Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:09:03
|
|
|
|
Didy
|
Ми имамо рено твинго. Узели смо га још док смо само живели заједно и био нам је одличан. Мален, стартан, троши као упаљач, а има доста додатне опреме (климу, стаклени панорама кров, електрику...). Е, онда се родио Стефан, па нам је постао кнап. Сад кад се роди друга беба, не знам како ћемо се спаковати. Буквално у гепек стану само колица и крај. Тренутно нисмо у могућности да га мењамо, иако мм то жели, а ја сам се толико везала за њега, да сам рекла мм да купи себи други, а да мени остави твинга. У преводу - нећемо купити други ауто још минимум 10 година.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:09:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR A ovo za dizel se uopšte, ali uopšte ne slažem :) Skuplji, tromiji, zimi teže pali, smrdi kao fuga... baš ne volim dizel. Ne mogu da smislim ni jedan argument zašto bih kupila dizel. Ovo kao da je MM pisao
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:10:53
|
|
|
|
viking
|
Bubo, pa kad je istina
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:13:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Tromiji? Ja sam na obuci vozila Corsu dizel, ono juri! Kako pipneš gas ili kočnicu, reaguje odmah. Dobro, ima to veze i sa jačinom motora (1.3, 1.4? ne sećam se), ali ja sad imam auto u Corsa klasi, jedino što je sedan, benzinca, 1.2, ma to je tromo.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:15:20
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: viking RR A ovo za dizel se uopšte, ali uopšte ne slažem :) Skuplji, tromiji, zimi teže pali, smrdi kao fuga... baš ne volim dizel. Ne mogu da smislim ni jedan argument zašto bih kupila dizel. Као да слушам мм. Он исто не воли дизел из истих разога.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:16:40
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: viking RR A ovo za dizel se uopšte, ali uopšte ne slažem :) Skuplji, tromiji, zimi teže pali, smrdi kao fuga... baš ne volim dizel. Ne mogu da smislim ni jedan argument zašto bih kupila dizel. Ovo kao da je MM pisao Да упаримо тм и мм да се мало испричају на ову тему?
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:19:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da to za Dizel vise ne vazi, ipak su ovo novije generacije, posebno ako pricamo o kupovini modela 2010/11 i novog auta, sto je svakako moj plan. A sve razloge zbog kojih nevolite dizel i ja sam do skora zastupala. Onda je mm kupio sebi auto, doduse jedan od najboljih i opovrgao me skroz Ja trenutno vozim onu novu korsu (poslednji model) ali sa troje vrata, gepek je dovoljno veliki, ali zbog tog sportskog oblika ta vrata od gepeka su malo specificna i uvek sam se mucila sa sestrinim kolicima. Evo sad puni 4 godine pa je to dodatni razlog da ga menjam. Inace sam prezadovoljna kako me je sluzio. Sad mi mm nudi kao opciju i novu Opel Merivu i bas sam danas gledala, slatka je. Inace sam u ove 4 god prelazila malo vise od 16.000 km godisnje i to uglavnom po gradu.
< Poruku je uredio MaliMis -- 19.7.2011 15:20:06 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:19:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mada, možda ja idealizujem tu Corsu Sećam se, kad sam prvi put sela u naš auto, bilo je "ja pritisnem papučicu za gas, a ono ne mrda"
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:22:08
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* ja sad imam auto u Corsa klasi, jedino što je sedan, benzinca, 1.2, ma to je tromo. Наш је мотор 1.2 и буквално лети, ко год га је возио каже да није возио стартнији ауто. Прошло лето сам га возила у Врњачку Бању ауто путем 140-150 са упаљеном климом, кад сам стигла тамо и јавила се мм, није могао да верује да смо тако брзо стигли. Отприлике смо рачунали увек да је то мали градски ауто и да није за аутопут, али испоставило се да може сасвим лепо да се вози њиме и на дуже дестинације (ишли смо на Тасос пре 3 године).
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:24:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jeste, Didy, ali Twingo je manji auto od mog Chevrolet Avea - zato je njemu 1.2 i više nego dovoljno. A treba znati i voziti Ja ne znam
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:36:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke, malo ću otići u off, ne zamerite, ali da pitam : ja položila vozaćki pre 7 godina u Herceg Novom i imam Crnogorsku vozačku dozvolu. Nisam vozila auto od 2006, pa me zanima, 1.) da li moja CG vozačka ovde važi i šta da uradim da je "prebacim" ili šta se već radi 2.) imala sam jaaako nezgodnu saobraćajku 2006 i od tada ne smem za volan. Nisam sigurna da ću smeti da vozim ni posle par časova vožnje radi podsećanja. Savršeno sam ok sa tim da me ceo život voze drugi, zaista imam traume. Pogotovo što sad znam da bi uglavnom trebala da vozim i dete sa sobom. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji i da li ste uopšte pokušavale da "pregrmite" strah? (Btw, ja sam sletela sa kolima u more sa nekih 40-50m visine i potonula pa smo svi izranjali kroz prozor, dan danas se čude svi kako smo preživeli).
