Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 15:01:12
|
|
|
|
anuksunamun
|
Ja sam ga dobila na poklon...jbg..nisam birala...i definitivno se osecam sigurnije u limuzini,fiat 500 L mi je prelep,a svidjaju mi se mnogi lexusi ali naravno limuzine isto...francuski pezo i reno...americki automobili su mi bljak a i loseg su kvaliteta..da me neko pita o cemu sanjam..to bi bio neki aston martin ili bentli...ali mi nisu neophodni a i honda accord evropska verzija mi je bila medju omiljenim...i da naravno ,nissan murano,to jeste isto suv ili ti jeep,ili kako vec,ali mi je prelep
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 15:04:50
|
|
|
|
vukosava
|
Ovi ovde deluju svi veci ali nisu bas unutra. Mi smo probali i Toyota Yaris, Honda Fit, i mnoge od tih manjih. Moj muz nije mogao da udje u njih, savije glavu kao da udje u deciji automobil. Ne znam koliki je taj Fiat kad sednes unutra... Mada ako se projektuje u Evropi valjda misle i na one vise od 190 cm...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 15:08:29
|
|
|
|
anuksunamun
|
Nemam pojma koliki je ,videla sam ga na tv-u,pravi se izmedju ostalog i za severnoamericko trziste kontam da su mislili na to...zaboravih da pomenem ladu nivu,ako muz pristane da odemo da zivimo na Frusku Goru...pa zar nije civic veci ovde ?pa i accord?...mozda onda samo sasija...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.3.2012 21:39:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Fiat 500 L počinje da se pravi u Kragujevcu a ja nemam poverenja u bilo šta što se sklapa u Srbiji. Mi imamo Punta uvezenog iz Italije, 10 godina star a otac našeg kuma Punta iste snage 2 godine starog ali Kragujevačkog, ne može da priđe našem, već počinje da pravi probleme i večito mu se nešto raspada, 3 puta je bio na popravkama u garantnom roku.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 15:01:41
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: minna A ovaj auto mi je bas divan KLIK Sad sam dobila i neku ponudu za peugeot206 Malopre sam videla taj auto u svojoj ulici. Pogledaj Eminemovu reklamu za njega, strava je klikni Meni je taj pezo super auto... Taj chrysler je meni stvarno UH. Onako da ti zastane dah kad ga vidis ali Eminemu nekako ne stoji, isto ko i meni sto bi stajao ovako maloj
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 16:20:20
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: minna A ovaj auto mi je bas divan KLIK Sad sam dobila i neku ponudu za peugeot206 Malopre sam videla taj auto u svojoj ulici. Pogledaj Eminemovu reklamu za njega, strava je klikni Meni je taj pezo super auto... Taj chrysler je meni stvarno UH. Onako da ti zastane dah kad ga vidis ali Eminemu nekako ne stoji, isto ko i meni sto bi stajao ovako maloj Uzivo lici na ajkulu
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 17:54:17
|
|
|
|
Verus
|
Honda accord je dosta veliki auto: to je u Srbiji Honda Legend
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 18:00:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Ju, a ja baš čula od onih su ga uzeli da su prezadovoljni. Čak sam i razmišljala da ga uzmem, sada ne znam. Mada ipak bi Japanca IZVORNA PORUKA: gae_gr Fiat 500 L počinje da se pravi u Kragujevcu a ja nemam poverenja u bilo šta što se sklapa u Srbiji. Mi imamo Punta uvezenog iz Italije, 10 godina star a otac našeg kuma Punta iste snage 2 godine starog ali Kragujevačkog, ne može da priđe našem, već počinje da pravi probleme i večito mu se nešto raspada, 3 puta je bio na popravkama u garantnom roku.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 18:20:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ju, a ja baš čula od onih su ga uzeli da su prezadovoljni. Čak sam i razmišljala da ga uzmem, sada ne znam. Mada ipak bi Japanca IZVORNA PORUKA: gae_gr Fiat 500 L počinje da se pravi u Kragujevcu a ja nemam poverenja u bilo šta što se sklapa u Srbiji. Mi imamo Punta uvezenog iz Italije, 10 godina star a otac našeg kuma Punta iste snage 2 godine starog ali Kragujevačkog, ne može da priđe našem, već počinje da pravi probleme i večito mu se nešto raspada, 3 puta je bio na popravkama u garantnom roku. Pogledaj Ford Fusion, Ford stalno ima akcije gde novog možeš da kupiš ispod 10 000 evra a odličan je auto i sklapaju ga braća Nemci.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 20:40:40
|
|
|
|
anuksunamun
|
Ja bih savetovaka Dunja drzi se Japanca,ostavi se americkih krs automobila,pogotovo Ford i Krajsler...uzasan kvalitet...tojota ,honda,leksus i nisan...najpouzdaniji automobili
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 20:43:11
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Honda accord je dosta veliki auto: to je u Srbiji Honda Legend U srbiji je isto honda accord,samo je manja proveri na netu....
