacno tako.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 327
6.5.2011 10:16:38   
marija32
Ja prvo bebisol u nozdrve i onda onim aspiratorom na baterije i za 2 sec gotovo.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 328
6.5.2011 10:27:25   
eni26
ovo ja koristim

user posted image

i posle toga vatu natopim u serum i jos malo zavucem u nosic,zavrtim 2 3 puta a ako jos sta ima ,ono se zalepi za vatu i izadjeuser posted image

< Poruku je uredio eni26 -- 6.5.2011 10:28:45 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 329
6.5.2011 11:04:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marija32

Ja prvo bebisol u nozdrve i onda onim aspiratorom na baterije i za 2 sec gotovo.

Znači, radi. To me je zanimalo. Hvala. user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 330
6.5.2011 12:01:38   
ivaj
I ja koristim ove ampule sto je eni postavila.
Osim njih,ne koristim nista drugo,nikakve pumpice i sl.
Odlicne su.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 331
6.5.2011 12:18:07   
marija32
IZVORNA PORUKA: Tash

Znači, radi. To me je zanimalo. Hvala. user posted image

Radi Tash i sto je najvaznije citav proces traje 2 sec, ja bebu stavim u krilo, i zapusim prstom jednu nozdrvu(onako sa strane) i iz druge izvlacim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
6.5.2011 22:45:45   
Anoniman
A znači treba jednu nozdrvu da zapušim?

Jer, ja sam to probala na njemu, i ništa nije vadilo, pa sam prionula na staru pumpicu, očajna i besna što sam bacila 3500din! user posted image
A koji nastavak koristiš? Meni onaj roza sa kao tankim vrhom izgleda kao da ću ga povrediti, pa sam uzela onaj beli, širi, sa većom rupom.

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 333
6.5.2011 22:52:26   
marija32
Beli i ja koristim. Obavezno zapusis nozdrvu i vuces iz druge, i ne duze od sekunde-dve. I ja nisam u pocetku i htela sam da ga vratim, ali sada sam master za izvlacenje slina.I da ti je lepo sve namontirano. Ja muku mucim da skinem onaj deo do aparata sto se pere, bas se tesko skida, kod tebe?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
6.5.2011 22:54:13   
Anoniman
Ja sam prvo njega odvalila. user posted image
Jedva sam seljanka skapirala da se onaj drugi deo odvrće a ne čupa. user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 335
6.5.2011 22:54:57   
marija32
hahahahah, kraljiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
6.5.2011 22:55:49   
Anoniman
Znaš šta me buni.
Gledam naše uputstvo (na srpskom) i tamo je prikazano da se kućište čišti tako što "odvališ" taj deo (znaš na šta mislim), i onda kućište uroniš u vodu i uključiš na 5sec.
A kada gledaš na kutiji, crtež (i text) pokazuju da skroz namontiran aspirator uranjaš u vodu.
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 337
6.5.2011 22:57:37   
marija32
Ja sam samo kuciste uranjala. I na Avent proizvodima je jedno na srpskom, a drugo na engl, pogotovu sto se sterilizacije i ciscenja tice. Nisam videla to na slici za "ceo" da se roni videla, ali probacu, lakse to ako radi nego da "lomimo"user posted image

< Poruku je uredio marija32 -- 6.5.2011 22:58:54 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 338
6.5.2011 22:58:51   
Anoniman

hahahahah, kraljiceuser posted image user posted image

Pa zamisli da sam ga slomila odmah! user posted image
Inače, jedva sam našla da ga kupim, obišla sam pola ovog mog sela! user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 339
6.5.2011 22:59:32   
Anoniman

Ja sam samo kuciste uranjala. I na Avent proizvodima je jedno na srpskom, a drugo na engl, pogotovu sto se sterilizacije i ciscenja tice. Nisam videla to na slici za "ceo" da se roni videla, ali probacu, lakse to ako radi nego da "lomimo"user posted image

A jes vala, pa ne čisti se isto na srpskom i na engleskom! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 340
6.5.2011 22:59:58   
Brana
Ja mom Lakiju cistim nosic Babysolom,uspricam mu u obe nozdrvice,pa onda uzeme pumpicu i izlacim,i uvek ostavim malo te slane vodice u ambulici za kraj da kada mu sve izvucem sipam i da mu to ostane u nosicu jer odlicno dise posle sipanja Babysola i uvek mu je nosic prohodan.

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 341
6.5.2011 23:00:03   
marija32
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
6.5.2011 23:00:30   
Anoniman

Nisam videla to na slici za "ceo" da se roni videla, ali probacu, lakse to ako radi nego da "lomimo"user posted image

Sa strane na kutiji, ako je nisi bacila.

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 343
6.5.2011 23:02:02   
marija32
Bebisol je meni zakon.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 344
8.5.2011 10:49:11   
Anoniman
Meni ovaj električni aspirator i dalje ništa ne vadi. Naime, ne mogu bebu da obuzdam da bih mu začepila jednu nozdrvu dok drugom vadim slince. Otima se, šuta, udara, a meni jedna ruka zauzeta držanjem nozdrve a druga držanjem aspiratora. Nemoguća misija. Bačene pare. 

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 345
8.5.2011 10:53:34   
jelena038
ma, prinesi biber, kihne i gotova stvar. si gledala ti crtane filmove? user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 346
8.5.2011 12:04:05   
nencydrew
user posted image

Isto babysol.Onda zavrnem maramicu da bude "na šiljak" i tako izvadim sline, ali moraću da nabavim i pumpicu

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 347
8.5.2011 22:41:33   
Anoniman
Ja nemam probl sa slincima u nozdrvama pa da to rešavaju zavrnute maramice, štapići za uši i sl. Ja hoću da izvučem sline koje se ne vide ali se čuju. 

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 348
8.5.2011 22:48:39   
jelena038
inhaliraj dete, tasa, te duboke se ni ne preporucuje na silu izvlaciti pumpicom. skuvaj caj od mente, nagni ga nad serpicu i polako. to mozes i kad nije bolestan, koliko god puta hoces dnevno. sigurno ce pomoci.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
8.5.2011 22:54:31   
Klarita
IZVORNA PORUKA: jelena038

inhaliraj dete, tasa, te duboke se ni ne preporucuje na silu izvlaciti pumpicom. skuvaj caj od mente, nagni ga nad serpicu i polako. to mozes i kad nije bolestan, koliko god puta hoces dnevno. sigurno ce pomoci.

Ne slazem se da se bebe inhaliraju cajem od mente (nane) jer su nas na fakultetu ucili da isti moze NE DAJ BOZE dovesti do gusenja i zbog istog se cak ne daje ni trudnicama ni dojiljama.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here