|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
13.7.2011 11:46:03   
cvrcak 81
For all

http://www.youtube.com/watch?v=-AphKUK8twg

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1651
13.7.2011 11:55:17   
cvrcak 81
http://www.zdravstvo.rs/srp/opste-informacije.11/prava-pacijenata.115.html?PHPSESSID=0e6d54a1bb81fda880a3ece513360731

Ovo treba svaka od nas da procita!

(odgovor članu cvrcak 81)
Direktna veza do poruke: 1652
13.7.2011 13:36:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

Dakle, ja sam jos u folikulskoj fazi.
Estradiol 97.3 (18-147)
Ja mislim da je ovo jedna lepa jajna celija i da se endometrijum fino zadebljavauser posted image

bravo Verka! Sad red uživancije, red mućkanja, red sudžuka i da lepo iskoristiš tu jajnu ćeliju! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1653
13.7.2011 13:40:20   
moja ciklama
odlično Verolino!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1654
13.7.2011 14:40:17   
cvrcak 81
Moj amh stigo danas 0.92 rf(0.5-5.3)

Jel treba da se brinem?user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1655
13.7.2011 14:57:34   
nina26
Ne trebauser posted image

Procitaj sta sam pisala Verki, u temi smanjene rezerve, tako nesto.

Direktna veza do poruke: 1656
13.7.2011 16:25:11   
cvrcak 81
Nasla sam i procitala,hvala tiuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1657
13.7.2011 16:43:00   
nina26
Nema na cemu tu smo da pomognemo, ako te zanima nesto pitaj na onoj temi slobodnouser posted image

Direktna veza do poruke: 1658
13.7.2011 21:34:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: blum

hvala vam na savjetma  i podrsciuser posted image user posted image user posted image user posted image . imam zakazano kod endokrinologa u ponedeljak pa vam javljam sta se desava da moete uporediti kako sad iscitavam po netu ta vrijednost tsh nije nikako mogao biti slucajnost. uffffff kako sam zbunjena da ga sad izmjerim koliki bi tek biouser posted image user posted image
verolini cestitam na nalazima

Macko moja, nemoj da mi se brines...neke zene ga vec za mesec dana dovedu u red....I onda pijes isti lekic i u trudnoci-UOPSTE NE STETI BEBI....
evo grlim tebe jauser posted image ...Bice to sve ok....u prolece iduce godine cemo da se cepimo u porodjajnoj saliuser posted image

(odgovor članu blum)
  Direktna veza do poruke: 1659
13.7.2011 22:18:50   
blum
Hocemo , hocemo ima da nastane guzva u porodilistima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , uvrnuto ali ja bi bila sretna da mi kazu to je problem da znam sta da lijecim a nije kao sad sto mi ponavljaju sa vama je sve u redu to kad mi kazu kosa mi se digne na glavi. jesuli tikvice bile po na meniju danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1660
13.7.2011 22:20:02   
Anoniman
Ne...Lidija lenchuga se nije ni pojavila, a ja od gladi pala u nesvestuser posted image
Naravno da je bitno naci problem..user posted image

(odgovor članu blum)
  Direktna veza do poruke: 1661
13.7.2011 22:23:32   
tatjan@
Joj Verka mnogo si mi pomogla, ima sve to da uradim..user posted image pa mi prvo ti tumacis nalaze a onda doktor, da znam sa kojih strana da ga napadnem user posted image

Gledala sam sad grafove od prosle godine.. BT mi je isto bila niza leti a mozda zato sto leti spavam otkrivena?? Tokom cele godine je bt u fol. fazi oko 36.4 a u lut. fazi 36.8.. A jun, jul, august je odnos 36.2 i 36.6. Joj sto ja necu sve proveravati, ali sve za bebicu user posted image

Sta ti mislis zasto se u dve godine ciklus moze poremetiti? Ne osecam se lose, nemam nikakvih tegoba, ciklusi su mi redovni i u granicama normale (sto se duzine tice), zbog cega bi ja sad odjednom mogla dobiti neki problem sa hormonima, sta je tome uzrok? Bas sam zbunjena user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1662
13.7.2011 22:26:42   
tatjan@
E da jos nesto, da li vi ove pretrage radite u privatnim laboratorijama ili drzavnoj? Koliko to kosta otprilike u privatnoj? Ja mogu dobiti uput i za drzavnu, samo ne znam da li oni to sve rade (mislim na Novi Sad-higijenski zavod tacnije).