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:39:43
|
|
|
|
viking
|
Za dozvolu je najsigurnije da pozoveš AMSS pa da pitaš, da ne nagađamo mi ovde (ili piši SAT autu, Alvirović će ti odgovoriti ). A za vožnju, najbolje da sedneš sa nekim strpljivim vozačem u kola, odete negde gde nema mnogo ljudi ni saobraćaja, pa polako kreni, malo po malo... Podsetićeš se i osloboditi straha. Tako sam ja učila mog Debelog kad je tek položio.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:43:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Tako sam ja učila mog Debelog kad je tek položio. Pravi si Viking! Žena zmaj!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 16:00:50
|
|
|
|
bokicans
|
Ja imam golfa 2,DIZEL i super mi je goša. A tatinog Stojadin a koji jedva ide vozim na kratke relacije i kada je bas nela hića.Bubo mozda bih trebala prvo da sednes u kola sa nekim pa ces videti sta i kako?,tj kako ces se osecati.
< Poruku je uredio bokicans -- 19.7.2011 16:01:14 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 16:08:46
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Devojke, malo ću otići u off, ne zamerite, ali da pitam : ja položila vozaćki pre 7 godina u Herceg Novom i imam Crnogorsku vozačku dozvolu. Nisam vozila auto od 2006, pa me zanima, 1.) da li moja CG vozačka ovde važi i šta da uradim da je "prebacim" ili šta se već radi 2.) imala sam jaaako nezgodnu saobraćajku 2006 i od tada ne smem za volan. Nisam sigurna da ću smeti da vozim ni posle par časova vožnje radi podsećanja. Savršeno sam ok sa tim da me ceo život voze drugi, zaista imam traume. Pogotovo što sad znam da bi uglavnom trebala da vozim i dete sa sobom. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji i da li ste uopšte pokušavale da "pregrmite" strah? (Btw, ja sam sletela sa kolima u more sa nekih 40-50m visine i potonula pa smo svi izranjali kroz prozor, dan danas se čude svi kako smo preživeli). Ju Bubo, pa normalno je da imas strah od voznje. Ja sam kao cura bila zestok vozac , a onda sam otisla u inostranstvo, pa se porodila, sto znaci da nisam vozila 3 godine, jedva sam prevazisla strah kada sam pocela ponovo da vozim, i sada je sve po starom, samo sto ne divljam vise za volanom. Znaci sto cesce da vozis, ne da mesec vozis, a dva ne, i svakodnevno ako mozes, prvo gde nema saobracaja, pa da se ukljucujes u glavne ulice, polako i strah ce proci, najbitnije je da krenes!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 16:14:35
|
|
|
|
marija32
|
Meni je vazno da je benzinac, da ima petoro vrata, da nije malecki neki i da ima klimu
< Poruku je uredio marija32 -- 19.7.2011 16:16:32 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 16:25:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira (Btw, ja sam sletela sa kolima u more sa nekih 40-50m visine i potonula pa smo svi izranjali kroz prozor, dan danas se čude svi kako smo preživeli). ijao, kakva avantura! i ja ne vozim od kad sam imala saobracajku, ali nista slicno ovome. i isto mi apsolutno ne smeta da me drugi voze, ali shvatam da cu kad tad morati zbog bebe da pocnem da vozim. i pribojavam se toga...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 17:13:07
|
|
|
|
Verus
|
Bubo: posto je to sad "strana" vozacka dozvola, moraces je prevesti u SUP-u secam se da sam ja to gledala i da kosta kao svetog petra kajgana, ne znam nesto ne normalno puno izadje, kradja. Pa sam iz tih razloga nastavila da produzujem moju "srpsku" vozacku, pa da imam kad god sam u NS
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 17:52:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali ja nemam Srpsku
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 18:11:57
|
|
|
|
Verus
|
znam, razumela sam te, tako da nema druge nego da prebacujes-ipak izadje jeftinije nego da ovde opet polazes...mozda je sada i povoljnije? Ovo kad sam ja gledala bilo je pre odvajanja CG...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.7.2011 17:42:36
|
|
|
|
Jele
|
Ih, mi bismo Megana Grandtour-a d menjamo za Espace-a, višlji je, ima tri sedišta pozadi (i više) i volela bih onaj model kod kog može da se rotira suvozačevo mesto da vidim decu pozadi....
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.7.2011 17:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo se dogovorili da, ako sve bude ok, pazarimo Ford Focus karavan.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.7.2011 17:46:55
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mi smo se dogovorili da, ako sve bude ok, pazarimo Ford Focus karavan. Mm je oduševljen tim autom.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.7.2011 17:49:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakav je, Jele, kako se pokazao? Mi bi smo ga kupili polovnog, u neko dogledno vreme, još je sve u teorijskom planu.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.7.2011 17:49:58
|
|
|
|
Jele
|
Inače, pisala sam već, prvi izbor bi nam bio VW Sharan, onda Ford Galaxy, Seat Alhambra, pa Renault Espace... Ovi prvi su skupi...
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.