Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.4.2011 11:12:45
|
|
|
|
JMPM
|
30. maja su rezultati
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.4.2011 11:16:36
|
|
|
|
Maya21
|
hvala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.4.2011 11:23:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Hvala Mayo...tek za mesec i po dana
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 6.5.2011 12:18:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Nacula sam da vec ima 2000 dece na cekanju
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:12:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam bila na roditeljskom u vrtiću zbogpredstojećeg izleta, i između ostalog je vaspitačica rekla da će novi vrtić u Radničkoj biti gotov do septembra, da će imati jasleno, i da će se primati bebe od 6 meseci. Čak je rekla da će verovatno sve jaslene grupe biti promenjene i da će se primati bebe od 6 meseci, jer se porodiljsko skraćuje na 6 meseci. Pretpostavljam da ako će taj objekat krenuti sa radom u septembru da će biti raspisan dodatni konkurs.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:23:08
|
|
|
|
VVVV
|
to bi bilo super.. meni je to na 5 minuta od kuce
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:24:12
|
|
|
|
Anoniman
|
E, samo nisam shvatila GDE U Radničkoj??? Ja sam u Radničkoj. Spominje vaspitačica Univer, ok, tu ima mesta, onda spominju čistinu preko puta fakulteta...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:38:50
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tash E, samo nisam shvatila GDE U Radničkoj??? Ja sam u Radničkoj. Spominje vaspitačica Univer, ok, tu ima mesta, onda spominju čistinu preko puta fakulteta... Novi vrtić grade tamo gde su srušili dimnjak Znaš li sad gde će biti
< Poruku je uredio simke -- 9.5.2011 22:39:24 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:40:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Dimnjak? Ne.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:46:35
|
|
|
|
malik
|
nema sanse, cista predizborna kampanja IZVORNA PORUKA: Tash Danas sam bila na roditeljskom u vrtiću zbogpredstojećeg izleta, i između ostalog je vaspitačica rekla da će novi vrtić u Radničkoj biti gotov do septembra, da će imati jasleno, i da će se primati bebe od 6 meseci. Čak je rekla da će verovatno sve jaslene grupe biti promenjene i da će se primati bebe od 6 meseci, jer se porodiljsko skraćuje na 6 meseci. Pretpostavljam da ako će taj objekat krenuti sa radom u septembru da će biti raspisan dodatni konkurs.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:48:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa i ja kontam da nema šanse, čak su roditelji nekoliko puta pitali, onda je vaspitačica rekla da su razni obećali, pobrojala je i ko, ali nisam zapamtila.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:54:00
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:55:19
|
|
|
|
simke
|
Šta nema šanse,ovaj na Naselju su skarabudžili za nepuna 4 meseca Al su ga zato skoro i zatvorili na nekih mesec dana zbog bakterija u cevima Sve se u njemu raspada,al bitno je da su oni završili na vreme
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 23:27:41
|
|
|
|
bokicans
|
Univer??Koji ovaj veliki 021?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 23:29:00
|
|
|
|
New Mom
|
Tasha govori o Radničkoj ulici.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 23:30:56
|
|
|
|
bokicans
|
O boze,nisam skontala.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 14:44:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Sta mislite hoce li okaciti za vikend rezultate ...ja svakim danom sve manje verujem da ce Duca upasti u Lanin vrtic jer od 12 mesta za 6 sam saznala da imaju vezu a koliko ima onih za koje nisam saznala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 14:48:09
|
|
|
|
JMPM
|
LJ,neces verovati,ja sam upravo ovo pitala Bokicu u PP .Isla bih da vidim,bas sam radoznala Inace,ako bude primljen,S ce ici u vrtic gde ide Bokicina Nadja
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 14:53:31
|
|
|
|
lanajelena
|
Nemoj danas da ides ja sad iz vrtica nema nista jos uvek...u BG obradjuju podatke sedam dana a nasima treba dva meseca ...bas sam razocarana a tek u ponedeljak kad opletem u negativi (predosecam neko sra*e)
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:03:05
|
|
|
|
New Mom
|
Mislite da će biti ranije?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:03:18
|
|
|
|
JMPM
|
Nemo' se jedis.Ja bas nemam nikakav osecaj hoce li biti primljen ili ne.Videcemo...ja cu otici u nedelju do vrtica .A za koji ste vi konkurisali?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:03:47
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Mislite da će biti ranije? I prosle godine je bilo 2-3 dana pre
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:18:02
|
|
|
|
lanajelena
|
Bilo bi super da zakace za vikend,mi smo konkurisali u Banovic Strahinje na limanu 4...ko prvi ugleda salje sms NM kad se L upisivala bilo je u nedelju popodne ako se ne varam
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:19:21
|
|
|
|
New Mom
|
Mogla sam onda malopre da vidim, bilo mi usput. Što ne obaveštavate na vreme? Važi se.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.