|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Radosno detinjstvo (zabavište)
30.5.2011 14:40:27   
VVVV
e vala moze! ja mislim kad bi nam dali da sami organizujemo, bolje bi to uradili nego oni!!!
A ja jedino mogu da se nadam da ce uskuro izgraditi onaj vrtic u Radnickoj

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 376
30.5.2011 15:07:22   
VVVV
IZVORNA PORUKA: jance

VVVV nasi prijatelji su naveli na spisak samo 2 vrtica pa cu cuti danas kako su prosli. drugi prijatelji su naveli 9 eto cisto da popune spisak pa su im dvoje dece primili u dva razlicita prigradska naselja...

A i to je vala medvedja usluga! user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 377
30.5.2011 15:16:55   
Pretty78
zene moje drage citam vase postove i sve vise volem moju Rumenku....prvo....vaspitacia mi je komsinica...a rumenka selo....mora da bude dobra da se ne cuje po selu, da pazi decu, ma ko bombonica user posted image user posted image

drugo...na prijemnici sam napisala samo ovaj vrtic i nijedan drugi
treće martinu sam za 45 minuta prebacila sa detelinare ovde u vrtic..

ma verujte mi sto puta je bolje ovde nego u gradu

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 378
30.5.2011 15:19:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pretty78

zene moje drage citam vase postove i sve vise volem moju Rumenku....prvo....vaspitacia mi je komsinica...a rumenka selo....mora da bude dobra da se ne cuje po selu, da pazi decu, ma ko bombonica user posted image user posted image

Slazem se do poslednjeg detalja!user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 379
30.5.2011 15:25:47   
Pretty78

IZVORNA PORUKA: magiNS

IZVORNA PORUKA: Pretty78

Slazem se do poslednjeg detalja!user posted image

ma da znas kako su sve slatke...da se ne prica po selu...Ja idem sa Davidom po Martinu a one se sve sjate oko njega "lepotane hoces nam i ti doci...ti ces ici kod te i te.."
onda ta i ta dodje i onda "jao kako si sladak, docices kod mene da se igramo,ljubi te teta" a kad je Martina krenula u vrtic pustali su kad Martina place da dodje kod nje bratova mala (koja je starija od Martine a isle su u isti vrtic) da je utesi i smiri i tako ce sada Davida voditi kod Martine i obrnuto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 380
30.5.2011 15:26:18   
Dada81
Magi,imaš pp user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 381
30.5.2011 15:42:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dada81

Magi,imaš pp user posted image

Nemamuser posted image pa gde je?user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 382
30.5.2011 16:18:39   
Anoniman
magi, nezaposlene mame falsifikuju dokumenta o zaposlenju samo to ne priznaju bas poznanicima. Ja poznajem jednu.
VVV, pise da nepotpuno popunjena dokumenta nece biti uzeta u obzir.
Drzite se zenice. :*

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 383
30.5.2011 17:56:23   
VVVV
Kako je to nepotpuna dokumetnacija? Na fomularupise popuniti vrtice koji bi vam odgovarali. A meni odgovara 7 vrtica, a ne 9. Nije pissalo popunite 9 vrtica. Osim toga, salterusa je onda trebala da mi vrati formular i da kaze da ga nisam dobro popunila, zar ne? Nepotpuna dokumentacija, po mom misljenju je ako ti nedostaje potvrda s posla ili izvod iz maticne knjige i sl.
Kada sam zvala Upravu, nisu mi rekli da je dokumentacija nepotpuna, vec da oni to prosto uzimaju u obzir kao merilo za upis

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
30.5.2011 18:44:02   
simke
IZVORNA PORUKA: JMPM

IZVORNA PORUKA: Tash

LJ, razočaraću te, pre 2 god mi rekoše "Predaje se za vreme konkursa!", ja pitah "Kog konkursa, pa tek je prošao?", ona reče "Pa sledećeg!" Bljuvala sam vatru! Vodila dete na drugi deo grada godinu dana! user posted image Ali proveri još to. Možda možeš na foru Žalbe, umesto Molbe, pa da prođe sada! Ili, možda prihvate Molbu u vreme predavanja Žalbi. user posted image

JMPM, ja sam ti rekla da osnovna dokumentacija uglavnom nije dovoljna. Ja sam tetu pitala kad je Luka odbijen "Koji su izgledi da se Luka upiše dogodine pošto se nadam da neću postati podstanar (tad su još išli bodovi na to) i ne planiram da se razvedem?" user posted image

BM, ako ćete se seliti kod svekijevaca, juri taj vrtić tamo. Vaspitačice su super, kako mi drugarica kaže. Veza za upis su ti vaspitačice, same izvlače poimence iz mase imena koja hoće u svoju grupu. user posted image

Ovo nije tacno user posted image ,moja svekrva je vaspitacica.

Hm,meni su veze bile jedna spremačica i jedna vaspitačica u dva različita vrtića i bio je primljen u obauser posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 385
30.5.2011 19:31:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: VVVV

Kako je to nepotpuna dokumetnacija? Na fomularupise popuniti vrtice koji bi vam odgovarali. A meni odgovara 7 vrtica, a ne 9. Nije pissalo popunite 9 vrtica. Osim toga, salterusa je onda trebala da mi vrati formular i da kaze da ga nisam dobro popunila, zar ne? Nepotpuna dokumentacija, po mom misljenju je ako ti nedostaje potvrda s posla ili izvod iz maticne knjige i sl.
Kada sam zvala Upravu, nisu mi rekli da je dokumentacija nepotpuna, vec da oni to prosto uzimaju u obzir kao merilo za upis

Ja se U POTPUNOSTI slažem sa tobom. Kažem ti šta su meni onomad rekli, jer ja sam bila u fazonu "Meni ne treba ovaj dodatni papir, meni odgovaraju ova dva vrtića, čak ni treći neću, ili tu ili nigde", ali je tetka na šalteru rekla da MORAM user posted image da popunim i ostale.

