|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
25.10.2011 19:55:15   
Crvenkapa85
ja ne silim,malo po malo
pa sta nam bog da
neko nikad nije povlaio pa ja ok,idi ti konsultuj se sa drugim lekarom

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 876
25.10.2011 20:41:55   
nela79
I Vanji sam prevlacila kozicu a evo i Matiji. Mislim da je Vanja imao i godinu dana kad je kozica presla do kraja, ali to je on ustvari sam na kraju sredjivaouser posted image
I u porodilistu su nam bukvalno rekli da se sami odlucili. Kazu, ima onih roditelja koji prevlace kozicu i oni koji to ne rade. sa obe strane ima i dobrih i losih iskustava tako da je na vama da odlucite. Mi se odlucili za prevlacenje. Za sad je sve OK.

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 877
25.10.2011 21:11:20   
Ana RR
I mi povlačimo prilikom kupanja. Ja baš ne smem da povučem onoliko koliko doktorka povlači ali valjda je dovoljno. Meni je najbitnije da ga tu lepo operem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 878
25.10.2011 21:19:31   
nela79
Ma nema razloga da se bilo sta radi na silu. Povuices kozicu i dokle ide ide. Isperes vodom i super. Kazem ti, vidjeces kako to na krji oni ami najbolje prevuku. Djecaci mislim user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 879
25.10.2011 21:32:03   
Ana RR
Pa tome se i nadam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 880
25.10.2011 21:37:11   
nela79
Ma nema da brines, sigurno ce biti tako. Najsmjesniji mi je kad ga Ivan tusira i hoce da mu i pisu opere, a Vanja se dere iz kupatila : Neeeee tata, golica. user posted image Mos' mislit' kakav je to njima osjecaj

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 881
25.10.2011 21:40:02   
Ana RR
Hihihi user posted image A kad Marku perem pišu i povlačim, sav se umiri i tiho kaže aghhhhhhhhhh user posted image đubre malo!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 882
25.10.2011 21:41:14   
nela79
Juuuu kakav ti je taj tvoj sin. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 883
25.10.2011 21:41:29   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hihihi user posted image A kad Marku perem pišu i povlačim, sav se umiri i tiho kaže aghhhhhhhhhh user posted image đubre malo!

hahahahahahauser posted image ! uziva,a?

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 884
25.10.2011 21:44:59   
Ana RR
Uživa, sram ga bilo user posted image a danas me je taaaako popiškio, jaoooo bože! Samo sam osetila toplotu po nogama, izmakla se i pustila ga da završi user posted image napravio je baru na parketu, isprskao komodu, zid.. user posted image

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 885
25.10.2011 21:49:04   
Lu
IZVORNA PORUKA: nela79

Ma nema da brines, sigurno ce biti tako. Najsmjesniji mi je kad ga Ivan tusira i hoce da mu i pisu opere, a Vanja se dere iz kupatila : Neeeee tata, golica. user posted image Mos' mislit' kakav je to njima osjecaj

Ej da vam kaže mama sa malo više iskustvauser posted image
Pažljivo ne samo da golica nego nije prijatno, pogotovo ne pod tuš, nego lagano polijevati vodom iz ruke.
Moj R, kaže da mu je neugodno ako je jak mlaz vode, valjda im je osjetljiv taj dio isod kožice a znam da je jedan muškarac to isto rekao na ovoj temi, da čak boliuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 886
25.10.2011 21:52:41   
nela79

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ej da vam kaže mama sa malo više iskustvauser posted image
Pažljivo ne samo da golica nego nije prijatno, pogotovo ne pod tuš, nego lagano polijevati vodom iz ruke.
Moj R, kaže da mu je neugodno ako je jak mlaz vode, valjda im je osjetljiv taj dio isod kožice a znam da je jedan muškarac to isto rekao na ovoj temi, da čak boliuser posted image

Ma ima i toga. Vjerovatno matori guzonja (mmuser posted image ) ima takav osjecaj pa misli da je i djetetu isto tako. user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 887
25.10.2011 21:53:50   
nela79

Uživa, sram ga bilo user posted image a danas me je taaaako popiškio, jaoooo bože! Samo sam osetila toplotu po nogama, izmakla se i pustila ga da završi user posted image napravio je baru na parketu, isprskao komodu, zid.. user posted image

