|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Smršati posle trudnoće!
18.2.2011 18:29:00   
prolece
user posted image hvala, hvala...
nisam napomenula da sam tako i prvog puta ali onda sam imala mnogo višeeeee

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 351
18.2.2011 18:31:39   
Trudnicica83

IZVORNA PORUKA: limunada

Bas ti je slatka bebica user posted image  user posted image super kreni u teretanu da budes zgodna mamauser posted image

Hvala draga user posted image
Moram, mozda bih mogla jos malo da odugovlacim ali sam shvatila da u junu idemo na more i da bi na slikama s mora bilo samo dete i mm...user posted image user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 352
18.2.2011 18:37:17   
prolece
ne znam koliko treba da skines, ali za tri meseca 20 kg i da se zateges malo mozes da postignesi bez teretane

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 353
21.2.2011 9:38:33   
Trudnicica83
Prolece, ne treba mnogo 5-7 kg otprilike, ali sam ja jako lenja i mrzim da vezbam. Nikad nisam morala jer sam uvek bila mrsava i sastavim mesec-dva pa batalim..zato vezbanje kod kuce ne prolazi...jedino volim da vozim biciklu ali sada od toga nema nista. Btw, nisam bila u subotu, ni u nedelju, nisam stigla ali sam rekla mm da danas kad dodje s posla on cuva dete jer ja neizostavno danas idem. user posted image

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 354
21.2.2011 9:57:37   
isidora88
ja bih kad prestanem da dojim na neku dijetu gde mogu slatkisi da se jedu jer sam zavisna od njih
postoji li uopste takva dijeta?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 355
21.2.2011 10:00:12   
Anoniman
Mislim da sam procitala u UN dijeti,da jedan dan za veceru mogu slatkisi.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 356
21.2.2011 10:01:32   
Panicarka
Ja sam se iz porodilista vratila sa -3 kg u odnosu na period pre trudnoce, ali me je zima upropastila, dobila sam 4!!! Moram na dijetu, ne dojim ali nikako da se nakanim. Od polovine marta idem na UN dijetu ona mi je super!

Direktna veza do poruke: 357
21.2.2011 10:49:23   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja bih kad prestanem da dojim na neku dijetu gde mogu slatkisi da se jedu jer sam zavisna od njih

user posted image user posted image user posted image
Sto bi to bilo lepo... MM to isto stalno kaze...
Nazalost, slatkisi i grickalice su prva stvar koje treba potpuno izbaciti user posted image

Direktna veza do poruke: 358
21.2.2011 20:08:55   
New Mom
Aaaa, ja sam nabacila 3kg od kad KL manje sisa. A apetit nikako da smanjim.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 359
21.2.2011 20:16:44   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: isidora88

Do vitkosti uz pomoć slatkiša

Imate li naviku usred dijete pojesti cijelu čokoladu, te nakon toga sebe kažnjavati potpunim izgladnjivanjem slijedećih nekoliko dana? Ako da, vrijeme je da promijenite stav o čokoladi i drugim slatkišima. Prema uglednim američkim znanstvenicama čokolada ne bi smjela biti zabranjena, naprotiv ona je neophodna u dijetama.

IZVOR

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2011 20:17:11 >

Direktna veza do poruke: 360
24.2.2011 11:17:12   
Trudnicica83
Moram da se pohvalim user posted image - krenula sam u teretanu danas! Jeste da sam izdrzala samo 15 min na traci ali za pocetak je dovoljno..user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 361
14.4.2011 21:58:20   
AndreaK
meni su se kilogrami skidali spontano...ali sam intenzivno dojila, tako da je to moj savet porodiljama...ako mogu da doje...
tako je bilo sa prvim , pa se nadam da ce tako biti i sa drugim.....doduse nemam mnogo viska.... samo je stomak ostao...ali o tome u drugoj temi.. user posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 362
14.4.2011 23:38:55   
Tea2
Smem li da uvedem ovaj režim ishrane o kome priča Prolece -jos uvek dojim bebu.I imam dosta mleka.I mnooogo jedem.I mnooogo sam debela.

