Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 18:42:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ostale zene koje tek trebaju da se bore s upisima... cekajte da se ja zaposlim * za jedno 2 god ) pa cete imati vezu ..mene
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.5.2011 18:45:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Dora Primljena Sara u jaslice!!! I to bez ikakve veze draga imas 3 dece, 3. se automatsku upisuje, ipak cestitamo Lanajelena, vidi ovo! Pa možeš da rađaš treće!!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.6.2011 11:37:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Tash (i tebi ja to toplo preporucujem ) E ovako mozda ce biti malo duze ali sta da se radi sedela sam tamo od 7:20 do 10 Cika direktor je dosao u 2 minuta do 8 primio jednog ciku koji je umotao Čivas u novine i za dva minuta je izasao i rekao vracam se u 9 e onda je krenulo primanje prvo partijskih stranaka,kazem ja onom sto prima i ja sam u partiji on kaze kojoj ja:u kojoj treba (znaci mi zene smo urnisale ovog jadnicka na prijemu) toliko smo ga zezale da se on na kraju javljao pakosno detinjstvo neka zena ispred mene dosla u 6 usla kod njega i on se toliko derao na nju da je ona izasla za 20 sekundi,trebala sam sledeca da budem,cujem sekretaricu kako mu govori jos 15 njih ceka a on se dere kako tako mnogo (vreme je da se ide kuci otprilike,juce je u to vreme vec bio u svom domu),vidim ja da nista necu uraditi kod njega i spazim zenu koja je ustvari glavna za te premastaje i zamolim je da pricam sa njom i tako mi ona rece da upisem D sada u ovaj i da 1-og avgusta dodjem da trazim spajanje dece... e da a usput sretnem onu sto mi je juce rekla kako moje dete nije bilo u kolu srece i kaze mi gospodjo (a sva nadobudna) nista se nije promenilo od juce ja:kako za koga ja sam promenila i garderobu i cipele
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.6.2011 11:40:45
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Tash (i tebi ja to toplo preporucujem ) E ovako mozda ce biti malo duze ali sta da se radi sedela sam tamo od 7:20 do 10 Cika direktor je dosao u 2 minuta do 8 primio jednog ciku koji je umotao Čivas u novine i za dva minuta je izasao i rekao vracam se u 9 e onda je krenulo primanje prvo partijskih stranaka,kazem ja onom sto prima i ja sam u partiji on kaze kojoj ja:u kojoj treba (znaci mi zene smo urnisale ovog jadnicka na prijemu) toliko smo ga zezale da se on na kraju javljao pakosno detinjstvo neka zena ispred mene dosla u 6 usla kod njega i on se toliko derao na nju da je ona izasla za 20 sekundi,trebala sam sledeca da budem,cujem sekretaricu kako mu govori jos 15 njih ceka a on se dere kako tako mnogo (vreme je da se ide kuci otprilike,juce je u to vreme vec bio u svom domu),vidim ja da nista necu uraditi kod njega i spazim zenu koja je ustvari glavna za te premastaje i zamolim je da pricam sa njom i tako mi ona rece da upisem D sada u ovaj i da 1-og avgusta dodjem da trazim spajanje dece... e da a usput sretnem onu sto mi je juce rekla kako moje dete nije bilo u kolu srece i kaze mi gospodjo (a sva nadobudna) nista se nije promenilo od juce ja:kako za koga ja sam promenila i garderobu i cipele luuuuuuuuuuuda zeno
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.6.2011 12:00:39
|
|
|
|
lanajelena
|
E da a najvaznije sam izostavila,ne bi bilo lose tamo ispred postaviti stand sa kafom i cigaretama,znaci popilo se kafe i popusilo cak sam i ja pitala jel moze da se poruci kafa
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.6.2011 13:39:26
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:19:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Dobar dan, žene. Imam jedno, verovatno nekima, smešno pitanje. Zakasnili smo sa prijavom u vrtić za ovu godinu. I sad ništa do sledeće godine, jel'? Ne govorim samo o prijemu, nego i o prijavi, jer nam nije problem da budemo na listi čekanja. Jel' postoji neki drugi konkurs? Pretpostavljam da ne, jer su mesta popunjena...uf, pošandrcaću.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:23:07
|
|
|
|
lanajelena
|
(izvini sto se smejem a ti si verovatno dok si pisala) ...Lelo sledeci konkurs tek u aprilu 2012
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:24:05
|
|
|
|
bokicans
|
Drugi konkurs obicno bude u avgustu,makar je bio ranijih godina,ali mislim da ti mozes podneti papire i sada pa da budes na listi cekanja,a sa obzirom da si iz Futoga,brze ce je primiti.Ma nazovi njih pa pitaj,da budes sigurna
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:26:03
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Drugi konkurs obicno bude u avgustu,makar je bio ranijih godina,ali mislim da ti mozes podneti papire i sada pa da budes na listi cekanja,a sa obzirom da si iz Futoga,brze ce je primiti.Ma nazovi njih pa pitaj,da budes sigurna Zbog toga i kažem, znam da je bilo toga ranije. Preživela sam upise oba (njena) deteta sa sestrom... A možda i nećemo još dugo biti u Futogu.....
