Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 31.3.2011 21:42:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Inače, na Limanu I imaš ona dva vrtića, kod ekonomskog faxa. Ne znam detalje o njima. Idi na sajt radosnog detinjstva, tamo ima (bar je bilo kad sam ja popunjavala dokumenta) spisak svih vrtića i broj slobodnih mesta. Tada se prijavljivalo 10 vrtića, na prva 3 mesta sam pisala one koji bi mi najviše odgovarali, a onda dalje sam popunjavala po broju slobodnih mesta.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 10:18:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Može li neko da mi pojasni tu listu slobodnih mesta?! Po njoj, u svim vrtićim u NS, zajedno, za celu Nešinu generaciju, ima oko 10 slobodnih mesta Za većinu vertića piše da nema mesta, ne kapiram uopšte I ne piše da treba priložiti dokumenat o podstanarstvu uopšte, je l' moguće da su to ukinuli kad sam ja prešla u podstanare
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 13:12:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Divno u svaki vrtic gde ce Dusan da konkurise primaju samo po 12-ro dece,ima li neka mama da ce konkurisati za Novosadjance? E da koji ima vrtic na grbavici koji ima jasleno jer sam prosli put navela neki koji nema jasleno pa su me zato odbili Mi konkurisemo...Banovic Strahinje i 2 u Narodnog Fronta ...jel jos uvek treba cetiri navesti ili se nesto promenilo
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 15:43:17
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Može li neko da mi pojasni tu listu slobodnih mesta?! Po njoj, u svim vrtićim u NS, zajedno, za celu Nešinu generaciju, ima oko 10 slobodnih mesta Za većinu vertića piše da nema mesta, ne kapiram uopšte I ne piše da treba priložiti dokumenat o podstanarstvu uopšte, je l' moguće da su to ukinuli kad sam ja prešla u podstanare Nedjo to ti je dodatnih 10 mesta,ima dece koja npr iz jaslene prelaze u stariju grupu... Za podstanarstvo, ukinuli ga jos prosle godine, kad sam ja predavala dokumenta za Taleta...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 15:45:55
|
|
|
|
Anoniman
|
A koliko primaju dece koja se prvi put upisuju, to ne kontam
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 15:59:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad se L upisivala primali su po 24-ro ali ih na kraju bude 34 u grupi ali to su padobranci
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 15:59:46
|
|
|
|
Maya21
|
pa eto tih 10... malo off... gde su ti telefoni???? moram nesto da te pitam
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 16:03:36
|
|
|
|
JMPM
|
Imam jedno pitanje.Prijavila sam bila dete za proslu godinu i predala Svu dokumentaciju.Nisu ga uzimali u obzir zato sto nije imao punu godinu u septembru (a ja sam predala sve zato sto mi je tako receno u upravi).Da li sada treba opet da dostavim izvod iz maticne knjige rodjenih?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 22:20:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Na prijavi za konkurs piše: Prijavljujem dete na: _________ A ispod crte piše: celodnevni boravak za rođene od 1.3.2005.-31.8.2010. bla bla) Da li to znači da ja za Marka ne mogu konkurisati jer je rođen 7.9.2010.??? Ne mogu da konkurišem pa da krene kad napuni godinu (ako ga prime)??
