Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 15:02:55
|
|
|
|
viking
|
Takođe, te boje u prahu su skroz dobre, ne očajavaj ako nema tih u gelu. Malo sam se bila uspaničila kad nisam našla u gelu jer su svi pričali kako su one bolje, međutim ni ovima stvarno ništa ne fali!
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:53:19
|
|
|
|
Pretty78
|
evo ga jedan....upravo napravljen za tortu u subotu :) sada pravim jos 3...stavicu slike svih posle :)
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:55:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Pritiii, kako je sladak, svaka ti čast! Od kojeg ti fondana praviš figurice ? Tj, koji recept?
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:55:59
|
|
|
|
Nensi*
|
Jao Pretty prelep je Cime si mu crtala oci i brkove?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:56:51
|
|
|
|
Pretty78
|
hvalaaaaaaaaaa.......sad pravim jednog sa haljinom :)..... i jos jednog muskog i jednog kako spava na misolovci :) fondan je : 1 kesica zelatina nalijes sa 50ml hladne vode. 100gr fruktoze stavis u serpu i sipas 20ml vode da se istopi i da malo prokljuca kada se stvori pena ostavis pola minuta da vri i sklonis. odma u to dodas 1 punu kasiku tecnog glicerina i taj zelatin. to kada se istopi polako vruce dodajes u secer u prahu. treba ti 900gr secera. prvo sipas u ciniju malo vise od pola kile pa dodajes kaj sirup i mesas kada sipas sve dodajes ostatak seceramalo pomalo i posle istreses i mesis rukama sa dodavanjem secera dik ga ne potrosis i treba fondan na dude onako gumenast. ostavis ga da stoji pola sata pa ga stavis u kesu ako ga neces koristiti odma.
< Poruku je uredio Pretty78 -- 11.5.2011 23:59:02 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 11.5.2011 23:58:06
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Jao Pretty prelep je Cime si mu crtala oci i brkove? sa onom jestivom bojom u tubi.....kao tempera izgleda ali je prvi vrhu taaaaaaaaaanko jako
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:00:01
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja to nisam nigde videla..Koliko to kosta?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:00:09
|
|
|
|
marija32
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:01:17
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Ja to nisam nigde videla..Koliko to kosta? 80 dinzi...ja sam to kupila u onim specijalizovanim prodavnicama za torte.....imas u zlatnoj, srebrnoj i crenoj boji...to sluzi za pisanje po torti.odoh da pravim ostale :*
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:03:16
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala puno Pokusacu ovde da nadjem... Stavi slike kad zavrsis
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Stavi slike i javi lokaciju radnje u kojoj si kupila, poslala mi Lesica neke info pa da vidim da li je ista radnja.
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:07:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Pretty savrsen je mis!!! majstor za kolace
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 0:42:05
|
|
|
|
Pretty78
|
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 1:33:58
|
|
|
|
Pretty78
|
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 1:43:20
|
|
|
|
liliana
|
Pretty,
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 2:29:54
|
|
|
|
Pretty78
|
evo ih svi su tu...jos u petak veeeeelika okrugla torta u obliku sira...i gotovooooooooo
< Poruku je uredio Pretty78 -- 12.5.2011 2:30:55 >
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 4:36:26
|
|
|
|
vukosava
|
wow zene kako vas ne mrzi da to pravite
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 8:07:55
|
|
|
|
indy_25
|
Jao prety ostala sam bez teksta tema ti je divna a misici su supeeeeeerrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 12.5.2011 9:10:05
|
|
|
|
Pretty78
|
hvalaaaaaaaa....jedva cekam da bude skrooooooz gotova pa da je sliknem :)
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 20:48:56
|
|
|
|
Pretty78
|
evo jeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 21:51:46
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lesica IZVORNA PORUKA: BubaMira Gde se beše kupuju gel boje? Zdrava hrana? Ja ih nisam nasla u zdravoj hrani vec u nekoj radnji koja prodaje materijal za poslasticarnice. I to su neka nasa proizvodnja a odlicne su. Gde si naslaaaa?
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:14:52
|
|
|
|
lesica
|
Mina imas pp. Gotova je tortaaaa
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:16:56
|
|
|
|
Nensi*
|
Lesiceeeeeee
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:18:28
|
|
|
|
Maya21
|
Lesice svaka cast!
|
|
|
|
RE: Masa za pravljenje ukrasa (figurica) za t... 13.5.2011 22:18:30
|
|
|
|
minavb
|
I leptirica si napravila, svaka ti cast!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?