|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
15.6.2011 13:00:46   
Mala Loojka
Indy i ovde su 980e ali samo kolica, bez opreme... Znaci opet je tu povoljnije...

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2101
15.6.2011 13:59:44   
madre
IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

Madre ja sam videla ta grakova uzivo, i bas su mala nekako, to sediste svo je nekako sicusno... Ram veliki a sediste malo... Lepsa su na slici nego zuivo... A kakva su ovako stvarno ne znam :)

a gde si ih videla? i ja se bojim da su lepsa na slici, ali mi se karakteristike bas dopadajuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2102
15.6.2011 14:04:20   
Mala Loojka
U axi i jednom na ulici, neka zena setala bebu... Ovako su super, sto se tice mogucnosti, ali nekako su mi bas mala... Ram sirok i glomazan nekako, i onda to sediste kao da je palo sa marsa u taj ramuser posted image Mada ako to zanemaris, boja im je super, i to sto moze rucka napred nazad je extra... Ja sam njih htela, ali onda sam razmislila i cekam, pa cu da dodaj jos toliko i kupim Stokke za kojima sam poludela viseuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2103
15.6.2011 14:13:10   
nenja22
imamo pegperego p3 nasleđena od brata od tetke, a u međuvremenu su još dvoje dece pregurala user posted image
i danas sam prvi put probala, sa sve zaspalim kostom u jednoj ruci, drugom da ih sklopim i rasklopim, i super je prošlo...evo njega još spava u njima, a to bilo pre jedno pola sata user posted image

hoću da kažem da ih baš preporučujem, eto to samo user posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

Direktna veza do poruke: 2104
15.6.2011 21:16:27   
bubulence
IZVORNA PORUKA: *boka*

A u to sam 100% sigurna!!! Nemojte se zacuditi ako procitate negde u novinama kako neka trudna lujka gura potpuno prazna kolica po gradu... to cu sigurno biti JA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , a ako kazu da joj se pridruzila jos jedna- to sam ja user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2105
19.6.2011 11:33:32   
Anoniman
E, pa da se pohvalimo... Naše pile od dve i po kile je juče ponovila svoje autosedište iz CAM Combi Family kompleta i za prvu vožnju od porodilišta do kuće smo prezadovoljni... Doktorka nam je rekla da se adaptiramo dva do tri dana a onda pravac šetnja i što više napolje tako da ćemo uskoro znati kako se vladaju i sama kolica... 

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 2106
19.6.2011 12:07:13   
jance
ajd zene moje, trebaju mi iskustva za kolica marke Jungle....
od Chipolina sam odustala, posle jucerasnjeg "razgovora" sa mojim dragim muzem, koji smatra da je to definitivno previse novca da se da za kolica, nepitajte, a video je kod druga da su kupili kolica marke Jungle za 11000 pa se zalepio za to, ocigledno cemo ih i kupiti , jer eto, to se sada njemu najvise svidja, pa bi volela makar da cujem sta me ceka user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2107
19.6.2011 14:09:15   
Ana RR
Jance, pisala je Tasha o tim kolicima, to je kopija peg perega. Njena drugarica ih ima i kaže da su odlična. Bubulence ih je isto kupila, par stranica unazad možeš naći i sliku.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2108
19.6.2011 19:44:21   
bubulence
jance mi smo ih uzeli i koliko smo ih vozali po radnji i stanu, odlicna su... e sad, mi smo nasa platili 14000din, ima i za 10000-11000, mislim da je to stariji model ali su u principu ista... ili bar jako slicna...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2109
19.6.2011 22:12:06   
vonavoj
jance,i ja cu se na kraju odluciti za ta Jungle,pricala sam sa devojkom koja radi u radnji,i kaze da su odlicna....lagana su,vrlo su dobra kopija peg perega..i ja sam bila samo za peg perego ili cam...ali sam onda shvatila da je ipak to previse novca za nas...jer ih nemamouser posted image user posted image
kod mene u Pa su isto 11000,i torba plus autosediste..sve izadje oko 17000-18000din..a cam je 40000din!user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2110
20.6.2011 11:34:06   
jance
sad sam se malko smirila, bubulence mislim da si mi pisala gde ste kupili ta kolica, pa cu da odem da ih vidim... planiram vec dugo, al ko veli, nista osim kolica novo necemo najverovatnije ni kupovati , nego cemo dobiti ovako od rodjaka i poznanika , polovno, pa sam se nadala da ce preteci onda makar za koja bolja kolica, al kanda nece.. a i kad razmislim o tome, u pravu je mm, vecinu vremena kad mi budemo isli, dete ce provesti u onoj nosiljci nego bas u samim kolicima, a mislim da su prijatelji kupili bas i kolica i nosiljku zajedno za 11000din... no videcu... nisam bas najsrecnija, al ajde, sta da radim.... ako se nema onda se nema, i znam da moram da planiram i neplanirane troskove kad se dete rodi...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2111
22.6.2011 13:04:52   
Mariya
I ja sam juče gledala kolica i videla ta "Jungle", pala sam u nesvest kad sam videla cenu - od 11000 do 16000 din., bez korpe ali sedište se spušta na ravno + fotelja za auto. Mogu reći da izgleda lepo, materijal izgleda dobro i lepe su boje... Jedino nisam pogledala kako se sklapaju. I ja sam se zapitala da li da kupim chicco za 43000 ili da za taj novac kupim jungle+krevetac+komodicu....

