|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najprivlacniji muskarac na planeti?
13.4.2011 8:02:01   
vukosava

IZVORNA PORUKA: lidija 011

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Vuko, ovaj lici na ovog "mog"! user posted image

ja pomisli da je istiuser posted image ...Meni je bio privlacan Bred Pit, dok nije ozenio onu "prepariranu"

"prepariranu"user posted image bradgelinaaaa

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 701
13.4.2011 8:04:38   
vukosava

IZVORNA PORUKA: liliana

Psuj slobodno, modovi spavajuuser posted image ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIOuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"!user posted image user posted image user posted image

al nemas valda 35 kg sa krevetom ko onauser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 702
13.4.2011 8:05:38   
vukosava

Psuj slobodno, modovi spavajuuser posted image ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIOuser posted image

Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"!user posted image user posted image user posted image

Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place

zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom user posted image

Direktna veza do poruke: 703
13.4.2011 11:55:18   
Alexis79
user posted image
Branislav Popovic

Ja se sve vracam nesto na nase gore list
Mada ovo je Crne Gore list user posted image

Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 704
13.4.2011 12:32:07   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: vukosava

Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place

zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom user posted image

Xaxaxaxaxaxaxa...e luda siuser posted image user posted image ...Jadni Bred nikad ne zna je li joj bilo lijepouser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 705
13.4.2011 12:34:04   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: Alexis79

user posted image
Branislav Popovic

Uh uh uh Aleks bravouser posted image ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to naseuser posted image ) gore listuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 706
13.4.2011 12:35:23   
IVA 11
Zgodan je , a ima i dobar glas, bas nekako sexy. user posted image

Direktna veza do poruke: 707
13.4.2011 12:42:15   
lidija 011
Daaaauser posted image ...kultura u Crnoj Gori je cvjetala dok je on bio ministar-sve su zene isle u pozoriste, prva jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 708
13.4.2011 14:53:43   
nencydrew
user posted image

Direktna veza do poruke: 709
27.4.2011 12:23:13   
AndreaK
Jason Statham Mozda nije naj naj...ali je jedan od naj user posted image ...
Ne volim one previse nasminkane i nafrizirane muskarce... on mi je onako, potaman sto bi se reklo user posted image

Samo da mm ne vidi ovaj post user posted image

uvek me zeza kad prokomentarisem nekog muskarca...tako sad zbija sale u vezi Raula iz Real Madrida user posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 710
28.4.2011 9:17:11   
tatjan@
Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se user posted image user posted image user posted image

Evo mog izbora:

Ljubav iz mladjih dana, Antonio... pogotovo njegovi spanski filmovi, uh sto ima nesto perverzno u njemu user posted image

user posted image

A trenutno sam pod utiskom filma Twilight Saga, Robert Pattison... uvek sam se lozila na vampire, jos sa britanskim akcentom user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 711
28.4.2011 11:56:30   
AndreaK
IZVORNA PORUKA: tatjan@

Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Robert Pattison...lep momak, i na mene je ostavio pozitivan utisak, ali je klinac...bice on dobar komad za deset_ak godina user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 712
28.4.2011 13:44:07   
tatjan@
Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh user posted image U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 713
28.4.2011 14:01:23   
tatjan@
Andy Whitfield, ili Spartakus u Krv i pesak, nije neki glumac, ali ne bih imala nista protiv da vezbam aerobik s njim user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Btw muz se prestravio jutros kad sam ga probudila, mislio je da se nesto desilo user posted image user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 714
28.4.2011 14:08:36   
AndreaK

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh user posted image U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma user posted image

jel to onaj gde umire u teroristickom napadu na jednu od zdgrada bliznakinja?

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 715
29.4.2011 8:45:00   
tatjan@
Jeste taj, mada mislim da su preterali s tim krajem, nekako sam prizeljkivala happy end.. sta cu, ja sam optimista u dusi user posted image user posted image
Amerikanci jbg mnogo ih potrefilo sto im srusili dve zgradice, mo's misliti, pa sad u svaki peti film ubacuju neke poruke tog tipa.. a sto oni ruse citave gradove, nikom nista.. e odo ja u off topic user posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 716
29.4.2011 14:49:21   
mišur

Ovaj frajer je, po mom ukusu, faca nad facama
Jedan jedini...Johnny Depp

user posted image

< Poruku je uredio mišur -- 29.4.2011 14:50:14 >

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 717
29.4.2011 14:51:30   
Anoniman
user posted image bravo mišure!!! Na jednoj od prethodnih strana podelila sam tvoj ukus!!!
Srećom pa nam nije pri ruci da se malo očerupamo oko njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišur)
  Direktna veza do poruke: 718
29.4.2011 15:03:56   
AndreaK
pa ni on nije za bacanje user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 719
29.4.2011 15:07:17   
Anoniman
Ih, šta bi mu radila user posted image  user posted image   user posted image
Sad me sramota user posted image

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 720
27.5.2011 10:22:01   
Diabla
Nazalost zene, HE IS GAYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Provjereno! Al' bi ga ja svejedno posedovalauser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Alexis79

user posted image
Branislav Popovic

Uh uh uh Aleks bravouser posted image ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to naseuser posted image ) gore listuser posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

Direktna veza do poruke: 721
27.5.2011 11:38:40   
Zell
Najprivlačniji muškarac na planeti za mene je MM.  user posted image user posted image user posted image a ja sam najsrećnija žena na svetu dokle god je tako............ user posted image

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 722
27.5.2011 13:33:45   
lanajelena
Meni se u poslednje vreme svidja Robin Soderling ali nije fotogenican pa ga necu okaciti user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 723
27.5.2011 13:40:13   
minavb
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhome.php%23!%2Fdjordje.milicevic&h=8f975

Ovo mi je trener sa kojim cu da radim od ponedeljka. Znaci rokucu se!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 724
27.5.2011 13:41:53   
Jeca*
neces, idem sa tobom da ti cuvam ledja user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Buduce tate prema trudnicama

Paznja vaseg muza prema vama, sada kada ste trudne je:

ista kao pre :( (26%)

veca nego pre :) (62%)

manja nego pre :( (5%)

ne znam (8%)

Ukupan broj glasova: 160

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here