|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
[Anketa]

Kupovne ili domace kasice

Domaće kašice
  100% (22)
Kupovne kašice
  0% (0)

Ukupno glasova: 22

(Poslednji glas : 27.6.2020 11:41:06)
(Glasanje traje do: -- )
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupovne ili domace kasice
8.6.2011 0:24:18   
jovicaa
mislim ako tako gledate na zivot, voda je uzasna, vazduh je uzasan, bombe, rupe, _urci palci... sto bih mislio jos i o tome sta jedem, zasto bih mislio, zaaaaaasto da koristim mozak?????????? pa onda bolje idite logikom, mene svakodnevno moze da udari kamion, padne mi cigla na glavu, ajde onda da se od ovog momenta svi maksimalno izivljavamo nad svojim organizmima, droga, nasilje, burek, cevapi sa majonezom i cvarcima za svaki obrok, ionako moze da me zgazi kamion, sto da se stedim. 

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 451
8.6.2011 0:28:39   
madre
mmmmm, burekuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 452
8.6.2011 0:30:03   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: madre

user posted image user posted image user posted image user posted image
morala sam da pomenem majonez, moju najvecu nikad prezaljenu ljubav!user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 453
8.6.2011 0:33:19   
indy_25

IZVORNA PORUKA: jovicaa

morala sam da pomenem majonez, moju najvecu nikad prezaljenu ljubav!user posted image

I moju a nisam je okusila p ima sigurno 4 mjeseca a ni prije toga je nisam jela kao sto sam prije i daleko od ociju daleko i od srca preboli ja svoju ljubav majonezu user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 454
8.6.2011 0:35:40   
jovicaa
ahahah. luda si indiuser posted image jeste daleko od ociju daleko od srca, ali mm jede majonez, pa ga imamo u frizideru i onda sam ja juce posle sto godina jela majonezuser posted image ... a pre sam ga jela za svaki obrok, sad moram da pazim.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 455
8.6.2011 0:37:11   
vukosava

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ove kasice postadose popularnije od ljubavnice i homoseksualaca user posted image user posted image user posted image

al sam je zakuvala, koja debata user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 456
8.6.2011 0:37:22   
madre
ja sam kada sam bila mala majonez jela i uz pasuljuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 457
8.6.2011 0:38:05   
Brana

ahahah. luda si indiuser posted image jeste daleko od ociju daleko od srca, ali mm jede majonez, pa ga imamo u frizideru i onda sam ja juce posle sto godina jela majonezuser posted image ... a pre sam ga jela za svaki obrok, sad moram da pazim.

jel to neko pomenuo kasicu od bureka i majoneza?!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 458
8.6.2011 0:38:22   
vukosava

kajmak rulez

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 459
8.6.2011 0:39:05   
jovicaa
da by jovicaa home made, ajmo ljudi jos malo pa nestalouser posted image
nema moderatora pa divljamo ovdeuser posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 460
8.6.2011 0:39:25   
vukosava
ja mislim da treba uvesti sto pre komplet lepinju da malo ojacaju

user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 8.6.2011 0:40:19 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 461
8.6.2011 0:41:26   
jovicaa
ja mislim alkohol i nikotin da ih pripremimo na vreme za tinejdzerski perioduser posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 462
8.6.2011 0:41:49   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a. user posted image

ih, bas me briga, sta traze u ovoj temi kad vec sve znaju user posted image

ja ne znam pa pitam

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 463
8.6.2011 0:43:14   
vukosava

IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: minavb

I dalje mi nije jasno sto su se svi popalili. Vukosava pitala, ja odgovorila, i eto. Vuko, za.ebi pitanja, vidis da samo pravimo sra.a. user posted image

Mina, ti, Vuka i još možda jedna osoba ste jedine tu i govorile o onome što znate, većina se igrala "ja ću pobediti u ovoj igri nadmudrivanja" . Rekoh već, vama skidam kapu.