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 20:52:39
|
|
|
|
LillyT
|
Honda Legend i Honda Accord su totalno dva različita automobila (razlika u ceni je oko 30000-40000 evra). Ja volim isto japanske automobile, ali eto vozim forda. Ok manji auto (za gradsku vožnju) po meni je Hyundai i10 ili i20. Svuda se zabudži, lako ga parkirati... milina. Jednog dana ću se počastiti sa RAV4, ali do tog dana ima puno...
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 21:29:19
|
|
|
|
anuksunamun
|
U Rav je lep...a pogledaj na netu,toyota venza....hyundai hmmmm nisam sigurna koliko je dobar isto..ali sta je tu je,ja sam isla logikom ako mozes da biras ,kupi japanski automobil....
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 22:37:48
|
|
|
|
viking
|
Evo ja cu da vam kazem moja iskustva sa Hyundaijem. Pre osam godina kupila sam Getza, trebao mi je neki mladalacki auto, mali, gradski, pokretan i jeftin. Krediti su se tek pojavili kod nas, nisu ni bili povoljni i iskreno tog prvog Hyundaija sam kupila zato sto sam za njega imala para. Osam godina kasnije, i dalje ga vozim iako ga nisam kupila sa ciljem da ga imam toliko dugo. Za to vreme nikada nista sem redovnog tehnickog nisam radila a 100.000 km sam presla za prve cetiri godine. Posto se Getz pokazao tako dobrim, mm je pr tri godine kupio i30 u karavan verziji, moj cale je kupio Elantru a svojoj zeni je kupio takodje Getza. Niko od nas nikada nije imao nikakav kvar ili neprijatnost. Prosle godine sam u cekaonici u dz cekala sa likom kojj radi u AMSS i bas sam ga pitala po koji auto najmanje dolaze da ga slepaju, rekao je - po Hyundai. Takodje, nemacki Autobild je u 2011. Hyundai proglasio za auto za koji je najmanje verovatno da ce vas ostaviti na putu. Tako da, sto se mene tice, Hyundai je best buy. Nisam planirala da postanem fan, ali se stvarno pokazao iznad svakih ocekivanja. Pri tom sam ja osoba koja sama odrzava svoj auto, ja ga vozim u servis, na promenu guma i slicno, ne cimam mm za to, tako da znam sta pricam.
