Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:21:03
|
|
|
|
JMPM
|
Leleeee,ja nervozna
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:22:09
|
|
|
|
New Mom
|
Ja od ponedeljka još. P.S. A pazite što "iskusne" mamike samo nadgledaju ovu temu.
< Poruku je uredio New Mom -- 27.5.2011 15:23:12 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:24:08
|
|
|
|
JMPM
|
Nece da nam liju ulje na vatru,sigurno su i one bile ovakve .Ja kao na iglama,pojedoh nokte
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:24:19
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Mogla sam onda malopre da vidim, bilo mi usput. Što ne obaveštavate na vreme? Važi se. Ja sam sad dosla iz vrtic nema nista,sad cu da kampujem ova dva dana ispred
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:25:24
|
|
|
|
Snelle
|
NM, šalješ KL u vrtić?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:25:26
|
|
|
|
Anoniman
|
danas su rezultati? Drzim vam fige!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:26:19
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja od ponedeljka još. P.S. A pazite što "iskusne" mamike samo nadgledaju ovu temu. A pa moramo malo ,mene to još jednom ceka!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:27:44
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle NM, šalješ KL u vrtić? Konkurs za šk.2011/2012. je sad bio (ako upadne ide od septembra). Rezultati zvanično su u ponedeljak, 30.05. Hvala, Tasha.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 9:48:02
|
|
|
|
Maya21
|
drage mamike sta je bilo sa rezultatima? jeste li bile? nadam se da ce vam deca sva biti upisana
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 9:57:51
|
|
|
|
bokicans
|
Ajde mame javljajte,sta je bilo,Mislimo na vas Da vas sve prime!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 9:59:52
|
|
|
|
JMPM
|
Saznacu uskoro,mama je otisla sa S do vrtica.Pisala sam LJ,kaze da je D primljen na Novo Naselje
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:01:20
|
|
|
|
Maya21
|
ooo bas bezveze!!! ali dobro, ionako ce, nazalost biti malo malo pa bolestan, vise nece ici nego sto hoce, pa za sledecu godinu da trazi premestaj
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:03:09
|
|
|
|
JMPM
|
Mislim da je govorila da nece moci da ga vodi ako bude primljen negde drugo,jer je sve drugo daleko. Sad mi je pisala da je ipak Liman1,pobrkala je. A mi smo odbijeni
< Poruku je uredio JMPM -- 30.5.2011 10:17:32 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:12:33
|
|
|
|
Maya21
|
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:15:14
|
|
|
|
bokicans
|
Glavno da je primljen,prebacice ga nekako,bice tu još dosta rotiranja dece
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:15:34
|
|
|
|
lanajelena
|
Nije novo naselje nego liman 1 ja sam se zeznula od besa...videcu sta ce biti...JMPM kaze da su oni odbijeni
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:18:28
|
|
|
|
Maya21
|
a dobro to ti je blize.... lako ces ga prebaciti
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:19:04
|
|
|
|
bokicans
|
LJ nemoj se nervirati,prebacices ga sigurno!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:36:34
|
|
|
|
JMPM
|
LJ,sta je gore,primljen daleko ili odbijen ?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:37:36
|
|
|
|
Pretty78
|
primljeni smo jeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:39:25
|
|
|
|
Pretty78
|
LJ bitno da ste upali....cuti budi srecna zbog toga...a prebacivanje je lako..mislim lakse od ovoga JMPM bas mi krivo....
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:44:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: JMPM LJ,sta je gore,primljen daleko ili odbijen ? Prvo sam bila besna zbog sebe a sad sam besna zbog tebe,nemas pojma kako mi je krivo
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:45:23
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 primljeni smo jeeeeeeeeeeeeeeeee Čestitam...i KL je primljena u zeljeni vrtic
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:46:54
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Pretty78 primljeni smo jeeeeeeeeeeeeeeeee Čestitam...i KL je primljena u zeljeni vrtic za KL
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.5.2011 10:47:56
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: JMPM LJ,sta je gore,primljen daleko ili odbijen ? Prvo sam bila besna zbog sebe a sad sam besna zbog tebe,nemas pojma kako mi je krivo Meni je i krivo i drago.A to zbog cega mi je drago je moja sveki ,koja nas je ubedjivala kako je primljen (ona nam je "veza" ).Eto sad ne znam da li da placem ili da se smejem...ma smejacu se,na poslu sam,fina i nasminkana .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.