Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.9.2011 11:59:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sad citam Borisa Dezulovica, Zlocin i kazna, zbirka kolumna. Odlicna je naravno, a juce su mi u dva navrata krenule i suze od smeha.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 19:48:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Jako sam srećna, produžila sam besplatno članstvo u biblioteci preko maminog kartona Uzela sam sada "Vanredno stanje", nisu imali Prvo i Drudo stanje od Šinejda Morijartija, ali se nadam da nije strašno što ne idem po redu. Po preporuci divne bibliotekarke uzela sam još jednu, pišem utiske kada pročitam.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 20:36:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: gagana83 Citala sam samo Prvo stanje i to bas kad sam i sama bila u slicnom stanju Ostale dve nisam, mislim da u Srbiji tada nisu ni bile izdate. Preporucujem. Duhovito, zanimljivo i dirljivo. Ja sam čitala prevedeno na srpski sve tri, ako ti je pva bila dirljiva, čitaj dalje Ja sam došla do Vanrednog stanja. Jel nije strašno što ne idem po redu?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 21:18:47
|
|
|
|
Lu
|
Dunja, drugo stanje je zadnja knjiga...pa sad, nadvezuju se
< Poruku je uredio Lu RR -- 30.9.2011 21:19:06 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 21:53:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Znam Lu, nego ja krenula od Vanrednog, jer Prvog stanja nije blo u biblioteci. Valjda ću uživati?:)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 22:10:58
|
|
|
|
mulan
|
Upravo čitam Gladnu plimu - Amitav Goš i dopada mi se.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.10.2011 23:05:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Meseceva palata - Pol Oster Pol Oster je moja slaba tačka, uz Erlenda Lua i Viktora Peljevina, Inače Ostera sam otkrila kad sam od drugarice dobila Levijatana za rođendan a iako mi je Mesečeva palata među favoritima ipak mi je Knjiga opsena omiljena.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.10.2011 23:15:45
|
|
|
|
vukosava
|
Da ne znam mozda kako se zove na Engleskom? Ja sam svaku njegovu knjigu otvorila, i nisam spustila dok nisam procitala. Znaci uvek je bilo citanje u jednom cugu...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:09:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Paul Auster The Book of Illusions
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:10:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Vukosava, probaj Erlenda Lua sigurna sam da će ti se svideti.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:19:26
|
|
|
|
lajla
|
Koliba-Vilijam Pol Jang,knjiga je odlicna
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:26:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Kolibu sam ponela na more ali mi uopšte nije knjiga za odmor. Teška je i nije po mom ukusu. Mnogi su je preporučivali ali eto, meni nije legla.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.10.2011 10:27:31 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:30:50
|
|
|
|
lajla
|
Dobre su i knjige od Harlana Kobena...vecinom sam sve procitala
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 14:44:15
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Paul Auster The Book of Illusions Hvala. Evo bas sam je rezervisala u biblioteci ("Place hold"-ovala) da mi je neko ne mazne... Erlend Loe - nemaju nista...
< Poruku je uredio vukosava -- 2.10.2011 14:50:41 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 15:48:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Šteta, a koliko je prevođen biola sam spremna da se zakunem da ga mora i tamo imati. Ako nekad negde natrčiš na bilo koju njegovu knjigu, obavezno pročitaj.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 16:25:31
|
|
|
|
Dove
|
Sidni Seldon...Ne umara mi mozak,cita se u jednom dahu i danima se razmislja o procitanom delu.Bilo sta od njega.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:02:55
|
|
|
|
bebać
|
Vešeras počinjem ' Da Vinčijev kod' dali je iko čitao, ustvari imal ko da nije ja nisam, kakva je knjiga? Iko???
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:04:49
|
|
|
|
LillyT
|
Ne gubi vreme (priznajem, čitala sam i ja to smeće )
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:14:44
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kolibu sam ponela na more ali mi uopšte nije knjiga za odmor. Teška je i nije po mom ukusu. Mnogi su je preporučivali ali eto, meni nije legla. A ja sam se baš uživjela u nju, nakon onog težeg dijela. Mene je nekako prosvijetlila na jednostavan način, baš sam se osjećala lijepo dok sam čitala, kao da su mi se neke stvari razjasnile
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:51:50
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ne gubi vreme (priznajem, čitala sam i ja to smeće ) Lily ' na koji način' ti se nije svidjela?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.10.2011 16:50:23
|
|
|
|
mulan
|
Beli oleander - Dzenet Fic pocetak obecava...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2011 17:59:39
|
|
|
|
aster
|
Dorijan Grej - Oskar Vajld i Čiča Gorio - Onore de Balzak. Klasici
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2011 19:50:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se častila kod nas novoizašlim romanom Pola Ostera SUNSET PARK...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2011 19:58:56
|
|
|
|
hanka
|
Toplo preporucujem "Biblija otrovne masline"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.10.2011 22:37:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam kupila Plavi bicikl, Režin Deforž. KLIK Pišem vam kad je pročitam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.