Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 14:40:27
|
|
|
|
VVVV
|
e vala moze! ja mislim kad bi nam dali da sami organizujemo, bolje bi to uradili nego oni!!! A ja jedino mogu da se nadam da ce uskuro izgraditi onaj vrtic u Radnickoj
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 15:07:22
|
|
|
|
VVVV
|
IZVORNA PORUKA: jance VVVV nasi prijatelji su naveli na spisak samo 2 vrtica pa cu cuti danas kako su prosli. drugi prijatelji su naveli 9 eto cisto da popune spisak pa su im dvoje dece primili u dva razlicita prigradska naselja... A i to je vala medvedja usluga!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 15:16:55
|
|
|
|
Pretty78
|
zene moje drage citam vase postove i sve vise volem moju Rumenku....prvo....vaspitacia mi je komsinica...a rumenka selo....mora da bude dobra da se ne cuje po selu, da pazi decu, ma ko bombonica drugo...na prijemnici sam napisala samo ovaj vrtic i nijedan drugi treće martinu sam za 45 minuta prebacila sa detelinare ovde u vrtic.. ma verujte mi sto puta je bolje ovde nego u gradu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 15:19:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 zene moje drage citam vase postove i sve vise volem moju Rumenku....prvo....vaspitacia mi je komsinica...a rumenka selo....mora da bude dobra da se ne cuje po selu, da pazi decu, ma ko bombonica drugo...na prijemnici sam napisala samo ovaj vrtic i nijedan drugi treće martinu sam za 45 minuta prebacila sa detelinare ovde u vrtic.. ma verujte mi sto puta je bolje ovde nego u gradu Slazem se do poslednjeg detalja!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 15:25:47
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: Pretty78 zene moje drage citam vase postove i sve vise volem moju Rumenku....prvo....vaspitacia mi je komsinica...a rumenka selo....mora da bude dobra da se ne cuje po selu, da pazi decu, ma ko bombonica drugo...na prijemnici sam napisala samo ovaj vrtic i nijedan drugi treće martinu sam za 45 minuta prebacila sa detelinare ovde u vrtic.. ma verujte mi sto puta je bolje ovde nego u gradu Slazem se do poslednjeg detalja! ma da znas kako su sve slatke...da se ne prica po selu...Ja idem sa Davidom po Martinu a one se sve sjate oko njega "lepotane hoces nam i ti doci...ti ces ici kod te i te.." onda ta i ta dodje i onda "jao kako si sladak, docices kod mene da se igramo,ljubi te teta" a kad je Martina krenula u vrtic pustali su kad Martina place da dodje kod nje bratova mala (koja je starija od Martine a isle su u isti vrtic) da je utesi i smiri i tako ce sada Davida voditi kod Martine i obrnuto
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 15:26:18
|
|
|
|
Dada81
|
Magi,imaš pp
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 15:42:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Magi,imaš pp Nemam pa gde je?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 16:18:39
|
|
|
|
Anoniman
|
magi, nezaposlene mame falsifikuju dokumenta o zaposlenju samo to ne priznaju bas poznanicima. Ja poznajem jednu. VVV, pise da nepotpuno popunjena dokumenta nece biti uzeta u obzir. Drzite se zenice. :*
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 17:56:23
|
|
|
|
VVVV
|
Kako je to nepotpuna dokumetnacija? Na fomularupise popuniti vrtice koji bi vam odgovarali. A meni odgovara 7 vrtica, a ne 9. Nije pissalo popunite 9 vrtica. Osim toga, salterusa je onda trebala da mi vrati formular i da kaze da ga nisam dobro popunila, zar ne? Nepotpuna dokumentacija, po mom misljenju je ako ti nedostaje potvrda s posla ili izvod iz maticne knjige i sl. Kada sam zvala Upravu, nisu mi rekli da je dokumentacija nepotpuna, vec da oni to prosto uzimaju u obzir kao merilo za upis
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 18:44:02
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: Tash LJ, razočaraću te, pre 2 god mi rekoše "Predaje se za vreme konkursa!", ja pitah "Kog konkursa, pa tek je prošao?", ona reče "Pa sledećeg!" Bljuvala sam vatru! Vodila dete na drugi deo grada godinu dana! Ali proveri još to. Možda možeš na foru Žalbe, umesto Molbe, pa da prođe sada! Ili, možda prihvate Molbu u vreme predavanja Žalbi. JMPM, ja sam ti rekla da osnovna dokumentacija uglavnom nije dovoljna. Ja sam tetu pitala kad je Luka odbijen "Koji su izgledi da se Luka upiše dogodine pošto se nadam da neću postati podstanar (tad su još išli bodovi na to) i ne planiram da se razvedem?" BM, ako ćete se seliti kod svekijevaca, juri taj vrtić tamo. Vaspitačice su super, kako mi drugarica kaže. Veza za upis su ti vaspitačice, same izvlače poimence iz mase imena koja hoće u svoju grupu. Ovo nije tacno ,moja svekrva je vaspitacica. Hm,meni su veze bile jedna spremačica i jedna vaspitačica u dva različita vrtića i bio je primljen u oba
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 19:31:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: VVVV Kako je to nepotpuna dokumetnacija? Na fomularupise popuniti vrtice koji bi vam odgovarali. A meni odgovara 7 vrtica, a ne 9. Nije pissalo popunite 9 vrtica. Osim toga, salterusa je onda trebala da mi vrati formular i da kaze da ga nisam dobro popunila, zar ne? Nepotpuna dokumentacija, po mom misljenju je ako ti nedostaje potvrda s posla ili izvod iz maticne knjige i sl. Kada sam zvala Upravu, nisu mi rekli da je dokumentacija nepotpuna, vec da oni to prosto uzimaju u obzir kao merilo za upis Ja se U POTPUNOSTI slažem sa tobom. Kažem ti šta su meni onomad rekli, jer ja sam bila u fazonu "Meni ne treba ovaj dodatni papir, meni odgovaraju ova dva vrtića, čak ni treći neću, ili tu ili nigde", ali je tetka na šalteru rekla da MORAM da popunim i ostale.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 19:41:41
|
|
|
|
VVVV
|
e bar ti je rekla... poludecu od ovoga stvarno! ne znam da li me vise nervira sto je nisu primili ili to sto je razlog skup bezobraznih____(da ne psujem) koji mi nisu skrenuli paznju da skrabnem jos dva vrtica, i onda bi sve bilo okej!!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 19:43:08
|
|
|
|
Anoniman
|
To je zaista bzvz, posebno ako je dete svakako primljeno u neki od već navedenih objekata.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 19:43:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash magi, nezaposlene mame falsifikuju dokumenta o zaposlenju samo to ne priznaju bas poznanicima. Ja poznajem jednu. VVV, pise da nepotpuno popunjena dokumenta nece biti uzeta u obzir. Drzite se zenice. :* Znam i sizim od toga je najbitnija kvalifikacija "veza".
