|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Radosno detinjstvo (zabavište)
30.5.2011 11:46:27   
lanajelena
Pricala sam sa drugaricom koja radi u mom zeljenom vrticu,rekla mi je da podnesem zahtev za premestaj kad bude i da ce mi ove iz vrtica potpisati bez problema(sto znaci zavisi od njih)samo mora da dodje do njih da trazim premestaj...mm malopre bio kod glavne ovde i ona mu je rekla da podnesemo zahtev i ako neko drugo dete bude htelo u taj sto smo dobili uradi se zamena(ali koja je verovatnoca da ce to biti,kad sva ova deca sto su primljena imaju bracu/sestre u nasem vrticu,samo mi nismo upali od svih njihuser posted image )

I da ne mogu da shvatim sto svi vole ovaj vrtic,nema nikakvo dvoriste,sem sto je nov...svaki dan je brdo taksista ispred njega a ja treba da uzimam taksi da idem u drugi (ne zameite mi sto ovoliko kukam jako sam razocaranau ovaj sistem)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 351
30.5.2011 11:48:15   
JMPM
IZVORNA PORUKA: Tash

Eto, ja Miri nisam pisala o Limanu. user posted image
Ups,sorry,mislila sam da pises uopsteno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 352
30.5.2011 11:49:54   
JMPM
LJ,do kada radi uprava?Mislim zna li bilo ko?Mogla bih ici popodne ako rade.Na poslu sam do pola 3.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 353
30.5.2011 11:56:00   
New Mom

IZVORNA PORUKA: JMPM

LJ,do kada radi uprava?Mislim zna li bilo ko?Mogla bih ici popodne ako rade.Na poslu sam do pola 3.

Kad smo predavali papire radili su do 17h, kontam da je to uobičajeno radno vreme.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 354
30.5.2011 12:01:33   
JMPM
Super NM,hoce li onda ici neko da se zali popodne,odnosno da "poprica" sa njima user posted image ?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 355
30.5.2011 12:09:44   
lanajelena
Jmpm neveruje da cu se toliko suzdrzati vec sad zalim sto nisam otisla...ljudi gde je Jerneja Kopitara ulica,snimila sam nekog malca kako je hteo u taj a dobio ovaj nas(kako to da mi nemamo prednost jer nam je taj prvi na listiuser posted image )pa mozda ako je ovaj blizi njima da se menjamo user posted image ...necu vise da radjam decu bas zbog ovog upisa,zderem se mesec i po dana pa sad jos i ovo

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 356
30.5.2011 12:11:37   
Sanjica26 RR
A, ti si mislila jos da radjas?user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 357
30.5.2011 12:17:01   
New Mom

IZVORNA PORUKA: lanajelena
ljudi gde je Jerneja Kopitara ulica,

Na Telepu, levo od skretanja ka Ribarcu (vidi na Google-u, ne znam da opišem).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 358
30.5.2011 12:17:16   
JMPM
Ma ja cu verovatno danas ili sutra otici tamo sa sve detetom user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 359
30.5.2011 12:23:51   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

A, ti si mislila jos da radjas?user posted image

Nisam mislila,salim se user posted image

Hvala NM onda im sigurno nece odgovarati user posted image ...JMPM ako ides danas a dodje mi mm ranije sa posla idem sa tobom

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 360
30.5.2011 12:25:05   
JMPM
Ok LJ bicemo u kontaktima user posted image

Direktna veza do poruke: 361
30.5.2011 13:38:51   
Anoniman
Danas sam otisla da vidim da li je dete moje prijateljice primljeno u vrtic i vidim na listi je nema. Proveravala sam 5 puta, bukvalno, sve odem u setnju pa se vratim i proverim i nema je na listi.
Ona ode u upravu dragog nam RD i oni kazu "Jeste, primljena je u taj i taj vrtic, evo 15. je na listi, evo vama ugovor, ta lista nema veze", a na listi u tom vrticu ima svega petoro dece. U cemu je fora? Da li da roditelji pomislivsi da dete nije primljeno odustanu i da se upise neko ad hoc ili sta?user posted image Mrzim ovu drzavu iz dubine duse!
Apslolutno sam za to da sva deca treba da idu u vrtic, ali kako dete jedne druge nezaposlene prijateljice moze da ide u vrtic, a dete zaposlenih roditelja ne?!user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 362
30.5.2011 13:41:59   
JMPM
Magi,znaci ne mogu da verujem!Kako je moguce da nisu dete stavili na spisak???Boze mili kuda ide ovaj svet...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
30.5.2011 13:44:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: JMPM

Magi,znaci ne mogu da verujem!Kako je moguce da nisu dete stavili na spisak???Boze mili kuda ide ovaj svet...

Eto, to je informacija iz prve ruke, jutros je izasla lista i jutros je i bila u upravi. Aj sto nisu nju, nego nisu ni preostalo petnaestoro dece! Sumnjivo je bilo cim nije bila na listi odbijenih. Zato je i otisla direkt u centralu.
Ma zato volim provinciju. Tamo ima mesta svugde a da ne mora da se podmiti Krt i Mrt...