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2112
22.6.2011 13:18:02   
nela79
Iz licnog iskustva savjetujem da slobodno kupite i ta jeftinija kolica. Mislim da samo ime nabija cijene. Mi smo kupili kolica koja nisu bila ni najskuplja ni najjeftinija al mislim da smo i za manju cijenu mogli naci kolica sa slicnim ili istim karakteristikama.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2113
22.6.2011 13:50:41   
Ivanka 75
Mi smo Bertoni kolica dobili na poklon. Nisu ono što bih ja npr kupila ali rade svoj posao.
Problem je nastao jutros kad sam pošla kod drugarice sa bebom u kolicima. Drugarica živi na 5 spratu, nema lifta.... user posted image
Zaključak br 1: kolica su mi velika, tj kabasta za bebu koja sedi i mamu koja bi svuda da lutauser posted image
Zaključak br 2: hitno se dati u potragu za manjim kišobran kolicima koja se svuda "penju"user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 2114
28.6.2011 14:40:28   
*boka*
Stigla nasa kolica malo pre! user posted image NeoNato Trio Synchro Sport. Evo slicica da vidite.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2115
28.6.2011 14:42:20   
jabudic
Boko, kolica su savrsena, bas mi se svidjaju user posted image

Mi smo dobili ova, samo siva sa malo narandzaste:
user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 28.6.2011 14:45:01 >

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2116
28.6.2011 15:02:06   
Ana RR
Boko, fenomenalna su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2117
28.6.2011 15:33:21   
*boka*
E drago mi je da se i vama dopadaju. I mm i ja smo se potpuno zaljubili kad smo ih videli. Sad kad su nam stigla su nam jos lepsa user posted image Eno mm se ne odvaja od njih, 100 puta ih je rasklopio i sklopio, pa namesta dodatke, pa skida... mnogo je smesan.

Jabude extra su! I ova krem je lepa boja. A koja su to kolica?

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2118
28.6.2011 15:35:51   
jabudic
IZVORNA PORUKA: *boka*

E drago mi je da se i vama dopadaju. I mm i ja smo se potpuno zaljubili kad smo ih videli. Sad kad su nam stigla su nam jos lepsa user posted image Eno mm se ne odvaja od njih, 100 puta ih je rasklopio i sklopio, pa namesta dodatke, pa skida... mnogo je smesan.

Jabude extra su! I ova krem je lepa boja. A koja su to kolica?

user posted image user posted image user posted image
Boko, ova su Peg-Perego...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2119
28.6.2011 18:09:02   
dacca
boko, super su!!! Gdje ste ih uzeli i koja je cijena?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2120
28.6.2011 22:03:19   
bubulence
boko divna su kolica, nisam videla ovde takva... pretpostavljam da sada guras kolica po graduuser posted image .
jabudice, nasi klinci ce da se vozaju u slicnim kolicima. nasa jako lice na vasa, a boja je sivo -narandzastauser posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2121
28.6.2011 23:44:25   
*boka*

IZVORNA PORUKA: dacca

boko, super su!!! Gdje ste ih uzeli i koja je cijena?

Daco uzeli smo ih u veleprodaji, tako da smo ih mnogo jevtinije platili, a u radnji su oko 69.000 (nisam tacno sigurna).

25.07.2011.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2122
29.6.2011 0:04:31   
Mishica 77
Mnogo su lepa. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2123
29.6.2011 15:37:53   
Misica 3
Boko, kolica su savrsenauser posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 2124
29.6.2011 15:57:42   
pepeljuga
Jabudic, meni su super ova vasa Peg Perego, nova kolekcija je prelepa user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here