|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Radosno detinjstvo (zabavište)
30.5.2011 10:53:06   
lanajelena
Nervira me ta glupa uprava,meni je vrtic ispred zgrade oboje smo zaposleni,radim u istoj ulici,jedno mi dete vec ide pa sta jos treba da se uradiuser posted image ...ili evo jmpm oboje rade (srecom ima mamu) sta sad ona da radi...najgore sto kad smo mi bili mali bilo je 10 puta manje vrtica i svi smo bili primljeni(nije bilo liste cekanja)

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 326
30.5.2011 10:54:53   
JMPM
Ne znam sta je potrebno da dete bude primljeno.Mi ispunjavamo uslove,zaposleni oboje,dostavili smo svu potrebnu dokumentaciju...i dzaba.Kazem hvala Bogu pa ima sa kime da bude,nisam htela mamu d aopterecujem,ipak zena ima 62 godine...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 327
30.5.2011 10:58:01   
Pretty78
ja sam bas rekla JMPM da zove da pita sto su odbijeni?? oboje rade kome da ostave dete??

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

Direktna veza do poruke: 328
30.5.2011 10:59:10   
Anoniman
Babi? user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 329
30.5.2011 11:01:52   
Pretty78
pa znam babi user posted image user posted image user posted image ali ONI to ne znaju user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
30.5.2011 11:03:39   
JMPM
Ta "baba" ima 62 godine i zelela sam da je rasteretim.Nije lako ni meni cuvati malo dete a ne njoj.Da su deca za babe i radjale bi ih iste...

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 331
30.5.2011 11:10:01   
Anoniman
Šta se ti duriš? Ja nisam rekla da opravdavam što ste odbijeni, nego me čudi što Priti pita "kome da ostaviš dete" a dobre ste i zna da imaš mamu. I ne trebaju deca biti za babe to nisam ni rekla, ali to imaš bar neko rešenje dok se ne snađeš, potegneš vezu, šta ja znam.

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 332
30.5.2011 11:12:21   
JMPM
Nisi videla da sam vec pisala o toj vezi koja nije upalila.I nije problem,hvala Bogu,rekoh vec sto imam kome da ostavim dete.Ali isto tako ima brdo ljudi koji NEMAJU nikoga da im uvale dete na cuvanje i sta onda???
A ja se ne durim,samo je neko izgleda nervozan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
30.5.2011 11:14:33   
Anoniman
Pročitala sam da je veza zakazala, ma nemoguće ! (smajli koji se grohotom smeje) - zakucavaju mi se smajlijiiii

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 334
30.5.2011 11:14:47   
Pretty78

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Šta se ti duriš? Ja nisam rekla da opravdavam što ste odbijeni, nego me čudi što Priti pita "kome da ostaviš dete" a dobre ste i zna da imaš mamu. I ne trebaju deca biti za babe to nisam ni rekla, ali to imaš bar neko rešenje dok se ne snađeš, potegneš vezu, šta ja znam.

nisi me razumela Buba...nisam pitala ja nju nego radosno detinjstvo user posted image user posted image user posted image ...mada verujem da oni ne citaju moje postove

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
30.5.2011 11:17:11   
JMPM
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pročitala sam da je veza zakazala, ma nemoguće ! (smajli koji se grohotom smeje) - zakucavaju mi se smajlijiiii
Znaci ni svaka veza nema prodju.Pih...u predskolsko mora biti primljen.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
30.5.2011 11:17:33   
Anoniman
Rešiće to sve veza iz Bukovca ... Ne binem ja user posted image

Pitajte može li da mi zaposli muža negde user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 337
30.5.2011 11:19:30   
lanajelena
Zene zna li neko kad se predaje to za premestaj user posted image  ne vidim na sajtu nista da pise sem formulara

JMPM ako ides da se zalis mozemo zajedno ja cu sutra ici da "porazgovaram "malo sa njima user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 338
30.5.2011 11:29:37   
New Mom

IZVORNA PORUKA: lanajelena

.i KL  je primljena u zeljeni vrtic user posted image

Au, pa valjda sam ja trebala da se radujem!user posted image
Primljeni smo!user posted image I to gde smo hteli - u Palčicu!user posted image
Mene baš bilo frka, nisam imala vezu, a nema šta se nisam naslušala... Uh, samo da je to prošlo!

