Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:19:14
|
|
|
|
lesica
|
Nista bez leptirica
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:19:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka vam čast žene! Lesice!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:21:30
|
|
|
|
Snelle
|
Pretty, ostadoh bez teksta Lesice, stižem na privatne časove, čekaj me
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:22:43
|
|
|
|
indy_25
|
Lesice torta je prelijepa svaka cast Pretty tvoju sam vec komentarisla skidam vam kapu objema.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:25:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene svaka čast
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:26:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Torte su vam savrsene!!! Bravo!
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:27:56
|
|
|
|
NadaR
|
Zene, svaka cast
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:38:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Pretty, Lesice, fantasticne su torte
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:41:16
|
|
|
|
anuksunamun
|
ovo je za mene genijalnost,pretty svaka cast...
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 20:17:22
|
|
|
|
Anoniman
|
U gfradu nisam nigde nasla fruktozu,cime mogu da je zamenim?
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:24:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije jos zavrsena,ujutru cu je dovrsiti! Za Matejin mini rodjendancic. Fondan nigde nije pukao,a nisam stavila fruktozu. Mnogo mi se svidja kako je ispala!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:27:00
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella U gfradu nisam nigde nasla fruktozu,cime mogu da je zamenim? to mozes kupiti samo u zdravoj hrani koliko ja znam
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:27:20
|
|
|
|
Lu
|
Super Cind Baš sam se pitala, koliko je nas žena naučilo raditi fondan na RR, mislim od kako pišemo o tome ovdje...puno
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:27:39
|
|
|
|
Pretty78
|
inace torta ti je stravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jel mogu samo nesto da ti kazem a da se ne naljutis....
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:29:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Slobodno! Ovako,vidi se da mi se nije boja lepo umesila,iako sam je mesila bas dugo-znaci nikad vise boju u prahu.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:30:50
|
|
|
|
Anoniman
|
I coskove od krugova nisam doradila,ujutru cu. Jos je i super ispala kako me zivci drmaju!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:32:39
|
|
|
|
Pretty78
|
htela sam ti reci, kad iseces krug ..verovatno imas neku modlu..onda prstima lagano ides po ivicama kruga da se skinu te "mrvice" da bude "ostra" ivica...to nisam ni ja znala...meni je sundjer bob imao oci sa tim "mrvicama" pa sam ja rekla da ima krmelje a boje u prahu uvek prvo na tanjiricu za kafu rastovris sa 2-3 kapi vode ma super je bre strava....
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:33:55
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella I coskove od krugova nisam doradila,ujutru cu. Jos je i super ispala kako me zivci drmaju! mnogo je dobra , meni se dopada....super je
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:35:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Pretty,znam da se pritiska,ali veruj mi da nisam imala kada,bas,bas sam zurila.Sutra cu pokusati da ih doradim. Pozurila sam da bih legla,sutra me ceka...mnogo los dan ,a sada ne mogu da spavam,samo bih plakala.Ali,nije tema za to.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:37:49
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Pretty,znam da se pritiska,ali veruj mi da nisam imala kada,bas,bas sam zurila.Sutra cu pokusati da ih doradim. Pozurila sam da bih legla,sutra me ceka...mnogo los dan ,a sada ne mogu da spavam,samo bih plakala.Ali,nije tema za to. nemoj da se nerviras....to se ni ne vidi...ja sam ti to onako rekla...eto sad mi krivo .....izvini.... s obzirom da si zurila ..mogu misliti kako bi dobro ispala da si je polako pravila
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:39:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne,micika,iako si rekla,Bravo za iskrenost,znam da se vidi,i to bas dosta. Polako,ima vremena.Za prvi put je ok.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:42:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Cindi Ja sam tek nabavila recept za fondan, ali praviću jedan samo experimentalno, pošto verujem da će završiti u kanti za smeće
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:47:20
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Bravo Cindi Ja sam tek nabavila recept za fondan, ali praviću jedan samo experimentalno, pošto verujem da će završiti u kanti za smeće to sam i ja mislila za moj prvi i od njega napravila punuuuuuuu kutiju sveca u ruza i ukrasa i stoji mi u frizideru pa kad zatreba samo se stavi na tortu
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:48:40
|
|
|
|
Anoniman
|
A koliko fondan može da stoji kad se napravi???
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 17.5.2011 22:50:36
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Bravo Cindi Ja sam tek nabavila recept za fondan, ali praviću jedan samo experimentalno, pošto verujem da će završiti u kanti za smeće Moja dva su zavrsila u kanti
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?