|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav automobil izabrati???
4.4.2012 10:52:24   
tanjica85
minna user posted image user posted image
super je

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 351
4.4.2012 11:17:32   
magde
KOMFORNo jeftino i na izgledu fantasticno,,,DACIJA -Logan

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 352
4.4.2012 14:47:23   
Verus
Honda acord i legend su 2 razlicita u Srbiji, ali ono sto je honda accord u americi odgovara modelu legend u srbiji
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Honda accord je dosta veliki auto: to je u Srbiji Honda Legend

U srbiji je isto honda accord,samo je manja proveri na netu....

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 353
4.4.2012 19:50:21   
dunja RR
minna koliko je?
IZVORNA PORUKA: minna

user posted image
Uzela sam je ipak juceuser posted image odmah mi je postao drag, bas sam happy. Za sad sam zadovoljna, pravi je za mene hehe. Nadam se da ce tako i ostati kad ga malo duze budem vozilauser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 354
5.4.2012 0:07:03   
viking
Dunja, izvini, tek sada sam videla tvoj post sa prethodne strane. Ako želiš, možemo da se nađemo za vikend, daću ti da provozaš moj auto, da vidiš da li ti leži.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 355
5.4.2012 14:23:41   
minna

IZVORNA PORUKA: dunja RR

minna koliko je?
IZVORNA PORUKA: minna

user posted image
Uzela sam je ipak juceuser posted image odmah mi je postao drag, bas sam happy. Za sad sam zadovoljna, pravi je za mene hehe. Nadam se da ce tako i ostati kad ga malo duze budem vozilauser posted image

4600e 2007.godiste, registrovan sad 2. aprila

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 356
22.6.2012 20:29:38   
soni
da se pohvalim malo..mi smo pre 2 dana kupili TOJOTA JARIS.. kazu da je siguran a meni je i lep user posted image

user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 357
22.6.2012 20:47:04   
Okica sljokica
Soni ja obozavam Jarisa ..Prelep vam je auto stvarnouser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 358
29.10.2012 10:33:35   
jance
treba mi savet, ili barem misljenje kao zena zeni... u procesu smo menjanja automobila, trenutno imamo Renault Megan Scenic 1999 godiste 1.9 dti. to je velik i prostran auto, ja ga obozavam zbog ogromnog gepeka, ali realno, trosi vise nego sto mozemo da si priustimo u trenutnoj finansijskoj situaciji.
sad, situacija na trzistu automobila je takva, da realno je jaako tesko prodati automobil i dobiti kes ( sto bi nam najvise odgovaralo, jer bi tako uspeli da pokrijemo dugove), pa smo se okrenuli na opciju zamene. u zamenu nam je zadnje ponudjena Fiat Multipla, 2002 godiste 1.9 jtd. realno, koliko manje trosi od naseg, to je za mene diskutabilno posto se radi o automobilu iste kubikaze, ali je automobil realno za pola metra kraci i laksi, pa mozda se i moze desiti. a i citave 3 godine je mladji od naseg.
e sad, na prvi pogled, automobil je ali totalno ruiniran! prosto da se covek uplasi. krenucu od spolja: izgreban je sa obe strane, brava na vozacevim kolima neradi povremeno, nema staklo na jednom zmigavcu, vrata od gepeka su druge boje, koja nije lakirana vec samo prefarbana i popucala na mestima, vozacev retrovizor je udaren, pomeren i uopste ne sluzi svrsi. unutra je sva plastika izgrebana ili izlepljena necim slicnim staroj prasini, onoj lepljivoj, pocepane su navlake na sedistima, stakla na unutrasnjim svetlima su ili izvadjena, ili poloizvadjena, prosto na prvi pogled izgleda stvarno strasno!
no, mm kaze da motor jaako dobro ide, da je volan dobar i tako to, te tehnicke stvari. voim ga za koji sat kod naseg majstora koji nam inace odrzava kola da ga pregleda : motor. kocnice, trap i tako to, pa cu jos cuti njegovo misljenje po tom pitanju...

ono sto mene muci: ako neko toliko nebrine o spoljasnjem stanju automobila, koliko onda brine o svemu ostalom na automobilu? nekako se prosto bojim. opet, realno, ja nemam para sada ( niti cu u skorije vreme verovatno imati) da sve te estetske finese popravljam, trenutno nemam para ni za doticni retrovizor... nisam pametna. ni mm ni ja nismo spavali sinoc, s jedne strane, jaako tesko se uopste prodaje auto u ovo vreme, a i zamene su teske, ljudi jednostavno nemaju para, a nama ovo treba. tu je i strah da ako odbijemo ovog, oce li se bilo ko drugi pojaviti uopste, i tako to na tu temu.
da, dobre stvari: ko sto sam rekla, dobijamo noviji automobil, 3 godine mladji, automobil je izuzetno prostran, ima 6 sedista i puuuno mesta, ima poloautomatsku klimu, a i u pitanju je Fiat, za njega su delovi realno jeftiniji nego za npr nas Renault...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Okica sljokica)
Direktna veza do poruke: 359
29.10.2012 10:40:59   
MarijaBg
Jance ja ne vidim da vi tu ista dobijate bolje user posted image Vas auto realno vise vredi, ako je u dobrom stanju. Samo limariju da komplet sredite je bar 500 eura (znam jer smo mi to radili). Pogledaj malo oglase, cene kod nas i preko, ne znam. Ste se mene tice, Reno Laguna je lep auto, a Multipla, malo je reci odvratan user posted image A i sta ce vam polu-kombi user posted image Eto, to je moje subjektivno misljenje...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 360
29.10.2012 10:42:13   
MarijaBg
pardon, reno megan, napravila sam lapsus

