Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.7.2011 18:05:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo za ljubitelje psiho-horora: Marko Pisev-Fotofobija Ovo je zbirka pripovedaka. Odlicne su...Ali odlicne..Odavno se nisam ovako odusevila sa nekom knjigom. Tacno bi najbolji horori mogli da se snimaju po ovim pripovetkama. A imaju neku dubinu. Nesto nedokucivo..Krajevi pripovedaka su konfuzni. Jezivi. A on tako dobro pise. Takve slike koristi da se prosto toliko uzivis da ti posle bude tesko da izadjes iz tog jezivog sveta..Citacu je jos dva puta sigurno
< Poruku je uredio verolino -- 19.7.2011 18:14:47 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.7.2011 20:50:47
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Citala sam samo Prvo stanje i to bas kad sam i sama bila u slicnom stanju Ostale dve nisam, mislim da u Srbiji tada nisu ni bile izdate. Preporucujem. Duhovito, zanimljivo i dirljivo. Ja sam čitala prevedeno na srpski sve tri, ako ti je pva bila dirljiva, čitaj dalje
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.7.2011 21:10:22
|
|
|
|
bojkica
|
"Hiljadu cudesnih sunaca" "Avantura nevaljale devojcice" "Pustinjski cvet" "Lovac na zmajeve"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.7.2011 21:44:51
|
|
|
|
GRGA
|
Citajte ,,ispovest iz harema..--mnogo je dva dana i procitacete knjigu Specificna sma sto se tice knjiga volim istoriju i takve knjige i citam--sve od zagorke --tajna krvavog mosta,,maleus maleficarum,,kontesa nera..... Ja kleopatra-ali samo od Marte...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.7.2011 18:03:28
|
|
|
|
bebać
|
Nisam iščitavala dali ste pominjale ove knjige, preporučujem: Rasprodaja sreće od Vesne Radusinović a takodje od iste i Srbija ubija Ja volim njen stil pisanja, nema pardona i teme su nekako baš životne tipa: 'Rećiću ti sve što te interesuje a nemaš koga da pitaš'
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.7.2011 21:09:42
|
|
|
|
bebać
|
Sada čitam ' Traži se impotentan muškarac' znači, ne da uživam,preporučujem
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.8.2011 15:37:36
|
|
|
|
bebać
|
Uh jesam zaredala ...ko voli akciju i sex u isto vrijeme,onda je 'Strast u smrti' pravi izbor
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.8.2011 10:07:48
|
|
|
|
aster
|
Prolećne vode - Turgenjev i Kamijev Stranac.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.8.2011 13:06:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb U Remark fazi sam bila u drugom srednje. Nije mi bio tezak, bas sam ga rado citala. Takođe. On mi je bio jedan od retkih baš pitkih pisaca koje sam čitala u srednjoj. Razumljiv, dubok ali ne težak.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.8.2011 13:08:30
|
|
|
|
Olga75
|
trenutno citam : Jesen patrijarha Markes, da ne bude zabune
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.8.2011 13:25:36
|
|
|
|
Lilla
|
Trenutno "Hiljadu cudesnih sunaca". A preporucujem i knjigu od Shy Keenan, mislim da bi prevod na nas bio "Pokvarena" (Broken) ili tako nesto. Knjiga opisuje strahote koje je autorka prosla kroz djetinjstvo, jer je bila izlozena dugogodisnjem zlostavljanju od strane svog ocuha pedofila, i ne samo njega vec i ostalih pedofila iz okoline. Knjiga nije bas lagana za citati jer nekad bas detaljno opisuje neke brutalnosti, (opisuje u detalje na koji nacin su je zlostavjali i sta su joj radili) ali isto tako odlicno opisuje i kako sistem jedne drzave moze dosta da olaksa zlocincima a odmogne slabima, izmedju ostalog djeci. http://www.amazon.co.uk/Broken-Shy-Keenan/dp/0340937424#reader_0340937424
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.8.2011 14:48:16
|
|
|
|
mikica sa
|
Trenutno citam "Bela Masajka" i jako mi se dopada. Toplo je preporucujem. Govori o tome kako nekad mi zene mozemo biti plitke ali isto tako i jako hrabre kad su u pitanju nasi ciljevi, djeca i ljubav
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.8.2011 15:02:32
|
|
|
|
World
|
Moja omiljena, Orkanski visovi....
