|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Smršati posle trudnoće!
24.1.2011 1:01:42   
dacica
joj i ja sam se porodila pre 3 mes.a stomak mi je kao kad sam bila 6-ti...uzas...u trudnoci sam se ugoila 14kg,ali posle-katastrofa,imam malo mleka pa me muz tera stalno da jedem,nebi li povecala,li od mleka nista,a ja pucam od debljine...bas sam blago ocajna,zao mi da predjem na dijetu,da mi ne stane i ovo malo bede,a upropasticu sebe...nisam pametna..user posted image user posted image user posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 326
25.1.2011 0:21:45   
Modessty
IZVORNA PORUKA: marince

divna tema za mene.
Ima nade,ima nade.
Danas me jedan kolega pitao ''kad ocekujete drugu bebu?''
Doslo mi da nekog roknem,sebe ili njega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image I meni se to desilo pre neki dan user posted image user posted image user posted image
Imam doooosta kilaže koju treba da skinem al me stomak baš brine. Nikako da se povuče.user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 327
17.2.2011 20:04:32   
Trcosava

divna tema za mene.
Ima nade,ima nade.

biću skroz off topic, ali si me podsetila kako sam se ja izblamirala

u bolnici sam bila sa anom valjda, ovo sad skoro. Ulazi žena u lift, stomak kao da je 7 mesec trudnoće. Pitam je ja koji je mesec, kaže ona, ja sam se porodila. Kuku kad u zemlju nisam propala!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 328
17.2.2011 20:46:10   
marince1
IZVORNA PORUKA: Trcosava

divna tema za mene.
Ima nade,ima nade.

biću skroz off topic, ali si me podsetila kako sam se ja izblamirala

u bolnici sam bila sa anom valjda, ovo sad skoro. Ulazi žena u lift, stomak kao da je 7 mesec trudnoće. Pitam je ja koji je mesec, kaže ona, ja sam se porodila. Kuku kad u zemlju nisam propala!

user posted image user posted image user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 329
17.2.2011 23:00:45   
Jele
Ja sam ogromna. Prvo sam u trudnoću sa Urošem krenula sa, po meni 15 kg viška - gledano od devojačke kilaže, pa nabila još 15 kg u trudnoći, pa skinula 10, pa opet zatrudnela posle 11 meseci, pa nabila 15 kg user posted image , pa posle mesec dana od porožaja skinula 16 - tačnije izašla iz Betanije sa oko 11 kg manje i sad sam opet nabila 3-4 kg, sve u svemu katastrofa.
Ruke su mi ogromne, a dupe još veće, o butkicama da ni ne govorim... Kada ustanem sa garniture i pogledam otisak dupeta (dobro se vidi, čudan neki materijal) prosto ne mogu da verujem da je to moje dupe user posted image Mm kaže da to ne izgleda baš tako, već da je otisak veći, yeah right user posted image Sad razmišljam da se polako bacim na neki strogi režim ishrane i skinem bar 15 kg, a volela bih 25...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 330
17.2.2011 23:02:46   
madre
jele, znam da si bila ozbiljna, ali izvini mene si nasmejala sa ovim otiskom dupetauser posted image samo napred!

< Poruku je uredio madre -- 17.2.2011 23:03:27 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 331
17.2.2011 23:07:31   
Trudnicica83
Jao ja sam uspela da smrsam samo 1kg za ovih 6 meseci posle porodjaja..a imam viska bar 7. Svaki dan govorim kako cu da krenem u teretanu i ne odem. Jako me mrzi, valjda se ulenj covek kad tako dugo nije aktivan..
Interesantno, ja sam se u trudnoci ugojila 15kg, (imala 54 pre), kad sam se porodila prve nedelje sam imala 10kg manje, a sada imam 7kg viska. Znaci da sam se toliko ugojila posle porodjaja..sve kao da jedem zbog dojenja...fin izgovor.user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 332
17.2.2011 23:10:46   
madre
nista mi ne pricaj o vezbanju, sve moze samo to neuser posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 333
17.2.2011 23:11:16   
limunada
IZVORNA PORUKA: Trudnicica83

Jao ja sam uspela da smrsam samo 1kg za ovih 6 meseci posle porodjaja..a imam viska bar 7. Svaki dan govorim kako cu da krenem u teretanu i ne odem. Jako me mrzi, valjda se ulenj covek kad tako dugo nije aktivan..
Interesantno, ja sam se u trudnoci ugojila 15kg, (imala 54 pre), kad sam se porodila prve nedelje sam imala 10kg manje, a sada imam 7kg viska. Znaci da sam se toliko ugojila posle porodjaja..sve kao da jedem zbog dojenja...fin izgovor.user posted image
bas fin izgovor user posted image trudnicice jel to tvoja bebica na slici?

