Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:38:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja htedoh da pitam jel svi upisujete svih 10 slobodnih mesta ili samo ona koja Vam odgovaraju
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:39:56
|
|
|
|
JMPM
|
Kazu da nije lose popuniti i svih 10,jer kada udje u neki vrtic lakse je posle prebaciti nego "ubaciti" u bilo koji od vrtica...ja licno pisem 2,a ici cemo u "Bambi" u Karadjordjevoj ulici,taj nam je najblizi
< Poruku je uredio JMPM -- 11.4.2011 22:40:34 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:42:14
|
|
|
|
lanajelena
|
Onda cu i ja tako...mada sam ja Lanu prebacivala 5 meseci ali ajd inace BM je postavila pitanje na prethodnoj strani pa pogledajte ko zna
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:43:21
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mame Novosađanke (Detelinara i Novo Naselje - možete li mi reći koji sve vrtići u tom kraju imaju JASLICE ? Treba da upišem na listu a ne znam . Znam da imaju Jaslice u Majke Jevrosime (Cvrčak i mrav) tu bi nam bilo EXTRA , e sad , da li imaju jaslice u Janka Čmelika 110 (Vesli vozić) ? Kakva je situacija sa vrtićima u ulicama Braće Dronjak i Seljačkih buna ? Nem' pojma za taj kraj,ali da prebacim pitanje na ovu stranu,da se ne zaturi
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:44:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Miro, koliko sam ja razumela spisak slobodnih mesta, pravljen je po generacijama. Za generaciju 31.8.2009.-31.8.2010. su mesta u jaslenom. Po tom spisku gledaj.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:46:46
|
|
|
|
Maya21
|
ja sam prosle godine sve popunila pa mi ni to nije pomoglo da krene na vreme...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:47:56
|
|
|
|
Lilly*
|
Znam da su pre imali jaslice u Čmelikovoj, valjda ih još uvek imaju
< Poruku je uredio Lilly RR -- 11.4.2011 22:48:21 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:48:13
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Tash Miro, koliko sam ja razumela spisak slobodnih mesta, pravljen je po generacijama. Za generaciju 31.8.2009.-31.8.2010. su mesta u jaslenom. Po tom spisku gledaj. Tash,jel ono bese ti ne mozes zbog par dana da predas?Mislim zato sto je Marko rodjen u septembru?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:50:00
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mame Novosađanke (Detelinara i Novo Naselje - možete li mi reći koji sve vrtići u tom kraju imaju JASLICE ? Treba da upišem na listu a ne znam . Znam da imaju Jaslice u Majke Jevrosime (Cvrčak i mrav) tu bi nam bilo EXTRA , e sad , da li imaju jaslice u Janka Čmelika 110 (Vesli vozić) ? Kakva je situacija sa vrtićima u ulicama Braće Dronjak i Seljačkih buna ? bubi oba vrtica u janka cmelika znaci u 87 i 110 imaju jasleno odelenje, isto kao i u majke jevrosime, ima ih i u jase tomica, na naselju u ovom novom koji je prakticno odmah posle pruge, mislim da je ulica stojana novakovica, seljackih buna sigurno i brace dronjak takodje :) ne mogu sad da nadjem listu od prosle godine za upis, mislim da ti otprilike odgovaraju oni vrtici koji su i meni odgovarali sutra cu malo da preturim papire pa ti pisem pp
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:50:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Na spisku koji se zove "DECA ROĐENA OD 01.03.2010. – 31.08.2010" mogu biti navedene samo jaslene grupe, zar ne? Prva stranica spiska.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:52:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: Tash Miro, koliko sam ja razumela spisak slobodnih mesta, pravljen je po generacijama. Za generaciju 31.8.2009.-31.8.2010. su mesta u jaslenom. Po tom spisku gledaj. Tash,jel ono bese ti ne mozes zbog par dana da predas?Mislim zato sto je Marko rodjen u septembru? Pa nisam bila u upravi da proverim, ali svakako nemam potvrdu iz DZ, neću ni preavati. Niko neće da mi izda papir o odloženom vakcinisanju.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:52:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha , ok , da znam po kojem se spisku ravnam . Znači , taj za 2010 . Sad sam gledala , ima po 12 slobodnih mesta u prva 3 vrtića koja nas zanimaju . I šta sad ?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:53:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Aha , ok , da znam po kojem se spisku ravnam . Znači , taj za 2010 . Sad sam gledala , ima po 12 slobodnih mesta u prva 3 vrtića koja nas zanimaju . I šta sad ? Pa kontam da po tom spisku gledaš. Ne bi trebali biti mentoli da mešaju stvari. Sad lepo ta 3 staviš na prva 3 mesta. A onda ostale popunjavaš kako ti dalje odgovara (po spisku slobodnih mesta).