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 363
15.4.2011 8:15:51   
limunada
ja ne dojim tako da posle 6 nejedem,trudim se da kao prolece uvedem rezim ishrane.farmerke mogu da zaboravimuser posted image nestane guzica u njihuser posted image al polako skinucu kilice samo treba dora volja.TEA ja tineznam bas dati neki savt posto nedojim,al gledaj da jedes pet puta na dan pomalo al zdravo,tako su meni govorili kad sam mislila da cu dojiti.

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 364
15.4.2011 8:35:42   
SareniVrabac
moram malo da se pohvalim, smrsala sam 5kg od kako sam dosla iz porodilistauser posted image ... imam jos 3 viska nego pre trudnoce ali i poveci visak od ranije, kad bi sve padolo ovim tempom bilo bi extra

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 365
15.4.2011 8:37:56   
prolece
IZVORNA PORUKA: Tea2

Smem li da uvedem ovaj režim ishrane o kome priča Prolece -jos uvek dojim bebu.I imam dosta mleka.I mnooogo jedem.I mnooogo sam debela.
Ne moraš baš tako, pošto dojiš. Možeš da smanjiš porcije, i smanjiš testa,a povećaš količinu voća i povrća. Rasporedi to na 5 obroka. Ipak je bitno da beba ima dovoljno kvalitetnog mleka.
A kad prestaneš da dojiš možeš kao hoćeš.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 366
15.4.2011 8:40:28   
limunada
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

moram malo da se pohvalim, smrsala sam 5kg od kako sam dosla iz porodilistauser posted image ... imam jos 3 viska nego pre trudnoce ali i poveci visak od ranije, kad bi sve padolo ovim tempom bilo bi extra
user posted image user posted image user posted image i ja cu uskoro da se pohvalim nadam seuser posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 367
15.4.2011 8:49:17   
prolece
IZVORNA PORUKA: limunada
farmerke mogu da zaboravimuser posted image nestane guzica u njihuser posted image
Nije to samo zbog guzice(kako kažeš) treba vremena i da ti se karlica vrati na staro.
Ja sam uspela da obučem par farmerki koje sam nosila pre 5 godina, pa onda tek pre 2,5. Sad sam se vratila na staro, pa mogu i trećeuser posted image
Meni ovaj režim odgovara i uspela sam. Nikako se nisam snalazila sa dijetama tipa:1.dana-ovo, 2.-ono itd. jer jednostavno nemam vremena da spremam odvojene obroke i da opterećujem moj izlapeli mozak brojanjem kalorija i sl.

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 368
20.4.2011 23:27:36   
jabučica
Ćao svima
može li mi neko reći da li steznjak pomaže i nakon 6 mjeseci, nisam ga koristila odmah nakon poroda i sada me stomak užasno nervira. Ne znam je li to zbog viška kilograma, stomak mi nije baš mlitav pa sam mislila da probam i to

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 369
20.4.2011 23:36:22   
New Mom
Jabučice, dobrodošla!user posted image
Imaš temu gde mame pričaju ( i kukaju međusobno), pridruži se -> KLIK
Takođe, imaš temu o stavljanju avatara (slikice na profil) -> KLIK, a i stavi ticker da vidimo kako ti bebac raste -> KLIK

Što se pojasa tiče, pretpostavljam da nije na odmet. On ustvari pravi pritisak na mišiće i time ih stimuliše. Probaj.user posted image

< Poruku je uredio New Mom -- 20.4.2011 23:39:00 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jabučica)
Direktna veza do poruke: 370
20.4.2011 23:38:18   
Ana RR
Jabučice, dobro nam došla user posted image želim ti lepo druženje na forumu user posted image

New Mom ti je već sve rekla user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 371
26.7.2011 0:06:21   
vukosava
Sad drzim WeightWatchers plan ishrane a to je dozivotna promena nacina zivota. Imam onlajn sistem u koji se logujem i upisujem sve sto jedem u toku dana, tacne kolicine, sve sto pojedem merim. Pravim onlajn recepte sa svim sto ide u njih. Sistem funkcionise da imam odredjeni broj poena u toku dana koji treba da potrosim i jedan dan viska ako prekrsim koji mogu da trosim bilo kad sedmicno, odjednom ili da podelim na sedam dana. Sto ti je veca tezina imas veci broj poena i kako mrsas oni ti taj broj smanjuju dok ne dodjes na tezinu koja ti odgovara. Onda ulazis u fazu odrzavanja gde ti dodaju odredjeni broj poena. Ako dojis imas dodatnih poena koje kad prestanes ti ukinu.

