Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 15:02:55
|
|
|
|
viking
|
Takođe, te boje u prahu su skroz dobre, ne očajavaj ako nema tih u gelu. Malo sam se bila uspaničila kad nisam našla u gelu jer su svi pričali kako su one bolje, međutim ni ovima stvarno ništa ne fali!
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:53:19
|
|
|
|
Pretty78
|
evo ga jedan....upravo napravljen za tortu u subotu :) sada pravim jos 3...stavicu slike svih posle :)
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:55:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Pritiii, kako je sladak, svaka ti čast! Od kojeg ti fondana praviš figurice ? Tj, koji recept?
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:55:59
|
|
|
|
Nensi*
|
Jao Pretty prelep je Cime si mu crtala oci i brkove?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:56:51
|
|
|
|
Pretty78
|
hvalaaaaaaaaaa.......sad pravim jednog sa haljinom :)..... i jos jednog muskog i jednog kako spava na misolovci :) fondan je : 1 kesica zelatina nalijes sa 50ml hladne vode. 100gr fruktoze stavis u serpu i sipas 20ml vode da se istopi i da malo prokljuca kada se stvori pena ostavis pola minuta da vri i sklonis. odma u to dodas 1 punu kasiku tecnog glicerina i taj zelatin. to kada se istopi polako vruce dodajes u secer u prahu. treba ti 900gr secera. prvo sipas u ciniju malo vise od pola kile pa dodajes kaj sirup i mesas kada sipas sve dodajes ostatak seceramalo pomalo i posle istreses i mesis rukama sa dodavanjem secera dik ga ne potrosis i treba fondan na dude onako gumenast. ostavis ga da stoji pola sata pa ga stavis u kesu ako ga neces koristiti odma.
< Poruku je uredio Pretty78 -- 11.5.2011 23:59:02 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:58:06
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Jao Pretty prelep je Cime si mu crtala oci i brkove? sa onom jestivom bojom u tubi.....kao tempera izgleda ali je prvi vrhu taaaaaaaaaanko jako
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:00:01
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja to nisam nigde videla..Koliko to kosta?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:00:09
|
|
|
|
marija32
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:01:17
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Ja to nisam nigde videla..Koliko to kosta? 80 dinzi...ja sam to kupila u onim specijalizovanim prodavnicama za torte.....imas u zlatnoj, srebrnoj i crenoj boji...to sluzi za pisanje po torti.odoh da pravim ostale :*
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:03:16
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala puno Pokusacu ovde da nadjem... Stavi slike kad zavrsis
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Stavi slike i javi lokaciju radnje u kojoj si kupila, poslala mi Lesica neke info pa da vidim da li je ista radnja.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:07:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Pretty savrsen je mis!!! majstor za kolace
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:42:05
|
|
|
|
Pretty78
|
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 1:33:58
|
|
|
|
Pretty78
|
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 1:43:20
|
|
|
|
liliana
|
Pretty,
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 2:29:54
|
|
|
|
Pretty78
|
evo ih svi su tu...jos u petak veeeeelika okrugla torta u obliku sira...i gotovooooooooo
< Poruku je uredio Pretty78 -- 12.5.2011 2:30:55 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 4:36:26
|
|
|
|
vukosava
|
wow zene kako vas ne mrzi da to pravite
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 8:07:55
|
|
|
|
indy_25
|
Jao prety ostala sam bez teksta tema ti je divna a misici su supeeeeeerrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 9:10:05
|
|
|
|
Pretty78
|
hvalaaaaaaaa....jedva cekam da bude skrooooooz gotova pa da je sliknem :)
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 20:48:56
|
|
|
|
Pretty78
|
evo jeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 21:51:46
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lesica IZVORNA PORUKA: BubaMira Gde se beše kupuju gel boje? Zdrava hrana? Ja ih nisam nasla u zdravoj hrani vec u nekoj radnji koja prodaje materijal za poslasticarnice. I to su neka nasa proizvodnja a odlicne su. Gde si naslaaaa?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:14:52
|
|
|
|
lesica
|
Mina imas pp. Gotova je tortaaaa
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:16:56
|
|
|
|
Nensi*
|
Lesiceeeeeee
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:18:28
|
|
|
|
Maya21
|
Lesice svaka cast!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:18:30
|
|
|
|
minavb
|
I leptirica si napravila, svaka ti cast!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?