|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
14.7.2011 9:38:34   
isidora88
jance preko justclicka ti je sistem 3 u 1,znaci ide i AS i korpa i redovno sediste idu u tu cenu user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2301
14.7.2011 10:22:30   
jance
jeste isi, u pravu si, to je 3u1... nisam bila sigurna, sad sam pogledala da bas pise da AS ide zajedno.. posto ovako u radnjama ide samo u varijanti korpa za novorodjence i obicna korpa a cena je oko 21000din....
predocicu opciju muzu

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2302
14.7.2011 10:27:10   
isidora88
moja drugarica je kupila 3u1,oko 22000 je platila tamo u radnji kod betanije.user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2303
14.7.2011 10:34:11   
jance
bila sam tamo, mozda pre mesec dana al su mi tada za tu opciju lupili neku cenu od 30000 user posted image pa zato i nisam razmisljala dalje iskreno... mozda tad nisu bili na popustu

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2304
14.7.2011 11:37:29   
isidora88
onda ti je just click najbolja opcijauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2305
14.7.2011 11:38:58   
jance
da, definitivno je najbolja... nisam nasla povoljnije od toga jos uvek

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2306
15.7.2011 8:48:50   
jance
i kriza sa kolicima je zavrsena user posted image
uzecemo najverovatnije ova Bertoni Plazma 3u1 juce sam zvala ove sa sajta, treba da mi jave koje boje imaju na lageru danas, pa najverovatnije cemo ih uzeti posle mora..
odvukla sam dragog da vidi ta kolica onako uzivo.. kolica su stvarno odlicna, valjda jedina mana jeste sto su bas teska, dragi je probao.. al opet s druge strane, imaju ama bas sve sto sam kod kolica trazila, i pun lezeci (jer idu sa nosiljkom) i rotiranje sedista, i mogucnost montiranja AS na ram kolica (videla sam montirano, strava izgleda), i gumene tockove.. jedino sto kazem, nisu bas najlaksa i ne sklapaju se po kisobran varijanti , al ok, ja ne zivim u stanu, imacu gde da ih drzim i kako da ih transportujem a da ne moram da se guram u liftu, tako da i to nije tako strasno...
da, i moja sestra stoji pri tome da ce oni platiti AS , tako da se cena umanjuje za 5000din i samim time dobijam strava kolica za 18000din!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2307
15.7.2011 8:56:00   
isidora88
super jance,bas mi je drago da ste odlucili koja cete i da se tm sloziouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2308
15.7.2011 8:58:00   
Ana RR
Super Jance user posted image lepa su kolica user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2309
15.7.2011 8:59:10   
Anoniman
Jance user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako nemas problema sa stepenicama koje bi mogle cesce da ti se nadju na putu, mislim da ti ta tezina nije presudna. JA imam malo stepenica u DZ i par komada na ulazu u zgradu kod svekijevaca. Za ostalo mi nije frka, pa mi tezina vise nije u top 3. E sad bas ako nekad nestane struje... ja sam na 2 spratu pa ce se izdrzati.

Direktna veza do poruke: 2310
15.7.2011 9:05:28   
jance
hvala vam zene .. da znate koliko mi je sada lakse... user posted image
da, i uzecemo najverovatnije u onoj boji sto je na sajtu, nekako nam najbolje izgleda, hteli smo zelenu, al kad sam je videla, bas mi je nekako bila ruzna, ko da si nesto beelo vuko po trazi pa se sada blago zeleni user posted image (ok, stvar ukusa)
da, a sto se stepenica tice imam kuci nekih 10kom al smo planirali da ram ostavljamo dole u garazi vec i ranije.. opet. tockovi su gumeni pa cu ih sklopljena izvuci gore mislim...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2311
18.7.2011 9:01:32   
Mariya
odvukla sam dragog da vidi ta kolica onako uzivo..  user posted image

jance, reci mi molim te gde si u NS gledala ta kolica uzivo, da i ja odvucem mog dragog!!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2312
18.7.2011 9:14:35   
Leana
Jance, baš su lepa kolica user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2313
18.7.2011 19:05:55   
Mariya
Našla sam ona Bertoni plazma kolica, u "Rodi+" pored betanije, 23.800. Super su, lepa su u plavoj boji, a u crvenoj najlepša. Jedino su baš veelika i teška, ali na onih metar koliko sam ih gurala čini mi se da su laka za manevrisanje. Ma super su! A ja sam mog mužića uspela da nagovorim na Chicco. Kad ih je danas video uživo, rekao je MOŽE!!!

