|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav automobil izabrati???
21.7.2011 17:51:02   
Jele

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Kakav je, Jele, kako se pokazao? Mi bi smo ga kupili polovnog, u neko dogledno vreme, još je sve u teorijskom planu.

Pisaću ti Bubo kad mi dođe mm sutra sa rehab, on zna više detalja i prilično se razume u aute, bavio se time.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
21.7.2011 17:53:27   
Anoniman
Ozbiljno? E baš super, pitaj ga please, pa mi šibni pp. A što na rehab? user posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 277
21.7.2011 17:54:30   
Jele

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ozbiljno? E baš super, pitaj ga please, pa mi šibni pp. A što na rehab? user posted image

Pisaću ti na pp. Operisao je kičmu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
21.7.2011 17:58:13   
Jele
Ne znam da li je dozvoljeno na forumu, ali mi prodajemo Renault Megana Grandtour (karavan), pa ako ima zainteresovanih...

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 279
21.7.2011 18:01:52   
GRGA
JAO MEGAN MI GA PUNO VOLIMO IMALI SMO MEGAN KPE KOJI NAM JE STVARNO sluzio i bio odlican i trosio kao sibica,,a onda smo imali udes skroz ga je zguzvao covek koji nas je udario i sve smo novo ulozili ali.......nije vise bilo to to tj prodali smo ga na vreme da nam se ne bi kvario--Jedino to nikome ne savetujem to je alfa romeo tvin spark 147!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 280
21.7.2011 18:07:40   
Ana*
Joj zene moram da se nasmejem na komentar da je dizel "tromiji"user posted image . Mi iskljucivo vozimo dizel auta a prodajemo i benzince.Nas nikad reno dizel nije izneverio, presao je do sad oko 380 000 km i mm ga nebi prodao ni za kakve pare. Problem je sto se kod nas u Sr auta ne odrzavaju kako treba zato i kratko traju.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 281
21.7.2011 18:21:04   
GRGA
I nas reno je bio dizel divan auto mm i ja ga obozavamo!!!!

(odgovor članu Ana*)
Direktna veza do poruke: 282
21.7.2011 19:58:54   
bebać

IZVORNA PORUKA: viking RR

Za dozvolu je najsigurnije da pozoveš AMSS pa da pitaš, da ne nagađamo mi ovde (ili piši SAT autu, Alvirović će ti odgovoriti user posted image ).
A za vožnju, najbolje da sedneš sa nekim strpljivim vozačem u kola, odete negde gde nema mnogo ljudi ni saobraćaja, pa polako kreni, malo po malo... Podsetićeš se i osloboditi straha. Tako sam ja učila mog Debelog kad je tek položio.

Viking mene je moj debeli(zovemo se debeli i debela,stari i stara) tako obučavao nedavno, kad sam počela voziti posle 4 goduser posted image user posted image i uspio je....

sad me kritikuje kako brzo vozim, a govorio je 'čoveče kako sporo voziš'user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 283
14.8.2011 17:39:02   
GRGA
Zene ajde pomoc za mene--Naime ja i mm imamo automobile,alis ada on zeli meni kupiti auto za pijac i grad da se lako mogu uparkirati i brzo provlaciti po gradu---Zanima me da li u auto smart(mali za dvoje)moze stati sediste za dete i gdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???

Meni se svidja ,,ali uskoro planiramo bebu pa taj auto planiram da stavim dete i vozim,,ako beba ne mzoe da se smesti pozadis sta ce mi takav auto...

Da lis ediste za malu bebu moze napred,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,??Pomozite!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 284
14.8.2011 17:44:32   
marija32
Grgo, ma kakav smart, kao kutija sibica, lomljivo izgleda. Ja generalno ne volim male automobile, ali kada bih morala manji da uzmem to bi bila recimo Honda Jazz.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 285
14.8.2011 18:01:04   
dacca
Ja da imam para kupila bih bez premisljanja Pasat 5 ili Reno senic

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 286
14.8.2011 18:21:39   
snješka
Mi imamo Audi 3, kojeg mm obožava. Doduše, on svako svoje auto voli do bola user posted image . Bez zezanja, čuva auta baš, mislim da čak i pretjeruje, jer se ništa ne smije pipati. I pere ga svaki drugi dan. E sad to mene nervira, jer poslije mene nađe hiljadu mana, da sam zgurala patosnicu pod komande, klima nije kako je ostavio itd. Tako da sam ja odlučila sebi kupiti Fox-a definitivno. Presladak auto, veličine dovoljne da se može parkirati gdje god, a dovoljno veliki.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 287
14.8.2011 20:14:59   
Verus
GRGA, ma otkud da stavis dete napred, i kupis auto sa dva sedista kad planiras porodicu.  Nikako.  Ne pada mi na pamet sta je dobro od malih.  Ja se bacam u ta rasmiljanja sada, jer ako se uskro vratim za NS trebace mi mali auto.  Naravno, dok ne kupim vozim onog matorog juga sto tamo stoji (user posted image ), a za sada mi se dopala mazda 3.  Kaze mm da ga ima i tamo.  Naravno VW su moja ljubav, i volela bih opet voziti passat karavan-ali mislim da je prevelik za nase uslove...