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 361
29.10.2012 10:57:14   
Olga75
Jance , realno mnogo je skuplje opravljati limariju nego motor , tako kaze mehanicar koji odrzava moj sporet
tako da ako je izgreban , cas posla ce biti truo a to krpiti je nocna mora

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 362
29.10.2012 11:24:50   
jance
sad sam se vratila od naseg majstora koji nam odrzava kola, i rekao je: nikako! otprilike to sto si Olga i ti rekla, je i on rekao, plus to da je trap groblje, da je motor budzen, da delovi jesu jeftiniji ali se teze nalaze, realno, da ta kola ne vrede ni 2000 eura a realno, mi mozemo za nasa kola da dobijemo bolje, mnooogo bolje od toga...sve u svemu, njegov savet jeste: ne, nikako!
javila sam sada mm, i nazvao me je 5min kasnije, idem da se zamenim nazad sa nasim kolima, realno: e nismo bas TOLIKO ocajni da moramo da imamo bas Multiplu i bas tu po svaku cenu...

samo da odgovorim na pitanje zasto Multipla. realno, i meni je od spolja uzasno ruzna, ali iznutra je u pitanju izuzetno prostran automobil, za dosta mesta za dva AS, veca kolica i ostalu propratnu opremu koju zahteva dvoje dece. u pitanju je Fiat, delovi za njega su dosta jeftiniji, a i uzasno je funkcionalan (naravno ako se dobro odrzava). sva sedista se pomeraju, preklapaju i vade, mozes da imas 3 ljudi u kolima a ogroman gepek. a opet, kraci je od naseg Scenica i ima parking senzore, sto znaci da ce automatski biti lakse da ga parkiramo i tako to..... ceo gornji deo automobila je u staklu, realno nema "slepih uglova" i sve je izuzetno pregledno, i lako za voznju cak i manje iskusnom vozacu. ako bi uspeli da zamenimo nasa kola za Multiplu (ali ja nekako mislim da je bolje da to bude a manjom kubikazom zbog potrosnje), necu morati da pravim kompromis sa visinom, niti sa prakticnoscu vozila a realno cu valjda nesto i dobiti...

naravno, mi bi najvise voleli da kola prodamo za kes, ali to izgleda u ovoj situaciji u zemlji nije moguce.
no sto kaze mm: e nismo bas TOLIKO ocajni!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 363
29.10.2012 12:41:42   
Zell
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja sam vozila punta 6 godina, mali autić s malom potrošnjom i jeftinim održavanjemuser posted image
Sad sam dobila VW Boru, za sada mi se sviđa, dosta je komforniji, brži, ima bolje ozvučenjeuser posted image
Mada moj sin kaže mama bolji je bmw, eee sine ne zna mamauser posted image

Takodje - imala sam yugo 55 12 godina tj. od kada sam polozila, sad vozim VW Boru i obozavam ga user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 364
29.10.2012 16:00:16   
NadaR
Meni je ta Multipla takoo gadna user posted image Kaže mi djever da ih u NL ima za 1000 e jer ih niko neće.
Mi sada vozimo astru karavan i kadet karavan za mm posao .
Astru smo skoro kupili ali je već jednom crkavala user posted image Kadet ništa , 94.god. samo sipaj ,tovari i vozi. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 365
29.10.2012 16:38:25   
Anoniman
Meni multipla nije uopšte tako gadna, posebno poslednja serija. A zbog činjenice da je prostran, da dvoja kolica opušteno staju i ostaje mesta za još stvari, da se pri tom lako održava, delovi su jeftini, i jako malo troši, mm i ja smo se dogovorili da je to naš sledeći auto. Sad imamo Punta koji se odlično pokazao, kad smo ga kupili bio je skoro 8 godina star a nismo imali skoro nikakva ulaganja, čak smo i na more u Grčku otišli bez da uradimo veliki servis. Tako da dokle god budemo morali da kupujemo polovan auto vozićemo Fiata. Kad bude para za nova kola onda možemo da razgovaramo i o drugim markama.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 366
29.10.2012 16:39:25   
jance
jeste vala ruzna do bola, ali je unutra izuzetno prostrana i nadasve bas funkcionalna. a Fiat je u pitanju, delovi su jeftiniji. npr kraca je od naseg renault Scenica za citavih pola metra. ali zato imas utisak da je sira kad vozis....

evo jedne slike prakticnosti Multiple koju od miloste svi zovu zaba user posted image

nikoga ne nagovaram, ako nadjem svoj post od pre nekog vremena gde sam napisala da nebi ni pomislila na Multiplu, cu da se samocitiram, ali realno, posle ovoga sam promenila misljenje sto se unutrasnjosti i funkcionalnosti tice... jos uvek ne izgleda....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 367
29.10.2012 17:14:29   
bice devojcica
Mi imamo multiplu i odlicna je,jeste malo ruzna spolja ali je izuzetno prostrana,ne kvari se tako cesto i nema guranja u njoj....