Ni prvi ni posljednji put user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 888
25.10.2011 21:55:03   
mikica sa

user posted image  ja sam to danas konacno izbjegla. kazem konacno jer svaki put ja zaplatim a danas je mm, dok mu je mijenjao pelenu on je istovremeno kakio i piskio i skroz ga poprskao. ovaj je pomagao i panicio kao da je ne znam ti sta. ja taman ulazim u stan i imam sta vidjeti user posted image  

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 889
25.10.2011 21:58:12   
Lu
Meni nije palo na pamet da pitam mm, jel samo golica ili boli, nemam pojma kako on pereuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 890
25.10.2011 21:59:59   
nela79
Ovaj moj se izjasnio. Sta da ti pricamuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 891
25.10.2011 22:06:09   
majax3
Ja samo znam da na silu ne može, ali neću odustati, bitno je da se to lepo opere a ako baš i ne uspemo, nećemo biti ni prvi ni zadnji koji će se zbog toga obratiti lekaru!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 892
25.10.2011 22:13:38   
nela79
Jooj Majo mogu samo da zamislim kako tebi poslije dve curice taj problem zvani pisa sad izgleda user posted image

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 893
25.10.2011 22:25:12   
enavanja
Joj to je bas nezgodno, nama je pedijatar rekao da obavezno povlacimo, i pri svakom kupanju sam Vanji povlacila po malo cisto koliko da se opere. Samo sto moje dete ima visak kozice(kako nam je dr rekao) i jako je bila uska. Prosle godine sam se istraumirala kad mu se pojavila infekcija, ljudi povlacite kako znate i umete, mukica moja je plakala kad god je piskila, sva sreca pa je trajalo dan dva. Onda mi je kuma rekla za didermal mast, ona je mazala svom sinu koji je krenuo u prvi razred, valjda omeksa kozicu i lakse se povlaci. Tako da smo to koliko toliko uspeli, ostalo je jos malo. Ali iskreno za mene je to bila nocna mora bar dok je bio beba. Uvek sam se plasila da ga ne povredim.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 894
25.10.2011 22:28:58   
cockic
ja sam disciplinovana dr je rekla povremeno i ja tako i radim.
njemu sad sa 18 meseci ide preko glavica rekla mi je ima
fore do 3-4 god.tako da sad to preko glavica ide bas super
nemucim se puno ali mazem mu ga pavlovicevom i cistim
povremeno hipermanganom.

(odgovor članu enavanja)
Direktna veza do poruke: 895
25.10.2011 23:32:50   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: cockic

ja sam disciplinovana dr je rekla povremeno i ja tako i radim.
njemu sad sa 18 meseci ide preko glavica rekla mi je ima
fore do 3-4 god.tako da sad to preko glavica ide bas super
nemucim se puno ali mazem mu ga pavlovicevom i cistim
povremeno hipermanganom.

Ja koliko znam pisa ne sme da se maze Pavlovicevom,niti bilo kojom kremom jer se onda skupljaju bakterije.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 896
26.10.2011 9:34:42   
Ana RR
Baš to htedoh reći. Ja Marku ne mažem kremu na pišu.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 897
26.10.2011 9:36:19   
minavb
Piša se ne maže a može povremeno da se ispira bornom kiselinom.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 898
26.10.2011 9:37:40   
*Alexx*
Ni ja ne mažem.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 899
26.10.2011 21:42:41   
majax3

Jooj Majo mogu samo da zamislim kako tebi poslije dve curice taj problem zvani pisa sad izgleda user posted image

Ma ja sam sva istraumirana, komplikovano mi je skroz, a čim ga razmotam njemu piša stoji nadignut i dok se ja još ni ne snađem on je već sve popiškio. Ne znam ni kako da ga presvlačim, nameštam pišu a kamoli da perem i navlačim! Inače moram da napomenem da je mm od velike pomoći, kad ga nešto pitam on dođe i vidi malog pišu i crkava od smeha i kaže da je toliko mali da mi on tu nemože ništa pomoći jer ne vidi, pa se opet kikoće i tako, zeza uzmi pincetu!!!user posted image
Ja neko veče naburila nos, da bolje vidim i za dleku izmakla da me ne popiški po licu!!!user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here