Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.4.2011 1:29:16
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Mi smo prošle sedmice kupili Ford Focus Tddi, karavan. Srebrni metalik. Trebali smo uzet Reno Lagunu karavan, ali se nešto zakompliciralo. Vektru još nismo prodali, a ja navijam da ostane, da bih ja imala auto stalno na raspolaganju. E, sad MM ne može više da kuka kad pođemo za Srbiju kako nam treba karavan za gomilu stvari!!! Morala sam citirati samu sebe: Pre neki dan mi je MM rekao da nama treba kombi ili autobus!!! Kuku, što li bi nam trebalo da nas je više od troje?!?
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.4.2011 1:54:49
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: liliana Mi smo prošle sedmice kupili Ford Focus Tddi, karavan. Srebrni metalik. Trebali smo uzet Reno Lagunu karavan, ali se nešto zakompliciralo. Vektru još nismo prodali, a ja navijam da ostane, da bih ja imala auto stalno na raspolaganju. E, sad MM ne može više da kuka kad pođemo za Srbiju kako nam treba karavan za gomilu stvari!!! Joj Lili , mi smo se nameracili na Ford fokus produzeni, bas da bi sve moglo da nam stane kad krenemo sa Matom negde... Znaci vi ne uspevate sve da popakujete? I i mm pre neki dan izjavio da jos malo pa ni sleper ne moze da nas potovari... Morala sam citirati samu sebe: Pre neki dan mi je MM rekao da nama treba kombi ili autobus!!! Kuku, što li bi nam trebalo da nas je više od troje?!?
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.4.2011 7:35:03
|
|
|
|
Ana007
|
Mi smo pre par meseci kupili Ford Fokus Cmax,veliki je i komforan auto.Pravi mali kombi Prostran mu je gepek,stanu kolica bez problema,a dok smo vozili punta,stavljali smo ih na suvozačevo sedište jer u gepek nisu mogla da stanu .Jedina mana po meni za ovog Cmaxa je što je benzinac a troši jako,jako,puno.Da je dizel bila bi druga priča.Meni se još sviđa i Renault Scenic.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.6.2011 22:58:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Pravi porodični:)
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.6.2011 23:01:38 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.6.2011 23:03:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pravi porodični:) Fiat multipla:)!
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.6.2011 23:10:49 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 8:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm je kupio Fiat Punto na kredit, po sistemu "staro za novo" i rata mu je 7000 din u narednih 7 godina, cini mi se. Namerno kazem da je mm kupio ,a ne mi, jer ja ne vozim niti imam slicnih ambicija, do posla idem biciklom ili autobusom zimi, a ako je neophodno, uzmem taksi. Iskreno, nisam sigurna da nam je taj automobil uopste preko potreban jer ga on vozi do posla i nazad, jednom u 3 meseca odemo do mojih i odemo u nabavku dva puta mesecno. On ga vozi, on ga i placa
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 9:34:32
|
|
|
|
viking
|
Odličan je, i meni se sviđa IZVORNA PORUKA: dunja RR Fiat multipla:)!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 9:43:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se za sebe dvoumim izmedju ta dva, dizel varijanta. Reci mi da li si uzela ovaj novi Cmax, nisam obratila paznju kada je izasao? A Cmax mi je favorit za sad mada je nemoguce videti novi Senic do septembra, sve su rasprodali cak i one iz salona. IZVORNA PORUKA: Ana007 Mi smo pre par meseci kupili Ford Fokus Cmax,veliki je i komforan auto.Pravi mali kombi Prostran mu je gepek,stanu kolica bez problema,a dok smo vozili punta,stavljali smo ih na suvozačevo sedište jer u gepek nisu mogla da stanu .Jedina mana po meni za ovog Cmaxa je što je benzinac a troši jako,jako,puno.Da je dizel bila bi druga priča.Meni se još sviđa i Renault Scenic.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 12:04:25
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Odličan je, i meni se sviđa IZVORNA PORUKA: dunja RR Fiat multipla:)! Meni je naprijed ruzan
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 12:23:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako su zadovoljni vlasnici Forda? Mi merkamo Fokus karavan pa me zanimaju iskustva i mane. I mm kaže da više dizel nije povoljnija varijanta, sad dođe na isto, pa zato gleda benzinca I meni je ok Kia Rio, karavan. Ima li je ko?