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 19:46:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Grl za vas. Been there, done that!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 19:49:46
|
|
|
|
Anoniman
|
I ne razumem ljude koji se grbave za to da dete bude u vrticu iako ima ko da ga cuva , a time oduzimaju mesto nekom detetu koje zaista nema ni baku ni deku ni roditelje koji mogu da plate privatni vrtic ili dadilju, a rade... Ma revizija revizije...letelo bi 50% RD da iole funkcionise drzava.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 20:08:23
|
|
|
|
VVVV
|
bas tako! u Mrvicu (lim. 1) je primljeno npr. dete drugarice sa limana 4, i dete drugara sa novog naselja! I oboje su se prijavili iz z... Svakako ni nemaju nameru da vode dete u vrtic, nego eto tako. . A moje dete odbijeno (imamo isti broj poena).... I Ima sigurno jos milion takvih primera.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 20:19:55
|
|
|
|
New Mom
|
Meni je kuma koja je prošle godine ovo prolazila rekla da obavezno navedem svih 9 vrtića, jer je tako mogućnost veća da upadnem. A kad si u sistemu, lako je prebaciti se kasnije.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 8:19:21
|
|
|
|
Dora
|
Primljena Sara u jaslice!!! I to bez ikakve veze
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 8:27:53
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Dora Primljena Sara u jaslice!!! I to bez ikakve veze
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 8:50:02
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Dora Primljena Sara u jaslice!!! I to bez ikakve veze draga imas 3 dece, 3. se automatsku upisuje, ipak cestitamo
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 14:21:28
|
|
|
|
VVVV
|
Meni je kuma koja je prošle godine ovo prolazila rekla da obavezno navedem svih 9 vrtića, jer je tako mogućnost veća da upadnem. A kad si u sistemu, lako je prebaciti se kasnije. IZVORNA PORUKA: New Mom Meni je kuma koja je prošle godine ovo prolazila rekla da obavezno navedem svih 9 vrtića, jer je tako mogućnost veća da upadnem. A kad si u sistemu, lako je prebaciti se kasnije. I ja sam to cula, ali sam mislila da treba navesti sto vise, a nisam shvatila da je vazno da bude bas tacno 9. Bilo mi je glupo da navodim vrtic u koji sigurno ne bih vodila dete
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 15:28:27
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Meni je kuma koja je prošle godine ovo prolazila rekla da obavezno navedem svih 9 vrtića, jer je tako mogućnost veća da upadnem. A kad si u sistemu, lako je prebaciti se kasnije. nije bas lako...mozda tek za godinu dana kako su mi rekli ,duplo prilagodjavanje,dupla nervoza
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 15:36:43
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: Tash LJ, razočaraću te, pre 2 god mi rekoše "Predaje se za vreme konkursa!", ja pitah "Kog konkursa, pa tek je prošao?", ona reče "Pa sledećeg!" Bljuvala sam vatru! Vodila dete na drugi deo grada godinu dana! Ali proveri još to. Možda možeš na foru Žalbe, umesto Molbe, pa da prođe sada! Ili, možda prihvate Molbu u vreme predavanja Žalbi. JMPM, ja sam ti rekla da osnovna dokumentacija uglavnom nije dovoljna. Ja sam tetu pitala kad je Luka odbijen "Koji su izgledi da se Luka upiše dogodine pošto se nadam da neću postati podstanar (tad su još išli bodovi na to) i ne planiram da se razvedem?" BM, ako ćete se seliti kod svekijevaca, juri taj vrtić tamo. Vaspitačice su super, kako mi drugarica kaže. Veza za upis su ti vaspitačice, same izvlače poimence iz mase imena koja hoće u svoju grupu. Ovo nije tacno ,moja svekrva je vaspitacica. I ja znam ovakve primere.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 18:16:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja drugarica je bez problema u sred zime kad nije upis, ubacila dete u jaslice jer je imala vezu - vaspitacicu. Mi cemo tek sledece godine da konkurisemo , pa ako ne uspemo..trazicemo vezu, sta da se radi
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.