Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 25.7.2010 10:04:41
|
|
|
|
Dora
|
E, kupili smo mercedes "hajde da se drogiramo, nek se oči sjaje..." šalim se, nije taj model nego E 220 Probala sam sinoć da ga vozim ali se nisam najbolje snašla, ko da sam sela u avion. Sve je na dugme... dobar je. Mane: skup a skup i za održavanje, skupa registracija (2,2 dizel), skup prevod, skup servis... Inače, ja ne volim mercedes ali eto.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 25.7.2010 15:13:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Dora cestitam!!! Sa njime sigurno, ali 100%, niste pogrijesili Sto bi moj drug rekao Mercedes je mercedes i to je to
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 25.7.2010 18:36:16
|
|
|
|
Dora
|
Hvala! Uh,ja nisam ljubitelj merdze ali ovo je masincina! Uh, treba to znati parkirati. Ogroman je!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 12:46:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel vozi neko Golfa 5? Jel ima ISOFIX montažu za dečije sedalice?
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 12:47:39
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
čini mi se da ima... al ne vozim ....mrzim golfove
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 12:48:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene ubeđuju da na našem tržištu sam Renault ima isofix, a meni je to baš čudno?
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 12:50:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Golf 5 SIGURNO ima isofix. Svi noviji automobili imaju isofix. Kako to samo Renault ima isofix? Ima i Skoda, i Chevrolet, i Hyundai...
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 12:52:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to i ja kažem, kako samo Renault? A drugarica mi kaže da je gledala Top Speed, i da je Goca Tržan bila gost, i da je ona nešto pričala kako se do kraja odlučila za Renaulta jer ima isofix, a ostala kola nemaju?
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 13:05:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Golf V ima isofix. I sto rece Alexx imaju ga sva novija kola A Goca Trzan
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 13:07:34
|
|
|
|
pepino
|
Ja vozim,al nemam pojma da li ima,nemojte se smijati,al sta je isofix? Jel nesto u vezi tih AS za djecu?
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 13:11:09
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
eno ti pepino u temi autosjedalica sad sam kopirala članak o isofixu
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 10.8.2010 13:15:39
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Pa to i ja kažem, kako samo Renault? A drugarica mi kaže da je gledala Top Speed, i da je Goca Tržan bila gost, i da je ona nešto pričala kako se do kraja odlučila za Renaulta jer ima isofix, a ostala kola nemaju? Kakva glupost! Mi imamo touran i WV polo i oba imaju isofix.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 11:49:57
|
|
|
|
Jele
|
Mi imamo Renault Megana Mm hoće a ja bih za sebe
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 12:41:56
|
|
|
|
liliana
|
Mi smo prošle sedmice kupili Ford Focus Tddi, karavan. Srebrni metalik. Trebali smo uzet Reno Lagunu karavan, ali se nešto zakompliciralo. Vektru još nismo prodali, a ja navijam da ostane, da bih ja imala auto stalno na raspolaganju. E, sad MM ne može više da kuka kad pođemo za Srbiju kako nam treba karavan za gomilu stvari!!!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 12:46:18
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: liliana E, sad MM ne može više da kuka kad pođemo za Srbiju kako nam treba karavan za gomilu stvari!!! I mm stalno kuka kako pretovarim auto, a ja ne volim da mi nešto fali i po principu sam ''od viška glava ne boli'' (bar mene, njega izgleda da ) Šta da radim kad moram da ponesem sve za ne daj Bože i za daj Bože...