Pravi porodicni auto,ja je obozavamuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 368
29.10.2012 18:44:41   
jance
bice devojcica, reci mi jesu li te plastike u njoj stvarno toliko lose i podlozne ostecenjima ko sto pricaju? mislim realno, ni ja ni mm nismo neki koji se bas izuvaju kad ulaze u kola, desava se da ogrebemo negde nesto, ali kad sam ova kola videla, zaprepastila sam se.. pa mi je bilo receno da je to jednostavno tako, da se svaka ogrebotina jaako vidi, da je jednostavno ta zavrsna obrada toliko losa pa i to da je to Fiat, i sta ja ocekujem, naravno da lupka sa svih strana....? mislim jel stvarno toliko niza klasa samo zato sto je Fiat, ili sam ja naisla na nekog bisera koga jednostavno nije briga...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bice devojcica)
Direktna veza do poruke: 369
29.10.2012 21:29:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jance

bice devojcica, reci mi jesu li te plastike u njoj stvarno toliko lose i podlozne ostecenjima ko sto pricaju? mislim realno, ni ja ni mm nismo neki koji se bas izuvaju kad ulaze u kola, desava se da ogrebemo negde nesto, ali kad sam ova kola videla, zaprepastila sam se.. pa mi je bilo receno da je to jednostavno tako, da se svaka ogrebotina jaako vidi, da je jednostavno ta zavrsna obrada toliko losa pa i to da je to Fiat, i sta ja ocekujem, naravno da lupka sa svih strana....? mislim jel stvarno toliko niza klasa samo zato sto je Fiat, ili sam ja naisla na nekog bisera koga jednostavno nije briga...

Moja drugarica i njm imaju Multiplu i izgleda sasvim novo i očuvano unutra, Ako ne prevoziš konje i ne divljaš ništa joj neće faliti.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 370
29.10.2012 22:06:21   
jance
inace gae jesi skontala sliku iz pretproslog posta, onu iza reci zaba? mislim da bi ti se svidela user posted image
kazu da te plastike umeju i od suncada stradaju, ali ovo je bilo bas preterano, pa reko da pitam dali je jednostavno do kola ili je ipak do vlasnika... da znam sta da ocekujem ako se jos neki vlasnik javi za zamenu...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 371
29.10.2012 22:33:37   
milenatea
ovo je moj omiljeni auto jos uvek ga nemam, ali bice uskoro mojuser posted image
http://www.wikio.com/product/peugeot-407-coupe-38829.html

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 372
29.10.2012 22:47:01   
bice devojcica
IZVORNA PORUKA: jance

Jance,ma kakvi,ni mi nismo u fazonu da pazimo preterano,moguce je da se taj neko bas izivljavao,nama je plastika skroz neizgrebana,a pritom smo uzeli polovan auto. Ja sam prezadovoljna otkad ga imamo,sta sve nije izdrzao,a i pritom je izuzetno jeftin za odrzavanje. Znam jos par ljudi koji ga imaju i svi su manje vise zadovoljni. Jos je nas na metan,pa je stvarno mnogo jeftiniji nego benzinac ili dizelas

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 373
29.10.2012 22:53:46   
jance
eto, to me bas raduje. mene ovde utripovase da eto tako mora da bude, a da si videla, znaci nema plastike na kolima iznutra i spolja koja nije na neki nacin "oznacena".. sad kad bolje razmislim, zato je lik verovatno i hteo da se sa mm vidi uvece, da mm ne vidi bas sve.. al eto, mm ima mene, ja nemoram da nosim sociva i nemam problema da vidim i pod svetlom ulicne svetiljke kako je nesto unisteno...
jos kad bi mogli da nadjemo na metan, bila bi presrecna stvarno.. ali na zalost, barem na ovim sajtovima koje sam ja gledala, ni jedan nije sa metanom u ponudi...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bice devojcica)
Direktna veza do poruke: 374
29.10.2012 22:58:27   
bice devojcica
E da,to im je najbolja fora da ti utrape,kao dodji uvece,mi smo tako gledali neku mutiplu,dok jos ovu nismo kupili i stvarno lepa ali precenili je samo tako..

Sad se bas dosta vozi,makar ovde po Bg-u,a metan je stvarno super,ustedi silne pare.

Mi smo gledali  i preko sajta Moj auto,tu zna ponekad da se nadje neki na metanuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here