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:27:06
|
|
|
|
bokicans
|
Ranije su imali dva konkursa.Kazu da ima puno mesta za polu-dnevni boravak od 4 sata,nije ni to lose ako ti nije hitno.Tako se makar moze lepo uklopiti a kasnije lakse prebaciti.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:28:23
|
|
|
|
lanajelena
|
E da to su nesto spominjali kad sam bila juce poludnevni boravak
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:30:59
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena E da to su nesto spominjali kad sam bila juce poludnevni boravak Ma da ok je to,samo sto nesto nece roditelji,Kzu malo im je .Bolje išta nego nista,,,,,Juuuuu kako sam pametna danas
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:32:10
|
|
|
|
lanajelena
|
pa mislim i ovako je pola dana samo tamo a placam im ceo
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:38:14
|
|
|
|
bokicans
|
Jel je dizes pre spavanja?Ja bolje da sam Nađu u poludnevni poslala sunce joj njeno
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:41:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne sad ostaje redovno,cak bas voli i hoce i na raspustu da ide a za to je izgleda zasluzan neki Veljko(trazila sam temu prva simpatija ali ne nadjoh da tamo pisem)
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.6.2011 15:43:32
|
|
|
|
bokicans
|
Ijaoooo ,super!Nemoj da joj dajes da izlazi sada !
< Poruku je uredio bokicans -- 2.6.2011 15:44:16 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.6.2011 21:36:26
|
|
|
|
New Mom
|
Produžen je rok do kojeg bi roditelji dece koja su primljena u vrtiće Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" trebalo da potpišu izjavu o prihvatanju uslova boravka i obaveza i da dobiju upisnicu za dete. Uprava "Radosnog detinjstva" produžila je rok za nedelju dana, te roditelji mogu da se jave u upravu ove ustanove do sledećeg petka. "Iako smo dali rok koji je u petak istekao, ispostavilo se da roditelji bezmalo 900 dece nisu potpisali izjave i zato smo, iz najbolje namere, produžili rok tokom kojeg bi trebalo potpisati taj ugovor o međusobnim pravima i obavezama. Ukoliko roditelj ne potpiše ovu izjavu do kraja sledeće nedelje smatraćemo da su odustali od upisa deteta u vrtiće i upisivaćemo mališane s liste čekanja", rekao je direktor ove ustanove Borislav Samardžić, prenosi Dnevnik. Šalter sala Predškolske ustanove u Pavla Simića 9 radi svakog radnog dana od 8 do 14 časova, sem sredom, kada je otvorena od 8 do 17 časova. (Izvor)
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.7.2011 22:52:20
|
|
|
|
VVVV
|
Je l' to bilo prosirivanje listi? Mene su danas zvali iz RD. S. je primljena u Kalimero! . Inace, ja sam aplicirala za Mrvicu. A imam drugaricu koja je aplicirala za Kalimero a dobila Mrvicu. Sta mislite, hoce nam dati da se zamenimo . To bas i ne bi bilo u duhu RD
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.7.2011 12:47:47
|
|
|
|
majathegreat
|
Mi smo isto bili odbijeni, pa nas zvali pre neki dan i to nas primili tu gde smo i tražili u Guliver na Naselju. Danas smo se upisali.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 7.8.2011 19:44:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mame iz NS, do kada je radno vreme vrtića? Tj, na jednom vrtiću sam videla da rade do 16:30 (tj preuzimanje dece je do 16:30), da li je u svim vrtićima Radosnog detinjstva takvo (isto) radno vreme?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 7.8.2011 20:48:49
|
|
|
|
simke
|
Na našem piše do 17:30h,ali već u 16h nema nikog
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 7.8.2011 20:50:41
|
|
|
|
Maya21
|
trebalo bi da je isto svuda. oni su u obavezi da rade do tad, ali svima govore da ako imaju mogucnosti decu pokupe do 15h
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 7.8.2011 21:28:27
|
|
|
|
New Mom
|
Mislim da to zavisi od vrtića. Kad smo se upisivali navodili smo da li nam odgovara to opšte radno vreme ili neko drugo, a i znam da ovo gde će ići KL počinje sa radom pola sata kasnije. Sve je to u dogovoru sa roditeljima.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 8.8.2011 8:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitam ovo zbog Nine, vrtića i našeg posla, pošto postoji mogućnost da neće imati ko da je preuzme iz vrtića kad ja budem radila popodnevnu smenu... Vrtići koje mi razmatramo za Ninu rade do 16:30, mm radi do 17, znači pre 17:30 ne može da je preuzme, a ja radim do 19:30... Kako ste se vi organizovale po tom pitanju?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.