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.8.2011 21:50:10
|
|
|
|
*milica*
|
Danijela Stil: Dragulji, Zoja, Lepe stvari, Kaleidoskop,Dar,Bliznakinje,Secanje... ima ih jos ne mogu ni da se setim svih njenih knjiga koje sam procitala....
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.8.2011 22:49:33
|
|
|
|
GRGA
|
Uf orkanski visovi divna knjga!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.8.2011 22:49:59
|
|
|
|
GRGA
|
Mislim da sam knjigu-Zoja ,davno,davno citala!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.8.2011 11:42:34
|
|
|
|
viking
|
Trenutno čitam Proročanstvo Romanov, nisam još završila i nadam se da neće imato neki nebulozan kraj ali za sada knjiga je odlična! Zasnovana na pravim istorijskim događajima pomešanim sa vremenom sadašnjim. Da citiram "Rusija je zemlja sa nepredvidivom prošlošću!" Sad na moru sam pročitala sledeće: Avanture nevaljale devojčice - Ljosa Misterija pasijansa - Justejn Goreder Let anđela - Majk Koneli Hirurg - Tes Geritsen Prve dve bolje od druge dve, ali sve su dobre. Za plažu naročito :)
< Poruku je uredio viking RR -- 24.8.2011 12:05:05 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.8.2011 14:27:51
|
|
|
|
viking
|
sad sam bila na pauzi i kupila sam ovo Džeremi Klarkson - Svet po Klarksonu Sigurna sam da je urnebesno
< Poruku je uredio viking RR -- 24.8.2011 15:13:22 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.8.2011 15:10:35
|
|
|
|
Anoniman
|
E ta poslednja me interesuje. Pisi obavezno kad procitas!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.9.2011 12:47:55
|
|
|
|
mulan
|
Procitala sam Most preko vecnosti - Ricard Bah i Molitva moje majke - Nafisa Hadzi i obe mi se dopadaju.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.9.2011 11:00:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo ja na moru pročitah: - "Pazi šta želiš možda ti se i ostvari" (Aleksandra Poter) - odlična za odmor! - "Kratka istorija traktora na ukrajinskom" (Marina Levicki) - takođe odlična za odmor! - "Koliba" - o njoj ste već pričale, i dobra je, mada meni malo teža nego što sam mislila. Nisam je još završila, pri kraju sam. Kod mene je proizvela veću moždanu aktivnost nego prve dve , zato bi nju preporučila za "posle" odmora:)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.9.2011 11:14:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pitanja i odgovori (Po njoj je snimljen film Milioner iz blata). Odlicna je
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.9.2011 13:24:53
|
|
|
|
viking
|
Mišu, zabavna je kao što verovatno i pretpostavljaš. Čovek se prosto zajebava i piše (politički nekorektne ali mahom istinite) gluposti jer mu se može. To je u stvari zbirka njegovih kolumni, svaka je za sebe, tako da se neobavezno čita, nema radnje koju moraš da pratiš i sl, svaka kolumna je na tri strane i možeš da pročitaš danas jednu a za tri meseca drugu. IZVORNA PORUKA: MaliMis E ta poslednja me interesuje. Pisi obavezno kad procitas!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.9.2011 21:22:54
|
|
|
|
aster
|
Komo - Srđan Valjarević. Nisam mnogo očekivala, ali mi se knjiga baš svidela.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.9.2011 21:31:12
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: aster Komo - Srđan Valjarević. Nisam mnogo očekivala, ali mi se knjiga baš svidela. Joj, Aster, kao da sam ja ovo napisala. Dobila sam je na poklon davno od jedne jako drage osobe u čiji ukus po pitanju knjiga ne sumnjam. Tako mi je legla tad...
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.