Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.6.2011 18:58:13
|
|
|
|
Verus
|
Tetka Pijana IZVORNA PORUKA: gagana83 Moje dete povremeno mesa slova M i P, odnosno umesto M kaze P, nidje veze. Masina je na primer pina. Tako moju tetku koja se inace zove Milijana ona redovno zove "Pijanaaa"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.6.2011 20:02:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagana, niđe veze ali je sooo cute!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.6.2011 20:12:22
|
|
|
|
zoća
|
počeli smo da pričamo pričice i sve se uglavnom svodi na Crvenkapu.Jedno veče gledam TV Mihajlo izvadi cuku pogleda me ali onako se upiljio mama-baba,baba.hoće čovek priču bako,bako
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 11:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja Nina ima neke šiz cipelice na minijaturne šljokice,veličine zrna griza. Skroz su slatke a ona ih mnogo voli. Pre neki dan uzela ona tu cipelicu i igra se , ciči, divi se. Ja joj uzmem cipelicu jer vidim da kreće da je stavlja u usta. Ona tog momenta krene u plač. I ja joj vratm cipelicu, kao, ajde, neka je. Sledeći dan nađem u peleni jedno šljokičavo govance . Tj, maaala, usamljena šljokica šljašti iz ... znate već čega.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 12:07:19
|
|
|
|
JMPM
|
Meni je mnogo smesno kako S zadnjih par dana prica. Trudi se da kaze R i najzanimljivije mu je da ponavlja baRRRaba . Sav se jadan upljuje
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 12:43:09
|
|
|
|
bebać
|
Sergej se sinoć zabuljio u monitor,i gled'o Nodija,nije treptao....kad u neka doba se okreno i kaže 'odkud mama mrak'
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 13:00:51
|
|
|
|
bebać
|
aaa da,ima neki crtani...ne znam koji,i Sergej se igra na balkonu i iz čista mira počne da viče 'U ime sviiiiiiiiiiiiiiihhhh zakonaaaaaaaa' al to zvuči ma ne znam kako bih opisala
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 14:26:40
|
|
|
|
jabudic
|
Mama, kupice meni tata dugi tejefoncic, ovaj tvoj ne vaja, sejacki
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 14:27:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Mama, kupice meni tata dugi tejefoncic, ovaj tvoj ne vaja, sejacki
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 14:28:34
|
|
|
|
goda
|
Ja Anastasiji redovno puštam pesmice da sluša i najsmešnije je kada počne da peva sa Minjom Subotom aaajaaa aaaa ajajajaaaaa aaaaaaaaaaaaa i svaki put kada ide refren ona peva li peva i sve cupka i drma glavom u ritmu. Đuska cura. Ili kada se mi zapričamo nešto a ona se igra sama,samo se privuče nama i počne tako da galami nešto govoreći i to traje po nekoliko minuta i sve gleda sad u mene sad u mm.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 14:48:03
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: jabudic Mama, kupice meni tata dugi tejefoncic, ovaj tvoj ne vaja, sejacki Drzao je moj telefon, malo kao telefonirao, i zakljucio gore navedeno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 14:52:24
|
|
|
|
MarijaBg
|
Jabudic, nema sta, pravi crnogorac
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 14:56:22
|
|
|
|
jabudic
|
Vilica mi se objesila do poda kad je to izgovorio... A da si vidjela tu facu dok mi vraca telefon, pun prezira, vazan
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 15:17:26
|
|
|
|
MarijaBg
|
Mali smeker
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.6.2011 15:19:20
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Vilica mi se objesila do poda kad je to izgovorio... A da si vidjela tu facu dok mi vraca telefon, pun prezira, vazan
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 10:53:29
|
|
|
|
jabudic
|
"Ti si, mama, debeja..." "Zasto, ljubavi?" "PojeRa si mi kemic.. Sad cu zojem ciku na tejefon... Ciko, moja mama debeja, pojeRa mi kemic..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 10:57:06
|
|
|
|
indy_25
|
joj sladak je jabudic pojela si mi kemic a sto si mu pojela kemic debeja jedna
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 10:58:48
|
|
|
|
jabudic
|
Ma samo sam maloooo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 11:04:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Joooj Jabudic
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 16:35:35
|
|
|
|
Lilly*
|
Pričali mm i ja o karDiologu, a Mihajlo se kao igra i pita me posle: "Mama, a zašto se zove karFiolog?"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 16:43:07
|
|
|
|
Olga75
|
pa zato sto voli karfiol odlicni su kad tako prisluskuju
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 16:45:28
|
|
|
|
Lilly*
|
to sam mu i ja rekla
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 16:47:34
|
|
|
|
guppy RR
|
Mama, videla sam smunju!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 17:38:41
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.6.2011 17:44:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Citala sam sinoc ovu temo pre odlaska na spavanje a dovrsih je jutros za dobro jutro. Preslatki su i bas sam se slatko smejala. Ja imam sestrica, sada vec 4 godine, i sigurno sam sa njim dva puta nedeljno. I naravno, samo se smejem njegovim biserima i to mi je uvek najlepse provedeno vreme. Skoro sam nege pisala, moja sestra ima citoki frizuru, ali bas pravi ciroki, sa strane 2-3 mm kose i krestu po sredini. Vrati se ona od frizera (jedno vreme je furala drugi fazon) i preslatkoca je zagleda i mazi po kosi pa kaze: Mama izgledas kao konj, da bas kao konj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?