|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
14.7.2011 11:20:58   
marija32
Crvenkapa, ja ne bih koristila sodu bikarbonu u te svrhe, pogotovu ne svakodnevno. Patronazne sestre se slabo dodatno informisu  i u 99% slucajeva ih vreme pregazi, bas kao i njihove teorije.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 776
14.7.2011 11:22:24   
Ana RR
Joj mene hvata frka od ovoga, rekla sam mm da je to njegovo zaduženje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 777
14.7.2011 11:48:10   
Anoniman
Bokice to je skramica u pliku... Verovatno će i pući jedan dan i onda ćeš moći da prevučeš pišu skroz user posted image Samo ćeš malo dezinfikovati pišicu par dana nakon toga. Naša dr kaže da je to normalno-to je "loj" koji odvaja kožu od penisa user posted image Kako mi smešno da pišem tu reč user posted image
Miša je imao tri meseca kad je kožica pri kupanju skoro skroz strčala nadole, umalo se nisam onesvestila user posted image Ali obavezno redovno gurajte kožicu nadole koliko ona dozvoljava. Ako se ne prevuče skroz do 2. rođendana (kao mm) onda idu na zasecanje te kožice. Zato bolje drljajte user posted image
Crvenkapice, mi ništa nismo stavljali na pišu user posted image Operemo dobro meriminim sapunom i vodom, skinemo višak skramice (ako ima), prosušim, namažem Pavlovićem i vratim kožicu nazad. Nikad ničim nisam čistila pišu i svukla se sama od sebe bez upala i crvenila

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 778
14.7.2011 11:56:43   
jabudic
Ja Nemanji mogu da prevucem do pola, ja sam mislila da je to to, dok mi mm nije rekao da moze jos user posted image
To mi je bas stres, pogotovo sto je veliki pa ne da, nego ga uhvatim kad spava. Drugo ce mm, ne pada mi na pamet, od toliko pisa u kuci ima da poludim...
Vodili smo N. kod dr, nije rekao da treba ikakva intervencija, a ima 2g.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 779
14.7.2011 12:08:46   
bokicans
IZVORNA PORUKA: n i n a

Bokice to je skramica u pliku... Verovatno će i pući jedan dan i onda ćeš moći da prevučeš pišu skroz user posted image Samo ćeš malo dezinfikovati pišicu par dana nakon toga. Naša dr kaže da je to normalno-to je "loj" koji odvaja kožu od penisa user posted image Kako mi smešno da pišem tu reč user posted image
Miša je imao tri meseca kad je kožica pri kupanju skoro skroz strčala nadole, umalo se nisam onesvestila user posted image Ali obavezno redovno gurajte kožicu nadole koliko ona dozvoljava. Ako se ne prevuče skroz do 2. rođendana (kao mm) onda idu na zasecanje te kožice. Zato bolje drljajte user posted image
Crvenkapice, mi ništa nismo stavljali na pišu user posted image Operemo dobro meriminim sapunom i vodom, skinemo višak skramice (ako ima), prosušim, namažem Pavlovićem i vratim kožicu nazad. Nikad ničim nisam čistila pišu i svukla se sama od sebe bez upala i crvenila

Aaaaaaa Nina sada ovo vidim a sada smo došlo od dr,i ona isto kaze ,samo sto je njemu vec prevucena kozica nego kako ona kaze na toj strani se verovatno nije skroz odlepilo.I sve mi isto rece kao ti.Hvala Nina to si nasa dr za pišeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 780
14.7.2011 12:47:53   
marija32
IZVORNA PORUKA: jabudic

To mi je bas stres

Upravo.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 781
14.7.2011 12:58:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bokicans

Aaaaaaa Nina sada ovo vidim a sada smo došlo od dr,i ona isto kaze ,samo sto je njemu vec prevucena kozica nego kako ona kaze na toj strani se verovatno nije skroz odlepilo.I sve mi isto rece kao ti.Hvala Nina to si nasa dr za pišeuser posted image

Zovite me Pišoped user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 782
14.7.2011 13:43:50   
bokicans
Zovite me Pišoped
user posted image user posted image user posted image

E a cime da definkujem kada pukne,jod,borna?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 783
14.7.2011 13:46:52   
Anoniman
Borna je blaža... Ja bih to time uradila user posted image  user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 784
14.7.2011 13:57:55   
bokicans
Pa da i ja kontamuser posted image ,jer i ovako kada je malo crvena ili nesto ja stavim bornu,

Pisoped hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 785
14.7.2011 22:14:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

meni je patronozna rekla da mu briskam pisu sa rastvorom sode bikarbone posle kupanja a da tokom presvlacenja samo malko povucem dok ne vidim rupicu cisto da proverim,ali nikako nista da sillim

To je i meni rekla patronažna sa prvim, ne za sodabikarbonu, već za "samo malo povuci" - po meni to je najveća greška. Ili povuci dokle može (da ne kidaš  kožicu od glavića), ili nemoj ni to malo. To da vidiš rupicu nema nikakvog smisla. Šta time postižeš? Naravno da ima rupica, pa mokra je pelena. Uglavnom, nakon takvog "pametnog savea", Luki su sa oko 3god čupali kožicu, i evo, tek sada sa 5 mi relativno mirno dozvoli jednom nedeljno da mu povučem kožicu. Ne sećaju se??? Aha, priča za malu decu!

