Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 12:59:10
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja jedem kiflicu, a N. gleda crtani... "Mama, daj mi meka..." "Ne moze, Nemanja, sad si popio, samo pijes mlijeko... "Ja vojim samo meko..."" "Tele pije samo mlijeko..." "A krava jede kiflicu..." Ahaha, ludilo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 13:00:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 18:37:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja jedem kiflicu, a N. gleda crtani... "Mama, daj mi meka..." "Ne moze, Nemanja, sad si popio, samo pijes mlijeko... "Ja vojim samo meko..."" "Tele pije samo mlijeko..." "A krava jede kiflicu..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.6.2011 19:49:26
|
|
|
|
jabudic
|
-Bato, izadji napolje... -Kako ce da ti se zove bato? -Ne zam, bojavio sam... -Kako ne znas, da ti pomognem... J, J, J, hajde sjeti se... -Jez Alfed na zadatku
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.6.2011 14:52:19
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana se dere Dusan spava sedeci ...ja trknem tamo kad on stvarno jadnicko sedi na podu i spava
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.6.2011 10:18:14
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica ima dugacku kosu i bezi od cesljanja . Pre par dana sam joj rekla da ako ne bude prala i cesljala kosu moze da dobije vaske ( mudra mama ) jutros , sedi ona rascupana i zamisljena i ceska glavicu, traje to jedno vreme i pitam je ja : Marija , sta je bilo ? a ona , onako zabrinuto odgovara : mama ,vidiii imam vakes e , kad neces da se cesljas , sta cu ti ja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.6.2011 10:19:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Jadno dete i kad smo kafenisale si je plasila sa vaskama
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.6.2011 10:22:20
|
|
|
|
Olga75
|
strah pomaze vlasti gleda onu :Malu princezu i u jednoj epizodi princeza ima vaske , znaci situacija moze da se zakomplikuje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.6.2011 10:27:10
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR strah pomaze vlasti gleda onu :Malu princezu i u jednoj epizodi princeza ima vaske , znaci situacija moze da se zakomplikuje Joj i ovako je ruzna jos ima i vaske
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.6.2011 10:17:53
|
|
|
|
Olga75
|
ne znam da li da se smejem ili da placem ali zvercica sedi u gacama i zimskoj jakni kad sam je pitala zasto tako ceri moja ona mi rece : lepa , jaaaako lepaaa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.6.2011 10:20:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
olga, pusti dete da se modira, sta znas kako nove generacije vole da se oblace
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.6.2011 10:22:43
|
|
|
|
Olga75
|
cekam da nadje odgovarajucu obucu pa da je fotkam u tom autenticnom autfitu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.6.2011 9:28:03
|
|
|
|
jabudic
|
"Mama, ne mogu vise dojuckujem... Hocu gedam Lejona (Leon- crtani film)..." "Dobro, ne moras, sad ce Leon da ti pojede dorucak..." "Mama, sta ti je, to je samo slika, ne moze izadje... " "Mama, sam (sram) te bilo, rucaj ti moj dojucak, kad si pojela svoje.."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.6.2011 9:33:01
|
|
|
|
Anoniman
|
tebi stvarno nije dosadno sa ovim tvojim inidijancem... A inače priča o kravi i kiflici postala je totalni hit!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.6.2011 9:48:10
|
|
|
|
jabudic
|
Ma ne pitaj, nego zaboravim, kad bih pisala njegove bisere ne bih izlazila iz ove teme... A koliko smo se mi smijali kiflici, on vidio da je faca, pa jos ponekad kaze:"Krava jede kiflicu" Kaze mi juce:"Mama, kidi (skini) gace!" "Pa sta cu onda?" "Onda budes gojoguzan."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.6.2011 9:50:05
|
|
|
|
Ana RR
|
obožavam ga!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.6.2011 9:51:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema kome nisam ispričala tu vašu anegdotu-svi su se zacenili kao ja ono veče kad sam pročitala A i ovo sa gojoguzanom je super Miša nikako da propriča, sve po koja reč,ali mi je i ovako urnebesan. Šta će tek da nam priređuje?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 30.6.2011 19:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj slatko se ismejah
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.7.2011 8:59:22
|
|
|
|
jabudic
|
Pokasava Nemanja da otvori ormar da vrati carape, ali ne moze a dohvati... "Mama, drzi ti ove cajape, ja ne mogu od velikog comaka" Jedem ja lubenicu, jedem, jedem, a Nemanja me gleda i cuti... Onda odjednom:"Znas, mama, ti si stvarno krmaca..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.7.2011 9:09:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Pokasava Nemanja da otvori ormar da vrati carape, ali ne moze a dohvati... "Mama, drzi ti ove cajape, ja ne mogu od velikog comaka" Jedem ja lubenicu, jedem, jedem, a Nemanja me gleda i cuti... Onda odjednom:".Znas, mama, ti si stvarno krmaca.." , hihihihihihihi, sta reci ?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2011 12:10:44
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je ubacila jadnu cica macu u bazen na moje pitanje : zasto Marija??? mora cica da pliva
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2011 12:16:26
|
|
|
|
MarijaBg
|
Sve koji odu u negativnu da nesto pisu, treba direktno preusmeriti ovde Najlepsa tema na RR
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 17:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitam preslatkocu - da li si bio u cirkusu -ne - a da li bi voleo da ides - da, ali samo da me ispale iz topa
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 17:54:01
|
|
|
|
viking
|
Mišu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.7.2011 17:56:32
|
|
|
|
snješka
|
Ja Seleni: sunce moje pametno. S: nisam ja pametna, ja sam jepa. Ja: pa dobro, ti si lijepa i pametna. S: nisaaaammmm mama, samo sam jepaaaaa.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?