(odgovor članu VVVV)
  Direktna veza do poruke: 386
30.5.2011 19:41:41   
VVVV
e bar ti je rekla... poludecu od ovoga stvarno! ne znam da li me vise nervira sto je nisu primili ili to sto je razlog skup bezobraznih____(da ne psujem) koji mi nisu skrenuli paznju da skrabnem jos dva vrtica, i onda bi sve bilo okej!!!
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 387
30.5.2011 19:43:08   
Anoniman
To je zaista bzvz, posebno ako je dete svakako primljeno u neki od već navedenih objekata. user posted image

(odgovor članu VVVV)
  Direktna veza do poruke: 388
30.5.2011 19:43:55   
Anoniman

magi, nezaposlene mame falsifikuju dokumenta o zaposlenju samo to ne priznaju bas poznanicima. Ja poznajem jednu.
VVV, pise da nepotpuno popunjena dokumenta nece biti uzeta u obzir.
Drzite se zenice. :*

Znam i sizim od toga je najbitnija kvalifikacija "veza".

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 389
30.5.2011 19:46:25   
Anoniman
Grl za vas. user posted image

Been there, done that!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 390
30.5.2011 19:49:46   
Anoniman
I ne razumem ljude koji se grbave za to da dete bude u vrticu iako ima ko da ga cuva , a time oduzimaju mesto nekom detetu koje zaista nema ni baku ni deku ni roditelje koji mogu da plate privatni vrtic ili dadilju, a rade...
Ma revizija revizije...letelo bi 50% RD da iole funkcionise drzava.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 391
30.5.2011 20:08:23   
VVVV
bas tako! u Mrvicu (lim. 1) je primljeno npr. dete drugarice sa limana 4, i dete drugara sa novog naselja! I oboje su se prijavili iz z... Svakako ni  nemaju nameru da vode dete u vrtic, nego eto tako. . A moje dete odbijeno (imamo isti broj poena)....

I Ima sigurno jos milion takvih primera.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
30.5.2011 20:19:55   
New Mom
Meni je kuma koja je prošle godine ovo prolazila rekla da obavezno navedem svih 9 vrtića, jer je tako mogućnost veća da upadnem. A kad si u sistemu, lako je prebaciti se kasnije.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 393
31.5.2011 8:19:21   
Dora
Primljena Sara u jaslice!!!user posted image
I to bez ikakve veze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 394
31.5.2011 8:27:53   
Jele

IZVORNA PORUKA: Dora

user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 395
31.5.2011 8:50:02   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Dora

draga imas 3 dece, 3. se automatsku upisuje, ipak cestitamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 396
31.5.2011 14:21:28   
VVVV
Meni je kuma koja je prošle godine ovo prolazila rekla da obavezno navedem svih 9 vrtića, jer je tako mogućnost veća da upadnem. A kad si u sistemu, lako je prebaciti se kasnije.
IZVORNA PORUKA: New Mom

I ja sam to cula, ali sam mislila da treba navesti sto vise, a nisam  shvatila da je vazno da bude bas tacno 9. Bilo mi je glupo da navodim vrtic u koji sigurno ne bih vodila dete

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 397
31.5.2011 15:28:27   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: New Mom

nije bas lako...mozda tek za godinu dana kako su mi rekli ,duplo prilagodjavanje,dupla nervoza user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 398
31.5.2011 15:36:43   
lelaigor
IZVORNA PORUKA: JMPM

LJ, razočaraću te, pre 2 god mi rekoše "Predaje se za vreme konkursa!", ja pitah "Kog konkursa, pa tek je prošao?", ona reče "Pa sledećeg!" Bljuvala sam vatru! Vodila dete na drugi deo grada godinu dana! user posted image Ali proveri još to. Možda možeš na foru Žalbe, umesto Molbe, pa da prođe sada! Ili, možda prihvate Molbu u vreme predavanja Žalbi. user posted image

JMPM, ja sam ti rekla da osnovna dokumentacija uglavnom nije dovoljna. Ja sam tetu pitala kad je Luka odbijen "Koji su izgledi da se Luka upiše dogodine pošto se nadam da neću postati podstanar (tad su još išli bodovi na to) i ne planiram da se razvedem?" user posted image

BM, ako ćete se seliti kod svekijevaca, juri taj vrtić tamo. Vaspitačice su super, kako mi drugarica kaže. Veza za upis su ti vaspitačice, same izvlače poimence iz mase imena koja hoće u svoju grupu. user posted image

Ovo nije tacno user posted image ,moja svekrva je vaspitacica.

I ja znam ovakve primere.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 399
31.5.2011 18:16:59   
Anck Su Nmaun
Moja drugarica je bez problema u sred zime kad nije upis, ubacila dete u jaslice jer je imala vezu - vaspitacicu.

Mi cemo tek sledece godine da konkurisemo , pa ako ne uspemo..trazicemo vezu, sta da se radi user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...
Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here