Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.9.2011 11:59:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sad citam Borisa Dezulovica, Zlocin i kazna, zbirka kolumna. Odlicna je naravno, a juce su mi u dva navrata krenule i suze od smeha.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 19:48:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Jako sam srećna, produžila sam besplatno članstvo u biblioteci preko maminog kartona Uzela sam sada "Vanredno stanje", nisu imali Prvo i Drudo stanje od Šinejda Morijartija, ali se nadam da nije strašno što ne idem po redu. Po preporuci divne bibliotekarke uzela sam još jednu, pišem utiske kada pročitam.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 20:36:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: gagana83 Citala sam samo Prvo stanje i to bas kad sam i sama bila u slicnom stanju Ostale dve nisam, mislim da u Srbiji tada nisu ni bile izdate. Preporucujem. Duhovito, zanimljivo i dirljivo. Ja sam čitala prevedeno na srpski sve tri, ako ti je pva bila dirljiva, čitaj dalje Ja sam došla do Vanrednog stanja. Jel nije strašno što ne idem po redu?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 21:18:47
|
|
|
|
Lu
|
Dunja, drugo stanje je zadnja knjiga...pa sad, nadvezuju se
< Poruku je uredio Lu RR -- 30.9.2011 21:19:06 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 21:53:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Znam Lu, nego ja krenula od Vanrednog, jer Prvog stanja nije blo u biblioteci. Valjda ću uživati?:)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.9.2011 22:10:58
|
|
|
|
mulan
|
Upravo čitam Gladnu plimu - Amitav Goš i dopada mi se.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.10.2011 23:05:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Meseceva palata - Pol Oster Pol Oster je moja slaba tačka, uz Erlenda Lua i Viktora Peljevina, Inače Ostera sam otkrila kad sam od drugarice dobila Levijatana za rođendan a iako mi je Mesečeva palata među favoritima ipak mi je Knjiga opsena omiljena.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.10.2011 23:15:45
|
|
|
|
vukosava
|
Da ne znam mozda kako se zove na Engleskom? Ja sam svaku njegovu knjigu otvorila, i nisam spustila dok nisam procitala. Znaci uvek je bilo citanje u jednom cugu...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:09:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Paul Auster The Book of Illusions
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:10:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Vukosava, probaj Erlenda Lua sigurna sam da će ti se svideti.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:19:26
|
|
|
|
lajla
|
Koliba-Vilijam Pol Jang,knjiga je odlicna
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:26:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Kolibu sam ponela na more ali mi uopšte nije knjiga za odmor. Teška je i nije po mom ukusu. Mnogi su je preporučivali ali eto, meni nije legla.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.10.2011 10:27:31 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 10:30:50
|
|
|
|
lajla
|
Dobre su i knjige od Harlana Kobena...vecinom sam sve procitala
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 14:44:15
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Paul Auster The Book of Illusions Hvala. Evo bas sam je rezervisala u biblioteci ("Place hold"-ovala) da mi je neko ne mazne... Erlend Loe - nemaju nista...
< Poruku je uredio vukosava -- 2.10.2011 14:50:41 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 15:48:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Šteta, a koliko je prevođen biola sam spremna da se zakunem da ga mora i tamo imati. Ako nekad negde natrčiš na bilo koju njegovu knjigu, obavezno pročitaj.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 16:25:31
|
|
|
|
Dove
|
Sidni Seldon...Ne umara mi mozak,cita se u jednom dahu i danima se razmislja o procitanom delu.Bilo sta od njega.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:02:55
|
|
|
|
bebać
|
Vešeras počinjem ' Da Vinčijev kod' dali je iko čitao, ustvari imal ko da nije ja nisam, kakva je knjiga? Iko???
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:04:49
|
|
|
|
LillyT
|
Ne gubi vreme (priznajem, čitala sam i ja to smeće )
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:14:44
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kolibu sam ponela na more ali mi uopšte nije knjiga za odmor. Teška je i nije po mom ukusu. Mnogi su je preporučivali ali eto, meni nije legla. A ja sam se baš uživjela u nju, nakon onog težeg dijela. Mene je nekako prosvijetlila na jednostavan način, baš sam se osjećala lijepo dok sam čitala, kao da su mi se neke stvari razjasnile
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.10.2011 19:51:50
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ne gubi vreme (priznajem, čitala sam i ja to smeće ) Lily ' na koji način' ti se nije svidjela?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.10.2011 16:50:23
|
|
|
|
mulan
|
Beli oleander - Dzenet Fic pocetak obecava...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2011 17:59:39
|
|
|
|
aster
|
Dorijan Grej - Oskar Vajld i Čiča Gorio - Onore de Balzak. Klasici
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2011 19:50:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se častila kod nas novoizašlim romanom Pola Ostera SUNSET PARK...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2011 19:58:56
|
|
|
|
hanka
|
Toplo preporucujem "Biblija otrovne masline"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.10.2011 22:37:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam kupila Plavi bicikl, Režin Deforž. KLIK Pišem vam kad je pročitam.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.