Ja sto vise citam to vise tek nemam pojma sta cu da izaberem. Ja znam da nista ne znam. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
8.6.2011 0:43:15   
indy_25

ja sam kada sam bila mala majonez jela i uz pasuljuser posted image

Joj madre i ja sam i to uz sve i svasta. Znal sam onako da ga namazem na pola hljeba i sve to pojedem koji sam bolesnik i to sve do moje 24 ili 25 a kasnije sam izbacivala malo po malo. Imam je ja i sada u frizideru i to dobro sakrivena jer kad mi gosti dolaze a cesto dolaze na vecere pravim od nje tartar sos cesto uz neko meso da se premaze al ja vjeruj mi vise je nikako ne jedem. Valjda sam bila vise navucena na nju ko na heroin user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 465
8.6.2011 0:43:20   
madre
jao, vukosava, ja ne volim nesto komplet lepinju, ali ovu bih smlatila o cas poslauser posted image bezmo ljudi odavdeuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 466
8.6.2011 0:44:24   
Klarita
Aj da ja iskoristim i pitam...jos nismo uveli meso...dr me savetovala da pre mesa dam prvo vodicu od kuvanog mesa,ali koliko dugo...kako? Kupila bih povrtnu s piletinom...smem li? Pitam ozbiljno!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 467
8.6.2011 0:46:13   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Klarita

Aj da ja iskoristim i pitam...jos nismo uveli meso...dr me savetovala da pre mesa dam prvo vodicu od kuvanog mesa,ali koliko dugo...kako? Kupila bih povrtnu s piletinom...smem li? Pitam ozbiljno!

Ja Klarita tek juce pocela sa pirincanom kasicom, meso mi rekli cini mi se u osmom mesecu.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 468
8.6.2011 0:46:36   
madre
klarita, to moras da pitas u iskrani beba od 3-6 meseciuser posted image verujem da ces tamo naci odgovoruser posted image ili cu ja tamo probati da ti odgovorimuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 469
8.6.2011 0:51:41   
madre
klarita, ne mogu da nadjem temuuser posted image pa mozes par dana da kuvas povrce sa mesom pa meso izvadis, a povrce razredis supicom u kojoj su se kuvali i povrce i meso i izmiksas. i tako 2-3 dana, ako ti je bas doktorka rekla. mada, ja sam odmah davala malu kolicinu mesa, nisam ga vadila.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 470
8.6.2011 1:00:33   
Klarita
Pa sutra imam neke goste, ne znam da li cu da stignem (user posted image istresla se vec u neg energiji)...ali videcu, moram i da procunjam po okolnim mesaram da vidim imaju li sveze..
Hvala, odoh casak u temi 3-6

Vuko, mi bi vec trebali meso od 6 meseci, mozda ima veza dojena beba, nedojena, nemam vise pojma....super za pirincanu kasu. Kako je prihvatila? Dala si joj pretpostavljam par kasicica tek?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 471
8.6.2011 6:08:25   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Klarita

Pa sutra imam neke goste, ne znam da li cu da stignem (user posted image istresla se vec u neg energiji)...ali videcu, moram i da procunjam po okolnim mesaram da vidim imaju li sveze..
Hvala, odoh casak u temi 3-6

Vuko, mi bi vec trebali meso od 6 meseci, mozda ima veza dojena beba, nedojena, nemam vise pojma....super za pirincanu kasu. Kako je prihvatila? Dala si joj pretpostavljam par kasicica tek?

stegla zube i nece

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 472
8.6.2011 6:45:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vukosava

ja mislim da treba uvesti sto pre komplet lepinju da malo ojacaju

user posted image

E, vidi se da si Uzicankauser posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 473
8.6.2011 8:29:38   
minavb
Ajde sad mi recite, kako je ova tema korisna nekoj mami koja je u dilemi sa cim da pocne da hrani dete? Sta ona ovde moze da nadje osim podrugljivih komentara, prepirki, prozivki i gluposti? Ne daj boze da nesto pita, jos ce veci picvajz da se napravi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 474
8.6.2011 12:14:20   
Verus
Molim vas bez sprdnje. Ako mozete podeliti koji koristan savet oko toga ZASTO jedne ili druge kasice, odlicno, ali se uzdrzite nepotrebnih komentara.

Hvalauser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here