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 22:21:46
|
|
|
|
New Mom
|
Neće ga uzeti u obzir, na žalost (koliko ja znam).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 22:23:27
|
|
|
|
lanajelena
|
Nece valjda praviti problem za par dana
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 1.4.2011 22:28:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš mi je to idiotski jer to znači da će moći ići tek sa dve. Mislim, u našem slučaju i nije greda, jer je takav alergičan kakav je, ali za neku drugu decu... šta te mame da rade koji moj!?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.4.2011 9:28:00
|
|
|
|
JMPM
|
Tash,upravo to se nama desilo,samo mene ovde niko nije fermao o cemu pricam.Pitala sam kada treba da predam prijavu da krene od septembra,kazu sada (avgust 2010.) a godinu je napunio 03.10. I naravno nije primljen,samo sto sam imala tu srecu ko da ga cuva...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 10:53:45
|
|
|
|
lanajelena
|
Gledam juce u vrticu koliko dece primaju...za jasleno ima mesta ali ako planiras da ga upises kasnije po 2-3 mesta ili nema uopste
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 12:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato sam ja i pitala LJ, zato što samo u 5- vrtića ima mesta, i svuda po 2-3-4 mesta, dakle oko 15 mesta u celom gradu. Meni tu nešto nije ok
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 12:16:58
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Imam jedno pitanje.Prijavila sam bila dete za proslu godinu i predala SVU dokumentaciju.Nisu ga uzimali u obzir zato sto nije imao punu godinu u septembru (a ja sam predala sve zato sto mi je tako receno u upravi).Da li sada treba opet da dostavim izvod iz maticne knjige rodjenih? Da li neko zna nesto o ovome???
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 13:23:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Marka ne mogu prijaviti.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 13:28:00
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Zato sam ja i pitala LJ, zato što samo u 5- vrtića ima mesta, i svuda po 2-3-4 mesta, dakle oko 15 mesta u celom gradu. Meni tu nešto nije ok Strasno ...jedino ti preostaje da nadjes neku vaspitacicu koja ce ga preuzeti,one imaju veliki uticaj za prijem dece JMPM nemam pojma,da neko zna sigurno bi ti napisao Tash nemam reci za par dana
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 13:48:59
|
|
|
|
JMPM
|
Ma mi cemo svakako morati vezu upotrebiti (a to je moja sveki ),ali ne bih da mi dokumentacija bude nepotpuna
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 13:57:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 Nedjo to ti je dodatnih 10 mesta,ima dece koja npr iz jaslene prelaze u stariju grupu... Za podstanarstvo, ukinuli ga jos prosle godine, kad sam ja predavala dokumenta za Taleta... Mooooolim ???? IZVORNA PORUKA: Tash Marka ne mogu prijaviti. IZVORNA PORUKA: Tash ne mogu konkurisati jer je rođen 7.9.2010.??? Ne mogu da konkurišem pa da krene kad napuni godinu (ako ga prime)?? Auuuu , koliko loših vesti saznah za 5 minuta ! Znači , podstanarstvo više ne računaju ? Je l' to sigurna info ? I znači , Nina je rođena 2.12. , puj pike ne važi ništa za nju do sledeće godine ? dajte , žene , nemojte mi to govoriti ! Pa šta ću s njom ? Gde ću ?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 5.4.2011 14:42:16
|
|
|
|
Jeca*
|
Bubo, pogledaj u temi upis u jaslice, sliku koja sam jutros postavila
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 6.4.2011 11:11:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Moze li neko da mi kaze da li iz sluzbe za socijalni rad donose samo samohrani roditelji ili svi treba da donesu tu potvrdu,juce mi neka zena rekla da mi to ne treba
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 6.4.2011 11:17:44
|
|
|
|
bokicans
|
Jelena ne treba ti to,to je za one posebne kategorije.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 7.4.2011 11:00:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure , meni ništa jasno nije ovo za vrtiće . Ja sad predajem papire za Ninu , svesna da je neće uzeti u obzir jer nema godinu , ali kažu da mogu da predam pa nek stoje papiri . I ja sad ne znam , ona kad napuni u decembru godinu , može li tada da krene u vrtić? kaže ona žena tamo "čim napuni godinu ulazi u proces obrade" . Šta joj to znači , može li da krene u vrtić , ili tek sa sledećim konkursom ?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 7.4.2011 11:03:49
|
|
|
|
Lilly*
|
To znači da će krenuti od sledeće godine, ali da ima prednost u odnosu na one koji nisu konkurisali ove godine. Eventualno, ukoliko se neko tada ispiše, a vi ste voljni da je date u vrtić onda može krenuti, mada ja ne znam za takav slučaj, uvek popune nekim preko veze
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.