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash , možeš da predaš papire , oni ne uzmu u obzir sada , ali će ga staviti u fioku čekanja , baš kao i Ninu , i čim napune godinu ulaze "u razmatranje" i imaju prednost jer su na čekanju . Valjda mogu da krenu sa god. dana ako ima mesta , jbg nikako da skontam
< Poruku je uredio BubaMira -- 11.4.2011 22:56:21 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 22:56:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, ali predajete potpunu dokumentaciju, s tim da ćete dogodine donositi novu potvrdu o vakcinisanju. A ja ne mogu da dobijem potvrdu o vakcinaciji, Marko nije vakcinisan. Primio je samo 2x hep i 1x Infanrix.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 23:05:59
|
|
|
|
Anoniman
|
A smuljaža neka ?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 23:13:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam koliko je pamtno. JBG, nije da muljam nešto bezze, nego je u pitanju zdravlje deteta. Ne znam kada će ga vakcinisati.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 11.4.2011 23:16:14
|
|
|
|
JMPM
|
Tash,mislim da je ipak najbolje zbog Markeca da se ne mulja sad nista,pa kad primi vakcinice da krene .Ali to ces ti vec svakako da odlucis
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:39:42
|
|
|
|
VVVV
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Kazu da nije lose popuniti i svih 10,jer kada udje u neki vrtic lakse je posle prebaciti nego "ubaciti" u bilo koji od vrtica...ja licno pisem 2,a ici cemo u "Bambi" u Karadjordjevoj ulici,taj nam je najblizi A da li se u toku 'prebacivanja' placa ? I da li dete u toku prebacivanja mora da pohadja vrtic? Ja nemam auto i ne bih mogla da vodim dete u vrtice koji su daleko, tako da mi odgovaraju samo 3 mesta. Da li da popunim onda samo ta tri ili svih 9? Sta mislite da je bolje?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:42:38
|
|
|
|
lanajelena
|
vvvv to je i moj problem zaista ne mogu da se maltretiram busom a mm stalno radi i vozi sluzbeni auto koji nazad nema sedista,ja sam L prebacivala podnela sam zahtev i isla kod direktora on mi je rekao bice sredjeno i ja dete povukla iz vrtica medjutim to je trajalo citavih 5 meseci u medjuvremenu sam pisala i gradonacleniku i dete je primljeno sad da li redovnim putem ili zbog pisma G nemam pojma E da ne placa se nista
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:42:48
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja htedoh da pitam jel svi upisujete svih 10 slobodnih mesta ili samo ona koja Vam odgovaraju Ja sam popunila svih 10, deo toga mi je u mom komšiluku, a deo na Linamu kod svekijevaca, pa kontam da se to da odraditi.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:45:57
|
|
|
|
JMPM
|
Ne placa se prebacivanje,mi smo naveli tri vrtica.U Karadjordjevoj,Zlatne Grede i Bul. Jase Tomica .E sad,trebalo bi da idemo u taj prvi.Predali smo danas papire i cekamooo
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:46:56
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam isla u jaslice u Zlatne grede
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:50:25
|
|
|
|
New Mom
|
Meni su prioritet Palčica (Branimira Ćosića) i Zlatna ribica (Marodićeva).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 12.4.2011 14:52:31
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja sam isla u jaslice u Zlatne grede Kakve su vaspitacice ?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.