Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.6.2011 20:07:38
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jel neko gledao film Prestige?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.6.2011 20:17:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam gledala davno i meni je bio ok. Koliko me secanje sluzi glume neki macani Evo ja skidam Talledega Nights sa Will Ferrellom, nasim omiljenim komicarem
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.6.2011 20:33:18
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Jel neko gledao film Prestige? Gledala sam i preporučujem ga. Interesantan je.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.6.2011 20:59:37
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: aster Gledala sam i preporučujem ga. Interesantan je. Ja čitam integrisan je i sve se pitam kakav je to film Meni je film dobar (kao i svi Nolanovi filmovi), a i glume Bale i Bowie
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.6.2011 13:31:11
|
|
|
|
nina26
|
Jeste da nije tema, ali sam postavila vec na Internetu pa niko ne odgovara.. Ajte, vi mame koje imate malu decu da mi preporucite neki sajt za skidanje decijih pesama?Zna li neko? Sorry za ot
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.6.2011 14:59:39
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nina jel si pokusala preko youtube-a? Skini neki youtube downloader koji ti odma prebaci u mp3 format
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.6.2011 15:17:03
|
|
|
|
nina26
|
PoisonEve, da ne kvarimo temu, ako ti nije tesko posalji mi na pp, kako da skinem to ? Hvala
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.6.2011 20:10:01
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mozda zbog trudnoce ili sta znam zbog cega ja sam ipak veliki fan twilight sage
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:03:53
|
|
|
|
nina26
|
I jaaaaaa Prvi put kad sam gledala i sve uzdisala, a mm se dosadjivao, na kraku filma sam mu rekla sto ti nisi vampir Jedva cekam treci deo, gde se vencavaju i imaju bebca
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:44:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Cetvrti valjda izlazi u oktobru, treci imate odavno
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:45:17
|
|
|
|
minavb
|
O kako mene to nervira. Hejt!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:46:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina Hejt Veliki brat
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:47:58
|
|
|
|
minavb
|
Da, to mi je indijansko ime.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:48:42
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:52:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam nedavno izjavila , kada sam saznala da nam se sprema IV deo te pomračene sage "SPASA NAM NEMA". Samo mi nije jasno sa kojim će se mutantom povatati glavna glumica u IV i ostalim delovima, u prvom je obradila vaNpira, u drugom vukodlaka, u trećem ne znam, očekujem Nindža kornjaču ili pak kak'oga naočitog kentaura.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:56:11
|
|
|
|
PoisonEve
|
A sto se takviiiiiii Dobro,priznajem-ja jesam malo zaostala u tom nekom teen periodu sto se tice pojedinih filmova. Znam da je vecina okarakterisala film kao bljak i fuj, ne znam , meni je simpatican
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 15:58:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam dva dela odgledala u avionu. Bilo je to ili Marli i ja, a bas nesto nisam za pse koji umiru. Glup je film, ali to je za mene kao knjiga za plazu. Nego, jel neko gledao? Flashbacks of a Fool Meni je bio skroz ok, pa ga mogu preporuciti.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:00:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Eve, jesi li gledala parodiju na taj film? Ja sam plakala od smeha!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:01:43
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kako se zove? Nisam gledala, ali bih! Obozavala sam mrak film da gledam Evo sad sam se setila i smejem se ko budala sama sa sobom
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:02:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, daj link ili ime filma. Ja volim sve o vampirima, uglavnom su bezveze, ali nekad mi i to bas prija, onako kad nisam ni za spavanje a ni da ostanem budna.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:25:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Fil se zove Vampires suck , luuuud jeee KLIK trejler
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:29:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahahahahaaa Bubo, pa izabrali su ih da toliko lice na originalne junake filma. Nazalost, nema vise dobrih filmova o vampirima
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:39:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro izgleda, a?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:40:06
|
|
|
|
PoisonEve
|
Misu ja sam volela kao mala da gledam onu verziju Drakule sa Vinonom Rajder...a bila je na foxlife-u ona serija -True blood- (valjda sam dobro napisala)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2011 16:43:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, skinucu ga sigurno. Eve, e tad kad sam videla Gary Oldmana kao drakulu, mislim da sam se zaljubila u njega definitivno Dracula Pogledaj samo imena, od reditelja pa na dalje, tu ne moze biti greske
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?