Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 17:45:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 18:13:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Matija pogan, stalno nesto place. Mm ga nosi. L gleda crtani. Mm vise ne zna sta da radi koliko je ovaj nesnosan i kaze: "Ma znas sta Matija, bezpobrazan si, pusticu te da se isplaces majke mi, pa ti pjevaj!". A L ce gledajuci crtani; "jeeednog dana resio moj tata, za rodjendan da mi kupi brata...."
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 18:17:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.6.2011 17:53:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Skinuo se Luka samo u šorc, bez majce i ubeđuje dadilju: - Ajde skini i ti majcu. - Neću, nije mi toplo. - skiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiii! - Neću Luka, nije mi danas toplo. - Ma skini, pa videće ti se samo grudnjaCI, neće ti se videti sise! - Ma dete, šta ti je, neću. - Skiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeee! - Ma, jesi ti jeo bunike danas? Akcenat na množini grudnjaka, po principu: dve sise, dva grudnjaka!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.6.2011 17:54:58
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.6.2011 18:00:11
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.6.2011 9:19:55
|
|
|
|
jabudic
|
Natecene mi sake, i kad ustanem ne rade mi prsti, ne mogu da ih ispravim... N:"Mama, idemo napolje... Vodi me u dojiste (dvoriste)" Ja:"Kasnije, sine, dok se malo razradim, vidis kako su mi prsti ukoceni..." N:"Mama, mojas ides doktoja, kivile ti se juke, ti si teski bojesnik..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.6.2011 9:22:41
|
|
|
|
PoisonEve
|
hahhahaha...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.6.2011 10:12:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Natecene mi sake, i kad ustanem ne rade mi prsti, ne mogu da ih ispravim... N:"Mama, idemo napolje... Vodi me u dojiste (dvoriste)" Ja:"Kasnije, sine, dok se malo razradim, vidis kako su mi prsti ukoceni..." N:"Mama, mojas ides doktoja, kivile ti se juke, ti si teski bojesnik..." hihihihihihi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.6.2011 10:14:52
|
|
|
|
jabudic
|
Vidis ti s kim ja imam posla, zaprepascujem se svakodnevno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.6.2011 13:41:46
|
|
|
|
MarijaBg
|
Jabudic Tash, ja mislim da se on zaljubiška u dadilju
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.6.2011 18:06:43
|
|
|
|
choopa choops
|
Fantasticni su Ali pazi ti Luke molim te. Vec zna neke fore, kao skini se ovo, ono, necu ti nista
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.6.2011 0:18:19
|
|
|
|
IVA 11
|
Hahhaahaha, e fino se ismijah, bravo za imenjaka, pametnica mala! Hahha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.6.2011 9:47:47
|
|
|
|
indy_25
|
Jao Jabudic pa on ko veliki cuj teski bojesnik ma skroz je sladak
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 11:21:40
|
|
|
|
jabudic
|
"Mama, idi u bojnicu..." "Zasto, sine?" "Rodi mi vise tu bebu... Baaaatooo, izlazi napoje!" Ja jedem kiflicu, a N. gleda crtani... "Mama, daj mi meka..." "Ne moze, Nemanja, sad si popio, samo pijes mlijeko... "Ja vojim samo meko..."" "Tele pije samo mlijeko..." "A krava jede kiflicu..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 11:25:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Uuu, al' ti je rek'o ... bogami, na finjaka, pa prc
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 11:25:59
|
|
|
|
jabudic
|
Zamisli Bas umije da me zaprepasti
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 11:44:37
|
|
|
|
viking
|
Ovo je sa FB stausa jednog prikatelja, biseri njegove ćerke: Nataša : "Danas smo iz građanskog imali da nacrtamo šta želimo da nam donese dobra vila." Ja : "I šta si ti poželela ?" Nataša : "Da dobijem seku." Ja : "Pa kako si to nacrtala ?" Nataša : "Nacrtala sam bebu u plavom i bebu u rozom, pa sam plavu bebu preškrabala." ja : "Nataša, koji je glavni grad Slovenije ?" Nataša : "Ne mogu da se setim" ja : "Pa onaj grad na LJ, sećaš se kako sam te učio, što se kao ljubi..." Nataša : "Ljubimpešta"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 11:55:40
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 12:09:52
|
|
|
|
bokicans
|
Viking sada sam pala od smeha Moja Nađa ima zamišljenu drugaricu koja se zove "devojčica" i tako stalno priča sa njom ,igra se i tako(naravno sve u granicama normale )I jednom prilikom kaze ona meni: N:"Mama pozdravila te je devojčica" Ja:e Hvala pozdravi i ti nju.Tek meni Nađa odgovora "A koga?" Sada ko tu od nas dve vidi devojčicu ja nemam pojma
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 12:13:43
|
|
|
|
ivaj
|
bokice,vi kao u crtacu pepa prase Kad je pepa ispala smesna zbog nevidljivog prijatelja,ne znam da li gledate to. Moja Jana je juce izvadila zvaku iz usta i dala Jeleni da lizne Kad sam je pitala zasto je to uradila kaze:"Pa Boze mama,mora da vidi koliko je to lepo!" Ne zna covek da li da place ili da se smeje.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 12:18:16
|
|
|
|
bokicans
|
Čuj gledamo,ma na napamet znamo Jelena da proba zvaku Pa lepo mama,sta ceš. .A Nađa je malo pre dok sam ja pristavljala ručak,Oprala Ognjenu kosu vodom iz bazena,sva sreca samo ovlaš! A pre nekoliko nedelja sam terala nekog kera i vikala mu šibe,kući.Tek Nađa meni ,mama a što teraš Šibeta kući?
< Poruku je uredio bokicans -- 20.6.2011 12:22:33 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 12:26:35
|
|
|
|
mmms
|
IZVORNA PORUKA: bokicans A pre nekoliko nedelja sam terala nekog kera i vikala mu šibe,kući.Tek Nađa meni ,mama a što teraš Šibeta kući?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 12:27:58
|
|
|
|
isidora88
|
joj kako su slatki
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 12:56:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Jaooooooooo hahahaha koje su to legdende
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?