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 364
30.5.2011 13:51:07   
Anoniman
Da ne spominjem kako vaspitacice kafenisu dok se deca jarcaju po celom dvoristu, ne gledaju ih uopste, nit mogu da ih vide kad se zavuku za cosak. I taj raspust?! Kakav raspust?!
Nama vrstic ne dolazi u obzir jer ja radim od 3 (kad radim puno radno vreme), a mm dolazi s posla oko 5.30 sto znaci da ne bi niko mogao da ode po dete i bili bismo predmet za socijalnu sluzbu...U Sapcu , npr vrtici rade u dve smene. Da li mozda samo tamo postoje roditelji koji rade po smenana? jako sam besna i ogorcena!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 365
30.5.2011 14:15:46   
Anoniman
Mog deteta uopšte nema na spisku, ni primljene ni odbijene deceuser posted image
Ja zaboravila da danas izlaze liste, i taman kad sam se setila, skontam otići će mm da pogleda kad bude išao po Nešu, u to mama zove kaže na netu ga nema na spiskuuser posted image Sad moram da idem tamo, kao da imam vremena da se cimam...kreteni neopevaniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 366
30.5.2011 14:18:12   
Ana RR
Nedjo, pa zar Neša ne ide u vrtić?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 367
30.5.2011 14:24:34   
Anoniman
Ide Ana, u privatni, od 9 do 3, i to je vrtić u Sr. Kamenici, dakle, imam 10 minuta do stanice, 20-25 minuta autobusom, pa opet 10 minuta do vrtića, pa nazad, pa po najvećoj vrućini još jednom. Dakle, u najboljem slučaju 3 sata dnevno na dovođenje i odvođenje. Manje stižem da uradim kad ide u vrtić nego kad je kod kućeuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 368
30.5.2011 14:25:54   
lanajelena
Nedjo kad se L upisivala sva deca koja nisu bila na spisku su bila primljena pa se nadam da je i Nesa

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 369
30.5.2011 14:26:47   
jance

IZVORNA PORUKA: lanajelena

ljudi gde je Jerneja Kopitara ulica,

to ti je ulicica na Telepu, tamo je pored vrtica gimnazija s jedne strane, crkva s druge a u produzetku je Hotel Duga i s druge strane je restoran Romanov (ako ti to nesto znaci). kad ides iz Cara Dusana prema Ribarcu, posle raskrsnice sa Cara lazara imas jednu manju raskrsnicu posle otprilike 20m (put prema bivsem Plantlandu), tu skrenes desno pa onda opet desno pored pumpe i produzis kako te ulica vodi. sa leve strane prvo imas gimnaziju (ubi me sada ne mogu da se setim kako se zove), pa odma posle isto levo je skretanje u Jerneja Kopitara, vrtic je mislim na cosku bas. tako je najlakse doci do njega.

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 370
30.5.2011 14:28:04   
lanajelena
Hvala Jance,znam koji je to vrtic

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 371
30.5.2011 14:31:31   
VVVV
Mi smo danas prosli pored vrtica i moje dete na spisku primljene dece. Ja se vec obradovala, kad me zove drugarica iy komsiluka (cije dete je na istom spisku) i kaze PRESKRABANO JE PRIMLJENA I HEMIJSKOM DOPISANO ODBIJENA!!!
Zvala sam upravu da proverim o cemu se radi, zena me je prvo 5 minuta ubedjivala da je nemoguce da je neko spisak prepravljan hemijskom, na sta sam joj rekla da cu joj ako zeli, poslati mailom fotografisan spisak. Onda je nasla moju prijavu i rekla mi da je dete ZATO STO SAM NAVELA 7 ALTERNATIVNIH VRTICA A NE SVIH 9 (dva mesta sam ostavila prazna, jer nisam htela da lupetam neke vrtice na drugom kraju grada u koje inacene bih mogla da vodim dete). A mali od kolege sa novog naselja je taj isti primljen u vrtic (na limanu 1)koji je na 50m od moje zgrade!!!!
Jako sam besna, nigde u pravilniku ni na sajtu ne pise da to utice niti su na salteru skrenuli paznju na to!
Eto, mozda moje iskustvo nekome posluzi za nauk!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 372
30.5.2011 14:31:53   
Anoniman
LJuser posted image Ide mm da proveri sad, pa ako nije ni tamo na spisku, onda ću da zovem...pa kad se ne jave, onda ću morati da odemuser posted image

Direktna veza do poruke: 373
30.5.2011 14:37:49   
lanajelena
VVV idi ti u moj(DRagise Brasovana) a meni nadji vezu za liman 4user posted image ...mslim stvarno strasno,ja bih poludela na tvom mestu a i ovako sam,ja idem sutra pa ako neko zeli da se pridruzi mozemo i kaficu da popijemo user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 374
30.5.2011 14:39:20   
jance
VVVV nasi prijatelji su naveli na spisak samo 2 vrtica pa cu cuti danas kako su prosli. drugi prijatelji su naveli 9 eto cisto da popune spisak pa su im dvoje dece primili u dva razlicita prigradska naselja...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...
Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here