Honda Fit mi je gadna, ali mislim da ima bas puno mesta.  Da najdem dobar deal kupila bih, sto da ne.  U principu me briga sta vozim, "ne patim" od marke, dok god je bezbedno auto.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 288
14.8.2011 21:18:13   
Mariya
Grga, iz ličnog iskustva ti mogu reći da je citroen C3 savršen auto. Dovoljno mali i okretan za parkiranje i vožnju u gradu, a opet taman za 4članu porodicu. Moja drugarica spakuje dvoje kolica u gepek a na zadnjem sedištu ima 2 dečija sedišta za klinke. I još ti nazad ostane mesta za nekog manjih dimenzijauser posted image Zato smo se i mi odlučili za taj auto.  Mislim na ovaj stariji model (od 2001 do 2009) jer novi model je već drgačiji i veći.  http://www.caradvice.com.au/7519/citroen-c3

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 289
15.8.2011 16:42:16   
snješka
Slažem se sa Mariyom, auto je super. Mada je meni Fox ipak nekako bolji zbog održavanja. Valjda zato što je jeftinije.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 290
19.8.2011 0:06:42   
Jele

IZVORNA PORUKA: GRGA

Zene ajde pomoc za mene--Naime ja i mm imamo automobile,alis ada on zeli meni kupiti auto za pijac i grad da se lako mogu uparkirati i brzo provlaciti po gradu---Zanima me da li u auto smart(mali za dvoje)moze stati sediste za dete i gdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???

Meni se svidja ,,ali uskoro planiramo bebu pa taj auto planiram da stavim dete i vozim,,ako beba ne mzoe da se smesti pozadis sta ce mi takav auto...

Da lis ediste za malu bebu moze napred,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,??Pomozite!

Bez rmnogo razmišljanja VW Lupo, troši kao upaljač, VW je VW, ja bih sa 5-oro vrata, ma bombonica. Uh, jako bih volela da ga imam.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 291
   [Obrisana poruka]
28.2.2012 11:18:08   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 292
28.2.2012 11:22:15   
indy_25
Ja sam pala prosle sedmice na vozackom a tek drugo polaganje imam za mjesec dana. Kupicu neki mali jeftini autic da mi nije zao kad ga ogrebem :)

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 293
28.2.2012 11:26:22   
MicinaMama
Ja kada budem sebi kupovala auto a to ce biti za koji mesec....uzecu verovatno peugeota 206 polovnog,meni moze posluziti od predjenih 100 000-200 000 km/h

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 294
28.2.2012 11:27:20   
dunja RR
gagi nekog polovnog "japanca" imam u planu user posted image

Direktna veza do poruke: 295
28.2.2012 11:32:11   
Anoniman
Mi imamo Punta. Sad bih volela da kupim Ford Fusion. Nije preterano ali dovoljno velik za gradski porodični auto. Dobar za vožnju i održavane, ne troši mnogo. A nov u varijanti 1.4 košta nešto ispod 10 000 €. I meni je leeeep...

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 296
   [Obrisana poruka]
28.2.2012 11:34:34   
Brisani korisnik

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 297
28.2.2012 11:35:32   
Anoniman
Mi imamo japanca i volimo ga user posted image
i uopste nije porodican user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 28.2.2012 11:36:36 >

Direktna veza do poruke: 298
28.2.2012 11:35:49   
MicinaMama
Ma meni ne treba nista posebno za oko kuce tj do prodavnice ili koleginice na kafu,jos mi je bolje ovde imati mali autic koji mi je lakse parkirati.To je meni a kada budemo kupovali auto tj kad moj muz polozi (nestize ovde da polozi,nema vremena od posla,a polaganje traje 1,5god....ali sada ce i to da zavrsi jer mu treba za firmu) e onda cemo kupiti bas dobar auto ali i njega cemo koristiti samo za dalek put,tj kada budemo isli u bosnu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
   [Obrisana poruka]
28.2.2012 11:37:18   
Brisani korisnik

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here