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1663
13.7.2011 22:27:22   
Anoniman
E to vec ne znam maco...
Daj uradi te hormone, pa cemo videti sta dalje...
Ja sam imala cikluse sa skracenom lut fazom pa su mi hormoni ok..
Ko zna sta se moze sve desiti u jednom mesecnom ciklusuuser posted image

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 1664
13.7.2011 22:28:22   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: verolino

Ne...Lidija lenchuga se nije ni pojavila, a ja od gladi pala u nesvestuser posted image
Naravno da je bitno naci problem..user posted image

xaxaxaxaxaxa... Evo ti onda user posted image da mi se vratis u svijestuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1665
13.7.2011 22:29:55   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
  Direktna veza do poruke: 1666
13.7.2011 22:30:08   
GRGA
Tatjana ,,,hormoni otprilike kostaju 8.000-znam jer sam ja skoro pitala...cena je strasna:(((

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1667
13.7.2011 22:33:27   
tatjan@
Meni 12 meseci unazad lut faza seta izmedju 6-10 dana, nikad ni dan duze user posted image

a ranije je bila 12-16 user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 1668
13.7.2011 22:35:54   
GRGA
Tatjana pa kako ne mozes uzeti uput..A stos e tice uputa da ti mozda ne daju,,ja sutra idem da probam uzeti uput ako mi ne daju bice veselo.........Odradi hormone....obavezno

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1669
13.7.2011 22:37:24   
tatjan@
Grga hvala na informaciji brate mili cena je grozna.. ja cu uraditi sve sta mogu drzavno, pitacu moju tetku da mi izvadi krv, ona radi na hematologiji. Pa mi posalje u higijenski.. uh samo da rade sto vise hormona

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1670
13.7.2011 22:45:13   
GRGA
Zenska nema na cemu...........meni je moja dr rekla uzmi uput i pravac Bg jer ne rade hormone sve ...........Medjutim ja hajde da proverim cenu............reko mozda da se ne zezam da dolazim u Bg odradim privatno kada mi rekli da neki kostaju i po 650 ,,,i po 1200???I eto cena je da padnes ,,uzmi upute i u Bg jer ako nisi iz Bg -a ne rade sve analize!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na zalost tako je!!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1671
13.7.2011 22:49:31   
tatjan@
Pa provericu ja to sve i bas cu vam reci ovde. t3 t4 i tsh sigurno rade, progesteron takodje a za ostalo cu da pitam. user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1672
13.7.2011 22:50:22   
GRGA
Pa da oni jedan deo rade ali nesve!!!Bas proveri pa nam kazi !1

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1673
13.7.2011 22:52:36   
degu
tatjan@ mislim da u NS-u rade sve hormone na poliklinici ili Kliničkom Centru Vojvodine, ako si iz NS-a otiđi tamo i pitaj, ali mislim da se zakazuje. Znam da je mene ranije Dr upućivao tamo, a da meni nešto nije odgovaralo, pa sam privatno radila. A mislim da i na Betaniji može, samo ti treba uput i za jedno i za drugo.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1674
14.7.2011 8:24:18   
tatjan@
E bas ti hvala Degu, onda mi nece biti nikakav problem. Tetka mi radi u Klinickom centru a i mama je tamo donedavno radila, pa imaju valjda neke veze da me poguraju malo. Ja mislim da to ide sve u Higijenski, znam koliko mi je mama pricala da svaki dan mora da nosi uzorke tamo.. Jel uput od doktora opste prakse ili od ginekologa? Za K. centar bi valjda mogao od doktora opste.. posto se bas ne mirisem sa ovim mojim ginekologom iz d.z.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

da li vam se svidja ime SARA?
pisuljica

?

, (69%)

. (31%)

Ukupan broj glasova: 74

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here