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 12:50:52
|
|
|
|
liliana
|
Sad mogu stat i kolica, i bebina ljuljaška i SVE igračke... JUPIIIIIIIII!!!!!!!!!!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 15:07:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Crni automobili opasniji od belih U istraživanju koje je trajalo 20 godina pokazalo se da su crni automobili najopasniji, dok su beli, zlatni i žuti najsigurniji automobili u saobraćaju. Automobili crne boje će u 47 odsto slučajeva češće biti učesnici u sudaru i nesrećama nego automobili drugih boja, prenosi Metro portal. Razlog je jasan - nije važno ko je za volanom (osim ako se radi o pijanoj osobi) već je problem u samoj boji i smanjenoj uočljivosti takvih automobila, objašnjavaju istraživači. Crni, sivi, srebrni, crveni i zeleni uopšte se ne ističu u odnosu na okolinu i pozadinu, pejzaž i ostale učesnike u saobraćaju. Do tih zaključaka su došli stručnjaci sa Univerziteta Monash iz Australije koji su analizirali izveštaje o automobilima iz 850,000 slučajeva saobraćajnih nesreća - uzimali su u obzir podatke o automobilu, vremenu i obliku nesreće. Komercijalna vozila, poput taksija izostavljena su iz istraživanja. Nakon što su pokušali da otkriju da li određena boja privlači vozače sklone riziku i podstiče ih na divlju vožnju, istraživači su otkrili da su automobili crnih nijansi najčešći učesnici saobraćajnih nesreća. Tokom dana mogućnost da učestvuje u nesreći veća je za 12 odsto kod crnih automobila u odnosnu na bele, a predveče i tokom noći taj se procenat penje na 47. Kako se navodi u časopisu Safety Science, odmah iza crnih slede sivi i srebrni pa crveni i plavi. Stručnjaci se slažu da boja vozila igra veliku ulogu kad se posmatraju sigurnosni faktori u saobraćaju, ali kako dodaje dr Stuart Newstead, važnije je to kako se vozači ponašaju, da li piju ili voze pod uticajem opijata. „Moguće je da najjednostavnije rešenje, poput upaljenih svetala tokom dana, može efikasno smanjiti rizik (od nesreće) koji je posledica boje vozila", zaključuje na kraju Newstead. Izvor - AutoKlub.hr
< Poruku je uredio Alexx RR -- 13.8.2010 15:12:01 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 15:07:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dakle, koji god automobil izabrali, nemojte crni (a mi bas crni kupili)
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 15:11:12
|
|
|
|
anci 81
|
Moram da kazem ovom mom da vise ne kuka sto nam je auto bele boje!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 23:17:54
|
|
|
|
Mishica 77
|
I moj je crn. Planiramo da kupimo nov... i taj će SIGURNO biti crne boje!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.8.2010 23:58:09
|
|
|
|
viking
|
Ta istraživanja se rade svake godine i svake godine su rezultati isti Sećam se kad sam kupila kola pre 6 godina (koja su žuta kao ovaj smajli) malo posle toga sam naletela na isti članak u kome je pisalo da žuta kola najređe učestvuju u saobraćajkama. Eto, pogodila sam a nisam ni znala U svakom slučaju, za manja kola su mi lepše življe boje a za limuzine neke malo ozbiljnije. Lično ne bih kupila nikada crn auto jer volim boje, a kad smo već kod istraživanja, ona su pokazala da je u crnom automobilu tokom leta temperatura za 5 stepeni veća nego u istom koji je bele boje....
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 14.8.2010 0:01:58
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Lično ne bih kupila nikada crn auto jer volim boje, a kad smo već kod istraživanja, ona su pokazala da je u crnom automobilu tokom leta temperatura za 5 stepeni veća nego u istom koji je bele boje.... Garantovano. Kad su ovakve vrućine, u autu mi je 100 stepeni. Uključim klimu na 15-16 stepeni i na max. da naduva i o'ladi. Užas. Prijavljuje mi uvek preko 40 stepeni ali se smanji kad krenem u vožnju. Neka.... meni se jako sviđaju crni automobili... izgledaju "opasnije" pa makar to bio i fića.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 12.11.2010 17:59:21
|
|
|
|
Alexis79
|
Mene je mm iznenadio autom za mene ,jesmo to nesto pominjali ali onako nista konkretno. Verovatno mu se smucilo sto sam mu stalno otimala njegovu "mezimicu" Vectru . Uzeo mi je novog Punta .Neki model Classic Dinamic sa klimom. Ispalo mu je nesto povoljno preko firme na rate pa eto i ja dobih auto . jeeee
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 12.11.2010 21:21:07
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ja da osvežim temu, pošto su mi moju zaključali U vašem automobilu.... Staju li kolica u gepek ili moraju na suvozačevo sedište? Da li, pored kolica, staje i torba sa pelenama, kese iz supermarketa... Ima li dovoljno mesta na zadnjoj klupi? Da li je dovoljan mali gradski auto, ili mora karavan? Možete li svojim autom na more? Ima li mesta i za kofere? Koji biste auto vozile umesto ovog koji vozite sada (ili nemate automobil), a u svetlu gore navedenih tačaka? I u gepek i na suvozačevo i može još da se strpa par kesa iz supermarketa (uključujući i npr. veliki prašak, jumbo pelene i tako to). Išli smo na more, jedan veliki kofer, jedna velika torba, dve srednje torbe, bebina torba i još nekoliko kesa, mm je sve uredno složio. Vozimo forda focusa, a ja bih sebi kupila Tojotu Rav4, da me duša mine. I da, vozamo se na plin, pa nam ceo točak stoji u gepeku (i njega smo vukli na more), tako da što se tiče mesta, zamerki nema. Mada, poznanik je kupio forda K, a ima dvoje dece i ne žali se na prostor
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 12.11.2010 21:52:30
|
|
|
|
Lu
|
Alexis 79, e to se zove iznenađenje Bravo za mužeka
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.