Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 28.2.2012 11:43:09
|
|
|
|
Olga75
|
Dunja , Volvo je neunistiiiv , posedovala bi gaaa ja imam reno peticu , stidimo se i reno i ja od svih navedenih , jaaaako aliiio malo trosi , mozes da ga parkiras u dzep a i na letovanje od bar 800 km mozes sa njime , mislim jeste krs , izgeda ko stilizovani sporet ( reno 4 je bas ko sporet ) a trosi manje nego zipp
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 28.2.2012 12:06:57
|
|
|
|
maslackic
|
ja od marta krecem na polaganje, i nasledjujem od mm a reno clio, a on ce sebi uzeti neki..sta znam, hteo je reno scenic, ali nek kupi koji hoce, ja clia obozavam(2006 godiste cini mi se
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 28.2.2012 12:10:30
|
|
|
|
MicinaMama
|
Gagi iz Bosne sam,tacnije iz Republike Srpske....muz mi je iz srbije.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 28.2.2012 12:14:23
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 12:49:21
|
|
|
|
tanjica85
|
Reno Clio zakon. I ja ga imam. Za gradsku voznju dusu dao, savrsen, mali potrosac
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 15:01:28
|
|
|
|
Lilla
|
Imamo Passat 6-u, dizel je i malo trosi, prostora dovoljno za kolica i sve ostale stvarcice sasvim dovoljno. Stabilan, udoban a nije los ni "na oko". A bila sam bas protivnik VW auta ranije.
< Poruku je uredio Lilla -- 5.3.2012 15:02:39 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 15:04:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Golf 4 imamo, ali planirali smo da uzmemo R. Scenic jer nam je veci, a nama za nas cetvoro koji smo stalno negde u pokretu to treba! Nesto je iskrslo pa je kupovina odlozena za neko vreme! A moja zeljica je vise bila W Touran!!!! Divan je ali i dosta skuplji
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 15:06:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Lilla . A bila sam bas protivnik VW auta ranije. Zasto? To su najjaca auta i naj prodavanija! Po meni je bzvz kupovati nesto da mi je za ceo zivot! uvek treba razmisljati da taj auto mozes i prodati a ne izgubiti previse!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 15:21:08
|
|
|
|
Sanchy
|
Mi imamo Fiat stilo 1.9 jtd sa dinamic opremom,ovo je cetvrta godina i stvarno nas sluzi ...ima ogroman gepek,mozete da zamislite koliko stvari moje kume i ja nosimo plus suprug pa to je katastrofa tako da sam sigurna da kolica,bicikle i ne znam ni ja sta bez problema staju.Inace jako pouzdan auto ,ima odlican kocioni sistem jednom prilikom zamalo da napravim sr..da nije ukocio pa u mestu ne bi se dobro zavrsilo...dobra amortizacija rupe ne osecas sto je za nasu zemlju vise nego potrebno...usla sam pre neki dan u taxi,punto je bio znaci bubrezi su mi u grlo otisli...mozda to nekome ne smeta ali kad se naviknes da bukvalno klizis preko rupa onda ti to jako smeta...ima bord kompjuter tako da pratis kolicinu gorivo i koliko mozes da predjes,satelitsko pracenje 6 air begova i ne mogu da se setim sta bih jos pohvalila...jedina mana sto delovi nisu bas jeftini na pr.odvalili smo sad kad su bile ove mecave neku plastiku na donjem trapu koja cuva motor i instalacije zimi,to masa drugih automobila ni nema,e sad ona kosta 150 e plus majstor ali dobro...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 15:44:35
|
|
|
|
Lilla
|
Ne znam Anck, valjda zbog toga sto uglavnom izgledom i nisu nesto. Naravno, ovdje izuzimam dzipove :)
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 16:42:04
|
|
|
|
jance
|
mi imamo Renault Megane 2000 godiste, to je kasnije postao Scenic i tako i izgleda ( a i mi ga tako zovemo) ja sam presrecna i prezadovoljna sa kolima, prostora koliko hoces, malko je vislji pa kad npr gledas da skrenes ili nesto uvek si nekako iznad nivoa ostalih kola i sve vidis.... jedino sto je dizel a doticni energent je cenovno otisao nebu pod oblake od kako smo ga kupili...
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.3.2012 17:43:38
|
|
|
|
vukosava
|
Ja imam Hondu Civic 2011 i svima je toplo preporucujem.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.3.2012 23:43:58
|
|
|
|
tammy.ka
|
i ja bih je preporucivala da mogu da je imama ... a docice bolji dani, nadam se.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.3.2012 23:50:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja još tražim mog "Japanca":)
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 10:49:04
|
|
|
|
Zell
|
VW
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 12:38:12
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: tammy.ka i ja bih je preporucivala da mogu da je imama ... a docice bolji dani, nadam se. Kupila sam ga u 36. godini. U Srbiji sam imala para samo za neku igracku auto, nikako za pravi.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 12:51:56
|
|
|
|
anuksunamun
|
Ja sam se zaljubila u fiat 500L i rekla sam dragom ako hoce da mi kupi auto,ja bih taj...trenutno vozim ogroman automobil,ali mi se ne svidja ,kao da sam na brodu...kao je siguran ,ali ja vise volim manje automobile..dok sam zivela solo ,vozila sam fiat punto,i obozavala sam ga..Sada je u pitanju lexus suv..