< Poruku je uredio viking RR -- 21.3.2012 22:39:44 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.3.2012 23:47:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Viking hvala na savetu, nađoh jedan, ok mi deluje KLIK
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 22.3.2012 0:03:12
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Fiat 500 L počinje da se pravi u Kragujevcu a ja nemam poverenja u bilo šta što se sklapa u Srbiji. O da, u pravu si što se toga tiče. Evo ga najbolji autić na svetu- moj C3, stari model:
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 22.3.2012 4:45:05
|
|
|
|
iris_m
|
mi imamo audi A3 i Toyota Kluger
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 2.4.2012 14:32:35
|
|
|
|
minna
|
Na kraju ipak dodjoh do forda fieste, ovog vazno mi je bilo da budem sigurna da je proveren auto, do sad sam s vremena na vreme vozila focusa koji je bio super. U cetvrtak ga uzimam i nadam se da ce me dobro sluziti
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 2.4.2012 15:21:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Minna, odličan je meni se baš dopada taj model
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 2.4.2012 15:44:48
|
|
|
|
vukosava
|
Kao tehnicko lice reci cu vam moje misljenje. Istina je da Ameri projektuju automobile da traju samo 10 godina i 100 000 milja. Ali to je sve cesci slucaj i sa ostalim automobilima. Istina je da Krajsleru najvise opada vrednost automobila. U SAD su Koreanci najeftinji a zatim Japanci pa su preuzeli veliki deo trzista. Ali je velika zabluda misliti da se automobili koji se prodaju npr u Americi prave u Japanu. Sve se to sklapa ovde, u SAD. Kazu Japanci, Koreanci a ipak je to sve slopljeno na istom mestu i ima delove iz svih krajeva sveta. A svaki model automobila u SAD (a i svugde drugo) ima neku svoju slabu tacku. Npr. kod Ford-a Taurusa su to lose projektovane opruge. A cesto neke delove ne mogu da kontrolisu koliko je ono sto se proizvelo stvarno bilo u skladu sa specifikacijama (da li su korisceni bas ti materijali, obrade i ostalo). Cesto je deo koji ugrade u nov auto kvalitetniji od rezervnog dela. Postoje klase svakog dela koji se ugradjuje. Ali cesto ne dodju u javnost nego imaju neke "recall"-ove, tj. traze od vlasnika da odnesu kola nazad u salon gde su ga kupili da srede tu gresku (dealership). A sad postoji nesto drugo. Npr. Nemacki i Japanski modeli se jako malo konstruktivno menjaju od modela do modela. Promene im samo skoljku, svetla, nesto unutra sto se tice enterijera. A sam kostur auta ostaje isti. Sto je dobro. Oni samo usavrsavaju ono sto je dobro kod modela pa necete videti preveliku razliku u spoljasnjem modelu automobila od generacije do generacije. Ameri suprotno tome, vole ekstremne promene u dizajnu. Njima npr. Fordovi bilo koja varijanta (npr. Ford Taurus) ne lice toliko od generaciej do generacije. Oni imaju softvere kojim ceo nov auto projektuju za 18 meseci. A kad je nesto novo, nema se vremena toliko do pustanja na trziste da se vidi koliko neki podsklop moze da pravi problem pri koriscenju. I namerno ga prave da traje 10 godina da bi ljudi kupili novi. Ovde stare automobile voze samo studenti, sljakeri koji rade za minimalac ili neki imigranti obicno. Povoljniji su krediti za kola pa oni to menjaju maltene ko neko drugi neke bolje cipele. Inace Lexus je nabudzena Toyota - slican veoma maltene isti dizajn samo kvalitetniji materijali, luksuzniji enterijer, masa dzidzu bidza u vozackoj kabini koje dizu cenu - tipa ugradivi GPS, senzori za parkiranje i slicno. Accura je nabudzena Honda, ista prica. Iste su firme u pitanju koje ih proizvode.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 3.4.2012 21:15:30
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam vozila punta 6 godina, mali autić s malom potrošnjom i jeftinim održavanjem Sad sam dobila VW Boru, za sada mi se sviđa, dosta je komforniji, brži, ima bolje ozvučenje Mada moj sin kaže mama bolji je bmw, eee sine ne zna mama Minna super je fiesta i ja sam je zagledala. Da je voziš sa srećom
< Poruku je uredio Lu RR -- 3.4.2012 21:17:25 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 3.4.2012 21:34:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Super je minna
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 4.4.2012 10:40:21
|
|
|
|
minna
|
Uzela sam je ipak juce odmah mi je postao drag, bas sam happy. Za sad sam zadovoljna, pravi je za mene hehe. Nadam se da ce tako i ostati kad ga malo duze budem vozila
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 4.4.2012 10:45:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas mi je drago
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 4.4.2012 10:49:25
|
|
|
|
lanajelena
|
Minna ja sam moju fiesticu obozavala odlicna za grad ...sad imamo xsaru picasso i konacno mozemo da potrpamo sve stvari
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.