< Poruku je uredio BubaMira -- 19.7.2011 12:26:06 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 12:28:10
|
|
|
|
Verus
|
Moja drugarica ima kia rio ali ovaj kratki-i evo vec 6 godina ga voze i nemaju nikakvih prolema. Mada, ovde je garancija na taj auto 10 godina ili 100 000 milja, sta se pre "desi", tako da i ako se nesto desi sve se popravlja o trosku dealera, tako da dosta ljudi kupuje Kiu iz tih razloga...mada, sada i prave lepa kola, mm kaze i dosta kvalitetnija nego pre. OT: Bubo nadje li onog zlatara na pijaci? Sibni mi pp.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 12:30:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, ja sam nekad imala onaj punto ali 1, prvi i mogu ti reci da je bio odlican. Moji matorci imaju ovog Zastavinog i koliko sam se vozila sa njima, rekla bih da je prilicno plastican. Ford je dobar auto i meni je opcija za novi, a znam neke koji imaju Kia Ceed i on je stvarno odlican, za druge modele ne znam. Mi smo racunali izmedju dizel i benzin varijente, ustedom na kolicini goriva i razlici kad budem prodavala taman cu pokriti razliku u kupovnoj ceni izmedju benzinca i dizela, tako da me valjda na kraju izadje isto. Ja po BGD prelazim dosta, posebno sto mm cesce vozi moja kola nego njegova, a racunam da cu prelaziti i mnogo vise kad dodje dete.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 12:35:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja greška, napisala sam Fiat umestio Ford, dakle merkamo Forda karavana ili Kiu Rio, naravno sve je to još u teoretskim planovima, još će se pregovarati a moram i da se psihički pripremim za kredit.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 13:34:42
|
|
|
|
viking
|
Čitala sam u nekom automobilskom časopisu, napravili su računicu da vide koliko se dizel zapravo isplati i izračunali su da se isplati jedino ako prelaziš 15.000 km godišnje i to bar 6 godina, što stvarno malo ko čini. Drugim rečima, za obične ljude se ne isplati. Što se Forda tiče, u prošloj firmi smo imali nekoliko službenih Fordova, raznih modela. Meni se uopšte nisu dopali, sedišta su neudobna, zvučna izolacija nikakva, velika je buka u kabini... Ukratko, ja ne bih.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:03:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Sa malim detetom ili decama obavezno KARAVAN!!! Mi otkad smo uzeli Opel Astru karavan ne mogu se načuditi kako smo se snalazili u onoj staroj Vektri sa mini gepekom
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:41:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Viking, ja isto pamtim Fordove kao izuzetno neudobne, ali mm kaže da je "druga priča kad je u pitanju karavan, komotniji je" . Ne znam kakva je ta Kia Rio (karavan), onako mi deluje baš ok a i cifra joj je podnošljiva. Moram da provršljam po tim auto- forumima. Mm je ovde jako neozbiljan, ponaša se kao dete koje treba da dobije igračku pa se zanosi više nego što bi trebalo, zato JA moram dobro sve da prostudiram.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:45:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Kia Rio je skroz ok, koliko se sećam. Nije neudoban. Ja sam još uvek vrlo pozitivno iznenađena našom Daciom Sandero, toliko sam bila protiv kupovine a sada sam prezadovoljna. Udoban i stabilan auto, prostran, baš neočekivano dobar auto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:51:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Moje iskustvo sa veličinom automobila: kupiti auto Golf klase, ili čak Corsa klase, i kupiti krovni gepek. Po gradu vam veliki auto samo stvara problem prilikom parkiranja, a gepek od karavana vam treba par puta godišnje, kada posao može završiti i krovni gepek.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dizel ili benzinac, nakon svega? Mi se ne bi smo vozili mnogo. Definitivno neću dozvoljavati da se mm vozika na posao i sa posla kada ima savršenu autobusku liniju do posla i plaćenu mesečnu kartu. To bi samo bio trošak više. Uostalom, kad mogu ja busom, može i on.
< Poruku je uredio BubaMira -- 19.7.2011 14:58:44 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:54:55
|
|
|
|
Verus
|
Ja vozim karavan i ne bih ga menjala ni zasta na svetu, gepek naprotiv koristimo stalno: za kolica, za nabavku namirnica (1x nedeljno naveliko), za prevoz psa do parka itd bas bas je korisno, volim moj auto A po tom pitanju sam postala pravi amerikenjac, obozavam velika kola, mada, da sam u NS, def. bih planirala nesto malo, bas ovo zbog parkinga sto alexx kaze...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:55:46
|
|
|
|
Verus
|
mm sledeci planira dizel: kaze da je potrosnja puno manja, a i on jako jako puno vozi. IZVORNA PORUKA: BubaMira Dizel ili benzinac, nakon svega?
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:57:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
Činjenica je da je karavan najbolji porodični auto, ali parking mesta ovde su... blago užasna. Ja bih sledeći svakako kupovala dizel. Jeste malo veći udar na džep u startu, ali se posle lakše podnosi keširanje na pumpi
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 14:58:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Dizel ili benzinac, nakon svega? Mi imamo ugrađen plin (odmah smo tako tražili) tako da kombinujemo sa benzinom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:01:31
|
|
|
|
Verus
|
Jeste, ja jedva parkiram juga kad sam tamo ...ovo sa plinom je isto dobra opcija, znam puuuno ljudi koji su to uradili...Ne znam, mi smo racunali to za benzin/dizel i dizel se vise isplati-mada ih u SAD ima malo, bar za sada...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 19.7.2011 15:06:19
|
|
|
|
viking
|
Slažem se sa ovim što kažeš za karavan. Ja vozim mali gradski, a gospodin viking vozi karavan. Kad se nekad zeznem pa dođem njegovim kolima u grad, poludim, a ja stvarno dobro parkiram, uglavim se između dva kontejnera ako treba ali prosto za tako veliki auto nema mesta. A ovo za dizel se uopšte, ali uopšte ne slažem :) Skuplji, tromiji, zimi teže pali, smrdi kao fuga... baš ne volim dizel. Ne mogu da smislim ni jedan argument zašto bih kupila dizel. IZVORNA PORUKA: *Alexx* Činjenica je da je karavan najbolji porodični auto, ali parking mesta ovde su... blago užasna. Ja bih sledeći svakako kupovala dizel. Jeste malo veći udar na džep u startu, ali se posle lakše podnosi keširanje na pumpi
< Poruku je uredio viking RR -- 19.7.2011 15:07:51 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.