Inače, i Marko ima tog "loja", jedva čekam da prasne, skroz mu je kriv đoks. user posted image Luki je to bilo puklo na moru, nisam ničime dezinfikovala.

Direktna veza do poruke: 786
15.7.2011 10:03:13   
marija32
Juce mi pedijatar prevuce kozicu N i sada je kao ruza mukica, sve sa ragadama, ubicu je majke mi, jos joj naglasim da mu ja ne diram nista dole. Mazala sam pantenol, da li da stavim i bornu i da li da nastavim sada i ja da prevlacim ili da pustim da to zaraste, pa opet da se nadje neki kreten da ga cimne. Svasta sam joj reklauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
15.7.2011 10:11:01   
Anoniman
marija koliki je tvoj dečkić??? Što nisi ništa dirala? I nama su na svakom pregledu navlačili, ali bez problema, jer smo mi redovno vukli, koliko je kožica puštala, i malo pomalo za 3 meseca se svuklo samo... Sad samo zaleči jbg, i obavezno ubuduće sređuj i kompletno kupaj PRI SVAKOM PRANJU i pišu user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 788
15.7.2011 11:17:13   
marija32
Nina, mali ima 12 meseci i do pre dva meseca sam redovno :prevlacila, ali nikada nisam mogla vise od par mm, nikada mu se glavic nije video, on ima fiziolosku fizmozu. Svaki put kada bi mu jace prevukli pucalo bi, sto zadebljava tkivo i svaki sl put je gore, pa sam resila(informisuci se na ino sajtovima i sa dva urologa odavde)da nista ne diram. Al jbga, uvek se nadje neko pametan koji smatra da se silom sve moze resitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 789
15.7.2011 11:20:32   
Crvenkapa85
joj meni zao malog djokisijauser posted image user posted image ,i onako mi bezi po prstima kad hocu da ga prebrisem

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 790
15.7.2011 11:28:52   
nela79
Vanji je to prevlacenje islo malo teze nego sad Matiji. Mada sam ja to isla bas polako i znam da me jedna pedijatrica pitala jel hocu da mi ona to prevuce. Rekla sam joj samo NI POD RAZNO!!!! Evo dosao je u period kad on tu kozicu sam sebi prevlaci. I to u javnostiuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 791
15.7.2011 11:31:39   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 792
15.7.2011 12:13:09   
Anoniman
marija user posted image nisam znala za fiziološku fizmozu user posted image Ja pričala uopšteno.... Izvini... Pa u tom slučaju ako je ta dr obaveštena (a verujem da mora biti) morala je postupiti drugačije. Šta vam kažu urolozi? Kako i kada će rešavati taj problem???

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 793
15.7.2011 12:39:04   
Anoniman
Marija, nemoj pantenol, zalepićeš kožicu nazad.
Da sam na tvom mestu mazala bih neku antibiotsku mast, ako se ne varam, mi smo mazali Enbecin. Ja sam stava, ako je već čupnuto, daj neka se ne zalepi opet. Prevlačila bih. Ali se ne razumem pošto pišeš o fiziološkoj fimozi, toliko baš nisam ulazila u dubinu ove problematike.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 794
15.7.2011 15:05:02   
marija32
Probacu sa enbecinom Tash, koliko dugo smem da ga satvljam? drugarica mi rece i gentamicin mast?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 795
15.7.2011 15:06:08   
marija32
IZVORNA PORUKA: n i n a

marija user posted image nisam znala za fiziološku fizmozu user posted image Ja pričala uopšteno.... Izvini... Pa u tom slučaju ako je ta dr obaveštena (a verujem da mora biti) morala je postupiti drugačije. Šta vam kažu urolozi? Kako i kada će rešavati taj problem???

Nina, nema veze, oni su kategoricni da kozicu ne treba prevlaciti, i sada budi pametanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 796
15.7.2011 15:33:08   
bokicans
 E sada sam se i ja setila, kada sam zadnji put bila kod dr u savetovalištu bila je druga dr,moju menjala i rekla mi je da se sada savetuje da se kozica ne dira,i juce ja kod moje ona mi kaze samo povlacite,odlicno,tako njima pomazete.
Eto totalno dva razlicita mišljenja ja sluam moju dr i povlacim,i kontam bolje ja sada nego da ih muce kasnije.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 797
15.7.2011 17:55:24   
Anoniman
mi smo još u četvrtom mesecu prevukli kožicu... ništa strašno

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 798
16.7.2011 0:34:18   
Anoniman
Nigde nisam zapsala ime antibiotske kreme, MISLIM da je bio Enbecin. user posted image I sada sam čitala, njemu su kožicu čupnuli 25.12., i vidim da sam 30og pisala da smo bili na kontroli, da je dr rekao da mažem još par dana...  user posted image KLIK

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 799
16.7.2011 10:24:22   
cockic
evo i ja de kazem svoje iskustvo moj sin je imao bakterije
od 2 meseca sa 3-4m dr iz dz mu je povukla kozicu do preko
glavica znaci mora jos naravno,ali poenta je da bakterije je izlecio
do 7 meseca zbog toga sto sam  mu stalo mazala pisu hipermanganom
kako mi je i receno i ponekad mast bekolino pise da je antibakterijska
sad samo povremeno povlacimo ne bas svaki dan i sve je ok.
inace sad ce 15 meseci.hipermangan i dalje koristimo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here