Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.4.2011 11:12:45
|
|
|
|
JMPM
|
30. maja su rezultati
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.4.2011 11:16:36
|
|
|
|
Maya21
|
hvala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 19.4.2011 11:23:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Hvala Mayo...tek za mesec i po dana
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 6.5.2011 12:18:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Nacula sam da vec ima 2000 dece na cekanju
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:12:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam bila na roditeljskom u vrtiću zbogpredstojećeg izleta, i između ostalog je vaspitačica rekla da će novi vrtić u Radničkoj biti gotov do septembra, da će imati jasleno, i da će se primati bebe od 6 meseci. Čak je rekla da će verovatno sve jaslene grupe biti promenjene i da će se primati bebe od 6 meseci, jer se porodiljsko skraćuje na 6 meseci. Pretpostavljam da ako će taj objekat krenuti sa radom u septembru da će biti raspisan dodatni konkurs.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:23:08
|
|
|
|
VVVV
|
to bi bilo super.. meni je to na 5 minuta od kuce
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:24:12
|
|
|
|
Anoniman
|
E, samo nisam shvatila GDE U Radničkoj??? Ja sam u Radničkoj. Spominje vaspitačica Univer, ok, tu ima mesta, onda spominju čistinu preko puta fakulteta...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:38:50
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tash E, samo nisam shvatila GDE U Radničkoj??? Ja sam u Radničkoj. Spominje vaspitačica Univer, ok, tu ima mesta, onda spominju čistinu preko puta fakulteta... Novi vrtić grade tamo gde su srušili dimnjak Znaš li sad gde će biti
< Poruku je uredio simke -- 9.5.2011 22:39:24 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:40:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Dimnjak? Ne.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:46:35
|
|
|
|
malik
|
nema sanse, cista predizborna kampanja IZVORNA PORUKA: Tash Danas sam bila na roditeljskom u vrtiću zbogpredstojećeg izleta, i između ostalog je vaspitačica rekla da će novi vrtić u Radničkoj biti gotov do septembra, da će imati jasleno, i da će se primati bebe od 6 meseci. Čak je rekla da će verovatno sve jaslene grupe biti promenjene i da će se primati bebe od 6 meseci, jer se porodiljsko skraćuje na 6 meseci. Pretpostavljam da ako će taj objekat krenuti sa radom u septembru da će biti raspisan dodatni konkurs.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:48:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa i ja kontam da nema šanse, čak su roditelji nekoliko puta pitali, onda je vaspitačica rekla da su razni obećali, pobrojala je i ko, ali nisam zapamtila.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:54:00
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 22:55:19
|
|
|
|
simke
|
Šta nema šanse,ovaj na Naselju su skarabudžili za nepuna 4 meseca Al su ga zato skoro i zatvorili na nekih mesec dana zbog bakterija u cevima Sve se u njemu raspada,al bitno je da su oni završili na vreme
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 23:27:41
|
|
|
|
bokicans
|
Univer??Koji ovaj veliki 021?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 23:29:00
|
|
|
|
New Mom
|
Tasha govori o Radničkoj ulici.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 9.5.2011 23:30:56
|
|
|
|
bokicans
|
O boze,nisam skontala.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 14:44:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Sta mislite hoce li okaciti za vikend rezultate ...ja svakim danom sve manje verujem da ce Duca upasti u Lanin vrtic jer od 12 mesta za 6 sam saznala da imaju vezu a koliko ima onih za koje nisam saznala
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 14:48:09
|
|
|
|
JMPM
|
LJ,neces verovati,ja sam upravo ovo pitala Bokicu u PP .Isla bih da vidim,bas sam radoznala Inace,ako bude primljen,S ce ici u vrtic gde ide Bokicina Nadja
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 14:53:31
|
|
|
|
lanajelena
|
Nemoj danas da ides ja sad iz vrtica nema nista jos uvek...u BG obradjuju podatke sedam dana a nasima treba dva meseca ...bas sam razocarana a tek u ponedeljak kad opletem u negativi (predosecam neko sra*e)
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:03:05
|
|
|
|
New Mom
|
Mislite da će biti ranije?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:03:18
|
|
|
|
JMPM
|
Nemo' se jedis.Ja bas nemam nikakav osecaj hoce li biti primljen ili ne.Videcemo...ja cu otici u nedelju do vrtica .A za koji ste vi konkurisali?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:03:47
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Mislite da će biti ranije? I prosle godine je bilo 2-3 dana pre
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:18:02
|
|
|
|
lanajelena
|
Bilo bi super da zakace za vikend,mi smo konkurisali u Banovic Strahinje na limanu 4...ko prvi ugleda salje sms NM kad se L upisivala bilo je u nedelju popodne ako se ne varam
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.5.2011 15:19:21
|
|
|
|
New Mom
|
Mogla sam onda malopre da vidim, bilo mi usput. Što ne obaveštavate na vreme? Važi se.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?