Po njima, optimalno je gubiti 0.5 kg nedeljno, cim gubim vise oni mi dodaju poene i kazu da sve potrosim.

Imam obavezu da pojedem odredjen broj servings-a kako oni kazu voca i povrca u toku dana (minimum, moze vise), vode, mlecnih proizvoda (3 serviranja), zdravih ulja, multivitamin. Ti "serving" su drugaciji za svaku vrstu klope. Unosim tezinu nedeljom i merim obime razlicitih delova tela jednom mesecno. Za sada imam 7 kg manje a jedem stvarno dosta i mnogo kvalitetnije pre ovog rezima ishrane. Nisam ni primecivala ranije koliko malo vode pijem i koliko malo voca i povrca unosim. Sad me to mesto gde klikcem da pratim koliko toga konzumiram stalno podseca na to.

U principu mi ovaj sistem koji pratim lici na dijetu za dijabeticare u neku ruku jer mi hrana sa niskim glikemijskim indeksom ima mali broj poena. I kad nju jedem nisam gladna nego mi je apetit uravnotezeniji. Ne kazem da je sto posto to to, al ima slicnih momenata.

klikni

Trenutno imam 4 kg vise nego pre trudnoce. user posted image al i dalje sam daleko daleko od idealne kilaze

< Poruku je uredio vukosava -- 26.7.2011 0:07:12 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 372
26.7.2011 0:19:41   
cani
Ja cu sutra da iscitam ovu temu,ugojila sam se strasno pre trudnoce nekih 12 kila,ali mislim da je to izmedju ostalog  u neku ruku i dovelo do toga da ostanem u drugom stanju,bila sam potpuno rasterecena,jela sam sta sam htela,nisam se uopste opterecivala težinom (a inace sam citav život na kojekakvim dijetama ).U trudnoci sam se ugojila ni ja sam ne znam koliko,uglavnom sad imam 84 kila user posted image user posted image  znaci 19 kila od moje uobicajene tezine.Šta cu i kako cu nemam pojma al to mora da ode,jer me em bole kosti,zglobovi na nogama i kicma ,em odvratno izgledam.A i na zimu necu imati sta da obucem ,buhuhu

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 373
26.7.2011 0:20:41   
Sanjica26 RR
Samo napred cani.user posted image

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 374
4.8.2011 13:30:24   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: blueeye
Za 10 meseci smrsala sam 17kg
E ovo sad zvuci kao reklama za neki pretparat za mrsavljenje ali ne brinite nije. Zelim samo da dokazem mladim porodiljma i buducim majkama da se ne brinu za svoju kilazu previse, da ne gube vreme na dijete vec da uzivaju sa svojim bebama.
Kad sam ostala trudna imala sam 58kg, kad sam izasla iz porodilista 75kg. Ali nisam se opterecivala previse vec sam jela sve za sta su mi govorili da nadolazi mleko, samo da bi moj bebac imao da sisa. Prohodao je sa 10.5 meseci i od tad nigde ga stici sto je verujem i jedan od razloga sto ja danas imam 58kg. Normalno se hranim, makljam i slatkise, ali takav mi je metabolizam, mozda su i geni krivi, kako god drago mi je sto sam to postigla bez dijeta i sto sam uspela svojoj bebi da dam najlepsi dar a to je majcino mleko.
I zato mame, ne opterecujte se previse sa tim, barem dok beba ne prohoda, ako i posle toga ne budete gubile kilograme tek onda pokusajte na drugi nacin ali zapamtite koliko je telu trebalo da stvori novi zivot do trenutka porodjaja toliko mu je potrebno i da se vrati u normalno stanje.
Malo sam vas ugnjavila ali dobro . Ima li pitanja?

IZVORNA PORUKA: vonavoj
user posted image  user posted image  user posted image u pravu si!

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here