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

Direktna veza do poruke: 334
17.2.2011 23:13:40   
Brana
Ja sam posle trudnoce skinula 15kg a dobila sam u trudnoci 8kg.cim je Laki poceo sa ne spavanjem i ja dosta dojim imam mleka kao mala kravicauser posted image i nema sanse da se ugojim jer on sve izvuce koliko god pojedem a i vodim racuna o kilazi i ne jedem posle 6huser posted image

< Poruku je uredio Brana -- 17.2.2011 23:14:22 >

Direktna veza do poruke: 335
17.2.2011 23:15:34   
madre
IZVORNA PORUKA: Brana

Ja sam posle trudnoce skinula 15kg a dobila sam u trudnoci 8kg.cim je Laki poceo sa ne spavanjem i ja dosta dojim imam mleka kao mala kravicauser posted image i nema sanse da se ugojim jer on sve izvuce koliko god pojedem a i vodim racuna o kilazi i ne jedem posle 6huser posted image

super, a kada zaspisuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 17.2.2011 23:16:12 >

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 336
17.2.2011 23:18:56   
Nensi*
Ja sam skinula 29 kg user posted image a u trudnoci se ugojila 25 kg user posted image ali stomak jos stoji i zbog njega mogu da obucem samo jedne farmerke od pre trudnoce user posted image
Moram pod hitno da se bacim na neko vezbanje da sredim stomak za leto...

< Poruku je uredio nensi27 -- 17.2.2011 23:19:34 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 337
17.2.2011 23:19:33   
Brana
kada mi laki dozvoliuser posted image obicno oko 1-2huser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 338
17.2.2011 23:26:50   
madre
brano, onda svaka cast user posted image user posted image
ja sam se u trudnoci ugojila 21kg, skunula 18... ova 3 ne mrdajuuser posted image ali svi mi kazu kako mi je ovako najbolje... ja bih volela da skinem 4, ali iskreno ne trudim se... niti vodim racuna o ishrani niti vezbamuser posted image a mogla bih...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 339
17.2.2011 23:32:10   
Brana
hvala draga ali oko 12h krece borba sa zivotom da ne otvorim frizider i onda se nakrkam vode i kao smirim gladuser posted image
polako ima vremena sve ce to da se skine samo ne jesti kasno i jesti umereno i nema brigeuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 340
18.2.2011 0:02:23   
dijana1*
Nensi kako si uspela da skins toliko kilograma ???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 341
18.2.2011 0:04:54   
Nensi*
Nemam pojma,otislo samo,nikakvu dijetu nisam drzala,mada ja mislim da je to vise bila voda nego kilogrami,ja sam bila mnoooooooooogo otecena...Kad sam se porodila bukvalno sam se topila,preznojavala se ni sama ne znam koliko puta dnevno,nocu menjala majice po 4-5 puta,i tusirala se nekoliko puta dnevno koliko je to izbijalo iz mene...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 342
18.2.2011 0:06:17   
dijana1*
Kao da si mene opisala user posted image
Samo sto ja nisam gubila kilograe user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 343
18.2.2011 0:08:39   
Nensi*
U poslednje vreme bas ne jedem redovno,nekad se desi da jedem samo jednom dnevno,ne stignem,a kilogrami vec neko vreme stoje,ne mrdaju...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 344
18.2.2011 0:14:15   
Kvini
Da se i ja prijavim u klub.user posted image  Nisam se mnogo ugojila u trudnoci, ali ubi me sto sam non-stop u kuci s bebom. Osim toga, ranije sam jela manje, a cesce, a sad kad napokon stignem od bebe da jedem, toliko izgladnim da potamanim sve pred sobom, i to nesto gotovo.user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 345
18.2.2011 0:53:22   
dacica
jaooo i mene ubi kuca i ruzno vreme...samo sedim kuci i jedem...nekako najvise uvece oko 12h,jer cekam da joj dam da jede oko 01h,ali...iskreno se nadam kad dodje lepo vreme,i krenemo u setnju,da ce krenuti i kilogrami...na dole-naravno:((

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Kvini)
Direktna veza do poruke: 346
18.2.2011 17:41:17   
Trudnicica83

IZVORNA PORUKA: limunada

trudnicice jel to tvoja bebica na slici?

Jeste..user posted image

E, odlucila sam - sutra STVARNO krecem u teretanu. Ali stvarno.user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 347
18.2.2011 18:12:06   
limunada
Bas ti je slatka bebica user posted image  user posted image super kreni u teretanu da budes zgodna mamauser posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

Direktna veza do poruke: 348
18.2.2011 18:22:38   
prolece
IZVORNA PORUKA: Brana

ne jedem posle 6huser posted image
provereno uspešno! u user posted image sam dobila 17kg, a tokom dojenja još 7. za sad sam skinula 20, tako što ne jedem posle 18h i hleb(tj peciva) sam svela na 1 parče dnevno, za doručak voće, ručak nešto kuvano(sa kućnog menija),a kad sam gladna nalivam se vodom ili pojedem jabuku. bilo je problema prve dve nedelje, a posle sam se navikla

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 349
18.2.2011 18:25:51   
anajid
Bravo prolece,ovo je odlican recept,i ja sam tako smrsala posle trudnoce bez ikakve dijete!Evo me sad sam na staroj kilazi,mada ne bi bilo lose jos koju kilu user posted image

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here