|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Radosno detinjstvo (zabavište)
7.4.2011 11:08:18   
Anoniman
Znači faktički moraću da nađem nekog da je čuva , jer neće moći u vrtić do kad ono ? Kad je sleddeći upis ? user posted image
Izvini draga što gnjavim , ali sam stvarno ubedaćena .

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 201
7.4.2011 11:21:26   
Lilly*
Sledeće godine u ovo doba, april, maj, jun, pa kreću u septembru

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
7.4.2011 11:30:00   
JMPM
Opet ponavljam.Dete rodjeno 03.10.,nije uzet u obzir prosle godine jer nije imao punu godinu u septembru,tako da sad opet trebamo predati da bi krenuo u septembru.Opet kazem,srecom,imala sam koga da mi cuva dete dok mm i ja radimo.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 203
7.4.2011 12:08:20   
lanajelena
BM kad je L kretala u vrtic bila je neka mala koja se upisala u oktobru cim je napunila godinu ti predaj papire pa nikad se ne zna mozda upadne(verovatno zavisi i od kapaciteta za odabrani vrtic)

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 204
7.4.2011 13:26:16   
Anck Su Nmaun
JMPM znaci nisam sad nista propustila sto ne mogu sad da je upisem za sledecu godinu( ne ovu)

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 205
7.4.2011 13:59:48   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

JMPM znaci nisam sad nista propustila sto ne mogu sad da je upisem za sledecu godinu( ne ovu)

user posted image
Predaješ sada papire za Taru, ona će imati u maju godinu dana i (ako je prime) kreće u septembru.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 206
9.4.2011 21:43:21   
New Mom
Mi danas predali papire. Sad držimo fige!user posted image
Rezultati konkursa su 30.maja.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 207
9.4.2011 22:21:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

To znači da će krenuti od sledeće godine, ali da ima prednost u odnosu na one koji nisu konkurisali ove godine. Eventualno, ukoliko se neko tada ispiše, a vi ste voljni da je date u vrtić onda može krenuti, mada ja ne znam za takav slučaj, uvek popune nekim preko veze user posted image

Aha! Znači vredi sada predati papire???

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 208
9.4.2011 22:25:12   
New Mom
Zvanično piše da ako više dece konkuriše na jedan objekat a ima isto bodova, prednost ima ono koje je duže na listi čekanja, pa pretpostavljam da vredi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 209
9.4.2011 22:26:03   
JMPM
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Predaj sada jer ce do septembra imati godinu svakako user posted image .Ja u ponedeljak idem po potvrdu od dr. i u utorak nosim papire kod tete.
NM drzim fige user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 210
9.4.2011 22:31:29   
Anoniman
A mamice, jel nosiš svu dokumentaciju opet ili važi od prošle godine?

Da sumiram, treba mi:
- Izvod iz MK za Marka i za Luku (fotokopije)
- popunjen formular
- potvrda od lekara
- potvrda o zaposlenju za mm i mene.

Jel to to?

Ali Marko nije vakcinisan... nešto ćemo da muljamo... user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 211
9.4.2011 22:32:47   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Tash
Da sumiram, treba mi:
- Izvod iz MK za Marka i za Luku (fotokopije)
- popunjen formular
- potvrda od lekara
- potvrda o zaposlenju za mm i mene.

Jel to to?

To je to.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 212
9.4.2011 22:33:42   
JMPM
Prosli put sam predala komplet,sada nosim potvrde o zaposlenju od mm i mene i lekarsko.To je sve sto treba da predas (to sto si navela) user posted image .A jel imate nacin da smuljate vakcine-lekarsko user posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
9.4.2011 22:35:32   
New Mom
A šta znači "uredno vakcinisan" u aprilu, kad do septembra nas još toga čeka (MMR npr.)? Bzvz. Valjda ima mogućnosti da bude kao "odloženo privremeno" i sl.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 214
9.4.2011 22:36:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: JMPM

.A jel imate nacin da smuljate vakcine-lekarsko user posted image ?

Ne znam koliko je to pametno ustvari. Moraću popričati sa dr. Jer realno nije sigurno da li će Marko uopšte ikada biti vakcinisan, pa kontam da tako nešto ne bih trebala lagati u prijavi zato da bi bio na listi čekanja... Mislim da je njegovo zdravlje bitnije od Radosnog detinjstva, ebalo ih ono, i tako tamo ništa lepo nisam videla user posted image , to je izvor svih mogućih zaraza!

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 215
9.4.2011 22:38:11   
JMPM

IZVORNA PORUKA: New Mom

A šta znači "uredno vakcinisan" u aprilu, kad do septembra nas još toga čeka (MMR npr.)? Bzvz. Valjda ima mogućnosti da bude kao "odloženo privremeno" i sl.

Uredno primljene sve vakcine koje su sledovale do tog datuma kada je predata papirologija user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 216
9.4.2011 22:38:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

"odloženo privremeno" i sl.

Da, možda bih to mogla izmuljati iz dečije bolnice, jer svakako sada neće biti primljen zbog godišta, pa im svakako dogodine donosim taj papir.

Da, tako ću.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 217
9.4.2011 22:41:10   
New Mom
IZVORNA PORUKA: JMPM

Uredno primljene sve vakcine koje su sledovale do tog datuma kada je predata papirologija user posted image

Ma kontam to, nego hoću da kažem da recimo šta ako ne primimo MMR do tada. Ili R Pentaxim-a (kome sleduje).

Tash, JMPM je navela gore da sad ponovo nosi lekarsko, tako da ti tada to treba svakako, a ima godinu dana fore da vidiš kako će sve biti sa Maretom.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 218
9.4.2011 22:44:34   
Anoniman
Nikako da saznam važi li se potvrda za potstanarstvo . Nisu hteli ništa da mi kažu preko tel. , a na sajtu ne piše . Mi isto konkurišemo sad .

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 219
9.4.2011 22:45:46   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Maya21

Za podstanarstvo, ukinuli ga jos prosle godine, kad sam ja predavala dokumenta za Taleta...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 220
9.4.2011 22:47:21   
Anoniman
Videla sam NM, zato mi se i dopao tvoj predlog, ali mislim da me neće staviti na listu čekanja ako nemam potvrdu, pa mislim da moram imati nekakav dokument zašto dete nije vakcinisano.

Miro, odnesi papir. Ako ga priznaju i boduju - super, ako ne - ne.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 221
10.4.2011 19:55:02   
VVVV
Nama su bez problema dali potvrdu da je dete redovno vakcinisano, iako nije jos primila vekcinu koja se daje sa godinu dana...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
10.4.2011 20:23:43   
bokicans
BM zvala je moja drugarica ,njoj su rekli da potvrd o podstanarstvu više ne vazi tj ne podnosi se od prošle godine.

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 223
10.4.2011 20:24:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bokicans

BM zvala je moja drugarica ,njoj su rekli da potvrd o podstanarstvu više ne vazi tj ne podnosi se od prošle godine.

user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 224
11.4.2011 22:31:15   
Anoniman
Mame Novosađanke (Detelinara i Novo Naselje - možete li mi reći koji sve vrtići u tom kraju imaju JASLICE ? Treba da upišem na listu a ne znam . Znam da imaju Jaslice u Majke Jevrosime (Cvrčak i mrav) tu bi nam bilo EXTRA , e sad , da li imaju jaslice u Janka Čmelika 110 (Vesli vozić) ? Kakva je situacija sa vrtićima u ulicama Braće Dronjak i Seljačkih buna ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here