< Poruku je uredio anuksunamun -- 20.3.2012 12:55:05 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 13:35:20
|
|
|
|
nenja22
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja imam Hondu Civic 2011 i svima je toplo preporucujem. je l' to ovaj ja bih najradje dok sam ovde u cg imala neku ladu nivu ili tako nesto terensko, em smo ko cergari sa gomilom stvari uvek bili i pre koste, em smo stalno po nekim putevima boze me sacuvaj u potrazi za zabacenim i neposecenim plazicama... ali posto to jok se moze da ima, drndam ovog jadng puntica, samo tako, mislim, super je on sta izdrzava u sustini, samo ce nam na leto biti malo tesno da se svi napakujemo, ali bice nekako... a evo jos jedan malo OFF, tj. i nije toliko, nego glas u prilog VWovima, na staroj bubi sam naucila da vozim i mnogo je volim i obozavala bih kad bih jednu od tih tatinih starih (dve u cuce u selu i cekaju tako neke bolje dane) mogla da odrzavam i imam za gradsku voznjicu po bgu jednom...
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 13:47:53
|
|
|
|
minna
|
Meni sad treba nesto malecko za voznju po gradu, svidja mi se citroen C3, ali jos nisam sigurna da cu njega uzimati, videcemo jos, ali se nadam da cu za nekih mesec dana zavrsiti sa tom kupovinom
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 14:01:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa C3 nije baš malecni auto
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 14:13:52
|
|
|
|
Mama 78
|
Mi imamo megan karavan i meni je super jeftini auto,i koliko vidim vozi ga pola Srbije
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 14:24:10
|
|
|
|
Jovana131
|
Mi smo imali golfa 2 i bio je ekstra s obzirom da sam polozila skoro, bas sam se sa njim opustila da vozim i bio mi je lagan. Medjutim zbog 3vrata nam je bio nezgodan zbog deteta pa smo uzeli fiat brava. Super je udoban ne trosi puno,za putovanja odlican,ali zalim za golfom.. Sve je stvar navike..
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 14:30:27
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Pa C3 nije baš malecni auto sta ja znam meni nekako deluje malo ma mislila sam da ce ici lakse, ali sam se sad pogubila oko modela, godista, cena i svega, osecam da ce na kraju od malecko i da ispadne RAV4 koji mi se isto bas svidja. A ovaj auto mi je bas divan KLIK Sad sam dobila i neku ponudu za peugeot206
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 14:45:11
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 IZVORNA PORUKA: vukosava Ja imam Hondu Civic 2011 i svima je toplo preporucujem. je l'''''''' to ovaj Ovde su u SAD drugaciji modeli. Moj je vise ovakav: klikni Ovaj auto je jako nizak ne bi ti to izdrzalo nikakve puteve malo avanturistickije... Ja sam u Srbiji vozila mamin Jugo i stricevu Ladu Samaru. Dobre automobile sam tek pocela da vozim ovde u SAD kad sam ih iznajmljivala ili putovala poslovno. anuk: ako vozis SUV daleko su oni od sigurnih automobila, samo imaju takav privid zenama koje ih najcesce voze. Konstruktivno to je jedna kutija koja vise lici na kamion. Originalno su dizajnirani koriscenjem kamionske sasije i jos uvek nisu redizajnirani da budu kao putnicki automobili. SUV nema dobru aerodinamicnost, kad vozis ume da plese po autoputu ako duva jak vetar i ako ides previse brzo. Lakse se i prevrcu. A zene se u njima sigurnije osecaju jer su izdignuti i veliki. Ali u teoriji - sigurniji su manji automobili koji bolje prijanjaju uz put. I imaju dobru aerodinamicku konstrukciju. Jedino ih reklamiraju safety ovo ono pa jeste da je jedan SUV sigurniji u odnosu na drugi (Lexus od Jeep-a ali ne od obicnog Lexus-a). Ja kad sam ih vozila kad putujem mislila sam zelim da kupim nesto ovako. Ali su mnogi moji profesori bas pricali o toj zabludi vezanoj za sigurnost SUV-ova. Proucavali smo i statistiku i razne ostale parametre - i zakljucak je svima bio isti - manja kola su sigurnija. Pogotovu ona koja dok vozis osecas i put pod sobom a i brzinu. Npr. Buick kazu da vole penzioneri jer ima najbolje amortizere. E pa bas to ne valja jer nemas pojma po cemu vozis i lakse ces da precenis svoju brzinu. klikni
< Poruku je uredio vukosava -- 20.3.2012 14:47:37 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 14:49:56
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minna A ovaj auto mi je bas divan KLIK Sad sam dobila i neku ponudu za peugeot206 Malopre sam videla taj auto u svojoj ulici. Pogledaj Eminemovu reklamu za njega, strava je klikni Meni je taj pezo super auto...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.