Inače, do 10.06. treba otići u Pavla Simića sa l.k. da se preuzmu uspisnice (rekoše da je oko 20 dinara), a zatim se sa time ide u vrtić gde je dete primljeno.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 339
30.5.2011 11:31:11   
isidora88
NM gde je vrtic palcica? da li je to u branimira cosica, ja sam tamo isla,divan je user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 340
30.5.2011 11:31:29   
Anoniman
LJ, razočaraću te, pre 2 god mi rekoše "Predaje se za vreme konkursa!", ja pitah "Kog konkursa, pa tek je prošao?", ona reče "Pa sledećeg!" Bljuvala sam vatru! Vodila dete na drugi deo grada godinu dana! user posted image Ali proveri još to. Možda možeš na foru Žalbe, umesto Molbe, pa da prođe sada! Ili, možda prihvate Molbu u vreme predavanja Žalbi. user posted image

JMPM, ja sam ti rekla da osnovna dokumentacija uglavnom nije dovoljna. Ja sam tetu pitala kad je Luka odbijen "Koji su izgledi da se Luka upiše dogodine pošto se nadam da neću postati podstanar (tad su još išli bodovi na to) i ne planiram da se razvedem?" user posted image

BM, ako ćete se seliti kod svekijevaca, juri taj vrtić tamo. Vaspitačice su super, kako mi drugarica kaže. Veza za upis su ti vaspitačice, same izvlače poimence iz mase imena koja hoće u svoju grupu. user posted image

Direktna veza do poruke: 341
30.5.2011 11:33:31   
New Mom
"Родитељ може, у року од 8 дана од дана објављивања резултата Конкурса, уколико му дете није примљено, или је
незадовољан бодовањем, остварити увид у документацију на основу које је извршено бодовање његовог детета у
Служби социјалне заштите.
Родитељ је дужан да за дете примљено на Конкурсу, у року од 15 дана од дана истицања списка примљене деце,
потпише Извод из Статута и Правилника ПУ ''Радосно детињство'' Нови Сад."
(KLIK)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
30.5.2011 11:38:14   
New Mom

IZVORNA PORUKA: isidora88

NM gde je vrtic palcica? da li je to u branimira cosica, ja sam tamo isla,divan je user posted image

Jeste, u Branimira Ćosića. Bila sam tamo u 2 navrata unutra, izgleda lepo. A ubedljivo mi je najbliže.

Tasha, ja stvarno nisam imala vezu za upis (nemam zašto bi krila), a predala sam samo školski navedene papire (zahtev, potvrde o zaposlenju, potvrdu od dr, krštenicu). Imala sam mogućnost da menjam vrtić na Limanu ako dobijem nešto daleko (vaspitačica bi potpisala da prima na svoju odgovornost više dece), ali ne i da upadnemo u sam sistem. Debela sreća, još sam u šoku!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 343
30.5.2011 11:38:36   
lanajelena
Nista onda idem sutra da vidim sta ce mi reci,nadam se da nece opet biti novinara u blizini user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 344
30.5.2011 11:38:43   
JMPM
IZVORNA PORUKA: Tash

LJ, razočaraću te, pre 2 god mi rekoše "Predaje se za vreme konkursa!", ja pitah "Kog konkursa, pa tek je prošao?", ona reče "Pa sledećeg!" Bljuvala sam vatru! Vodila dete na drugi deo grada godinu dana! user posted image Ali proveri još to. Možda možeš na foru Žalbe, umesto Molbe, pa da prođe sada! Ili, možda prihvate Molbu u vreme predavanja Žalbi. user posted image

JMPM, ja sam ti rekla da osnovna dokumentacija uglavnom nije dovoljna. Ja sam tetu pitala kad je Luka odbijen "Koji su izgledi da se Luka upiše dogodine pošto se nadam da neću postati podstanar (tad su još išli bodovi na to) i ne planiram da se razvedem?" user posted image

BM, ako ćete se seliti kod svekijevaca, juri taj vrtić tamo. Vaspitačice su super, kako mi drugarica kaže. Veza za upis su ti vaspitačice, same izvlače poimence iz mase imena koja hoće u svoju grupu. user posted image

Ovo nije tacno user posted image ,moja svekrva je vaspitacica.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
30.5.2011 11:39:18   
Anoniman
Da, uvid se vrši tako što uđeš kod tete u kanc, pogledaš listu (koja je ista kao na netu (bla tada), kažeš hvala, i odeš. Eventualno ostaviš žalbu, odgovor stiže poštom. 

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 346
30.5.2011 11:39:25   
JMPM
Hahahahahhahaaaaa,moze kao sto su S ubacili u vrtic user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
30.5.2011 11:40:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: JMPM

IZVORNA PORUKA: Tash

Ovo nije tacno user posted image ,moja svekrva je vaspitacica.

I moja drugarica upisala dvoje dece tako. Gde ti je sveki vaspitačica? U tom mestu gde Buba treba da se seli?

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 348
30.5.2011 11:44:49   
JMPM
Liman,ali ne znam u kom je vrticu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
30.5.2011 11:45:38   
Anoniman
Eto, ja Miri nisam pisala o Limanu. user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...
Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here