|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
25.4.2011 17:52:18   
plačljiva
DA LI JE NEKOME KOMBINACIJA SIOFOR + KLOMIFEN POMOGLA?Imam insulinsku rezistenciju i loše ovulacije.Drage moje pišite iskustva...user posted image  Danas sam drugi dan na klomifenu i hvala Bogu,nemam neke nuspojave...user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2126
26.4.2011 9:17:04   
vesnacaki
ja sam pila siofor par meseci i pomocu jedne stimulacije klomifenom imala iui i uspelo iz prve. sada zelim drugu bebu i sve ispocetka,na sioforu sam vec nedelju dana. tada sam siofor pila do 14.nedelje trudnoce.poozzz i puno uspeha

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2127
26.4.2011 21:35:00   
plačljiva
HVALA PUNO NA PODRŠCI...user posted image

(odgovor članu vesnacaki)
Direktna veza do poruke: 2128
28.4.2011 19:09:21   
plačljiva
Danas sam završila sa klomifenom user posted image ,pila sam ga 5 dana.Hvala Bogu te nisam imala neke neželjene reakcije.U utorak idem na folikulometriju...user posted image

Direktna veza do poruke: 2129
2.5.2011 11:53:08   
JasminaS
user posted image ja sam zavrsila sa klomifenom, 3 mes sam ga pila.. i nista...user posted image user posted image user posted image
sada mi je endokrinolog dao  siofor, 2 dnevno. da li to pomaze da se ostane u drugom stanju?? hvala unapred..

Direktna veza do poruke: 2130
2.5.2011 22:22:36   
plačljiva
JasminaS,i ja pijem siofor već četiri meseca,sada sam ispila i klomifen prvu turu,razmišljam pozitivno.Mnogim ženama je baš taj siofor pomogao.user posted image

(odgovor članu JasminaS)
Direktna veza do poruke: 2131
9.5.2011 18:31:45   
smokva
pozdrav..nova sam na forumu. Od sutra pocinjem Klomifen user posted image Nadam se user posted image uskoro što i vama želim. Pozdravuser posted image

Direktna veza do poruke: 2132
10.5.2011 7:40:23   
plačljiva
Srećno smokva,navijamo za tebe.I ja sam prošlog meseca bila na klomifenu,sada čekam da vidim rezultate prve ture...user posted image

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2133
10.5.2011 8:47:55   
smokva
IZVORNA PORUKA: plačljiva

Srećno smokva,navijamo za tebe.I ja sam prošlog meseca bila na klomifenu,sada čekam da vidim rezultate prve ture...user posted image

draga hvala ti user posted image  mnogo se bojim s obzirom na sva ova nezeljena dejstva kada su u pitanju PCOS. Držim ti palčeve user posted image user posted image user posted image  javi se mila

Direktna veza do poruke: 2134
10.5.2011 12:01:49   
*Maki*
Drage moje, molim vas recite mi za sta se konkretno koristi lek Siofor?? U koju svrhu sluzi? Tnxuser posted image

< Poruku je uredio *Maki* -- 10.5.2011 12:02:10 >

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2135
10.5.2011 18:16:54   
plačljiva
Draga Maki siofor se koristi za insulinsku rezistenciju,to je lek koji bi trebalo da se pije samo po nalogu endokrinologa.Ta insulinska rezistencija može da bude i jedan od simptoma PCOS-a.Smokva,draga ne čitaj neželjena dejstva za klomifen,misli pozitivno i neće  biti problema...user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2136
10.5.2011 19:47:30   
1zvezdana1
dali je neko pio femara tablete isto sluze za stimulaciju kao i klomifen

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 2137
11.5.2011 13:14:20   
smokva
plačljiva želim ti mnogo sreće kao i svim drugim ženama.
danas mi je drugi dan klomifena i danas idem na prvu folikulometriju.
Nekako sam smušena od njega, pospana..ali vrijedi probati.
pusice svima user posted image

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 2138
11.5.2011 15:07:23   
detlic
Cure koje ste iz Srbije, molim za pomoc. Gde kupujete klomifen? Nema vise onog iz Belupa iz Hrvatske. Pijem siofor 850 vec nekoliko meseci, ali se nista ne desava. Prvu bebu smo dobili prirodno uz pomoc siofora, ali drugi put nam bas ne ide.

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2139
11.5.2011 15:12:09   
detlic
I da kazem za femaru. Ona su u poslednje vreme koristi umesto ili nakon klomifena. Ali, to je pre svega lek za hormonski zavisan rak dojke, tako da se ja ne bih igrala. Ne znam.

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 2140
11.5.2011 18:22:50   
plačljiva
Detlić,ja sam kupovala klomifen u apoteci koja radi u sklopu LILLIJA.I to taj iz Belupa...Smokva,samo napreduser posted image ,kako je bilo na folikulometriji?

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 2141
11.5.2011 19:16:28   
smokva
prva folikulometrija danas 7 dan ciklusa:

desni jajnik 4 folikula najveci je 7 mm
lijevi janik isto tako, 5 folikula, najveci je 7 mm

dr kaze da je tek 7 dan ciklusa pa opet prekosztra. kako vam se ciniuser posted image

puseeeee

Direktna veza do poruke: 2142
11.5.2011 20:15:47   
plačljiva
Super,vidiš ima folikulauser posted image .Meni se čini nalaz ok.

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2143
11.5.2011 20:24:23   
smokva
plačljiva hvala ti puno mila moja. zeznula sam se ..nije 7 nego 6 dan ciklusa..sad proracunah i vidim tako pise i na nalazu..ma pogubila sam se sva. imam strah jer sam prosle godine imala spontani..moja prva mrvica je otisla od mene..od nas.

idemo dalje..ovo je dobro..bar se nadam

kako si ti? cmokac user posted image puno srece ti zelim, kao i sebi, kao i ostalim trudilicama user posted image

Direktna veza do poruke: 2144
12.5.2011 7:08:43   
plačljiva
Smokva,meni je danas 21.dan ciklusa,dani mi sporo prolaze.Još 7-8 dana pa ću videti da li je moja prva tura klomifenom dovela do rezultata.Mnogima je klomifen pomogao,nadajmo se da će i nama.user posted image

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2145
12.5.2011 8:19:13   
smokva
plačljiva držim ti palčeve za trocifrene bete, a i sebi user posted image  kakvi su bili tvoji folikuli 6 DC?

Direktna veza do poruke: 2146
12.5.2011 8:24:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: smokva

plačljiva hvala ti puno mila moja. zeznula sam se ..nije 7 nego 6 dan ciklusa..sad proracunah i vidim tako pise i na nalazu..ma pogubila sam se sva. imam strah jer sam prosle godine imala spontani..moja prva mrvica je otisla od mene..od nas.

idemo dalje..ovo je dobro..bar se nadam

kako si ti? cmokac user posted image puno srece ti zelim, kao i sebi, kao i ostalim trudilicama user posted image

Samo bez nervoze...
Bice bebicauser posted image

(odgovor članu smokva)
  Direktna veza do poruke: 2147
12.5.2011 8:26:09   
Anoniman
Devojke, pridruzite nam se na crticama...Tamo je uvek veselo KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2148
12.5.2011 12:01:17   
detlic
Hvala puno plačljiva na brzom odgovoru! Potrazicu. A sto se tice smokve i broja folikula, to je odlican broj, a i velicina za taj dan ciklusa! Samo napred i puno srece!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2149
12.5.2011 13:59:56   
smokva
detlic mia hvala ti..jkesi nasla temu..placljiva je stavila KLIK u svom postu..samo na njega:))

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here