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 2314
18.7.2011 21:10:40   
klara01
Ima li teze odluke pri izboru stvari za bebu od izbora kolica,a mamice?:-) Ja verujem da necu uskoro odluciti,dobro je da imam jos vise od 2 meseca do porodjaja. Pa mi pomozite pliz-ima li neko iskustva sa piere cardin kolicima i znate li da li ih ima u srbiji i gde mogu da se poruce?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2315
18.7.2011 21:29:04   
isidora88
ja imam pierre cardin,evo ova KLIK

ja sam prezadovoljnauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu klara01)
Direktna veza do poruke: 2316
18.7.2011 23:17:22   
klara01
Isidora i ja sam za ta 3 u 1:-) Da li se na njima ova nosiljka skida ili samo AS? Gde ste ih vi kupili,znas li ima li ih kod nas po radnjama?

Direktna veza do poruke: 2317
18.7.2011 23:35:51   
jance
IZVORNA PORUKA: Mariya

odvukla sam dragog da vidi ta kolica onako uzivo..  user posted image

jance, reci mi molim te gde si u NS gledala ta kolica uzivo, da i ja odvucem mog dragog!!

dunavska ulica pasaz broj 23 na pocetku je radnja sa leve strane.. tamo smo ih videli u zelenoj boji

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2318
19.7.2011 8:02:46   
isidora88

IZVORNA PORUKA: klara01

Isidora i ja sam za ta 3 u 1:-) Da li se na njima ova nosiljka skida ili samo AS? Gde ste ih vi kupili,znas li ima li ih kod nas po radnjama?

svi nastavci se skidaju i mogu da se okrenu da beba gleda u mamu ili da gleda na drugu stranuuser posted image
mi smo ih kupili u radnji kod betanije,mogu da se poruce boje koje hoces user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu klara01)
Direktna veza do poruke: 2319
19.7.2011 18:35:03   
klara01
isidora, hvala jos jednom, danas cu da ubedim mm da svrati da ih pogleda, nadam se da cu ga ubediti. citala sam na nekom hr forumu, mame imaju lose kritike na pc kolica, valjda se neka rucka lako lomi,teska su...i ne znam ti  ni ja sta jos. koliko ih ti dugo vec imas? 

Direktna veza do poruke: 2320
19.7.2011 18:40:32   
isidora88
ja sam ih kupila kad sam bila u 5-om mesecu trudnoceuser posted image ,tako da ih imam oko godinu dana,koristim ih 7 meseci od kad sam se porodila,nigde nisu ostecena a bas ih koristimo stalno,jesu teska ako treba da ih nosis u stepenice i ako zivis na 5-om spratu u zgradi bez lifta ali ako si u kuci ili imas lift onda ne brini,laka su za guranje.
ja sam stvarno prezadovoljna ai moj bebac jerobozava kolicauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu klara01)
Direktna veza do poruke: 2321
19.7.2011 18:43:46   
Didy
И ја имам ПК колица. Изгледају као нова, а истрпела су Стефана и братовог клинца. Сад спремна чекају другу бебу. Моја једина замерка им је тежина, али су зато врло чврста и стабилна и врло лака за гурање. Ако ћеш морати да их носиш на спрат, тј. ако немаш лифт, одустани од њих.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 2322
19.7.2011 19:38:27   
dacca
akoliko je njihova cijena, ja ih ne vidjeh kod nas u Crnoj Gori?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2323
19.7.2011 22:10:42   
Tea2
Jutros smo u Piramidi kupili Baby land kisobran kolica.U prvoj setnji nam je otpao tocak.Kada sam otisla po druga,prodavacica mi uvaljuje neka koja su imala krivi naslon,odnosno pokvaren mehanizam.Potom mi daje zelena.Posto mi ocigledno kvalitet tih kolica nije odgovarao,trazim da mi vrati cek.Ostavlja me da cekam sa bebom koja se unervozila da bi pokazivala drugoj musteriji kolica,i naravno da sam reagovala.Na kraju mi je ipak vratila cek,uz komentar da sam preterala i da me ne bi vise zadrzavala!!!!Cena im je 4100.
Usli smo u drugu radnju i kupili Bertoni,cena 4900.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2324
19.7.2011 22:12:59   
marija32
IZVORNA PORUKA: Tea2

Jutros smo u Piramidi kupili Baby land kisobran kolica.U prvoj setnji nam je otpao tocak.Kada sam otisla po druga,prodavacica mi uvaljuje neka koja su imala krivi naslon,odnosno pokvaren mehanizam.Potom mi daje zelena.Posto mi ocigledno kvalitet tih kolica nije odgovarao,trazim da mi vrati cek.Ostavlja me da cekam sa bebom koja se unervozila da bi pokazivala drugoj musteriji kolica,i naravno da sam reagovala.Na kraju mi je ipak vratila cek,uz komentar da sam preterala i da me ne bi vise zadrzavala!!!!Cena im je 4100.
Usli smo u drugu radnju i kupili Bertoni,cena 4900.

Ju, otpao tocak u prvoj setnji, qqqq, sta se sve ne prodaje danasuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

Ime za decaka
Mala Elena

Da li vam se vise dopada..

Krsman (10%)

Viktor (43%)

Ignjat (13%)

Andrija (33%)

Ukupan broj glasova: 90

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here